Posted March 13, 2010 (edited) · Report post Miercuri 17 martie 2010, incepand cu orele 20:30, intre cele doua eterne rivale va avea loc o noua "batalie", cea cu numarul 122. Meciul o sa fie transmis de Digisport. Pentru Romania, spulberati-le visul! Scoateti-le fotbalul din cap! Edited March 13, 2010 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Singurul meci care conteaza cu adevarat! Muie Dinamo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Vreau sa vad in seara asta cum se comporta Dinamo in primul meci mai greu pentru ei in acest sezon Oricum ii batem, dar imi fac griji pentru aparare Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post I-mi puteti da si mie detalii despre deplasare, vreau sa vin si eu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Meciul asta trebuie sa-l castigam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Steaua, hai pe ei, sa dam muje la catei .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Daca poate careva sa imi dea detalii despre deplasare ( bilete, unde ne intalnim,etc.) as fii destul de fericit deoarece s-ar putea sa ajung si eu . Oricum , sa curga sange de caine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Show NO MERCY! KILL the red dogs ! Singurul meci care conteaza cu adevarat si trebuie castigat. Dar inaintase cineva o varianta care pot sa zic ca ar fi destul de acceptabila : egalul,avand in vedere ca incurca ambele echipe in lupta pentru titlu si in acest mod,javrele nu s-ar mandri cu o victorie in fata noastra,iar jucaria lu` Gigi n-ar avea nici ea motive de bucurie ... Nici nu stiu ce sa-mi doresc,caci tare nehotarat mai sunt . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Mie mi-e indiferent acest meci. Nu-mi pasa daca il castiga, nu-mi pasa daca il pierde... Cel mai bun ar fi un egal, ca sa nu-l mai vad pe cioban pe la TV cum se bucura timp de 2 saptamani din cauza unui meci. Pana la urma tot Fc Steaua Pipera Crestina 2003 S.A. este. Pana la urma si acest meci ii va aduce beneficii financiare satanei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Aceeasi poveste . Vreau si eu sa fac deplasarea in groapa aia a lor dar nu stiu cum sa fac rost de bilet si cum se procedeaza . De unde luam bilete , cum mergem la stadion , etc . Numai bine si , la la la la M*** Dinamo ! Â Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Meciul asta trebuie sa-l castigam! miercuri seara n-ar trebui sa mai existe acele mici neintelegeri intre nord-sud-est-vest, presupun ca la acest meci nu ne vor da multe bilete....... miercuri, ar trebui sa fim o singura galerie, sa incurajam echipa 90 de minute........ este singurul meci - unicul derby - care conteaza Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 (edited) · Report post In cazul in care castiga Steaua eu chiar nu ma mai pot bucura, in cazul in care ne bate Dinamo, n-as suferi prea tare, cum ar fi fost odata, iar la un meci egal li s-ar strica ploile si lu' Ne-a Gigi si finului, Borcica... Oare cum o fi mai bine ? Edited March 13, 2010 by LDS Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post ............... Oare cum o fi mai bine ? ca o parere personala, BINE = 2(victorie Steaua) oricat de mult l-as ura pe cioban, nu ma pot bucura de infrangerea Stelei, mai ales in fata cainiilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Oare cum o fi mai bine ? 5-0 pentru Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Da cineva detalii in legatura cu deplasarea? Macar pe private. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Vreau sa castigam,dar nu vreau campionatul, AFARA CU FECALI DIN Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post dar daca luam campionatul la un punct, doua de Dinamo, o sa va para rau ca i-am batut? daca ii batem... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post pacat de zhelev:| ... **** DINAMOOOOOOOOOOO... vreau victorie cu orice scop! nu as mai suporta inca o infrangere in fata javrelor:| Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post dinam0,muuie dinam0!dinam0,muuie dinam0! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Poate sa-mi dea si mie cineva detalii despre deplasare ... vreau sa vin neaparat la meci. Astept detalii prin PM daca sunteti draguti. Multumesc. Mu..e Dinamo !!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post deci cum e cu biletele?vreau si eu sa vin cine imi spune Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 (edited) · Report post Pana una alta, "legiunea stelista" de la spurcati ii aduce in avantaj la Cluj. Si uite asa mai ramanem o noapte pe locul 1. In ciuda tuturor scandalurilor din ultima perioada tot as vrea sa-i batem, dar va fi tare tare greu. Multa m u i e Dinamo !!! Edited March 13, 2010 by cristian014 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Sper sa fie ultimul meci din campionat pe care-l castigam, dar sa-l castigam. Mwie dinam0! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post In cazul in care castiga Steaua eu chiar nu ma mai pot bucura, in cazul in care ne bate Dinamo, n-as suferi prea tare, cum ar fi fost odata, iar la un meci egal li s-ar strica ploile si lu' Ne-a Gigi si finului, Borcica... Oare cum o fi mai bine ? Cel mai bine sa castige echipa cu culorile rosu si albastru pe echipament ! Restul e can-can. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2010 · Report post Cel mai bine sa castige echipa cu culorile rosu si albastru pe echipament ! Restul e can-can. Din pacate nu o sa fie nici o echipa pe teren cu culorile astea pe tricouri... Share this post Link to post Share on other sites