Posted March 3, 2010 · Report post Ne arbitreaza Ardealul: A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureș) A1: Szekely Zoltan (Baia Mare - Maramureș) A2: Onicaș Ioan (Zalău - Sălaj) R: Dumitru Robert George (Brașov - Brașov) Obs: Grigorescu Nicolae (Timișoara - Timiș) Obs: Dancu Mircea (Sibiu - Sibiu) E clar, se termina la egalitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 (edited) · Report post On-topic: In cel mai bun caz o sa se termine egal, desi prevad o victorie a urziceniului... Off-topic: Adevaratilor!(ma refer la cei care considera ca stelismul e o "boala" specifica numai zonei Bucurestiului) Edited March 3, 2010 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Ne arbitreaza Ardealul: A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureș) A1: Szekely Zoltan (Baia Mare - Maramureș) A2: Onicaș Ioan (Zalau - Salaj) R: Dumitru Robert George (Brasov - Brasov) Obs: Grigorescu Nicolae (Timisoara - Timiș) Obs: Dancu Mircea (Sibiu - Sibiu) E clar, se termina la egalitate. Daca am fi hatri,sau din alta tabara am putea spune ca asistentii astia or fi rude cu jucatori stelisti.Si ca bate Steaua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post De ce nu puteti sa va uitati la meci de la gazde? poate din cauza vostra ar putea sa ramanem afara noi astia care merge la toate dleplasarile care am facut 15 ore pe drum de la Cluj la Bucuresti. Dar tu de ce nu poti sa te uiti la meci de la gazde ? E fix aceeasi chestie . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Dar tu de ce nu poti sa te uiti la meci de la gazde ? E fix aceeasi chestie . Macar eu merit ceva, merg strig peste tot unde merg, imi risc sanatatea pentru Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Macar eu merit ceva Evident, dupa ce facem ceva, asteptam recompensa. Doar e meritul nostru, nu ? Meritam ceva. Ca si curvele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Macar eu merit ceva, merg strig peste tot unde merg, imi risc sanatatea pentru Steaua. Da,dar nu toti au posibilitatile tale . Eu vreau sa fiu in peluza Stelei pentru ca vreau sa incerc sa ma bucur la golurile Stelei,vreau sa cant pt Steaua si vreau sa contest ciobanu' . Din tribuna nu prea se poate . Dar ma rog,vorbim si noi ca sa ne aflam in treaba . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2010 · Report post a facut cineva rost de bilete la Urziceni ??????????? s-a organizat ceva????????? vreau sa merg si eu in deplasare!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2010 · Report post a facut cineva rost de bilete la Urziceni ??????????? s-a organizat ceva????????? vreau sa merg si eu in deplasare!!!! Ma. Nu ai observat ca iti dispar postarile de acest gen? De data asta nu o sterg. Dar potoleste-te, odata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2010 · Report post Pariez ca urmatorul va fi dintre Piturca, Popa si Grigoras cel mai tare din oras, in ordine. Piturca nu mai vine la Steaua.Popa si Grigoras nu au stofa de Steaua poate vine MASA sa antreneze echipa asa nu se mai baga peste ei:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post Ionut Popa a afirmat in dese randuri nu numai ca echipa sa preferata e Steaua, dar si ca e convins ca s-ar intelege cu Becali... Grigoras a declarat de multe ori ca nici nu se pune problema sa vina la o echipa a carui patron se baga peste antrenor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post Asa umil cum statea Stoichita la conferinta aia de presa, nu cred ca mai gaseste Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post Si cu biletele cum ramane?...fiecare pe barba lui? Baietii de la Urziceni...postati si voi niste informatii...care este sectorul pentru oaspeti, cat costa biletele si care e programul caselor de bilete. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post MECIUL Unirea Urziceni - Steaua SE TRANSMITE PE DIGISPORT! PENTRU CEI CARE NU PRIND DIGISPORT EXISTA O ALTERNATIVA : VEZI MECIUL AICI LIVE!!! HAI Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post din punctul meu de vedere BATEM Unirea! numai e aceeasi forta ca in campionatu' trecut.. parerea mea! SCOR 0-1 [0-2] Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post Mihai Stoica: "Suporterii din Peluza Sud nu vor avea acces duminica Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post Mihai Stoica: "Suporterii din Peluza Sud nu vor avea acces duminica jijiiiiiiii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post CE FACE Gigi ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 · Report post CE FACE Gigi ??? Puge Sula! Aa... sau ceva de genul asta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2010 (edited) · Report post Puge Sula! alta copilarie gen "guie migi"... Edited March 5, 2010 by sirFlorin Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2010 · Report post Cum pot sa imi iau bilet in sectorul suporterilor stelisti ? Ca eu sunt din Urziceni si aici nu se dau bilete in sectorul respectiv . O sa gasesti la bisnitari.:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2010 · Report post Sa vedem daca se joaca meciul pana la urma... deoarece am auzit ca terenul este impracticabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2010 · Report post Am inteles ca vor juca de la volanul unor Hummeruri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2010 · Report post Mihai Stoica: "Suporterii din Peluza Sud nu vor avea acces duminica Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui MM. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2010 · Report post Dar la ce te asteptai de la o jigodie cu doua fete?Ala e la fel de stelist ca si Corsicanu'... Share this post Link to post Share on other sites