Posted March 7, 2010 (edited) · Report post Imi dati un link cu un site unde pot sa vad meciul? LE: Mi-am amintit de alea dupa ce am postat . Edited March 7, 2010 by Juggernaut Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Sunt destule pe prima pagina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Tudose, uno di noi!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Mie imi e mila de el.Uitati-va cum se rupe saracul acum! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 (edited) · Report post O faza am avut si noi pana acum si am dat gol,astia sunt pe noi,o luam astazi:),cand il vad pe Banel cum vrea sa centreze sau cum suteaza la poarta ma intreb de ce nu m-am apucat de fotbal, sigur eram un jucator mai bun decat tiganu asta..oricum bate Unirea,cand ii vad pe unii ca zic x2 pentru ca Unirea e slaba ma apuca spumele, poi daca Unirea e slaba atunci Steaua cum mai e.. Edited March 7, 2010 by katabossx Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post e chiar interesant sa urmaresti centrarile lui Nicolita si sa astepti una reusita, e ca si cum l-as privi pe cainele meu cand incearca de 100 de ori sa-si muste propria coada si nu reuseste, dar nu se da batut! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post saracu Nicolita,el nu poate sa paseze,nu poate sa dribleze,nu poate sa centreze,nu poate trage la poarte,e o incantare sa l vezi.......si mai e unu ,cica fotbalist,il cheama toja....e distractiv meciul Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post "saracu Nicolita,el nu poate sa paseze,nu poate sa dribleze,nu poate sa centreze,nu poate trage la poarte,e o incantare sa l vezi" el poate sa alerge ma:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post si szekely e slab, centrari gresite, joc haotic, intra si el in nota echipei din Pipera Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Dar Szekely,ce faci tata cu centrarile alea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 (edited) · Report post e chiar interesant sa urmaresti centrarile lui Nicolita si sa astepti una reusita, e ca si cum l-as privi pe cainele meu cand incearca de 100 de ori sa-si muste propria coada si nu reuseste, dar nu se da batut! hahhaha, buna comparatie ) LE: mah, voi observati ca tot comentatorii sunt pro-banelu`? nu inteleg ! daca face o faza reusita, il pupa'n dos toti. Daca greseste, aaaa, plm, "e si el om", are voie sa greseasca. Cum e asa charismatic printre spalatii astia pe creier, nu reusesc sa inteleg. Edited March 7, 2010 by SuperstaR18 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Comentatorul e simpatic: Surprinzatoare pasa proasta a lui Nicolita... Oare e primul meci pe care-l vede in viata lui? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Mereu cand joaca Barca si Realul sambata seara si noi duminica, Banel face show. De la prea mult vizionat de Messi si Ronaldo ti se urca la cap. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Nicolita the best,eu ma uit la fotbal de 25 de ani si tot nu inteleg cum poti gresi toate pasele,dar cine stie poate da gol Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Imi place schimbul de pase Karamyan-Banel.Ar trebui sa intre in combinatie si cu Toja si ar iesi fotbal betiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Cat de dobitoci sunt comentatorii, frate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Toja imi aminteste de Oprita din primele sezoane. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Mie imi aduce aminte de Carlos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Era sa ii faca Kape fericiti pe "suporterii de rezultat",oare asa de slab e campionatul Romaniei de scapam mereu basma curata dupa fiecare meci?,mi-e teama ca la sfarsitul campionatului ciobanul isi va lua banii de Liga si vom mai ramane cu cancerul asta un timp indelungat,slab rau meciul oricum.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Mi se pare mie sau Balaj trage cu noi la maxim? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Ar trebui sa studieze Nicolita 6 luni centrarea lui Frunza,asa se centreaza de pe lateral,o centrare perfecta Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Szekely merita 2 rosii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 (edited) · Report post Sa moara Jiji de suparare! Oare cate zile mai e Stoichita zis lippi antrenorul Stelei? Sper sa ne mai dea Unirea un gol, sa dea si Kape unul sa ne bata Unirea si sa se duca Pantelis la Mondial. Am zis ! Edited March 7, 2010 by SuperstaR18 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post asta nu este Steaua noastra este o gluma proasta FC becalii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Pe cat ca pleaca Limbi? Share this post Link to post Share on other sites