pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Bogdane cand tu o arzi cu "jumatate din ei nu vin in peluza" sau alalalt cu "ce de ultrasi" mie imi suna a suferinte si basini inutile.mai vedeti-va si lungul nasului cateodata,in rest 100% de acord cu albanezul.

mie asta-mi suna a suferinta inutila.

faceti cumva experimentari ale fisiunii nucleare si nu-s admise glumele? sau poate ca este o anumita eticheta de limbaj si io am incalcat-o?

ei zic sa te relaxezi, sa discuti daca vrei, sa glumesti daca vrei, ca doar oameni suntem ;)

@godsaveultras hai ca asta e dezavantajul forumului si limbajului scris. Una vorbim alta intelegem. In rest, noi sa fim sanatosi si sa vedem Steaua curata.

mai bine sa zica fiecare doar cum a ajuns in Peluza Sud

dc a plecat din locul in care statea pana sa vina n sud

sa puna poza cu cel mai reusit mesaj in opinia sa(sau doar sa il scrie)

care e cea mai reusita coregrafie(daca se pote cu poza)

mai bine sa zica fiecare doar cum a ajuns in Peluza Sud

dc a plecat din locul in care statea pana sa vina n sud

sa puna poza cu cel mai reusit mesaj in opinia sa(sau doar sa il scrie)

care e cea mai reusita coregrafie(daca se pote cu poza)

de ce?

Mi se pare o idee bune:D,SA vedem daca vreunu spune adevaratul motiv.Sa vedem care recunoaste ca a plecat ca i s-a furat prietena,ca si-a luat o palma,ca acolo nu era loc sa se afirme,ca nu era bagat in seama,sau alte motive si sa vedem cati au plecat pt ca,chiar le placea ce s-a inceput la sud si au crezut in ce se face acolo.Ar fi tare sa rogi toti membrii peluzei sa dea raspunsul asta,pe majoritatea ii cunosc si nu ar putea minti:D.

Si ar mai fi interesant sa spuneti fiecare numele,porecla,dupa care sunteti cunoscuti la Sud si in ce grup suteti,pt ca majoritatea celor care va dati sudisti,nu sunteti in nici un grup,ceea ce va face sa fiti sudisti doar in fanteziile voastre.Doar ca stati si voi pe langa baietii de la sud,nu va face sa fiti "de la sud":D.Pe forumul asta toti se dau de la sud,dar adevarati sunt maxim 5-6,restul vise placute.

Mi se pare o idee bune:D,SA vedem daca vreunu spune adevaratul motiv.Sa vedem care recunoaste ca a plecat ca i s-a furat prietena,ca si-a luat o palma,ca acolo nu era loc sa se afirme,ca nu era bagat in seama,sau alte motive si sa vedem cati au plecat pt ca,chiar le placea ce s-a inceput la sud si au crezut in ce se face acolo.Ar fi tare sa rogi toti membrii peluzei sa dea raspunsul asta,pe majoritatea ii cunosc si nu ar putea minti:D.

Si ar mai fi interesant sa spuneti fiecare numele,porecla,dupa care sunteti cunoscuti la Sud si in ce grup suteti,pt ca majoritatea celor care va dati sudisti,nu sunteti in nici un grup,ceea ce va face sa fiti sudisti doar in fanteziile voastre.Doar ca stati si voi pe langa baietii de la sud,nu va face sa fiti "de la sud":D.Pe forumul asta toti se dau de la sud,dar adevarati sunt maxim 5-6,restul vise placute.

s-a incercat in sectiunea privata un fel de prezentare.. dar prea putini si-au prezentat identitatea.

Am vazut ultimele 2 comentarii,si nu pot sa spun decat atat: " Lupta Steaua"!

s-a incercat in sectiunea privata un fel de prezentare.. dar prea putini si-au prezentat identitatea.

Pai, cine trebuiau sa se prezinte, s-au prezentat, deja, prin alta parte.

e na. adica un om care merge meci de meci (atat cat se poate cu interdictiile din ultima vreme), care canta cot la cot cu "sudistii" sau care tine 5-10 minute de un mesaj ca sa se vada bine nu e "adevarat"?

poate ca si mentalitatea asta de club exclusivist i-a facut pe unii sa mearga la sud in dauna nordului.

am fost acu vreo 3 ani in SUD

n am mai avut loc la NORD

alte cantece....

mascari si injuraturi la adresa cetatenilor si Nordului

se facea valu in tot stadionu... ultrasii injurau stadionu

dup aia s au luat la bataie intre ei

n am inteles de ce...

da erau comici

singura parte buna: se striga impotriva oierului inca de atunci

Marius,esti sudist in convingeri,in gandire poate,sau pt ca frecventezi Peluza Sud.O sa fi cu adevarat in momentul in caree o sa ajuti acei baieti sa vopseasca mesajul,sa contribui material la facerea lui,sa ajuti sa bage in stadion mesajul,sa fii prieten cu membrii grupurilor,sa mergi la sedinte sa iti faci cunoscut punctul de vedere,sa te intalnesti cu ei inainte de meciuri,sa faceti impreuna un fel de plan al meciului.Sa fii alaturi de ei si in eventualele batai care le-ar avea,cu oricine.Sa mergi alaturi de ei in deplasari.Doar ca stai langa ei si canti cu ei si ii ajuti sa ridice un mesaj,pt ei esti un cetean.Sau unu de pe acolo.

Bine ca sunt ¨adevarati¨ aia care una zic si alta fac, ba mai si slobozesc teorii despre morala fara vreun fel de retinere.

O sa fi cu adevarat in momentul in caree o sa ajuti acei baieti sa vopseasca mesajul,sa contribui material la facerea lui,sa ajuti sa bage in stadion mesajul,sa fii prieten cu membrii grupurilor,sa mergi la sedinte sa iti faci cunoscut punctul de vedere,sa te intalnesti cu ei inainte de meciuri,sa faceti impreuna un fel de plan al meciului.Sa fii alaturi de ei si in eventualele batai care le-ar avea,cu oricine.Sa mergi alaturi de ei in deplasari.Doar ca stai langa ei si canti cu ei si ii ajuti sa ridice un mesaj,pt ei esti un cetean.Sau unu de pe acolo.

imagineaza-ti cum ar fi sa vin eu la urmatorul meci de acasa la tine, jos la gard, si sa-ti spun ca vreau sa va ajut la vopsirea urmatorului mesaj. m-ai primi? sincer sa fiu, nu cred.

tu sustii ca fanii adevarati sunt numai cei din brigazi. eu iti spun ca exista oameni care nu-si doresc sau n-au pur si simplu timp pentru a face parte dintr-una, si atunci se multumesc sa vina in peluza sa stea jos cu baietii si sa cante pentru echipa. de ce trebuie ei numiti cetateni, termen evident peiorativ in acest context?

si ia gandeste-te ce s-ar intampla daca de acum inainte niciun cetatean n-ar mai veni la meci? cam cat de gol ar fi stadionul?

Fara suparare,dar nici eu nu consider ca daca mergi intr-o peluza(indiferent ca esti din Peluza Nord sau Peluza Sud),esti alaturi de baieti,stai jos alaturi de brigazi,canti la absolut toate cantecele,dai aproape tot ce poti tu sa dai pentru Steaua in acele 90 de minute,sau sa militezi alaturi de peluza pe care o frecventezi la una din actiunile lor in care crezi cu tarie,nu poti fi considerat un simplu cetatean,dar asta nu inseamna neaparat ca te face un ultras.Cunosc foarte multi baieti care fac parte din brigazile steliste(si de la Nord si de la Sud),si chiar daca fac parte dintr-un grup ultra',ei nu se considera ultrasi,ei se considera STELISTI....Dar mai este mult pana in peisajul ultra' romanesc isi vor da seama toti acest lucru(si aici m-am referit in general)...

Si daca intr-adevar Bogdane,fara cei care canta alaturi de cei din brigazi si va ajuta la afisarea mesajelor,acei "cetateni" de care spui tu,Peluza Nord(aici referindu-ma la cazul tau),era moarta de foarte mult timp,nu de la meciul cu Ceahlaul cand au realizat unii acest lucru ;)

P.S.: Imi cer scuze ca am bagat Peluza Nord in aceasta discutie,dar era cel mai elocvent exemplu...

Edited by The Game

Nu stiu de ce v-ar interesa cum sunteti priviti de ultrasi, adica ca si cetateni, si invers, de ce le-ar pasa ultrasilor cum sunt priviti de cetateni.

La urma urmei, cu mici mari diferente, totul se rezuma la Steaua.

De pe Ultras.ro:

Peluza Sud a dominat in mod clar atmosfera la Urziceni. Pana si suporterii Unirii de la tribuna a 2-a erau incantanti de cantecul acela cu "pleaca ciobane, pleaca ciobane, du-te si lasa-ne" din finalul meciului.

Edited by f234567k

MM Stoica la GSP TV: "Gigi m-a ofertat acum o saptamina l-am refuzat! Nu merg la Steaua cit e el acolo"

"Patronul Stelei are accese de paranoia. De cite ori i se intimplă ceva, are impresia că eu sunt de vină! M-a ofertat acum mai bine de o saptamina că ar vrea să merg la Steaua. Dacă o să mă contrazica o să vin cu inregistrarea! Mi-a pus la dispozitie tot ce credea că aș fi vrut, dar i-am zis că sub nici o formă pină in vară nu plec, apoi sper să ramin tot acolo. Iar după ce l-am refuzat clar a inceput să declare prin ziare că sunt mercenar, că am dat bilete suporterilor de la Sud. Nu am facut asa ceva!", a zis MM Stoica la Premium Liga, pe GSP TV.

"Nu am vrut să merg la Steaua pentru că e el acolo, voi demonstra că sunt stelist. Dacă el va renunta la Steaua, voi fi primul care iși va depune CV-ul! sunt stelist, dar Steaua mea nu mai exista acum e a lui ******, care mă lasă rece. ****** l-a rugat chiar si pe Borcea să mă sune să-mi spună că-mi dă 15.000 de euro si nu mai stiu ce. Nu mă interesează!"

se pare ca nu suntem singurii care simt asta........

MM .....RESPECT !

A mai zis MM ceva interesant, dar daca scriu ce a zis, iar apar scantei p-aici. Cine a auzit stie despre ce e vorba. In rest sper ca cei care l-au injurat pe MM inaintea meciului sa-si ceara scuze. Marius a clarificat si situatia biletelor pentru cei care se intrebau cum am facut rost de 350 de bilete.

Totodata, MM Stoica a negat ca ar fi avut vreo implicare in impartirea biletelor. "Nu eu ma ocup de acest lucru. Mustata m-a sunat inainte de meci si mi-a zis clar ca daca vin cei de la Peluza Sud ii bate pe toti pana ii usuca. Dar eu nu am nici o treaba. Baietii de la Sud au fost destepti si si-au procurat bilete", a explicat el.

Edited by Stanici
mai usor, n-ai de unde sti ca e adevarat

Bai Gheorghe, mai esti ma suparat ?