pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Totusi, abia astept ca in urmatorul "derby" sa apara bannere ironice la adresa cainilor "vanduti" care fac afaceri cu clubul.

Sper sa le-o tageti tare, merita sa fie ironizati...

Mustata nu e vandut, el este intreprinzator.

pai de ce? pentru ca a enumerat prost brigazile sau pentru ca a facut lasi niste oameni demni de apreciat? :))

in afara de de Glas, despre care ne-ai zis chiar tu ca au revenit in peluza... restul brigazilor le-a enumerat corect, pentru ca desi mai merg diversi baieti la meciuri, ei nu-si reprezita grupurile... si cred ca poti sa-i intrebi chiar pe ei daca ai nelamuriri legate de aspectul asta

Pai nici Glas nu a revenit pe stadion ca si grup. De altfel nici nu mai poate fi vorba de grup organizat Glas (esti un grup cand te afisezi cu esarfe de grup,steag de gard sau steaguri de fluturat). Suntem un grup de prieteni (toti din Glas),stadionul ne-a legat si inca ne leaga si ne vedem de treaba noastra. O sa gasesti in peluza si vreo 7-8 din Banda Ultra,si ei tot ca si grup de prieteni si asa mai departe. Sunt multi membri din Glas care nu mai vin,asa cum exista membri din grupurile enumerate de colegu' care vin pe stadion. Din nou va amintesc, fiecare face ce vrea si mai ales CUM vrea.

O seara buna!

Pai nici Glas nu a revenit pe stadion ca si grup. De altfel nici nu mai poate fi vorba de grup organizat Glas (esti un grup cand te afisezi cu esarfe de grup,steag de gard sau steaguri de fluturat). Suntem un grup de prieteni (toti din Glas),stadionul ne-a legat si inca ne leaga si ne vedem de treaba noastra. O sa gasesti in peluza si vreo 7-8 din Banda Ultra,si ei tot ca si grup de prieteni si asa mai departe. Sunt multi membri din Glas care nu mai vin,asa cum exista membri din grupurile enumerate de colegu' care vin pe stadion. Din nou va amintesc, fiecare face ce vrea si mai ales CUM vrea.

O seara buna!

corect. daca s-ar comunica la modul asta cred ca s-ar evita multe discutii.

ar trebui sa fim constienti ca am gresit cu totii si sa evitam momentele in care fiecare parte explica de ce e mai tare decat cealalta

Edited by joseph

Ar trebui ca toata lumea sa fie constienta ca nimeni nu e mai presus de altul si ca aceia care merg pe stadion ca si voi cei care stati acasa reflecta societatea civila din Romania. Unii se duc pentru anturaj,altii pentru ca vor sa obtina ceva pe termen lung,altii nu vin deloc,altii vin doar la derby si enumerarea poate continua. Nu sunt eu cum nici tu joseph sau altii de pe site-ul asta atotcunoscatori in ale principiilor drepte in viata. Ganditi-va doar ca poate zilnic faceti compromisuri la locul de munca. Asa ca de ce sa epatam aici in altceva decat suntem in viata de zi cu zi.

O zi buna tuturor!

Eu am inteles ce ai vrut tu sa spui, dar asta inseamna ca putem accepta si compromisurile pe care le fac politicienii, ca doar si ei sunt la locul de munca si trag pentru ei. Cand sunt decizii sau optiuni care afecteaza o masa de oameni nu putem accepta niciun compromis.

Ar trebui ca toata lumea sa fie constienta ca nimeni nu e mai presus de altul si ca aceia care merg pe stadion ca si voi cei care stati acasa reflecta societatea civila din Romania. Unii se duc pentru anturaj,altii pentru ca vor sa obtina ceva pe termen lung,altii nu vin deloc,altii vin doar la derby si enumerarea poate continua. Nu sunt eu cum nici tu joseph sau altii de pe site-ul asta atotcunoscatori in ale principiilor drepte in viata. Ganditi-va doar ca poate zilnic faceti compromisuri la locul de munca. Asa ca de ce sa epatam aici in altceva decat suntem in viata de zi cu zi.

O zi buna tuturor!

marcele nu te mai baga ca nu sti nimic, tu citesti in ziare si pe forumuri apoi iti dai cu parerea despre grupuri, lasa-i pe astia mici cu doua postari ca ei au dreptate, tu esti doar un bagator de seama !

:)) ps. promit o palinca ! :D

se poate discuta si fara ironii,zic eu !

@S.S.Lazio, lasa-i in pace ca ei sunt foarte inteligenti... Daca iti dai cu parerea aici pe forum, in fata lor pari un prost... In loc sa ne intelegem bine si sa discutam viitorul, ca sa nu ne moara peluzele, noi stam si ne ironizam aici... Credeti ca pareti inteligenti ca ma ironizati pe mine? Daca am gresit imi puteti spune un am gresit si atat. Poate eu sunt mai prost, dar ma faceti voi mai destept ;)

Sarbatori Fericite ! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

@S.S.Lazio, lasa-i in pace ca ei sunt foarte inteligenti... Daca iti dai cu parerea aici pe forum, in fata lor pari un prost... In loc sa ne intelegem bine si sa discutam viitorul, ca sa nu ne moara peluzele, noi stam si ne ironizam aici... Credeti ca pareti inteligenti ca ma ironizati pe mine? Daca am gresit imi puteti spune un am gresit si atat. Poate eu sunt mai prost, dar ma faceti voi mai destept ;)

Sarbatori Fericite ! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

IP-ul dinamic e un fel de Dumnezeu pentru tine...

Bogdan Socol(a), la Steaua - CSMS Iasi:

"Fanii de la Peluza Sud au aprins torte, desi ploua. Iata ca cea mai importanta parte a galeriei Stelei nu renunta la spectacol nici pe o asemenea vreme".

Salut in primul rand!

In al doilea rand, am 27 de ani, primul meci din viata mea a fost Romania-Danemarca 1989, culmea vazut in P.N. a celui mai frumos stadion din lume, Ghencea. Aveam 3 ani, sunt nascut in mai 1986 ( cu mandrie spun asta ). De atunci, microbul a fost luat si cu anii a prins forma. Am fost si inca sunt membru de peluza, de peste 15 ani vin la meciuri prin vant ploi frig, uneori singur uneori cu prieteni ( majoritatea din ei nu vin decat daca e frumos afara, sau daca nu e frumos sa se joace macar pe mall arena sa nu se ude ). Mergand cu ei mereu mergeam la nord, dar sincer, fara sa creez tensiuni, fara sa ma injure nimeni si fara sa fiu off, nu mai pot sa merg acolo. Eu unul cu p.n. nu ma mai regasesc de foarte multi ani, dar am continuat pt ca toti se duceau acolo. Acum de vreo juma de an sunt prezent numai in SUD, si de cele mai multe ori sunt singur sau cu logodnica. Tin cu Steaua de cand ma stiu, si n-am fost la nici un meci in alt loc decat peluze. Pe site nu sunt nou doar ca nu mi-am facut simtita prezenta. Sper doar la un lucru, sa ma integrez si eu in SUD si sa pot venii linistit sa cant sa strig. Va multumesc.

SUD a demonstrat inca o data ca a fost si va ramane independent, sper ca in viitorul apropiat sa se alature acestei peluze toti care au principiile cu ei si sa aratam lui Mustata ce inseamna galerie, nu galerie ce canta doar Bucuresti aleee Bucuresti aleee! Mustata cred ca a facut la meciul cu Brasovul cea mai mare greseala de cand este el lider la PN! Nu poti face o asfel de propaganda si sa interzici jucatorilor sa vina sa salute Peluza Sud! Credeam ca in sinea lui este baiat bun, dar se pare ca interesul lui este mai presus de sufletelele stelistilor adevarati si independenti de conducere!!! fular-campionii

SUD a demonstrat inca o data ca a fost si va ramane independent, sper ca in viitorul apropiat sa se alature acestei peluze toti care au principiile cu ei si sa aratam lui Mustata ce inseamna galerie, nu galerie ce canta doar Bucuresti aleee Bucuresti aleee! Mustata cred ca a facut la meciul cu Brasovul cea mai mare greseala de cand este el lider la PN! Nu poti face o asfel de propaganda si sa interzici jucatorilor sa vina sa salute Peluza Sud! Credeam ca in sinea lui este baiat bun, dar se pare ca interesul lui este mai presus de sufletelele stelistilor adevarati si independenti de conducere!!! fular-campionii

Sa inteleg ca sunt binevenit eu si toti cei care s-au saturat? Eu imi doresc mai presus de orice sa ma integrez in colectivul vostru, sa fiu unul de acolo, pentru ca ultras am fost sunt si voi ramane. Cu siguranta nu la fel ca multi...Peluza Sud este un etalon.

Edited by shalimar189

La SUD o sa observati cel putin doua aspect foarte importante:

1. Nu o sa vedeti niciodata neaveniti pe gard care isi injura propri suporteri

2. La Sud nu te obliga nimeni sa sustii persoane ce au dezonorat acest club

Precum cantecul "Liber traiesc,liber sa spun ce gandesc,liber sa fiu ultra,Peluza Sud Steaua!"

Eu vin de cam 1 an la toate meciurile, fie pe pe arena vietii fie pe Ghencea, si n-am avut nici o problema chiar daca eram singur necunoscand pe nimeni. Am stat relativ aproape de membrii, uneori chiar pe langa ei, nimeni nu mi-a zis ce cauti aici, de ce n-ai tricou ( am patit la nord ), n-am vazut scandaluri intre membrii, n-am vazut decat ce trebuie vazut intr-o peluza. De 1 an vin constant numai la SUD, dar de vreo 3 ani am tot alternat, si fara sa pupincurez pe nimeni ca nu ma intereseaza asta, dar nu se compara, cu tot respectul pentru Nord. Eu stiu cum era la Nord pe vremea lui Jean, dar de cand nu mai este el, n-am avut pe cineva sa admir sa ma uit la el sa zic uite asta lider de galerie. In schimb la SUD am fost si la toate protestele, la baschet, handbal etc. si ai ce admira. L-am vazut pe Lecce ( sper sa nu gresesc ) in parcarea stadionului Ghencea, cand urla in portavoce sa auda ciobanul ca noi suntem Steaua, si am ramas fara cuvinte, pentru ca Lecce canta in timp ce Mustata spargea seminte si apoi plecand acasa. Si diferentele sunt multe si mari. Eu mi-am dorit in toti anii astia sa se uneasca peluzele, pentru ca am fi iar o forta de neegalat, dar acum nu vreau decat SUD sa ramana pur, fara cocalari, interlopi lingai etc. Imi pare rau ca par virulent, dar asta este realitatea, si daca ai caracter poti recunoaste, cum toti stim ca odata cu rupturile astea, s-a pierdut galeria pe care toti o stiau de frica.

Exceptionala initiativa si emisiunea. Uitati-va sau ascultati, fiindca merita.

Ating niste subiecte foarte interesante.

Emisiunea a fost aseara!

Mersi pt link si chiar mi-a placut :clap: ! Sper ca macar acum astia de nu il conosteau pe Lecce si ironizau discursurile lui de la finalul partidelor, sa-si schimbe total parerea parerea ca Lecce ar fi arogant sau altfel decat este el.

Cam scurta emisiunea...Trebuia sa fie mai lunga. :D

Macar prin intermediul canalului asta va exista o oarecare comunicare intre suporteri.

A plecat dintre noi un membru Vacarm, odihneasca-se in pace..

@ Harald din pacate aici pe forum nu mai are cine sa il cinsteasca si dupa moarte!

Da, ma, ca suntem toti de pe aici din Peluza Sud, ca sa stim cine a murit. Daca domnu' Harald sau alt membru de acolo nu se sinchiseste sa-i puna numele baiatului, niste cuvinte despre el (ca om care l-a cunoscut), cine vrei sa-l pomeneasca? Nu va impiedica nimeni sa-l cinstiti cu un mesaj, ba sunt sigur ca ar fi fost pus pe prima pagina...

Edited by Alexandru H.

@ Harald din pacate aici pe forum nu mai are cine sa il cinsteasca si dupa moarte!

Unii dintre voi sunteti niste fakes de suporteri. Eu, care nu sunt membru al unei peluze, am postat asta, preluata de la PN.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=5008&p=690697

L-ati jelit vreunul din astia care va dati loviti in aripa?? NIMENI!

Edited by xray