pytycrys

Peluza Sud

420 posts in this topic

Dat fiind ca nu mai e nici un topic activ despre PS ,aici va puteti desfasura in legatura cu ganduri,idei,sustineri,lideri stuff.

Ridic o mana sus pentru Peluza Sud si baietii de la Sud din sectoarele 23,24 din Tribuna 2.

Peeeeeluuuuuuuuuuuza SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!

Peluza Suuud asa strigam la meciu de aseara

Peluza Suuud bv lor

respesct pt totzi baietzi

Edited by MoWeed
jigniri

se pare ca de acum o sa trebuiasca sa ma duc la bilete chiar in ziua in care se pun in vanzare daca vreau sa mai prind la sud :kisstogether:

Baieti.Aici nu "va bagati plua " in PN,aici se deschide exclusiv de PS.

Va rog ,fara offtopic.

se pare ca de acum o sa trebuiasca sa ma duc la bilete chiar in ziua in care se pun in vanzare daca vreau sa mai prind la sud :kisstogether:

He,he .

Daca nu mai prindeti loc la Sud va asteptam si la T2.Ieri am fost ~50 de oameni de la Sud care cantau.

o idee buna ar fi sa povestim pe scurt cum am ajuns fiecare in PS .. pt k toti am inceput in pn , iar din motive de mentalitate,ori nebunie am ajuns la sud .. nu ??

Am fost si eu o data la Sud. Ploua si ne-am luat-o cu 2 - 0. Nu mi-a placut.

Am fost in PS in sezonul cand eliminam Southampton si faceam egal cu Liverpool (2003-2004).

Respect celor ce tin steagul sus !

:steagcruce:

Cred ca usor usor o luam razna si ramane Spitalu' 9 fara paturi disponibile cu razboiul asta civil.

In primul rand nu cred ca topicul asta e o necesitate, in al doilea consider ca in loc sa se injure x si y din PN, sau chiar peluza in sine, e o greseala. Daca intr-adevar vanzatorii aceia exista si personal cred lucrul asta, asta nu sterge cu buretele istoria PN, una de altfel semnificativa in peisajul fenomenului ultras din Romania si nu numai.

Pe de alta parte sunt sigur ca si acolo sunt destui baieti cu cap care si-au dat seama aseara, daca nu o facusera mai inainte, ca din pacate nu toti gandim la fel si nu toti suntem la fel de demni si cinstiti. Cea mai indicata solutie ar fi ca cei ce se simt lezati de gluma de protest de ieri sa refuze a mai merge in acea parte a stadionului si eventual sa se alature celorlalti, fie in PS, fie la tribune. Sau sa renunte, pentru ca in opinia mea, decat sa se afiseze ca aseara, intr-un mod absolut penibil si nedemn de Ghencea, mai bine privelistea scaunelor goale. Acum nu stiu cat de primitori vor fi cei din zona opusa, insa cred ca se merita incercat. Sa ramana aia 7-8 conducatori si sa conduca ei ce or putea.

Si ma mai intreb, cum or putea anumiti baieti din grupuri sa ramana pasivi la ce fac asa-zisii lor sefi ?

Edited by cristian014

Baieti.. aici se discuta strict de PS. NU tu Peluza Nord, nu jucatorii, nu conducere. Multumesc

Daca mai tineti minte PS a sarit in ajutorul PN la meciul cu Timisoara de acum 3 ani,parca pe cand mai era Zmarandescu Security.Am stat cam peste tot dar la PS imi place cel mai mult.Baietii canta pana la epuizare si sa nu sariti pe mine ca nu sunt membru al vreunei brigazi desi am cochetat cu ideea.La polul opus este T0 unde stau toti smekerii si nu ai loc de basinile lor....

RESPECT Peluza Sud!!!

acum 2 ani s'a petrecut episodul ala, cand i'am inghesuit la t2 jos p jandarmi :))

mai bine ati inceta cu jignirile directe sau subtile la adresa peluzei nord ! toti suntem o apa si un pamant , toti suntem stelisti indiferent de grupul din care facem parte,peluza,tribuna,sex,rasa,etc ! e topic strict pt a vorbi despre Peluza Sud,daca e ceva de discutat !

Am fost si eu o singura data in SUD,mai exact la meciul Steaua-Pandurii din sezonul 2008/2009,atmosfera frumoasa,s-a cantat 90 de minute din 90,multe steaguri de fluturat si multe japoneze,daca nu ma insel acesta a fost penultimul meci in care Peluza Sud nu a fost in protest pentru ca imediat dupa a inceput conflictul cu ciobanul...

Edited by The Game

Am multe amintiri frumoase legate de Peluza Sud, chiar daca nu o frecventez decat de 2-3 ani. Intamplarea face ca anul asta m-am hotarat sa imi fac si abonament, dar nu am reusit sa ajung decat la un meci jucat acasa, in campionat. Am mai fost in rest la cele din Europa League.

Si orice s-ar intampla

Sudul nu se va preda

Dam dovada de onoare

Strigam cat putem de tare

Tare tare tot mai tare

S-aude peste hotare

Atat am retinut din cantec, vreau sa stiu si eu varianta completa.

si mai este

si daca Dinamo pierde

nimeni nu are regrete

vor juca in serie B

cum au jucat si ciorile

iar pe noi ne doare in ****

vrem acolo sa ramana

sa ramana 10 ani

ca si ei sunt tot tigani

rapid nu te bucura

pe Dinamo-i vei urma

ii vei urma in serie B

ca sa faceti dragoste

:)) daca am gresit ceva rog sa fiu corectat :) si imi cer scuze

libeer traieeesc, liber sa spun ce gandeesc, liber sa fiu ultraa Peluza Sud Steaua ! fularultras

Edited by fredysteaua

as dori sa nu se faca comparatii intre cele 2 peluze si sa nu se critice Peluza Nord,sa se discute doar ce este legat de Peluza Sud......sa nu ajungem la divergente inutile intre noi,va rog mult

Edited by anti gigi