pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Membrii Peluzei SUD primesc cu bucurie anunțul conform căruia Centrul de Fotbal CSA Steaua București începe procesul de...

Posted by Ultras Steaua Bucuresti 1947 on 22 August 2015

Lecce : 

"Cel mai mare rau care se intampla in acest moment este impartirea in doua tabere sau in mai multe tabere a suporterilor Stelei. Cearta, scandalul, injuriile, polemica, jignirile, acuzele aduse de noi insine tot unora ca noi...
NU TINE NIMENI CONT DE FAPTUL CA TOTI IUBIM ACEASTA ECHIPA, CA NE-AM SACRIFICAT ANI DIN VIATA PENTRU EA, CA IUBIM CULORILE ASTEA, EMBLEMA, SPIRITUL Stelei. 
Ne impartim in pro fcsb, pro csa, pro iccj, pro becali, pro talpan, pro Tudorel Stoica, pro Duckadam etc. Intram in conflic unii cu ceilalti si incepem sa ne acuzam, pozand in detinatorii adevarului absolut si nelasand loc de buna ziua celor care nu impartasesc cu noi aceeasi opinie. 
Pe scurt, suntem toti un fel de Gigi becali. 
Ne transformam pe zi ce trece in ipocriti si nu vrem sa ne aducem aminte de ce am venit pe stadion. Nu dorim sa fim empatici, sa-i intelegem si pe ceilalti, sa luam in considereare si suferinta lor, punctul lor de vedere... Suntem rai, plini de ura si de dispret, aroganti... Asa ne-a facut acest razboi. Sau asta a scos la lumina din caracterul nostru.
Scriu aceste randuri pentru ca inca mai cred. Inca mai cred ca Steaua nu este brand-ul tipic romanesc. Steaua este ceva mai presus. Este singurul lucru pe care l-a facut bun si pana la capat tara asta.
In rest, nu mai cred in nimeni si nimic. Tot ce mi-a ramas sunt amintirile din momentele suferite alaturi de echipa noastra draga, alaturi de oamenii cu care ma imbratisam sau alaturi de care imi smulgeam parul din cap...si cu care acum ma cert.
Uitati-va adanc in sufletele voastre, fcsb-isti, csa-isti, talpanisti, becalisti... NU SUNTETI DE FAPT DE PARTEA NIMANUI. SUNTETI STELISTI SI ATAT. DINCOLO DE RELIGIE, DE FAMILIE, DE BANI, DE SCOALA, DE ANTURAJUL DE LA BLOC... SUNTETI STELISTI DE CAND V-ATI NASCUT SI PANA VETI MURI. Asa sunt si eu, la fel ca si voi. Nu sunt cu nimic special.
Vorbim toti de palmares. Vreti sa va spun ceva?! Palmaresul nu este nici la Becali si nici la Talpan. Nu este nici la Tudorel Stoica, nici la Duckadam. Nu este nici la Lacatus, Stoichita sau Bumbescu. PALMARESUL, GLORIA, SPIRITUL, ISTORIA...TOT CE ESTE MAI DE PRET LA CLUBUL ASTA SE AFLA LA NOI.
NOI DECIDEM! NOI PUTEM PUNE IN PRACTICA CE TREBUIE DAR DOAR CU CONDITIA PRIMORDIALA DE A FI UNITI.
Atat timp cat ne vom certa, injura, jigni, imparti in tabere...atat timp cat vom considera ca doar noi detinem adevarul si trebuie sa urlam pe retelele de socializare dintr-un fotoliu, NU VOM AVEA ECHIPA!
Imi pare rau, dar asta e adevarul. Stiu ca ma veti injura, ma veti arunca in stanga si in dreapta... De ce? Pentru ca suntem romani. Cu asta ne ocupam noi. Ne place sa facem circ si sa aruncam vina pe altii. Noi nu suntem niciodata de vina, nu ne asumam responsabilitati. E mai simplu si convenabil sa-i acuzi pe cei din jur. E mai simplu sa spui peluzelor: VENITI LA MECI, CA PLANGE Adi POPA DUPA VOI! Decat sa iesi singur in strada si sa vezi cine mai e langa tine, pentru a face un grup unit de oameni, care au acelasi scop si vor acelasi lucru, numai ca isi contesta unii altora mijloacele.
Nu am incredere in Becali sau Talpan. I-am ascultat pe amandoi. Sunt slabi argumentativ si in exprimare. Intr-o emisiune as avea curaj sa stau fata in fata cu amandoi. I-as face praf! Nu mi-ar fi mila. Sunt amatori. Binenteles ca unul s-ar lua de faptul ca nu am banii lui si nu-mi iau camasi de la Londra, iar celalalt...celalalt...ce dracu sa mai zic de celalalt. E clar ca in spatele lui e cineva. Altfel ar fi lustruit bocanci undeva prin Suceava, la UM 10596. 
AMATORISM SI INTERESE ASCUNSE. De ambele parti. Astea au distrus Steaua.
Stam si ne legam de o decizie impartiala a ICCJ. Zici ca ICCJ este Dumnezeu pe Pamant. ICCJ-ul a dat o decizie. Irevocabila. Bun. Este constatarea faptului ca lucrurile nu s-au facut cum trebuie in trecut, in 1999 sau 2003, nu mai conteaza. Cine le-a facut atunci, le-a facut praf. Dar acum, in 2015, de ce isi bat joc de noi, de suporteri? De ce profita de lipsa noastra de informare, ne ascund fapte si informatii, apar si ne mint pe rand la TV si in presa scrisa??? De ce ne transforma in dusmani? 
PENTRU CA NU CONTAM. CONTEAZA DOAR BANII. ATAT. PROBABIL SI LIBERTATEA UNORA. Si pentru ca le permitem. Gandirea noastra, aroganta...faptul ca ii jignim si ii catalogam pe cei care nu gandesc ca noi: aia sunt cetateni, fcsb-isti, ultrasi, huligani, vanduti lui Gigi, vanduti lui boroi... Ne scuipam unii pe altii in timp ce noi am putea fi cei care aduc Steaua acolo unde era. NOI - DACA SUNTEM UNITI, DACA LASAM ORGOLIILE DEOPARTE, DACA SUNTEM TOLERANTI, INTELIGENTI, PUTERNICI.
NOI DECIDEM DACA VOM CONTA SAU NU. NOI DECIDEM DACA NE PUTEM LUPTA SAU NU.
INSA ATAT TIMP CAT NU VA PUTETI HOTARI. CAT TIMP CREDETI CA VOI STITI CEL MAI BINE CE SE INTAMPLA, CAT TIMP VA DATI CU PAREREA PE FACEBOOK SI VA JIGNITI UNII PE ALTII, NU SE VA INTAMPLA NIMIC BUN. VOM RAMANE TOTI IN FOTOLIILE NOASTRE ACASA SI NE VOM SCOATE OCHII VIRTUAL. SUNTEM NISTE PROSTI CU TOTII! Iar astia vor abera la TV cu documente irelevante, cu promisiuni irealizabile, batandu-si joc de noi in continuare si umilindu-ne.
PENTRU CA LE PERMITEM! TOTI! NU VORBESC DOAR DE PELUZE... TOTI!!! DE LA STELISTUL DIN BOTOSANI SI PANA LA ALA DIN CANADA.
Peluza Sud si Peluza Nord nu sunt niste secte. Suntem oameni care ne-am dedicat timp din viata noastra pentru Steaua. Pentru ca asa am vrut noi, nu pentru ca am fost obligati. Ar trebui sa fim mai toleranti unii cu altii si sa ne unim. Sa cerem dreptate. Sa mergem zeci de mii peste ei. Sa cerem audit, anchete, actionari, finantatori, explicatii...bani, emblema, culori, stadion...tot ce inseamna Steua... Noi venim cu spiritul, cu atmosfera, cu sufletul. Acolo unde este SPIRITUL Stelei, ACOLO VA FI SI PALMARESUL SI GLORIA!

Amin!"

Edited by xray

Lacrimogen, cata durere, oare se impaca. Daca el i-a rupt picioarele si ea n-o sa mai mearga? 

Veniti la meci, voi sunteti Steaua, nu va luati dupa cretinii aia cu fri Steaua da pa feizbuc,veniti, ne-a Jj are nevoie de behaitori pasionati in tribune, nu de bronzati adunati de prin Ferentari. Nu mai conteaza bunul simt, moralitatea, un club curat mai presus de toate, a devenit la fel de amuzant ca fraza cu spiritul Rapeedului; echipa e a lu' ne-a Jj si asta e; avem aici sute de mii de articole care demonstreaza treaba asta; scrise de Ei, aceiasi 3.

Edited by pcsbb

Pe tine te-a impiedicat cineva sa scrii măcar un articol, sau "sute de mii"?

PS

Vigilent cum esti, nu ai observat ca ai comentat mesajul lui Lecce, pe care eu l-am postat aici. L-am bolduit sa sara-n ochi.

Edited by xray

Comunicat SUD :

"In aceste vremuri tulburi, Peluza Sud iși păstrează idealul, cel al unei echipe de fotbal ˜Steaua București' in cadrul Clubului Sportiv al Armatei. 

Am primit cu entuziasm vestea deschiderii centrului de juniori, precum și inscrierea unei echipe CSA in campionat. Am arătat dorința reală de ne implica si de a construi acest vis impreună.
Cu toții am fost dezamăgiți când acest proiect a fost ucis in fașă, echipa fiind retrasă chiar a doua zi din competiție. În același timp condamnăm tenacitatea cu care decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014 este ignorată in continuare de către conducerea CSA, Federație și Liga Profesionistă de Fotbal. 
Cu credința că doar adevărul ne va face liberi, milităm pentru Un Club Curat Mai Presus de Toate, și cerem DNA sa facă lumină in dosarul care anchetează modul cum a fost preluată secția de fotbal depus in anul 2003 in sertarele celebrei institutii.
De asemenea, salutăm inițiativa de renaștere a spiritului si culorilor roș-albastre și ne declarăm susținerea pentru mitingul organizat pe 24 octombrie in Ghencea.
Sâmbătă ne intoarcem acasă sa luptăm pentru ce ne-a fost furat de atâta timp. Iar cei vinovați, atât de furt, cât și de tergiversări, intimidări și manipulări, considerăm că trebuie sa platească.
Înainte SUD !
Înainte Steaua !"

Edited by Empyro

SudSteaua.ro

acum aproximativ 6 luni

In aceste vremuri tulburi, Peluza Sud iși păstrează idealul, cel al unei echipe de fotbal ˜Steaua București' in cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Am primit cu entuziasm vestea deschiderii centrului de juniori, precum și inscrierea unei echipe CSA in campionat. Am arătat dorința reală de ne implica si de a construi acest vis impreună.

Cu toții am fost dezamăgiți când acest proiect a fost ucis in fașă, echipa fiind retrasă chiar a doua zi din competiție. În același timp condamnăm tenacitatea cu care decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014 este ignorată in continuare de către conducerea CSA, Federație și Liga Profesionistă de Fotbal.

Cu credința că doar adevărul ne va face liberi, milităm pentru Un Club Curat Mai Presus de Toate, și cerem DNA sa facă lumină in dosarul care anchetează modul cum a fost preluată secția de fotbal depus in anul 2003 in sertarele celebrei institutii.

De asemenea, salutăm inițiativa de renaștere a spiritului si culorilor roș-albastre și ne declarăm susținerea pentru mitingul organizat pe 24 octombrie in Ghencea.

Sâmbătă ne intoarcem acasă sa luptăm pentru ce ne-a fost furat de atâta timp. Iar cei vinovați, atât de furt, cât și de tergiversări, intimidări și manipulări, considerăm că trebuie sa platească.

Înainte SUD !

Înainte Steaua !

Edited by xray

Alexandru Tofan (Lecce)
24 noiembrie la 00:51 Â· București 

"Scrisoare deschisa pentru cei care striga m..e Steaua in timpul unui moment de reculegere

Daca s-ar da premii pentru ipocrizie, voi ati fi primii pe lista, bai ultrasilor.
In primul rand, lasati-ne cu ª#ŽColectiv¬, ok!?! Nu aveti voi nicio treaba cu ce s-a intamplat acolo. Ati facut cateva actiuni de ochii lumii, ca sa dati bine pe TV. Asta este tot ce va intereseaza. Voi sunteti sclavii lui Gabi Oprea, Ponta si Ontanu. Liderii vostri sunt inscrisi in UNPR. Nu v-am vazut in strada cand s-a cerut demisia lui Oprea. Nici dupa Colectiv nu prea v-am vazut mutrele. Umblati mai mult cu ele in pamant. Deci lasati-ne cu steaguri negre, coregrafii si comunicate de doi lei. Nu da nimeni importanta actiunilor voastre atat timp cat liderii vostri declara in mod direct, citez: NOI SUNTEM FIDELI. SUNTEM CU Gabi OPREA SI ONTANU. CU PONTA SI CU PSD-UL A FOST DOAR UN JOB. DAR SUNTEM FIDELI UNPR. ELIAS A MERS MEREU PE UN SINGUR DRUM. TRAGEM ZI LUMINA PENTRU NOI SI FAMILIILE NOASTRE. Dinamo ESTE DOAR UN HOBBY.
Ce am scris mai sus este ceea ce mi-a scris mie unul din liderii din pch. Am dovada si voi stiti asta emoticon wink.
Asa, ca mai lasati-ne, ipocritilor, cu comunicate si coregrafii. Sunteti niste sclavi vanduti si toata lumea stie asta. Toti cei care merg in peluza voastra de rahat sunt asociati cu voi si cu imagina voastra, pentru ca voi sunteti liderii lor.
Nu puteti sa faceti coregrafii cu Victor ponta si dupa aia sa faceti cu #Colectiv. Nu se poate, fraierilor. Rade lumea de voi. Mai bine strigati m..e Steaua!, cum fac fratii vostri din Giulesti ( ca tot ati “ nu a-ti - inceput sa semanati cu ei la gramatica ). Macar o dati pe fata aratandu-va frustrarea si caracterul infect de tocilari mici si securisti ce sunteti. Restul e vrajeala!
Nu dam doi bani pe voi, in principal din doua motive. Deci nu e cazul sa va mai umflati in pene pe facebook.
Va cunoastem si stim cine si cum sunteti. Sunteti doar niste tocilari cu ifose de golani si frustrari de mahala. Parsivi si guralivi inconjurati de jandarmi si paznici platiti. Astia sunteti in fiecare zi. Si asta pentru ca nu stati niciunul drept in fata noastra. De cate ori ne uitam spre voi, in cluburi, pe strada, la un meci oriunde, voi intoarceti privirea. Iar cand prindeti curaj si aveti mai mult de doua beri la bord, veniti la noi si incepeti sa-i barfiti pe ceilalti caini, din tabara adversa voua. Stiu totul despre Elias, Barba, Moflea, pch, sud, x sau y DE LA VOI!!! Voi sunteti aia care cautati prietenie si anturaj cu fiecare ocazie si ne aratati caracterul vostru imberb ca al unor pizdici mici si neputincioase de a noua. Si aici ma refer la aia care va considerati LIDERI de grupuri sau de opinie la voi in peluza, nu la cei doi-trei amici care tin cu Dinamo si cu care vorbesc amical la o bere. 
( si in privinta asta am dovezi “ asa ca nu ma provocati, ca vi le arat si va fac de caca )
Al doilea motiv ar fi falsitatea voastra. Incepand cu 10 mai 1997, cand era sa aveti soarta celor din Colectiv si cand ati ramas fara toate steagurile din peluza. Apoi a devenit motiv de lauda cand au aparut doua poze cu incendiul in revista Supertifo. Faptul ca il injurati de toti mortii pe Haldan si-l faceati blatist dupa 5-0 in Ghencea, apoi l-ati transformat in erou si ati dat numele lui peluzei Omul nu avea nicio vina, chiar v-a demonstrat-o. Ba, mai mult, v-a dat o palma prin comportamentul sau si Dumnezeu sa-l odihneasca, dar asta nu va scuteste de ipocrizie. Faptul ca ati luat bani de la mic la mare si v-ati invartit individual prin tot stadionul ala. Faptul ca mintiti si inventati povesti cu personaje fictive, ca l-ati batut pe x sau y, ca ati vazut nu stiu ce masina, nu stiu ce lider, aveti noaptea cosmaruri cu Sud Steaua si ar mai trebui sa scriu cel putin zece pagini cu frustrarile voastre in care amnezia isi are un rol cheie.
Retineti: PENTRU VOI Dinamo ESTE DOAR UN HOBBY, ATAT. In rest sunteti niste ratati care urati Steaua Bucuresti si implicit pe noi. Pe voi nu va crede nimeni. Iar atunci cand va invita cineva la un fair-fight, o bagati p-aia cu nu avem incredere. Jenant. Daca voiam sa fim parsivi si sa va batem, o puteam face de zeci de ori pana acum.
Cat despre noi si faptul ca nu avem echipa, nu va priveste pe voi. Ba chiar ar trebui sa va bucure momentan. Nu vrem mesajele voastre pline de falsa empatie. Nu mai plangeti voi de mila noastra, a Timisoarei, a Farului, Aradului, Pitestiului si a altor echipe. Nu haleste nimeni jocul vostru la capitolul imagine. Repet, va cunoastem. Stim cine sunteti.
Din fericire pentru voi, cele doua rezultate de 3-0 pentru fcsb, cele trei trofee castigate de fcsb sezonul trecut, precum si rezultatele din sezonul actual, nu apartin echipei Steaua Bucuresti. Nu o spun eu, ci avocatii si judecatorii, precum si decizia ICCJ. Ele ar putea apartine, doar daca ciobanul ar castiga licitatia ce va urma. Pana atunci fcsb exista legal de la inceputul sezonului 2014-2015, desi decizia a fost data in decembrie 2014, se aplica pentru tot sezonul. Deci..ati scapat de doua umilinte cu 3-0 . 
Noi, spre deosebire de voi, nu suntem interesati de rezultate, ci de traditie si de istoria si emblema echipei noastre. Noi nu avem in Peluza Sud personaje care-l regret pe Gigi, asa cum aveti voi personaje care-l regreta pe Borcea si pe turcu emoticon wink. ( iar am dovezi ).

Noi vom urma emblema si istoria, nu jucatorii sau alte interese, atat de cunoscute voua. Am fost acolo cat timp Steaua Bucuresti a fost acolo, nicio secunda mai mult sau mai putin. Cat despre jucatori asta e argument pentru cetateni sau presa imbecila de la noi. Jucatorii nu inseamna traditie si culori. Sunt doar mercenari la fel ca si voi.
Probabil ca nu vom mai avea echipa mult timp, dar diferenta, ca ultrasi, intre noi si voi, este ca noi putem sa tinem capul sus, voi nu. Adica noi suntem, voi nu."

Edited by xray
2 people like this

<div class="fb-video" data-href="

data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="
><a href="
></a><p>Un dor nebun mă apăsa ...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/Steaua-pagina-suporterilor-310224262365028/">Steaua <pagina suporterilor></a> on 10 Decembrie 2015</blockquote></div></div>

Mare ipocrit si acest Lecce Tofan - pai cum are asta tupeul sa vorbeasca de (ne)amestecul politicului in sport si la Dinamo in particular cind baschetul ns este un talmes-balmes in care politicul are puternice nuante de rosu date de Oprescu/CSM si Ponta/Eximbank.

Stai mai nene in banca ta si bucura-ti supusi din PS cu idile tale ilustre doar atunci cind sinteti intre 4 ochi,nu in vazul lumii cind risti sa devi mai mult decit penibil.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/546852082137753" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/546852082137753"><p>Cu durere in suflet plangem disparitia dintre noi a inca unui camarad. Odihneste-te in pace Choli! :`(. Saluta-i pe ai...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/">Ultras Steaua Bucuresti 1947</a> on <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/546852082137753">10 Ianuarie 2016</a></blockquote></div></div>

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="

><p>Din păcate pentru prietenii noștri de la Sud Steaua anul a început cu încă o pierdere...Noi nu am putut să rămânem...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/UltrasArad/">Ultras Arad</a> on <a href="
>11 Ianuarie 2016</a></blockquote></div></div>

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547741898715438:0" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547741898715438:0"><p>Chiar daca ai plecat acolo acolo sus, vei fi mereu prezent in Peluza Sud! Rip Choli!</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/">Ultras Steaua Bucuresti 1947</a> on <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547741898715438:0">12 Ianuarie 2016</a></blockquote></div></div>

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547863218703306" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547863218703306"><p>Ramas bun camarade! :(</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/">Ultras Steaua Bucuresti 1947</a> on <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/547863218703306">13 Ianuarie 2016</a></blockquote></div></div>

Steaua CSM Eximbank a câștigat eternul derby, împotriva lui Dinamo, scor 85-83. Titus Nicoară încheie meciul cu 28 de puncte, Amis și Barac cu 13, Malesevic cu 10. <div class="fb-video" data-href="

><a href="
>Steaua - Dinamo</a><p>Steliștii au făcut SHOW în tribune la derby-ul cu Dinamo! -->> http://bit.ly/1nYBmjK</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/DigiSport.Romania/">Digi Sport</a> on 1 Februarie 2016</blockquote></div></div> Edited by xray

Nu poti sa nu fii bucuros si sa nu te simti mandru cand vezi ca doua galerii ce de ani de zile sunt rivale, AU INTONAT IMNUL Romaniei IMPREUNA ! ❤️ ASTA INSEAMNA SA FII ROMAN ! ❤️

" data-width="500">
">

Nu poti sa nu fii bucuros si sa nu te simti mandru cand vezi ca doua galerii ce de ani de zile sunt rivale, AU INTONAT IMNUL Romaniei IMPREUNA ! ❤️ASTA INSEAMNA SA FII ROMAN ! ❤️

Posted by Sandulache Stefan on 31 Ianuarie 2016 Edited by xray

Alexandru Tofan (Lecce)
2 ore Â· București, România Â· 

Trebuie sa il ajutam pe Mihai Nesu. O sa va contactez telefonic pe toti cei din SUD. Avem nevoie de Ghencea pe data de 7 mai. Hai sa punem presiune pe Boroi, Talpan si pe toti din CSA. Hai sa facem o sarbatoare demna de 30 de ani de la Sevilla si sa il ajutam pe Mihai Nesu. Ne trebuie Ghencea pe 7 mai. 
Avem nevoie de tot SUDUL, de toti stelsitii, de toti cei care iubesc culorile si traiesc pentru Steaua. Trebuie sa ajutam un om, un fotbalist, un stelist, un idol pentru unii...pana nu e prea tarziu.

Va rog sa ma contactati in privat toti cei care vreti sa ma implicati. Nu conteaza locul din stadion. Nu e loc de orgolii acum. Suntem in al 12-lea ceas. Acest lucru ne poate uni si ne poate da speranta acum.
Steaua inainte de orice!

PS: rog toti liderii de grup de la SUD sa ma sune sau sa imi raspunda azi la telefon.

COMPLETARE: maine la ora 15.00 voi fi in fata stadionului Ghencea. Va astept pe toti acolo. Am vorbit cu grupurile, cu toata lumea. Toti cei care vor sa ajute si vor sa asculte ce am de spus si ce am discutat cu George Ogararu despre situatia lui Mihai Nesu, sunt asteptati sa vina acolo. Daca nu, ma duc si singur la Boroi si o sa-l implor sa ne dea stadionul pe 7 mai... Pana nu e prea tarziu. Nu vreau sa ajungem in curand sa se dea denumirea unei peluze sau unui sector din stadion, Mihai Nesu. Doamne fereste!

HAIDETI SA AJUTAM ACUM, CAT INCA MAI PUTEM! HAI SA NE MOBILIZAM. LASATI ORGOLIUL SI HAI SA FACEM UN BINE PENTRU UN STELIST DE-AL NOSTRU!!!

Z2fTOAI.png

Edited by xray

Alexandru Tofan
Ieri la 00:34 Â· București, România Â· 

Din pacate, stadionul Ghencea nu este capabil sa ofere cadrul desfasurarii unui eveniment sportiv. Cei din conducerea CSA au fost foarte transparenti si ne-au prezentat actele conform carora stadionul este impracticabil. Lipseste instalatia electrica, lipsesc anumite elemente din stadion, iar structura de rezistenta trebuie refacuta. De fapt, stadionul va intra in curand intr-un proiect de modernizare, astfel ca nu va mai gazdui nicio competitie pe o perioada mai lunga de timp.

Ni s-a oferit ca solutie organizarea pe data de 9 mai 2016 a acestui eveniment la Sala Polivalenta din Bucuresti cu ajutorul si implicarea CSA. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si-a manifestat dorinta, prin conducerea sa, sa se implice activ si sa sustina acest proiect, chiar sa devina co-organizator alaturi de Asociatia George Ogararu impreuna cu toti suporterii stelisti. Ne pun la dispozitie brand-ul Stelei, emblema precum si echipa lor logistica pentru organizarea evenimentului.
Problema nu este inca rezolvata si nu stim sigur in acest moment daca va avea loc evenimentul la data si in locatia propusa. Urmeaza ca toti cei implicati sa analizeze factorii ce tin de organizare si de posibilitatea strangerii unor fonduri pentru a-l ajuta pe Mihai Nesu. Nu vrem sa facem un eveniment doar de ochii lumii. Speram sa fim si eficienti si sa ajutam cu adevarat ca Mihai sa isi urmeze tratamentul in Statele Unite si starea lui sa se imbunatateasca.

Vom reveni cu amanunte in zilele urmatoare si vom anunta decizia finala. Va rog insistent sa nu luati in seama articolele "senzationale" cu titluri iesite din comun, care apar in presa online in aceasta perioada. Majoritatea informatiilor de acolo sunt exagerate, tendentioase sau false.
Speram ca toti suporterii Stelei sa fie alaturi de noi in incercarea de a crea o sarbatoare a zilei de 7 mai si un eveniment reusit dedicat fotbalistului, omului, stelistului Mihai Nesu.
In cazul continuarii proiectului, vom incepe o campanie puternica atat in media cat si online, pentru a aduce un aport substantial campaniei de strangere a donatiilor ce-l vor ajuta pe Mihai.
Edited by xray

SudSteaua.ro

Tricouri Mergem Mai Departe

Lumea noastră? O lume in care cuvântul handicapat există și rănește. Fără să vrea neapărat, unele persoane te fac sa te simți inutil, chit că in vremurile in care trăim mintea și pregătirea unui om sunt cele mai de preț resurse. În România anului 2016 dizabilitățile locomotorii sunt incă un subiect greu de abordat, uneori tabu pentru societate, din păcate. Ignoranța și prejudecățile, invers proporționale nivelului de civilizație, determină de multe ori persoanele aflate in scaune cu rotile să stea in casă, izolate, simțindu-se respinse de o lume care nu are timp sa ii ințeleagă și dorința să ii integreze. Noi vrem să schimbăm insă această lume, pentru noi și pentru ceilalți care aleg să meargă mai departe.

Mircea Câmpeanu, președinte al Asociației Persoanelor cu Dizabilități Locomotorii,

Cumpara un tricou si ajuta-l pe Mircea sa puna temelia primului centru de integrare din Romania.

E-mail pentru comenzi: [email protected]

12439286_1080396152020780_40149065032851

SudSteaua.ro

Au trecut aproape 2 ani de când nu mai avem echipă și mult mai mulți de când ne dorim un club curat mai presus de toate. De 2 ani nu se intamplă nimic bun pentru clubul nostru, ba din contră, situația se inrăutățește pe zi ce trece. Sentința Înaltei Curți de Casație și Justiție ar fi trebuit să fie respectată fără echivoc de toate părțile implicate in această problemă și ar fi trebuit să aducă un cadru legal și profesionist la Steaua. Din păcate, ne aflăm in situația in care majoritatea ignoră cu nonșalanță ceea ce ar fi trebuit să fie litera legii! Nimeni din Federație nu vrea să analizeze ceea ce se intamplă cu adevărat, mergând pe ideea confortabilă și avantajoasă pentru ei și fcsb, că această situație se incadrează la și altele. Majoritatea mass-mediei continuă să inducă ideea falsă că fcsb este tot una cu Steaua noastră. Nu! Nu, stimabililor din presă, opriți-vă de a mai răspândi minciuni din dorința de a avea rating și de a face din nimic, senzațional. Cu toții știm ce fel de societate este inscrisă la FRF, când și cum s-a inființat, că emblema și culorile (galben-albastru) nu au absolut nicio legătura cu Steaua!

Dar dintre toate, cea mai gravă situație este in cadrul Clubului Sportiv al Armatei. Fără absolut nicio explicație aceștia nu au demarat niciun demers in reînființarea secției de fotbal, deși, din punct de vedere legel, marca Steaua se află in posesia lor. Tindem să credem că interese ascunse dictează viitorul echipei de fotbal, iar aceasta nu este nicio afirmație hazardată, intrucât, atât timp cât deții cel mai important brand din sportul românesc și tu nu miști un deget pentru a valorifica o adevărat㠝mină de aur este clar că intențiile sunt altele. De fiecare dată, noi, suporterii Stelei, am solicitat transparență totală și corectitudine in ceea ce inseamnă reînființarea echipei de fotbal, dar se pare că tocmai aceste solicitări par a fi ignorate de comandanții CSA. Suntem siguri ca nici anul acesta cei de la Armată nu vor inscrie vreo echipă, intrucât 20 august este ultima zi legală de a depune actele pentru inscriere. Până când vom aștepta domnule comandant George Boroi să faceți ceva cu Steaua? Până când vom aștepta ca dumneavoastră și celorlalți comandanți să vi se trezească interesul de a readuce la viață clubul Steaua? Până vă veți intoarce de la Rio? Se pare că ați fost interesat de club și săptămâna aceasta, când ați fost de acord să le puneți la dispoziție complexul sportiv Steaua celor de la Manchester City. Încă o dată, nu avem tot dreptul de a pune la indoială intențiile dumneavoastră față de toată această situație? La fel ca și fostul dumneavoastră partener-creditor sunteți vinovat de situația in care s-a ajuns!

Mai mult ca sigur, noi, steliștii, vom rămâne doar cu intrebările, iar răspunsurile vor intârzia să apară, ca și până acum, când nimeni nu are nici cea mai vagă idee legată de viitorul echipei de fotbal. Peluza Sud, prin acțiunile sale, a demonstrat de fiecare dată că nu face jocurile nimănui și va milita intotdeauna pentru binele clubului nostru drag. Dorim să ii liniștim pe toți cei care susțin sus și tare că noi nu facem nimic in această situație, că Peluza Sud nu este datoare cu explicații nimănui și nici nu este obligată să prezinte calendarul acțiunilor sale. Singura noastră datorie este față de Steaua!

În final, reamintim că atât timp cât pe gazon nu se va afla clubul Steaua, cel fondat in 1947, cu palmaresul și culorile sale, Peluza Sud nu se va prezenta la meciuri și totodată nu se asociază cu nimic ce inseamnă fcsb. Dorim cu ardoare sa fie reînființată secția de fotbal, vrem un club in care profesionalismul, devotamentul față de Steaua și sacrificiul să primeze in acțiunile jucătorilor și conducerii, iar noi, Peluza Sud vom susține echipa indiferent de Liga in care aceasta va juca.
De asemenea, ținem să ii felicităm pe toți sportivii români care au participat la Olimpiada de la Rio, și care, in pofida condițiilor și a criticilor, au reușit să aducă medalii și glorie României.

Înainte Steaua! Înainte Sud!

Preluare de la 

SudSteaua.ro

Edited by xray

Am mari indoieli ca oamenii astia gandesc...

In ultimul paragraf se spune ca

atât timp cât pe gazon nu se va afla clubul Steaua, cel fondat in 1947, cu palmaresul și culorile sale, Peluza Sud nu se va prezenta la meciuri și totodată nu se asociază cu nimic ce inseamnă fcsb. Dorim cu ardoare sa fie reînființată secția de fotbal

Pai cum mama naibii nu te prezinti la meci daca nu joaca Steaua cea infiintata in 1947 (desi "fcsb" tocmai aia e), dar iti doresti reinfiintarea echipei de fotbal?! Nu e un nonsens? Spui ca vrei Steaua din '47 dar o fraza mai incolo spui ca vrei reinfiintarea sectiei, adica o clona cu anul de nastere 2016?! 

Doamne fereste, cine-i mai intelege pe astia, nici ei nu cred ca se inteleg!

Edited by alpopa
1 person likes this

COMUNICAT 27.08.2016

POSTED ON 27 AUG, 2016 

Suntem puși in situația de a ne exprima public un punct de vedere, in urma celor intâmplate in ultima săptămână, numele nostru fiind târât din nou in noroi, pus intr-o lumină negativă și intr-un mod cât se poate de ostentativ in mass-media, dar mai ales in social-media.

Mai intâi de toate, vrem să ne declarăm regretul față de tragicul eveniment ce a avut loc după terminarea meciului FCSB “ Dinamo, in urma căruia un suporter dinamovist și-a pierdut viața, iar pe această cale dorim să transmitem condoleanțe familiei indurerate. Suntem intristați pentru moartea lui Adrian Daniel Matei și dincolo de rivalitate, este un eveniment trist când cineva atât de tânăr iși pierde viata. Orice rivalitate presupune o competiție cu adversarul, in niciun caz eliminarea lui. Nu este normal ca o persoană, indiferent de clubul pe care il susține, să iși piardă viața in urma unor incidente dintre suporteri. În acest moment, nu mai contează ce echipă susținea victima sau din ce galerie face parte agresorul, este vorba de felul in care noi, suporterii, trebuie să tratăm astfel de cazuri. Ura, frustarea și dezinformarea au fost principalele arme folosite de o parte a suporterilor dinamoviști, dar și de o parte a presei in modul de a scoate adevărul la iveală. Un tragic eveniment a fost o ocazie pentru unii de a mai arunca vorbe grele in suporterii steliști, de a ține lecții de moralitate și de a mai incita spiritele intr-un mod vădit.

Cine sunt cei care in aceste zile țin lecții de moralitate, amenință și parcă, prin cuvintele lor, chiar iși doresc repetarea unui astfel de eveniment? Sunt cei care de atâtea ori au folosit practicile agresorului in diverse incidente dintre suporteri, sunt cei care fără regrete au recurs la metode ce nu au nicio legătură cu fair-play- ul unor confruntări. Spre deosebire de voi, noi avem puterea de a ne privi pe noi inșine și de a spune că, da, nici nouă nu ne sunt străine astfel de manifestări, dar, aici intervine felul prin care ne diferențiem de voi: noi nu judecăm pe nimeni, nu ținem lecții de moralitate, nu suntem ipocriți și nici fățarnici. A venit momentul să fim sinceri cu noi, dar probabil voi veți avea aceeași atitudine influențată de aerul puternic de la Brașov, de cântecele voastre care invoca bricege sau de manifestările avute la campionatul nostru de fotbal, acțiuni la care au asistat copiii, prietenele și soțiile noastre, văzându-vă cum fluturați deasupra capului cozile de lopeți mai ceva ca neanderthalii. Deja ne-am obișnuit cu obiceiurile voastre de a incita și a provoca tensiuni in momente nepotrivite, ce nu mai au legătură cu rivalitatea noastră (Budapesta vă sună cunoscut? Cu siguranță!). Ați dat dovadă că pentru voi chiar nu contează mijloacele prin care va atingeți scopurile, iar linia peluzelor voastre a fost dictată, ani la rândul, din lojă. Mentalitatea voastră sprijinită politic, v-a făcut să vedeți piața Obor ca pe a doua casă, dar noi ințelegem, știm că e greu să fii total independent. Într-adevăr, ca la voi, la nimeni!

În același timp nu putem să nu remarcăm dezinformarea masivă și intoxicarea constantă practicată de către media online in ultimele zile care, din dorința de a atrage atenția, se folosește de numele Steaua sau Peluza Sud. În lipsa unor surse veritabile și a unei deontologii riguroase, majoritatea presei sportive, avidă de senzational, s-a grăbit să indice criminalul ca făcând parte din galeria stelistă. S-a vehiculat chiar inițial ca făcând parte din Peluza Sud Steaua, apoi ca fiind membru al unui grup desființat de ceva timp din Peluza Nord Steaua, Titan Boys, ca abia intr-un final, adevărul să iasă la iveală, acesta aparținând galeriei clubului Rapid, lucru confirmat chiar pe site-ul vișiniilor. Este inutil să o mai spunem incă o dată, că de aproape 2 ani de zile, nu mai susținem, nu ne mai identificăm și nu ne mai interesează vreun meci al clonei FCSB, dar chiar și in fața acestor acțiuni evidente, există o dorință fațișă de a demoniza și a arunca vina pe Sud Steaua. Vorbim de aceeași presă care a hiperbolizat farsa mileniului, a răspândit cu nonșalanță falsa veste a morții fostului jucător al echipei FC Vaslui, Wesley Lopez, iar noi, Peluza Sud, considerăm că această intoxicare face parte din aceași categorie a perpetuării confuziei dintre FCSB și Steaua.

Îndemnăm ca toți cei care sunt implicați direct, indirect, intr-un mod emoțional sau nu, să nu se mai grăbească in a trage concluzii pripite, ci să aștepte finalizarea anchetei in desfășurare și a verdictului final. Înțelegem că mulți si-au dorit ca autorul crimei să fie cineva de la Peluza Sud, precum și existența unei dorințe de a găsi repede un vinovat, dar nu putem să nu observăm avalanșa de ură, injurii și amenințări. Considerăm că aceasta este o metodă specifică de distorsionare a realității folosită de galeria dinamovistă (pentru că, in trecut, au mai recurs la asemenea practici, având intenția de a denatura adevărul), care alimentează pornirile unor tineri, de la orice echipă, de a reacționa iresponsabil, ireversibil și criminal, creându-se astfel, contextul și motivația ca o tragedie asemănătoare să se repete.

Odihnește-te in pace, Bubu!

Preluare de aici http://sudsteaua.ro/comunicat-27-08-2016/

Edited by xray