Costi

Hatrii Gazonului

93 posts in this topic

Cu articolul asta o cam dai pe aratura. Poate ti-au intrat ceva fumuri in ochi cand scriai. Cum poti sa scrii asemenea bazaconii?

Ti-e ciuda ca omul a ajuns unde a ajuns? Uite acuma e in Liga a II-a din Rusia la promovare. Intr-un an sau doi o sa joace in CL. Atunci sa mai comentati.

Cred ca voi nu ati inteles tema rubricii. In toate articolele se face haz de necazul anumitor personaje care au avut tangenta cu clubul Steaua. Nu s-a dorit nicodata o analiza a calitatilor lui Dan Petrescu...

Oli

Fost fotbalist puțin peste medie, dar nu atât de de mult ca să fie dorit de Națională, dar nici intr-atât de puțin ca să treacă neobservat. A trăit dramoleta(dramele sunt altceva, intrebați pe orice contemporan al acestor vremuri aiurite) de a invăța meseria la Steaua, fără a juca măcar un singur minut la prima echipă, călcând pe urmele unui alt stelist vestit, Gigi Mulțescu. N-a existat meci ca jucător sau antrenor in care Gigi să nu fi dorit a se revanșa pe clubul care l-a abandonat atât de cinic. Dar răzbunarea cea mai subtilă față de ingratitudinea clubului-mamă a comis-o acest Halagian reciclat (minus humorul suculent al armeanului, iar ca plus un aer de eleganță), alias Olăroiu, care in vreo doi ani a reușit să transforme stilul cândva cosmic al Stelei intr-unul comic, fără haz, plat de Platani. Cu un titlu de campion, două primăveri europene și o semifinală de Cupa UEFA, nu sunt oare prea hazardate aceste afirmații ? Tot ii dați cu Protasov, uitând că acesta a ratat o facilă promovare in grupele Champions League in fața unor schiori nordici. Vorba la modă a urbei: mă lași ?

Ca și Halagian, prima legislatură la echipa din Gherncea a durat 7 etape, somnolentul Viorel Păunescu prinzându-se de tactica-i falimentară. A doua legislatură a fost de durată, având girul capriciosului Gigi Becali(răbdător cu valetul, nu și cu Regele !), ce beneficia de imprumuturile sale cash. În plus, a beneficiat de intreg concursul alunecosului Meme Stoica, ignorat de Pițurcă. Și spre stupefacția steliștilor indrăgostiți de stilul clasic al echipei favorite, s-au trezit cu un team cu ștaif european, dar jucând după partitura searbădă a Progresului retrograd, esențial fiind a nu primi gol. La care s-au adăugat miopul portar Carlos, gafeurul(de necrezut) in meciuri importante, Rădoi, intervenția patronului in alcătuirea primului 11 și a schimbărilor. Cât despre Olăroiu, cel care a ratat ca un neica nimeni primul titlu de campion al FC Național-ului la Craiova, cu aceiași nonșalanță a asistat cum Middlesborough a răsturnat un scor de 3-0, la un moment dat, in favoarea Stelei. Părea din alt film.

Allah, ajută-l să izbutească in deșert, unde pustiul lui de idei și admirația pentru stilul Dună merge ca o oază la un insetat beduin. Și iată-l pe Oli bei invingând intr-un amical pe Manchester-ul lui sir Ferguson, dobândind iubirea șeicilor și un cal pur sânge arab. Până in anul 2000, nici o enciclopedie nu pomenea de numele său, dar după mariajul contra naturii cu Steaua, iată-l cu palmares. Dă-i Doamne trofee mai multe ca lui Balaci și ține-l cât mai departe de Ghencea !

Trecând peste accidentul Steaua, Cosmin Olăroiu e un tip urban, spontan, inteligent, enigmatic. Iată o remarca de-a sa de la catedra ANEFS, care ar putea figura pe prima pagină a agendelor eternilor Mircea Sandu și Dumitru Dragomir: Divizia A este ca o facultate, insă mulți nu știu nici să scrie, nici să citească(frapantă similitudinea cu o snoavă din Tazlău: Unde-i doamna inginer ? La Bușteni, să dea examen la școala de maiștri ?!). Înaintea unui derby cu Dinamo, blândul Oli s-a schimbat brusc: Unii fac diverse tertipuri, de regii, ca să fim cei mai deștepți dintre proști(...) În Coreea n-am mâncat șerpi, ci carne de câine. Jucătorii noștri au invățat de la mine același lucru și-l vom pune in practică azi. Mai ales că sunt morți de foame, cum a spus Andone. Întrebat cum va reuși să-l țină pe Ionuț Luțu, ironia se simte in largul ei: o să punem capcane pe teren. De la inălțimea catedrei, conferențiarul Olăroiu e convingător. Pentru performanță eu mă bazez pe cei patru A: aptitudine, ambianță, atmosferă, atitudine. Atitudinea suporterilor steliști față de ambianța foarte apreciată de elevii cu aptitudine, din care a rezultat atmosfera imposibilă din Ghencea, a fost una singură: Zeroli. Logic, cele mai multe din victoriile sale cu Steaua fiind cu 1-0. Și al cincilea A: Adio !

Constantin Ardeleanu
Edited by Costi

E ciudat cum aici si-a castigat respect din partea majoritatii dupa ce a plecat si la arabi doar dupa cateva meciuri.

ciudat articol... si nedrept de dur cu un om care nu e totusi nici Zenga si nici multescu, ci unul care a trait si traieste in continuare cu gandul si inima la Steaua. si care paradoxal a avut cele mai bune rezultate ale unui antrenor roman la o echipa din Romania dupa 1989. foarte ciudat...

T.T.

Sau Titi Teașcă. Cu alte cuvinte, cel mai mare pitic din lume ?! Giurgiul a dat un fotbalist de națională, Gino Iorgulescu; un gazetar in jilț de director de ziar național de sport, Ovidiu Ioanițoaia, și un efemer antrenor de primă reprezentativă, Titi Teașcă. Gino, ani in șir familiarizat cu Hai România !, Ovidiu, mereu la un high standard la orice ziar pe care l-a condus, iar nea Titi, un surprinzător și complex...haios. Prima reacție era să nu iei in serios piticania cu fes din fața ta, care fusese un jucător obscur la Acvila Giurgiu și din cauza inălțimii sale turtite, la inceput, a cochetat cu loturile de juniori. Mic și ambițios, tupeist și orgolios, citit și revendicativ, Piticul a terminat prin a-și impune principiile draconice. A antrenat paleta unei intregi Dinamoviade(Bacău, Obor, Victoria). Ba chiar și pe marele Dinamo vreo câteva luni, când despre niște super fotbaliști, care cuceriseră patru titluri consecutive(performanță incă neegalată) a avut numai cuvinte de ocară, tratându-i in cartea sa Ce rău v-am făcut ? ca pe niște ratangii pe teren și ratați in afara lui, prin exces de alcool și alcov.

Rău n-a făcut Neghiniță, dar de bine nici vorbă. Având stil ca scriitor, a intrat repede in grațiile lui Eugen Barbu, Fănuș Neagu și Adrian Păunescu, ceea ce i-a dat un și mai mare nas in a se crede buricul pământului. Ba la Universitatea Craiova a ascultat de sfatul bardului din Bârca și l-a reprofilat pe interul rătăcitor din Ghencea , Costică Ștefănescu, in celebrul libero, care avea să devină stâlpul tricolorilor. La echipele studențești din Cluj și Iași a intrat in istoria terorismului de gazon, făcând antrenamente cu mingi medicinale și săculeți de nisip legați de gleznele fotbaliștilor. O să râdeți, cu rezultate spectaculoase, și cu niște tineri nedependenți de Bachus. La Steaua, Liță Dumitru, vedeta de Roșu, l-a altoit in promiscuitatea aburului de la saună, intâmplare ținută mult timp la top secret de discretul Ilie Savu, care numai de acest scandal monstruos n-avea nevoie. La Bacău ii urmărea pe consumiști cocoțat in pomii din preajma restaurantului, pentru a realiza flagrantul.

Neavând ureche muzicală pentru trilul fotbalului, iși punea ghetele in mâini pentru a le explica lui Balaci, Cârțu și compania cum trebuie lovită mingea corect, acoperindu-se de ridicol in fața viitoarei Craiovei Maxima. Culmea, datorită tăriei antrenamentelor, inlocuitorul său primea o echipă bine pregătită fizic și fericită că a scăpat de chingile nebunului, ducându-i-se vestea de formator de teamuri performante, care il lucrau din cauza firii sale ciudate. Metoda sa originală consta in a depersonaliza liderul lotului(i-a tras-o și lui Dobrin, care după o perioadă de suspendare impusă de pitic, a revenit mâncând pământul, devenind in cărțile Titiste un inger blond pe verdele gazon).

Dar unde se simțea in elementul său, cel care a antrenat un an și pe Fenerbahce Istanbul, era umorul: la un meci in Groapă, care se indrepta către un neverosimil 4-4, Titi Teașcă a exclamat 4-4, ca la teatru, ca apoi să adauge: hai să plecăm, că ne pun ăștia martori la proces ?!; ieșind dintr-o farmacie dădu nas in nas cu un elev, care il intrebă, mimând ingrijorarea Vai, maestre, dar sunteți cumva bolnav ? Măi pacoste replică nea Titi, dacă mă vedeai ieșind dintr-un cimitir, credeai că sunt mort ?; când federația a avut neinspirația, in două rânduri, să-l numească selecționer, experimentele s-au terminat cu o simetrie a catastrofei 0-6 la Madrid in meci oficial cu Spania și 0-6 la Budapesta in meci amical, in aceiași lună noiembrie, dar in ani diferiți, titularizându-l cu spaniolii pe rudimentarul Marin Voinea de la Progresul, poreclit și Cărămidaru' , acest trăgător de sfori, in cartea sa Păpușarii avea să remarce cu o ironie de mare finețe: după ce l-am titularizat pe Cărămidaru', sper să nu indrăznească a-mi contesta careva vocația de constructor la națională ?!

Constantin Ardeleanu

Povestea si Buzarin o faza cu nenea asta: la un meci, un jucator de-al lui suteaza mult peste poarta, mingea ajungand in cimitirul din spatele stadionului. Teasca, urland la jucator: "Bah, du-te, scoala-l p-ala si baga-l in locu' tau, ca sigur o sa suteze mai bine".

O poveste placuta, amuzanta, te destinde imediat. Chiar aveam nevoie de asa ceva. Multumim domnule Ardeleanu :)

AUTRICHE !

Când vizitezi pitoreasca Austrie, ai tentația a exclama aidoma străbunilor tăi francofoni: Autriche ! Cum rucsacul de turist nu mă mai tentează, m-aș opri la un subiect des vehiculat in presa șablonardă, intâmpinându-l ironic : Au tricheur, salut !

N-a fost schimbare de antrenor la națională in ultimii 20 de ani fără să nu apară ca primă variantă Mircea Lucescu. Acesta, mai tentat de câștigurile fabuloase de la Istanbul până la Donețsk a refuzat mereu oferta, neuitând a adăuga gogorița-reproș preferată: ați uitat că am fost dat afară de la cârma lotului reprezentativ după 4-0 cu Austria ? Câțiva gazetari tradiționaliști fomiști(nu numai de știri), care au prânzit cu nea Mircea, și urmașii lor ciumeți, preluând sintagma a l'aveugle, au scris și rescris despre ingratitutidinea federației de atunci față de celebrul coach de acum. Ce enormitate ! Să nu ne depărtăm de aerul mucegăit al arhivelor(ați observat că trecutul ni-l păstrăm doar in spații igrasioase ?). După meciul România- Elveția(1-2) din 10.10.1981, Valentin Stănescul va fi inlocuit cu tânărul antrenor Mircea Lucescu, autorul hunedoreanului Il Risorgimento(apud Ioan Chirilă, tămâietor al Lucescului, că doar nu pe teașcă l-o lăuda), care bazându-se pe foștii săi elevi de sub furnale plus Craiova Maximă, va reuși, după 14 ani, calificarea la un turneu final: Euro 1984 din Franța. De altfel, singura ispravă mai de doamne-ajută sub tricolor ca antrenor(după câteva partide memorabile 1-0 cu Italia acasă și cu Suedia in deplasare; 1-1 cu Cehoslovacia in meci decisiv). Ecce homo ! “ chiar dacă in turneul final s-a jucat cu frica temporizatorului Angelo.

La preliminariile pentru CM 1986 era in grafic, după două egaluri cu Anglia, Lucescu bătându-se cu pumnul in piept că e pe cai mare cu puștii lui, permițandu-și a ignora o Stea in accensiune(baloane de săpun, in viziunea arogantului strateg). Și căzuse cerul peste el in București, la 16.10.1985 (Octombrie pare a fi luna cea mai ghinionistă a Luceștilor, vezi 0-5 al tatălui in amicalul cu Țara Galilor din 1983 și 0-5 al fiului in ca și amicalul cu Serbia in 2009), când România va fi invinsă la București cu 0-1 de Irlanda de Nord, prin golul de chin al lui Quinn. În ciuda victoriei din ultimul meci, din deplasare, cu Turcia, România a stat acasă, din cauză că supușii Marii Britanii, englezii și nord-irlandezii au pus de o egalitate, intr-un spirit de libertate, pe care ți-l oferă stropul de fraternitate. Atunci probabil se hotărâse demiterea lui Lucescu, dar de ce să se tulbure apele in golul de competiții internaționale ? Și dă-i cu amicale voiajoare prin Africa și Orientul Apropiat, cu scoruri care nu interesau pe nimeni.

Începând cu returul amicalului cu Norvegia, din 20.08.1986, selecționerului i s-a alipit dublura(conlocuitore și, fatalmente, inlocuitoare), pe Emeric Ienei(devenit dușmanul lui de viață, fiindcă nea Imi i-o luase mult inainte și cu Sevilla, culme pe care nea Mircea n-o va atinge vreodată), astfel pregătindu-se meciul oficial cu Austria, pe care ANTRENORII echipei naționale, Mircea Lucescu și Emeric Ienei l-au câștigat cu 4-0 ! A fost cântecul de lebădă al Lucescului. Cu pleiada de antrenori steliști(Ienei, Iordănescu și Pițurcă), naționala, bazată pe fuziunea Steaua-Dinamo, s-a scris istoria fastă a reprezentativei, nu cu meritoriul(doar atât) cuplu Angelo-Il Luce. Am fost dat afară după 4-0 cu Austria e un adevăr prin omisiune, in locul adevărului absolut că plecarea de la națională s-a datorat rușinosului eșec cu 0-1 in compania Irlandei de Nord, care l-a impiedicat să fie antrenorul reprezentativei cu două calificări consecutive la vârf. Peste rana nevindecată Quinn, s-a pus sarea Stelei cu două finale și o semifinală europeană, Vardar Scopije și 17 Nentori. Steaua lui a urcat sus de tot, dar niciodată la inălțimea Stelei din Ghencea. Cum să nu te imbolnăvești de inimă rea ? Au tricheur, salut !

Constantin Ardeleanu Edited by Costi

Felicitari pentru articol,domnule Ardeleanu!

Excelent scris,adevarat si cu un fin simt al umorului.Mucescu in ciuda rezultatelor pozitive obtinute ca

antrenor va ramane vesnic frustratul de serviciu,eternul loser ce nu poate si nu va reusi niciodata sa

darame mitul unei echipe ce-l bantuie neincetat-Magica Steaua

Edited by weedandweird

Total eronat!Mucescu intotdeauna a incercat sa minimalizeze(deh,boala grea si destul de comuna)performantele

obtinute de cosmarul vietii lui(Steaua)si sa-si amplifice propriille-i realizari raportandu-se tot timpul la etalonul

Steaua.

Fara sa fiu partinitor :clap: ,datorita acestor motive,consider ca numitul Il Muce este si va ramane frustratul de serviciu.

Nimic mai adevarat decat ce a scris dl. Ardeleanu, din punct de vedere al datelor exacte. As mai adauga ca la meciul cu Austria au fost 7 sau 8 stelisti, pe care sigur nu i-a convocat el, ci "dublura" ! Un motiv in plus sa primeasca o flegma in fata de la cine o fi condus in acea vreme federatia sau fotbalul romanesc (stiu, formal era Angelescu). " Pai uite garoiule, fara Coras si Gabor s-au dat 4 boabe, iar tu nu ai reusit sa scoti un X amarat si calificant cu 3 carnati nord-irlandezi! ", i-ar fi zis orice om cu bun simt.

Oricum, pentru unul ca mine, dezinformarea si paranoia acestui mitoman sunt lucruri banale aparute in ziarele de azi. Am obosit eu aici sa scriu despre ele, dar bine ca o fac si altii. Raul a inceput in anii 90, cand acest blatuitor securist a sadit aceste seminte ale minciunii in presa fripturista , dandu-se victima si dizident, iar partea stelista (in fond, cea atacata) a plecat capul. Numai cand vom avea in club un om precum C-tin Ardeleanu, avand cultura stelista si antrenament in ale scatoalcelor, va primi aceasta caracatita mucestiana o replica de anvergura si binemeritata, iar performantele Stelei mari vor fi expuse in media la adevarata lor dimensiune.

Un numar mare de trofee furate nu te fac invingator. Si, da, o mare parte din ele sunt furate. Ca il muce nu poate functina fara ajutorul arbitrilor. Tin sa iti amintesc ca l-a bagat pe Lubos Michel in stafful lui sahtior in sezonul cand a luat Cupa UEFA. Are rost sa iti amintesc de penaltyul refuzat lui Werder in finala?

Degeaba ai trofee daca nu ai atitudine de invingator. Asta nu o poate fura nimeni.

Lucescu nu e chiar eternul loser. Ar fi culmea, la cate trofee are.

Mult prea ezitanta fraza, relativ la ce ar trebui sa insemne interpretarea lui micului indian de catre un vechi stelist pentru intelegerea noilor stelisti. As zice chiar ca-i scrisa la alibi.

Adica nu la alibi, ci ca sa vedeti. Adica nu ca sa vedeti, ci ca sa am dovezi. Adica nu ca sa am dovezi...Tovarase capitan, daca vine Patraulea, se rezolva totul!

Radicalul si Adrian :thumbsup:

Lui Mircea Lucescu ii e greu să accepte locul 2: :w00t: "Fanii tineri nici nu mă cunosc!"

Antrenorul lui Șahtior Donetk consideră că in Ucraina e mai apreciat decit in Romania.

- Domnule Lucescu, sinteti si anul acesta in topul Anchetei Gazetei, pe locul doi, de astă-data după Dan Petrescu.

- Vă rog de vreo cinci ani să nu mă mai puneti pe mine in competitie cu copiii acestia! Am si eu o virsta nu puteti compara performantele mele cu ale antrenorilor tineri. sunt pe locul 4 in lume ca numar de trofee cîștigate, :drunk: in Ucraina sunt locul 1, iar in Romania nu sunt apreciate cum se cuvine rezultatele mele. Dacă Gazeta mi-ar oferi un premiu pentru intreaga cariera l-aș primi cu mare placere.

- Totusi, un antrenor de talia dumneavoastra chiar dacă aveti 66 de ani, nu poate lipsi dintr-o astfel de anchetă de anvergura

- Lasati-ma nu mă mai luati in calcul! N-aș vrea să se inteleagă cumva că am ceva cu Dan Petrescu. Din contra am spus-o si o repet, merită să fie declarat antrenorul numarul 1 in 2011. Dan a terminat pe locul 8 in Rusia, după ce a promovat-o pe Kuban, ceea ce nu e usor, dar pină să ia campionatul e cale lunga Și e normal ca fanii să-l voteze pe Dan Petrescu, fiindcă sunt multi stelisti, iar eu nu mai am suporteri in Romania. Tinerii nici nu mă cunosc. (n.n. - Ba da, te stim bine, esti un :shit:)

"Nu e vina mea eliminarea din Ligă" :stupid:

- Probabil, a contat parcursul sters din grupele Ligii cu Șahtior.

- Imaginea nu e corecta Că se mai intimplă să am si un an ca asta, mai slab, in Liga Campionilor, nu e din vina mea! Am realizat anul acesta eventul in Ucraina, campionat-Cupa Acum sunt pe locul doi in campionat, la un punct de Kiev, si in semifinalele Cupei. De aceea spun că cel mai frumos ar fi să nu mă mai nominalizati, fiindcă nu mai am nici o treabă cu fotbalul romanesc. Eu lucrez in Ucraina, :shutup2: unde sunt apreciat. :worthy: Și Boloni ar fi meritat mai mult, a calificat-o pe PAOK in primavara Europa League.

Tiganul asta rrom Mircea Pamant cheltuie cate 80-90 de milioane in fiecare an, si, de vreo 6 ani, a iesit o singura data din grupele Champoins League, performanta pe care Urziceni a fost la 20 de minute s-o faca, si a castigat o finala de UEFA, performanata de care Steaua a fost la 5 minute de a se apropia, cu Cristocea, Daniel Balan si Carlos.

Domina (si nu prea) un campionat dintr-o tara care din 2004 este la discretia patronului sau, toate instituitiile fiindu-i subordonate, n-a scos un singur jucator de performanta, n-a facut niciun meci memorabil, doar circaraia tipica "Am fost mai buni ca Barcelona in primele 3 minute jumate", "nu ne-au lasat arbitrii" si "nu sunt apreciat". Ce spunea cioara asta borata acum 25 de ani spune si azi, iar resursele uriase pe care le avea Dinamo in comparatie cu Steaua, le are Sahtiorul in comparatie cu orice echipa din Est si majoritatea celor din Vest.

Cum spuneam cu alta ocazie, sa-i Dumnezeu sanatate si multe ocazii sa se faca singur de ras.

Pai si te asteptai la altceva de la frustratul sef pe care-l fura mereu arbitrii? E o conspiratie, el e de fapt mai tare ca Mourinho, da' nu-l lasa UEFA in pace...

Maestrul Tudor Octavian da de pamant cu rromul Mircea Pamant

22.jpg

Raul, fratele vitreg al binelui

Ne pacalim incă o data bucurindu-ne că pacalim iar pe toată lumea

Mircea-Lucescu-a-fost-operat-cu-succes.j

O zicală veche decide că in orice rau există o parte de bine si-n orice bine, o parte de rau. Solicitat să comenteze condamnarile din procesele comisioanelor, Mircea Lucescu face o observatie din care e peste puterile romanului să decidă ce a fost bine si ce a fost rau, daramite să-l si masoare. Din tranzactiile cu definitie penala s-a obtinut mult mai mult pe fotbalistii romani decit meritau ei spune Mircea Lucescu. E o chestiune de patriotism si de interes national, carevasazica să fraieresti lumea, să le iei banii prostilor de nemti, de turci si de chinezi !

Țin minte dialogul plin de legitimă mindrie istorică dintre doi homlesi, după onorantul si bine platitul transfer al lui Hagi in Spania. I-am smecherit, le-am luat banii si la ăștia!, ziceau cei doi flaminzi, simtindu-se nu numai solidari cu milioanele lui Hagi, ci si nitel satui. Mă intreb dacă un sondaj de opinie, referitor la binele pe care i l-au facut fotbalului romanesc samsarii si patronii cu puscaria la ușă n-ar constitui un recurs popular in favoarea acestora, mai consistent decit recursul avocatilor?

Sentintele au si o consecință productiva in ce priveste abordarile mediei. Impresarii nostri n-au fost subiecti decit in secundar, prin fotbalistii vinduti ori cumparati prin firmele lor si adesea pe sub mină si sub acoperire. Numele si afacerile impresarilor ar trebui să devina mai mult decit o preocupare penala una de drept civil. E destul să-i inventariem pe strainii cu care acestia au pacalit toate Ligile noastre, ca să realizam că binele pomenit de Mircea Lucescu e un nimic, in comparatie cu raul importat, cu ce au distrus ei in tară prin batalioanele de neispraviti, de cotonogiti, de terminati si de dusi cu mintea, pe care niste prosti de patroni au dat milioane de euro.

La multe s-o fi pricepind domnul Copos, dar nu si la oameni. Nu trebuie să fii starostele mondial al psihologilor ca să-ți dai seama cum se miscă si ce maniere de discotecă de mahala au strainii Rapidulu. Și nu doar să nu-i cumperi, ci să-ți sfatuiesti si prietenii să-i evite! La Steaua, i s-au bagat pe git domnului Gigi atitea muhaiele incit te intrebi dacă nu cumva ii place să fie pacalit, ca să poată apoi să facă teatru. Izgonirile cu tam-tam de la Steaua au fost mai complete, ca efect publicitar, decit sosirile de brazilieni pitici si bulgari galactici.

Impresarii sunt niste negustori ca toti negustorii. În orice afacere, sunt cel putin doi termeni, iar dacă unul il prosteste pe celalalt, vina nu-i niciodată a negustorului cu chemare de escroc. Multi oameni au vocatie de fraieri. Punctul lor slab e trufia, e in convingerea că banii pe care i-au facut, pacalind statul ori pe unii mai vulnerabili ca ei, le garantează imunitatea la toti escrocii din lume.

Lucescu e un antrenor de clasă mare, dar nu si un diagnostician social. Doza de eroare, din judecățile dumisale din presa e adeseori mai mare decit cea de adevar. Ne pacalim incă o data bucurindu-ne că pacalim iarăși pe toată lumea.

Tudor Octavian

Vezi aici judecata tiganeasca din fundul cortului