Posted March 1, 2010 (edited) · Report post Duminica 7 martie 2009, de la orele 20:30, stadionul Tineretului din Urziceni va gazdui derbyul etapei a 20-a, intre Unirea din localitate si Steaua Bucuresti. Meciul va fi televizat de Digi Sport. Dupa etapa trecuta, cand Unirea a jucat bine in Giulesti (1-1), iar Steaua s-a intors cu un punct mare de la Cluj (1-1), reusind sa si stopeze CFR-ul, se anunta un meci de grad zero intre cele doua candidate la castigarea campionatului. Ronny Levy, antrenorul israelian al Unirii, platit cu 500000 euro pe an, a umblat putin la tactica ultra defensiva impusa de Dan Petrescu, permitand echipei sa joaca cat se poate de ofensiv in functie de faza. Astfel Bilasco, Semedo si Frunza, fiecare cu atributii bine definite, au devenit fauritorii golurilor marcate de echipa ialomiteana. Steaua, care a inceput in forta meciul din etapa trecuta, ar fi putut sa marcheze nu unul, ci doua sau trei goluri daca jucatorii din linia de atac si de miloc s-ar fi concentrat mai bine. Dupa gol a urmat retragerea in aparare ca pe vremea lui Lacatus si incercarea de mentinere a rezultatului. Probabil ca asa se va juca si la Urziceni. Un meci greu care ca si in meciul de la Cluj se poate incheia cu x. Daca nu, Unirea ca echipa gazda si team mai puternic, va castiga. Exclusa surpriza, pentru ca sa nu uitam, Unirea e campioana en titre, iar antrenorul ei si Meme Stoica isi doresc cu ardoare prima victorie din retur. Steaua a inceput cat se poate de prost returul si conform legii lui Murphy, care spune ca orice lucru care incepe prost se termina si mai prost, e posibil sa termine prost acest campionat. Dar parca poti sa stii? Punct cu punct se aduna si daca restul candidatelor se mai si impiedica, nu aduce anul ce aduce ceasul. Edited March 5, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post 2 solist din pacate. Unirea joaca destul de prost,iar Steaua are jucatori care fac diferenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post da' de ce din pacate??? sau tu nu tii cu Steaua??? ar fi un un 0-1 sau 1-2, insa Unirea e o nuca tare 2 solist din pacate. Unirea joaca destul de prost,iar Steaua are jucatori care fac diferenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post da' de ce din pacate??? sau tu nu tii cu Steaua??? Toti tinem cu Steaua! Dar cat sta chestia aia din loja la Steaua, nu ne dorim victorii sau campionate castigate Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Cred ca facem un egal chinuit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Mai baieti,e chiar atat de greu de inteles ca victoriile nu ne aduc noua victoria suprema ? Va bucurati sa castigam meci de meci , dar nu sunteti constienti ca ne-am putea clasa in final pe o pozitie favorabila (ciobanului) ,care i-ar aduce bani aluia si implicit prelungirea sederii lui aici,in Ghencea. Imi doresc din tot sufletul sa pierdem si merg astfel pe 1 solist. P.S.:Sper sa fie destul de multi suporteri stelisti prezenti in peluza pentru a-l contesta pe infect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post cum puteti sa va pretindeti stelisti atunci cand doriti ca echipa favorita sa piarda??? pai a cui e vina ca echipa e a lu' Jiji??? a cui? de ce nu am cumparat noi suporterii actiunile clubului? de ce Paunescu si Piturca l-au adus pe Jiji? de ce nu suntem noi in stare sa ne organizam sa cumparam clubul? de ce? e usor a scrie versuri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post D'aia. Traducere : m-am saturat sa tot raspund la aceleasi clone aparute iar si iar in ultimele 2-3-4 luni, care repeta obsesiv aceleasi intrebari la care s-a raspuns de zeci de ori pana acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Cum pot sa imi iau bilet in sectorul suporterilor stelisti ? Ca eu sunt din Urziceni si aici nu se dau bilete in sectorul respectiv . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Hai cu infrangerea. Daca dupa un egal, Ciobanul mai avea putin si turba,ma gandesc ca la o infrangere se duce pe cursa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Ne dorim salam victoria ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post P.S.:Sper sa fie destul de multi suporteri stelisti prezenti in peluza pentru a-l contesta pe infect. cu bannere, neaparat cu bannere. si cu scandari la pauza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Toti banii pe 2. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 (edited) · Report post Cum pot sa imi iau bilet in sectorul suporterilor stelisti ? Ca eu sunt din Urziceni si aici nu se dau bilete in sectorul respectiv . Salut Shack3re ! Si eu sutn din Urziceni si exact de problema asta ma interesam si eu.Lasa-mi te rog id-ul tau in privat si poate reusim sa stabilim ceva.Cu stima si respect , numa` bine ! P.S.:M-as multumi in ultima instanta macar sa fiu prezent pe stadion (indeosebi) in peluza aflata in imediata apropiere a sectorului rezervat oaspetilor. P.P.S.:Forza Unirea ! gUIE Migi ! cu bannere, neaparat cu bannere. si cu scandari la pauza. Eu vorbeam serios . Oricum,inteleg apropo-ul,dar chiar nu ma mai pot pronunta in privinta asta.Sunt foarte retinut si astept cu nerabdare sa vad deznodamantul. Bafta ! Edited March 1, 2010 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 (edited) · Report post O sa pierdem cu Urziceni ,fecali o sal dea afara pe stoachita si o sa vina un badaran de antrenor care tot asa o sa stea 2-3 luni si la gunoi cu el.Singura solutie VINDE-PLEACAM MORIIIIIII!!!!! Edited March 1, 2010 by liquid squad Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Raman si eu la concluzia ca din pacate Jiji va fi fericit la sfarsitul meciului.Ca daca se rupe Tatarusanu ala sa ramana intre buturi,se mai rupe si Kape sa prinda primul 11 la greci,se mai tavaleste si Stancu sa prinda lotul,de pierdut sigur nu pierdem si cu cate o centrare de a lui Szekely mai se si marcheaza. Restul fac figuratie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post ,fecali o sal dea afara pe stoachita si o sa vina un badaran de antrenor care tot asa o sa stea 2-3 luni si la gunoi cu el. Pariez ca urmatorul va fi dintre Piturca, Popa si Grigoras cel mai tare din oras, in ordine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post X = 2-2 De unde atata pesimism ? Credeti ca "profesionistii" nostri sunt in stare sa-nvinga campioana Romaniei la ea acasa,indiferent de forma in care se afla ? La dumnealor intervine complexu`... RESPECT JANOS,PANTELIS chiar si Bogdan si RUFAY,restu`-niste carpe. Prevad o victorie la un gol diferenta in favoarea Unirii si asta cu indulgenta , ca tare mi-e sa nu plece "ai nostri" cu vreo 2-3 boabe... Sunt din Urziceni si trebuie sa recunosc faptul ca simpatizez acest club ( nu sunt un fan inrait,avand in vedere ca iubesc un singur club),insa in aceasta partida chiar se merita sa tii cu Unirea. ALE ALE/ALE ALE/PLEACA DIN Ghencea ciobane ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post Pariez ca urmatorul va fi dintre Piturca, Popa si Grigoras cel mai tare din oras, in ordine. il vreau pe popa patron talamb antrenor si mai talamb=)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 (edited) · Report post BATE Steaua! sa vedeti.. vinde pleaca mori! Edited March 1, 2010 by Judy Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 (edited) · Report post cum puteti sa va pretindeti stelisti atunci cand doriti ca echipa favorita sa piarda??? pai a cui e vina ca echipa e a lu' Jiji??? a cui? de ce nu am cumparat noi suporterii actiunile clubului? de ce Paunescu si Piturca l-au adus pe Jiji? de ce nu suntem noi in stare sa ne organizam sa cumparam clubul? de ce? e usor a scrie versuri... Ba io imi cam bag **** Il da cineva afara pe asta ,sau se cuminteste? Edited March 1, 2010 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 · Report post 1-0,gol Paraschiv Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2010 (edited) · Report post Ba io imi cam bag p.u.l.a. Il da cineva afara pe asta ,sau se cuminteste? Lasa-l ,omule,mai avem si noi de cine sa facem misto... LE.Uitasem de ce am intrat aici. Sper sa luam bataie cu 1-0,dintr-un gol in minutul 94 dat cu mana dintr-un off-side de trei metri. Dar cred ca tot egal va fi!... Edited March 1, 2010 by danimarcu Share this post Link to post Share on other sites