pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Ma poate lamuri cineva in privinta cardului de suporter independent?

Multumesc anticipat!

Edited by misulikca

Cardul ti-l faci platind cotizatia lunara de 10 lei . Bineinteles,lasi datele de contact la care poti fi gasit ..si.. cam atat :)

totul e transparent , esti bagat intr-o baza de date ..totul se calculeaza,securizeaza,verifica,etc . Deci nu e vreo porcarie marca dinamomania.

Cardul ti-l faci platind cotizatia lunara de 10 lei . Bineinteles,lasi datele de contact la care poti fi gasit ..si.. cam atat :)

totul e transparent , esti bagat intr-o baza de date ..totul se calculeaza,securizeaza,verifica,etc . Deci nu e vreo porcarie marca dinamomania.

Ce beneficii am cu acest card?

se lucreaza la site , se actualizeaza datele .

cat despre beneficii , pentru moment , veti avea discount (10%) pt fiecare material pe care noi il vom scoate ( esarfa,hanorac , etc ) . Cu respect.

Edited by S.S.Lazio

Hai noroace !

Prin absurd, daca careva are un bilet in plus, in sectorul peluzei ll, dau contravaloarea lui,

un cal, un regat si 3 beri ;)

Ajutati un camarad de-al vostru :D

te voi anunta in cursul zilei de azi . Stima

Dacă se intamplă să dețineți 3 bilete la Peluza 1 și vreți să le schimbați pentru Peluza 2 (inel 1, sector 103), ați nimerit unde trebuia! :)) Berea o dau tot eu, desigur! Multumesc

salutare baieti! v-ati mai pricopsit cu un membru nou :D...si am tinut ca prin primul meu mesaj pe forum sa va felicit pentru ce ati facut duminica, ati fost exceptionali...RESPECT...a fost un come-back exploziv

ce repede s-a uitat de proteste, de cioban, si de multe alte chestii...care, daca le analizezi bine..tot rau fac echipei..tot acolo suntem...

astept momentul cand ceva rau o sa se intample (desi nu vreau, singur de asta) si...astept sa vad cine sau ce anume o sa ramana in picioare...

o sa fim ignoranti..si-o sa zicem "pisa-te cois, am decis sa sustinem echipa" sau..o sa fie iar haos..dar un haos moale..nu multi or sa inteleaga ce se intampla, si cu un stil romanesc, aparte, multi or sa barfeasca...si din nimic..o sa fie un nimic mai mare..

apreciez efortul, eforturile..tot..vrem sa aratam ca inca se mai poate..dar..chiar asa?! chiar ignoram anumite lucruri? sigur o sa se scrie pe aici "dar voi chiar nu vreti binele echipei" ..poate ca asa e..nu vreau binele acestei echipe..conduse de acest individ..care lumea, a inceput sa-l aclame iar..vad...

ce s-a intamplat cu ideea de DEMNITATE?! sau..poate ca traim in Romania si asta spune tot...

prin ianuarie..ce bine era..revolta, toti ieseam cu capul sus afara.."uite ca si noi putem sa aratam ca cei ce s-au jertfit in 89 nu au facut-o degeaba"..dar, la cateva luni mai tarziu..facem coregrafii pentru porcii carora le-am vrut capul..acum o vreme!

trist..intr-un fel...am uitat care-i binele..incercand sa facem bine! dar oare facem bine?! oare putem sa trecem peste anumite lucruri? sa uitam?! sa uitam de Gigi..ca in continuare face rau..sa uitam de Meme...ca-i cel mai mare pervers..sa uitam de mercenarii boschetari..(in vremurile bune, pentru ce-au facut nikolic si matei, se facea interventie la antrenament "inainte de Steaua-Dinamo voi faceti asa? jucati voi prost..si-o sa vedeti!") si uite ca au jucat prost..dar i-am batut, asta conteaza :)

sunt total confuz..nu stiu ce mai e bine si ce nu..oricum..succes in continuare...sper sa iasa bine...pentru ca Steaua NU MOARE...si..SUDUL RASARE :)

salut..si numai bine!

Zici ca suntem la psihiatru. Fiecare spune ce are pe suflet, indiferent ca are legatura sau nu cu subiectul dezbatut, apoi se retrage in glorie si are impresia ca tocmai a facut o fapta buna si ca el e ultimul mohican, singurul care intelege cu adevarat "problema" si unicul care mai are coloana vertebrala dintre toate "oile" astea. La revedere, dom' doctor!

@RoHooligan

O singura intrebare pun: Daca se mergea in continuare cu proteste, dure, pasnice, labarite, cu flori (Cum vrei tu), care era finalitatea? Si daca imi spui ca pleca Jiji pt ca il injura sudul, te inseli amarnic.

Situatia reala nu ai cum s-o intelegi de pe forum... Sigur, e bine sa faci parte din rezitenta, da bine pentru nick, insa puneti-va intrebarile reale, incercati sa vedeti exact asa cum e situatia si apoi incepeti sa aruncati cu noroi.

Situatia reala nu ai cum s-o intelegi de pe forum.

Bre ma lesi. Cand nu va convine ce scrie cineva incepe placa cu "ultrasi de tastatura/n-ai cum sa intelegi pe forum etc". Ala de la Satu Mare sau Suceava e mai prost sau ce ? Stadionul iti creste IQ-ul daca vii cumva la meci? Poate ar fi cazul sa acceptati ideea ca oameni capabili sa inteleaga "fenomenul" exista si in afara stadionului.

A, ca a dat bomba si a plecat asta e altceva dar invatati sa acceptati si criticile.

Voi ati ales sa mergeti la stadion altii au ales sa nu mearga. N-o pleca parsivul ala dar poate unii nu vor sa-i bage aia 5-10 lei in buzunar. E dreptul fiecaruia sa aleaga.

Edited by Bodanel

@redscorpyon: ce te face sa crezi ca e o treaba doar de forum?! ma rog, era doar o idee. nu stiu unde se ajungea, nu stiu daca vindea sau se sinucidea, dar ceva se intampla! asa, nu s-a intamplat nimic, doar ne-am injectat cu putina adrenalina, si acum astepta sa-i dispara efectul, ceva de genul..repet..RAUL TOT ACOLO RAMANE, CANCERUL NU L-A EXTIRPAT NIMENI, E ACOLO!

@Azzido: mereu mi-a placut sarcasmul tau, nimic de comentat..dar, daca tot e forum, fiecare isi exprima parerea, nu?! asta am facut si eu. am mers si eu (cand am putut), cativa ani bun intr-o peluza :) unde totul se baza pe sacrificiu, unitate, demnitate..acum, soarta peluzei sta in donatii, la cheful unora (sa se dea nr de bilete dorit, in deplasari), etc etc..:)

REPET: e frumos cum e acum, doar sunt curios cat o sa tina.

numai bine, salut

@ROhooligan

Amice in deplasari luam cate bilete dorim, nu stiu de unde tragi tu concluzia asta cu cheful. Le achizitionam impreuna ambele peluze (ca se platesc nu e mocangeala). Asa ca vorbesti prostii pentru ca luam cate avem nevoie mereu !

Cat despre donatii, da s-a ales modalitatea astea ca sa ne putem sustine niste cheltuieli, una importanta cum a fost coregrafia. Pentru ca oricat am vrea sa punem nu ajung si de deplasari si de coregrafie. Crezi ca nu ne-ar place sa mergem 100 de baieti la Molde sau Copenhaga. Uite ca pur si simplu nu se mai poate, vremurile sunt cum sunt si nici banii nu mai sunt fel.

Cotizeaza si membrii peluzei dar ne ajuta si cei care apreciaza SUD-ul. Nu e o obligatie lumea da din placere...

Edited by south-side

@south-side: nu ma-i inteles boss, era vorba de vremurile "grele" . cate deplasari s-au facut si s-a stat separat? zi-mi care-i unul din motive :)

trebuie sa ma repet de fiecare data? am zis ca e ok cum e acum, se incearca ceva nou, si inteleg, IDEEA ERA CAT O SA DUREZE! CATI DIN CEI CARE VOR COTIZA, OR SA O FACA SI CAND Steaua O SA IA BATAIE DE LA CHIAJNA CU 3-0, SI CATI OR SA MAI UMPLE NATIONAL ARENA, DUPA CE FACI EGAL CU Ceahlaul!

daca tot e FORUM, n-am voie sa-mi pun astfel de intrebari?! SA LE EXPRIM?! daca nu, sa-mi spuneti...si-o sa ma intreb singur :))

hai sa te-ntreb altceva...daca vine Meme...(adu-ti aminte deplasarea in bulgaria, etc) si spune ca vrea sa doneze o anume suma de bani, o sa se accepte?! de Gigi nu mai zic :)) ala e cancan mereu..

:hai_steaua: pana la moarte :))

@rohooligan ..pe langa faptu' ca ai niste greseli gramaticale vizibile si care pe mine , unu , ma zgarie pe creier ..spui si niste aberatii mari cat tine !

bune sau proaste... omul a pus doar niste intrebari si nu a insinuat nimic. stiu ca nu e nimeni obligat sa raspunda sau sa se justifice, dar nici sa-i bagati pumnul in gura nu cred ca e o solutie.

oricum, vorbele sunt vorbe... si ce conteaza cel mai mult e ce se intampla in peluza. partea mai nasoala e ca, cel putin de la distanta, lucrurile nu par ok din toate punctele de vedere...

oricum, vorbele sunt vorbe... si ce conteaza cel mai mult e ce se intampla in peluza. partea mai nasoala e ca, cel putin de la distanta, lucrurile nu par ok din toate punctele de vedere...

argumenteaza, de ce nu par ok? si tu esti bombardier ce faci pe interesantul?

Sinecer imi pare rau pt ce se intampla la Sud din pacate unii dintre cei din Sud s-au razgandit si dupa ce,au vazut cateva rezultate bune au decis sa vina langa echipa.bine sunt multi care acum 2-3 ani o ardeau pe la Nord si acum se dau mari sudistii.dupa ce Steaua, nu o sa mai aibe rezultate o sa- i vedem cu toti cum vin pe aici si isi exprima nemultumirea ca ciobanul face si drege.din pacate vor sau nu vor eu le zic ca au fraternizat cu mustata,ciobanul si alte creaturi de genul asta.uitam oare cat rau au facut acestia Stelei? se pare ca da

south-side Nu vreau sa par rau dar daca maine CEI CE MERG LA NORD DACA AR FI DESTUI in deplasari crede- ma ca Peluza Sud ar primi(SI ALEA LA PRET DUBLU) 5 bilete.ACUM SUNTETI BAIETII CUMINTI SI PRIMITI DAR SA NU CUMVA SA PROTESTATI CA VA LINGETI PE BOT DE BILETE .musti vegheaza

Ce facem si unde stam este hotararea Peluzei si nu sta nimeni sa o argumenteze pe un forum. S-a stat si separat la un moment dat dupa aia s-a luat decizia sa stam in acelasi sector.

Cheta aia nu este un salariu pe care il luam la fiecare meci. Daca se strang si 15 lei si aia sunt bineveniti. Este o colecta nu este o obligatie, fiecare da cum simte si cand vrea. Nu ma intereseaza cati mai vin daca nu mai castiga echipa, eu vin la meci si colegii mei de peluza la fel. Nu ne conditioneaza rezultatele.

Cat despre libertatea de exprimare de care vorbesti tu, ar fi bine sa fie doar intrebari dar in majoritatea timpului o parte dintre useri nu fac decat sa intepe si sa arunce cu noroi, de multe ori in necunostiinta de cauza. De-aici si reticenta de a se purta un dialog constructiv cu voi.

ba, mai lasati discutiile inutile de internet,oricum de aici doar 20% maxim sunt activi si prezenti la meciuri, restul sunt bagatori de seama ce-si spun parerea din spatele tastaturii.