Virgil

Steaua - Otelul Galati 1-0 (1-0)

159 posts in this topic

Etapa a 21-a aduce in Ghencea surpriza placuta a primelor 3 etape din retur. 3 meciuri, 3 victorii, 9 puncte. Performera nu este nimeni alta decat echipa fostului stelist, jucator si antrenor, Dorinel Munteanu si anume Otelul Galati.

Partida va avea loc vineri 12 martie 2010, de la orele 20:30 si va fi televizata de Antena 1.

Steaua, neinvinsa in ultimele doua etape, de doi dintre greii campionatului, CFR (1-1) si Unirea (2-2), pe terenurile acestora, tinteste prima victorie din retur. Si ar cam fi cazul pentru ca altfel ar incepe sa se duca spre locurile care nu permit prezenta in Liga Campionilor, iar mirajul celor mai bine de 10 milioane de euro ar incepe sa dispara.

Din pacate, in momentul de fata Steaua are doi portari iesiti din forma si chiar ghinionisti. Dupa meciul de pomina cu Ceahlaul, in care Zapata s-a facut de cacao cel putin odata, Tatarusanu are pe constiinta ambele goluri de la Urziceni. Noroc cu Kapetanos, acest mare golgeter pe care Gigi nu l-ar merita pentru ca l-a jignit profund si a vrut chiar sa-l dea afara.

In meciul cu Galatiul, Steaua se poate baza pe linia de mijloc si pe atacanti, in sensul ca acestia pot da mai multe goluri decat primeste apararea.

Pana acum in retur ros- albastrii au primit gol in fiecare meci, in total sase! Unde e apararea Stelei care nu lua gol etape la rand? Unde sunt Ghionea, Goian, Rada, cu care ai nostri ar fi avut acum, probabil, 9 puncte din 9 si ar fi privit din varful ierarhiei celelalte 17 combatante? I-a dat Gigi pentru ca nu le mai suporta mutrele. Paysanul naibii! Se pricepe el la fotbal cum ne pricepem noi la oi.

In fine, sper in revenirea lui Zapata intre buturi, care cel putin nu e indolent si fara reactie ca Tatarusanu. Linia de fund ar trebui neaparat sa-i aiba in componenta pe Golanski, Baciu, Jelev si Petre Marin. Pentru cei din linia de mijloc si cea de atac, sunt numeroase posibilitati de formula de joc, pentru ca de fiecare data pana acum sa poata marca cel putin un gol.

Daca Steaua va invinge, va trece pe primul loc pentru ca Unirea la Timisoara si CFR cu Dinamo, vor face probabil scoruri egale in buna traditie a reinceputului de campionat.

Daca nu, aleluia si-un praz verde. Ros-albastrii vor deveni eternii clienti ai locurilor 3-6.

Pronostic: 1. Daca luam bataie e nasol. Daca facem meci egal, e pacat de terenul propriu si de sustinerea suporterilor. Daca batem, E NORMAL!

Guie Migi!

forza_steaua.gif

Edited by Virgil

Facem si cu astia un egal chinuit...

Virgile, n-ai putea sa faci tu cronica meciului pe sait, cand nu poate Adrian ? E cam naspa asa, sa reproducem de la altii...

As putea, sigur ca as putea, dar ar trebui sa stiu cand Adrian nu poate.

yo vreau sa pierdem sa plece ciobanu:)daca noi ne'am chinuit cu CFR la eii si otelu ia batut..:))pai ne bate si pe noi 80%:))

Otelul a castigat mai mult din inertie si din prostia si neputinta adversarelor, nu ca ar avea ei cine stie ce joc sau echipa. nu cred ca vor inscrie in Ghencea. ramane de vazut cine ne va mai salva iarasi, pentru inca un 1-0 chinuit. probabil tot Kapetanos, saracul.

batem... oricum daca pierdem nu pleaca ciobanu... poate pippi..

:chair:

Edited by Judy

Nu stiu daca este cel mai bun loc unde sa postez dar sunt administratorul site-ului Pariuri-x.ro si impreuna cu sportingbet.ro oferim 30 30 de Bilete VIP la acest meci !

30 de Bilete VIP la Meciul Steaua Bucuresti - Otelul plus un loc de parcare absolut GRATUIT pentru toti jucatorii care depun minim 100 de RON la sportingbet.ro pana joi la ora 15:00 si imi trimit dupa depunere id-ul de la sportingbet si numele complet.

Vor fi 15 castigatori, primii 15 care depun la sportingbet.ro 100 ron. De ce 15 si nu 30 ? pentru ca cel care castiga va primi 2 bilete sa mearga impreuna cu cineva si va primi si un bilet pentru parcare.

Aveti dublu avantaj daca nu aveti inca un cont veti primi si bonusul de 50% pana la 150 ron ! poate convingeti un prieten sa depuna.

Oferta limitata asa ca nu mai asteptati ! depuneti acum.

Biletele se vor ridica de la magazinul Steaua din Unirii parca.

Sponsor : sportingbet.ro

Va rog sa lasati link-ul de afiliere pentru a fi validati corect castigatorii.

Daca am postat gresit va rog sa mutati in sectiunea buna. Multumesc.

Prima noastra victorie pe returul asta...dar presimt ca una chinuita....

Categoric pierdem.Eu unul asta imi doresc si asta cred ca se va intampla.

Ciobane,presimt ca la vara iti vei lua talpasita din Ghencea.

Pe astia ii spulberam cu 72-0 !

Poate doar cu 71 :) Presimt eu ca face ceva Dorinel...

Categoric pierdem.Eu unul asta imi doresc si asta cred ca se va intampla.

Oi fi si tu vreun mama omida...

Oi fi si tu vreun mama omida...

Mi-am exprimat parerea omule,de ce trebuie sa fii tu ironic ?

Nu am zis ca asta se va intampla ca asa vreau eu si asa mi s-a aratat in vis,ci pur si simplu,dupa parerea mea (bleaga sau nu,e parerea mea!?),pierdem in mod categoric,daca nu ne va salva iarasi Kape.

Numa` bine !

Mi-am exprimat parerea omule,de ce trebuie sa fii tu ironic ?

Nu am zis ca asta se va intampla ca asa vreau eu si asa mi s-a aratat in vis,ci pur si simplu,dupa parerea mea (bleaga sau nu,e parerea mea!?),pierdem in mod categoric,daca nu ne va salva iarasi Kape.

Numa` bine !

Iti respect parerea, pierdem astea, este parerea ta despre rezultat... dar mor cand vad comentarii de genul "imi doresc sa pierdem acest meci... ce m'am bucurat cand ne'au egalat..."

Dupa cum se prezinta vremea,vineri e bataie cu bulgari.

Mda... facem si oameni de zapada nu e nici o problema :D

Iti respect parerea, pierdem astea, este parerea ta despre rezultat... dar mor cand vad comentarii de genul "imi doresc sa pierdem acest meci... ce m'am bucurat cand ne'au egalat..."

Daniel,daca imi permiti sa-ti spun asa,nu vreau sa spun ca am fost in culmea fericirii cand am vazut ca Unirea dadea gol,dar nici suparat nu eram,pentru ca nu asta este Steaua,intelegi ? Este exact ceea ce spunea si MM,daca nu ai vazut,anunta-ma si iti las numele articolului sau cele spuse de MM pentru a te clarifica.

Nu inteleg unde este rationamentul unora dintre voi : pai cum sa-mi doresc plecarea ciobanului,dar totodata sa vreau ca echipa sa castige ? Pai daca echipa merge bine,inscrie si castiga (iar eu sunt in culmea fericiriI),inseamna ca Steaua are rezultate ,ajunge in UCL,vine "grosu`" si Gigi nu mai pleaca.Intelegi unde bat ?

Poate cu putin noroc,mai pierdem si noi cateva meciuri (asa,mai multe,cu exceptia derbyurilor :D),ratam UCL,gibonu` nu mai incaseaza si poate vinde si el ca nu-l mai suport nici macar o secunda.Ceea ce vreau eu sa spun este ca , desi ne e greu sa ne bucuram la infrangerile Stelei si nu promovez acest lucru,trebuie sa intelegem ca numai prin infrangerile Stelei ciobanu` poate fi afectat la buzunar si va pleca,bucurandu-ne astfel pe cei care vrem cu adevarat ca el sa o taie din Ghencea.

Numai bine...

P.S.:Bafta Dorinelee !

Mda... facem si oameni de zapada nu e nici o problema :D

Facem vreo 2 fundasi centrali de zapada si le punem tricouri cu Nesta si Puyol.

'Mi-as plua in fata lor, sa ii vad io ca mai comenteaza daca nu ne curata zapada :D

Io zic ca facem egal,sau o victorie chinuita marca (,) Kape.

Edited by pytycrys

Facem vreo 2 fundasi centrali de zapada si le punem tricouri cu Nesta si Puyol.

Mai bine imbracati in Ghionea si Goian.