pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Mihai n-ai inteles nimic, eram doar intr-un moment de disperare gogule, si sti prea bine ca pe site-u asta de cele mai multe ori cand iti spui o parere incep baietii sa comenteze aiurea, vroiam doar sa dau cateva exemple sa ridic putin moralu, da plm ...

Mihai n-ai inteles nimic, eram doar intr-un moment de disperare gogule, si sti prea bine ca pe site-u asta de cele mai multe ori cand iti spui o parere incep baietii sa comenteze aiurea, vroiam doar sa dau cateva exemple sa ridic putin moralu, da plm ...

Am inteles ce voiai sa zici, doar ca am atras atentia ca nu sunt cele mai fericite exemple...

1.ne facem de rusine 2.ciobanului ii convine 3. nu ne mai intelegem

ce sa intamplat cu Timisoara ..... nici nu am cuvinte ! stiu ca multi nu sunteti de acord cu bine da ciobanu asta care ne face de ras a spus cu gura lui : nu ma sustineti pe mine ! sustineti-o pe Steaua daca o iubiti ! El face oricum ce vrea , in mintea lui vede numai oi si capre ..... si raspunde la intrebari , face fapte pe langa .... Cu toate astea el da o mica sansa gen ... cati jucatori a adus la Steaua ??? 14+7 :O nu prea cred ca orice patron face asta , da salariile la zi ? DA ..... eu unu ma prezint fara sa injur un om care o suge zi de zi .... pt ca tin cu Steaua si nu el reprezinta Steaua NOI o reprezentam .

Comisia de Disciplină a Ligii Progesioniste de Fotbal (LPF) a sanctionat, miercuri, clubul FC Steaua, cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru incidentele dintre spectatori de la partida cu FC Timisoara, din etapa a VI-a a Ligii I.

Aproape de finalul partidei Steaua - FC Timisoara, fanii Stelei de la Peluza Sud au avut un conflict cu o parte dintre suporterii aflati la tribuna a II-a, fiind necesară interventia fortelor de ordine.

Mediafax

Comisia de Disciplină a Ligii Progesioniste de Fotbal (LPF) a sanctionat, miercuri, clubul FC Steaua, cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru incidentele dintre spectatori de la partida cu FC Timisoara, din etapa a VI-a a Ligii I.

Aproape de finalul partidei Steaua - FC Timisoara, fanii Stelei de la Peluza Sud au avut un conflict cu o parte dintre suporterii aflati la tribuna a II-a, fiind necesară interventia fortelor de ordine.

Mediafax

In continuarea aceluiasi caz prezentat mai sus :

Potrivit comunicatului remis MEDIAFAX, in baza vizionarii probelor video, studierii declaratiilor martorilor si folosind baza de date proprie, Jandarmeria a identificat pe numitii Adnan T. (18 ani), Ovidiu F. (30 de ani), Ș. C. (17 ani), Florin B. (25 de ani), Alexandru S. (22 de ani), Ionuț H. (24 de ani), Daniel D. (23 de ani) si Marius G. (24 de ani), carora le-au fost intocmite actele de constatare pentru savarsirea infractiunii de "ultraj contra bunelor moravuri" si "tulburarea linistii publice", faptă prevazută de art. 321 din Codul Penal, coroborat cu art. 42 din Legea 4/2008, si pedepsită cu inchisoare de la un an la sapte ani.

(Prosport)

E careva de pe forum printre aia?

@funky: Poti , respectuos, sa te duci in **** ma-tii. Dati-i ban la clona.

E careva de pe forum printre aia?

Ce rost are intrebarea asta?

Merita felicitat.

Oricum daca e vreunu pe aici, stati linistiti nu prea aveti ce sa patiti,maxim o amenda. Retarzii aia de la prostsport fac prea mult caz, inchisoare nici nu se pune problema.

copile, peste cativa ani sa recitesti ce scrii p'aici, si o sa razi si tu de prostia ta

Uuu... ma mir ca nu au suspendat terenul pentru urmatorul meci :rolleyes:

Pai , nu degeaba s-a impacat Nea Oaie cu Mitica :naughty:

protestul a luat sfarsit,acum toata lumea la cantat, "felicitari"pt cei care au reusit sa desfinteze Peluza Sud

de aceeasi parere sunt si eu...

Nu-mi mai ramane decat sa zic:

luati-va incurajarea echipei, luati-va ciobanul si mars(aluiti) spre shampion lig, sta-v-ar in gat sa va stea de tradatori!!!

problema e mai complexa,noi cei care vrem sa protestam suntem in minoritate fata de restul stadionului iar echipa e pe primul loc si daca ia campionatul nu o sa mai avem nicio sustinere,trebuie sa fim inteligenti in protestele noastre,la sud problema s a pus gresit de catre unii si sunt convins ca pana n intr un final o sa se ajunga la o intelegere,nu vreau nici eu sa fiu dusmanul propriei echipe ,din punctul meu devedere cine vrea sa incurajeze echipa o poate face,altele sunt lucrurile iar unii dintre voi le stiu si e mai bine sa ramana intre noi nu sa fie discutate pe forum

eu zic sa faceti cum au facut suporterii lui M.United nemultumiti de conducere blablabla si`au facut propria lor echipa F.C. United of M. si traiesc fericiti.Oricum in momentul de fata e bahaos pe stadion :bananadance:

e cam imposibil sa reusim acelasi lucru, dar ar fi un lucru imens pentru niste oameni simpli.

Am remarcat niste tricouri negre,polo cu un mic imprimeu pe spate,unde sta scris ''SUD'' destul de mic,nu foarte vizibil. De unde se pot procura,trebuie sa faci parte dintr-un grup organizat pentru a avea unul?

Imagine dezolanta din pacate...Un fel de "Ce-am fost si ce-am ajuns"...