Posted March 15, 2010 · Report post Nu a fost asa de greu sa iau bilet de la stadion, pe unii ii au prins pe altii nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post miar fi placut sa fiu prezent cu baietzi de la sud dar nu se poate (:((( Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Pe unde sta Sudu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Nu a fost asa de greu sa iau bilet de la stadion, pe unii ii au prins pe altii nu. ti-ai luat in sectorul stelist? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post aveti cumva un link pentru spocast pe care va fi difuzat meciul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post ai loat bilet dar o sa stai printe dinamovistii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post ai loat bilet dar o sa stai printe dinamovistii Conteaza ca sunt prezent, ca am facut pariu cu unul ca o-sa fiu prezent la toate meciurile din dleplasare din sezonul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Spunea un tip , de link de sopcast, vor fi 3 pe siteul ala cu gnttv, il cunosc pe owner. e acolo la TV live pe prima pagina, unde sunt detaliile meciului Dinamo 0 - 2 Steaua. Atat! Iar dupa meci, vom canta cu totii , " Ati fugit ca disperatii, ca va omorau spurcatii " Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post ai loat bilet dar o sa stai printe dinamovistii Exact forma asta "loat" a scris-o si profesoara varului meu .Wtf,s-a schimbat din nou gramatica limbii romane ? ON : BATEM javrele ! 1-0 pe final si sunt multumit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Singurul meci care conteaza pentru mine din returul asta si singurul meci in care imi doresc sa batem...Chiar in vremurile grele astea care sunt la Steaua,derbyul cu spurcatii ramane derbyul cu spurcatii....deci.....Ae Ao,Steaua bate dinamu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post au mai ramas 44 de ore. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Teoretic mi-am luat bilet....60 de ron,maine il am.faza e alta totusi.ca de abia dupa am inteles ca sudu nu va intra la oaspeti....chiar in asa hal s-a ajuns incat restul sudului sa nu primeasca bilete?!?! sincer ma socheaza...nu se poate fratilor! Da, Sudul nu va intra in peluza oaspetilor. Am sa va rog sa nu comentati despre motive, oameni, acuze, samd - nu e nici scopul topicului, nici momentul si nici locul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Poate cineva totusi sa zica unde intra Sudu sa stim si noi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Poate cineva totusi sa zica unde intra Sudu sa stim si noi? conteaza? cred ca indiferent din ce parte a stadionului faci parte(nord-sud-est-vest)ar trebui sa incurajezi echipa Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2010 · Report post Spunea un tip , de link de sopcast, vor fi 3 pe siteul ala cu gnttv, il cunosc pe owner. e acolo la TV live pe prima pagina, unde sunt detaliile meciului Dinamo 0 - 2 Steaua. Atat! Iar dupa meci, vom canta cu totii , " Ati fugit ca disperatii, ca va omorau spurcatii " Ma manca-ti-as, parafrazandu-i pe unii mai colorati, eu nu inteleg de unde apelativul de spurcati folosit atat de obsedant de mai marii nostri rivali. Cum nu inteleg de unde si pana unde apelativul de aurolaci invocat de cei de la Rapid. Ca noi le spunem javre si ciori e altceva, exista o oarecare legatura cu realitatea. Insa pe ei nu-i inteleg. Sau poate ca vocabularul lor din 5 cuvinte nu le permite mai mult. In alta ordine de idei, mai da-i si in pu.li.le noastre. Macar acum. Sa ii batem si pe urma om avea destul timp sa-l contestam si pe cioban. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 (edited) · Report post Talnar spune ca Dolha va fi titular, chiar daca a gafat la Cluj cu CFR. 6.000 de bilete vandute la derbiul Dinamo - Steaua sursa: prosport Cred ca Talnar se bazeaza prea mult pe psihicul greu incercat al lui Dolha. Portarul lui Dinamo se va concentra foarte tare sa nu greseasca si stiti voi, atunci cand iti doresti extraordinar de mult sa demonstrezi ca esti bun, nu-ti iese. Dolha e mancat. Mai bine il titularizau pe George Curca, care dupa opinia mea il va inlocui pe Ema dupa primele doua goluri primite de acesta. Stoichita trebuie sa-i atentioneze pe ros-albastri sa suteze foarte mult la poarta. Daca Tudor va arbitra corect ii vom bate pe catei. 100%. In privinta numarului de bilete vandute, putine zic eu, de vina poate fi numarul redus de case de bilete sau lehamitea cateilor de a mai inghiti un esec chiar in propriul fief. Sa ne amintim ca Dinamo s-a predat de nenumarate ori in Groapa in fata unor echipe mici. Nu suntem nici noi mari la ora actuala, asa ca o victorie stelista este cat se poate de posibila. Hai pe ei, hai pe ei Sa dam UE la catei! Edited March 16, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post sudul nu va intra la acest meci..se stie de ce. daca ati vrut, din d-zeu stie ce motiv, sa fiti prezenti la jocul dintre FC butelia si Fc Steaua, va veti bucura exclusiv de compania celor din alss. miercuri, un simplu meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 (edited) · Report post Adica de prezenta celor 7 "magnifici" ai lui Becali? Nu, multumesc, pot sa-l vad dintr-un colt al oricarei peluze ori tribune. Partea proasta e ca nu ma voi putea exprima zgomotos la niciunul din cele doua goluri ale Stelei. Sau, ma rog, partea buna. Edited March 16, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post Batem potaile100%...si nu, nu sunt de acord nu este un simplu meci Forzza Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post Formatia probabila a Stelei in meciul de maine: Zapata - Golanski, Parpas, Ov. Petre, P. Marin - Szekely, Pleșan, Toja, Nicoliță - Stancu, Kapetanos sursa: prosport Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post Daca realmente aia e formatia, vai de capul nostru. Cu Toja, Nicolita si Ov. Petre pe teren, slabe sanse la mai mult de un egal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post Formatia probabila a Stelei in meciul de maine: Zapata - Golanski, Parpas, Ov. Petre, P. Marin - Szekely, Plesan, Toja, Nicoliță - Stancu, Kapetanos sursa: prosport Vaai,Golanski iar.El e bun ca om,dar ca fotbalist nu-mi place.In sfarsit s-a mai gandit cineva ca Ov. Petre poate sa fie fundas central, e si mai inalt.Va dati seama cum ar arata Stelios Parpas pe langa Marius Niculae,ii sare pana la umar.Karamyan nu joaca?Mi-as dori ca Marin sa fie pe dreapta si sa nu joace Toja,sa nu fie titular,macar de asta.De Nicolita e nevoie,chiar daca nu prea e eficient,macar 60 de minute. Am vazut si eu discutii despre bilete in paginile anterioare.Eu nu am fost niciodata cu suporterii stelisti in deplasare la Dinamo,nu am fost de acord nici cu modul de actiune al lui Tweety,ca tot zicea un alt forumist despre respectivul,dar trebuie recunoscut ca acolo trebuie sa mearga : 1,suporterii care fac coregrafii,canta,introduc torte,bannere si vin meci de meci. 2.Suporterii care sunt gata sa se opuna unui tavalug de caini,fiindca e zona periculoasa si am prins scandaluri pe strazile laturalnice stadionului,ca neutru,si nu e usor deloc pentru baieti. Sper sa castigam ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post Peluza Sud va sta in pch:))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 (edited) · Report post Fostul mare goalkeeper al CCA-ului, Ion Voinescu, spune ca Dolha nu ar trebui sa joace in meciul de maine. În general, dupa o asemenea gafa ca aceea de la Cluj, cu CFR, nu-l mai bagi in poarta pe Dolha. Depinde acum insa foarte mult cum s-a pregatit rezerva Cristi Munteanu in ultima perioada. Totusi, merg pe Munteanu, pentru ca el n-are ce sa piarda. Daca intra tot Dolha si va gresi iarasi, va fi scos tap ispasitor. De Curca nu vorbesc, pentru ca el n-a mai jucat de mult la prima echipa. - Vor avea portarii un rol decisiv in stabilirea rezultatului? - Cu siguranta, da. Portarii vor decide meciul! Cele doua echipe sunt de valori sensibil egale, iar interventiile portarilor vor fi hotarâtoare in stabilirea rezultatului final. sursa: libertatea Edited March 16, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2010 · Report post imi pare rau ca nu pot sa fac nimik pentru bilete ma duc astazi la stadion sa vad ce pot face Share this post Link to post Share on other sites