Virgil

Unirea Urziceni - Steaua 2-2 (1-1)

205 posts in this topic

Imi dati un link cu un site unde pot sa vad meciul?:)

LE: Mi-am amintit de alea dupa ce am postat :D.

Edited by Juggernaut

Sunt destule pe prima pagina.

Mie imi e mila de el.Uitati-va cum se rupe saracul acum!

O faza am avut si noi pana acum si am dat gol,astia sunt pe noi,o luam astazi:),cand il vad pe Banel cum vrea sa centreze sau cum suteaza la poarta ma intreb de ce nu m-am apucat de fotbal, sigur eram un jucator mai bun decat tiganu asta..oricum bate Unirea,cand ii vad pe unii ca zic x2 pentru ca Unirea e slaba ma apuca spumele, poi daca Unirea e slaba atunci Steaua cum mai e..

Edited by katabossx

e chiar interesant sa urmaresti centrarile lui Nicolita si sa astepti una reusita, e ca si cum l-as privi pe cainele meu cand incearca de 100 de ori sa-si muste propria coada si nu reuseste, dar nu se da batut!

saracu Nicolita,el nu poate sa paseze,nu poate sa dribleze,nu poate sa centreze,nu poate trage la poarte,e o incantare sa l vezi.......si mai e unu ,cica fotbalist,il cheama toja....e distractiv meciul

"saracu Nicolita,el nu poate sa paseze,nu poate sa dribleze,nu poate sa centreze,nu poate trage la poarte,e o incantare sa l vezi"

el poate sa alerge ma:))

si szekely e slab, centrari gresite, joc haotic, intra si el in nota echipei din Pipera

Dar Szekely,ce faci tata cu centrarile alea?

e chiar interesant sa urmaresti centrarile lui Nicolita si sa astepti una reusita, e ca si cum l-as privi pe cainele meu cand incearca de 100 de ori sa-si muste propria coada si nu reuseste, dar nu se da batut!

hahhaha, buna comparatie :)))

LE: mah, voi observati ca tot comentatorii sunt pro-banelu`? nu inteleg ! :| daca face o faza reusita, il pupa'n dos toti. Daca greseste, aaaa, plm, "e si el om", are voie sa greseasca. Cum e asa charismatic printre spalatii astia pe creier, nu reusesc sa inteleg.

Edited by SuperstaR18

Comentatorul e simpatic: Surprinzatoare pasa proasta a lui Nicolita... Oare e primul meci pe care-l vede in viata lui?

Mereu cand joaca Barca si Realul sambata seara si noi duminica, Banel face show. De la prea mult vizionat de Messi si Ronaldo ti se urca la cap.

Nicolita the best,eu ma uit la fotbal de 25 de ani si tot nu inteleg cum poti gresi toate pasele,dar cine stie poate da gol

Imi place schimbul de pase Karamyan-Banel.Ar trebui sa intre in combinatie si cu Toja si ar iesi fotbal betiv.

Cat de dobitoci sunt comentatorii, frate...

Toja imi aminteste de Oprita din primele sezoane.

Mie imi aduce aminte de Carlos. :thumbup:

Era sa ii faca Kape fericiti pe "suporterii de rezultat",oare asa de slab e campionatul Romaniei de scapam mereu basma curata dupa fiecare meci?,mi-e teama ca la sfarsitul campionatului ciobanul isi va lua banii de Liga si vom mai ramane cu cancerul asta un timp indelungat,slab rau meciul oricum....

Mi se pare mie sau Balaj trage cu noi la maxim?

Ar trebui sa studieze Nicolita 6 luni centrarea lui Frunza,asa se centreaza de pe lateral,o centrare perfecta

Szekely merita 2 rosii :))

Sa moara Jiji de suparare!

Oare cate zile mai e Stoichita zis lippi antrenorul Stelei?

Sper sa ne mai dea Unirea un gol, sa dea si Kape unul :D sa ne bata Unirea si sa se duca Pantelis la Mondial. Am zis !

Edited by SuperstaR18

Pe cat ca pleaca Limbi? :D