bogdan_p

Ce Vreti Sa Stiti Despre ALSS?

383 posts in this topic

Se dau carduri de membri, ceva cu care ai putea sa te identifici intr-o eventuala deplasare/meci acasa la care facilitati accesul?

Edited by zoloz2005

Marius,numele acestor colaboratori ii vei gasi pe site,incepand de sambata.La intrebarea cu banii pt garantie,iti spun ca nu la fiecare deplasare trebuie sa lasi bani pt garantie,poti garanta cu o semnatura,doua sau trei.Mai mult decat atat,eu personal am garantat pe semnatura mea in multe deplasari pt sectoarele luate in primire si datorita faptului ca am colaborat cu reprezentantii gazdelor fara probleme,persoana mea reprezinta o garantie pt ei.Mai mult decat atat,Lss vine cu un sistem in care in prima faza noi garantam pt membrii nostri,de exemplu,insa fiecare membru al nostru,in momentul in care intra in Liga isi ia o raspundere personala ca raspunde personal pt fiecare fapta a sa.Daca Liga este amendata,amenda ajunge la membrul invinuit,acesta urmand sa raspunda pt fapta sa.Mi se pare normal ca,cativa mii,sa nu zc zeci de mii de suporteri sa aibe de suferit ca echipa aclubul a fost suspendat ca a vrut el sa artunce cu ceva in teren sau sa ara in teren,sau AISS sau lss sa fie amendate pt ca un membru care nu se poate controla sare in teren sau stiu eu ce face.S-au dus vremurile cand iti poti face de cap fara sa raspunzi,suntem in 2010.

Scuze pt greseli,am tastat in mare graba.

Bogdan, am inteles ce spui tu, dar mai am unele neclaritati. Sa spunem ca LSS isi asuma raspunderea pentru Peluza Nord, insa la meciuri, in peluza vor intra si oameni care nu sunt membri ai LSS. Ce faceti daca unul din oamenii astia arunca o bricheta, o torta, orice, pe gazon, iar clubul este amendat din aceasta cauza. Presupun ca cei de la Steaua o sa vina la LSS, care cum-necum o sa fie nevoita sa suporte amenda aia, nu?

Iar cu numele colaboratorilor am inteles in mare, insa vreau sa te mai intreb daca voi, cei 7 fondatori, ati fost la firmele astea sa le cereti sa lucreze cu voi, sau ei s-au oferit sa va ajute?

Vom avea cel putin un cameraman al nostru cu ajutorul caruia vom identifica persoana respectiva si il vom da autoritatilorcompetente sa plateasca.

Colaboratorii ,majoritatea ne sunt prieteni,cunostiinte,pe unii i-am gasit noi si le-am propus,altii s-au autopropus sa zic asa:D

In primul rand, mersi frumos pentru raspunsuri, pentru mine unul sunt extrem de utile, sper ca si pentru altii care citesc forumul.

Apoi,

Vom avea cel putin un cameraman al nostru cu ajutorul caruia vom identifica persoana respectiva si il vom da autoritatilorcompetente sa plateasca.

Pentru ca lucrul asta sa aiba sorti de izbanda, ar trebui sa aveti acces si la baza de date a clubului, ca sa puteti identifica pe cineva dupa imagine.

Oricum, imi place abordarea asta "fiecare raspunde pentru actiunile lui", mi se pare cea mai potrivita.

si ca sa tin isonul caterincii, eu ma autopropun regizor sau director de marketing...chiar sunt tartorul lor pe segmentul asta :))

Si ca sa raman on-topic : aveti putintica rabdare pana la meciul cu Ceahlaul apoi sa dati verdicte severe acestei noi asociatii, daca o sa fie cazul !

Hai noroace !

"Miercuri ne vom intalni cu reprezentantii ligii( n.r - Liga Suporterilor Stelisti) pentru a discuta despre accesul suporterilor interzisi. Ei sunt cei mai indreptățiti să-și asume raspunderea pentru suporterii interzisi. Știu că s-au constituit legal, stiu că si-au facut un regulament de ordine interioara ei vor decide cum se va proceda. Nu stiu cum se va intra in stadion, vom vedea miercuri cine va intra", a declarat Argaseală la Digi Sport. ( sursa sport.ro)- http://www.sport.ro/Liga-1/Argaseala-face-...n-in-retur.html

E adevarat ce spune asta ca stie? De ce considera ca LSS este cea mai indreptatita sa ia raspunderea pentru suporterii interzisi? Pe ce criterii poate decide un club cine poate sa-si asume raspunderea sau nu?

Multumesc anticipat.

Edited by Mihai

Mihai,pt k noi,cei care am pus bazele Lssului,am tinut mereu in frau nu doar peluza,ci cateodata tot stadionul,in sensul evitarii incidentelor ce ar fi dus la suspendarea clubului si cand zic noi,ma refer la cei care reprezentam grupurile u7ltra de la Peluza Nord,de aceea suntem siguri ca nu vom avea probleme daca vom garanta pt o peluza,2,un stadion.

Mihai,pt k noi,cei care am pus bazele Lssului,am tinut mereu in frau nu doar peluza,ci cateodata tot stadionul,in sensul evitarii incidentelor ce ar fi dus la suspendarea clubului si cand zic noi,ma refer la cei care reprezentam grupurile u7ltra de la Peluza Nord,de aceea suntem siguri ca nu vom avea probleme daca vom garanta pt o peluza,2,un stadion.

Am inteles. Deci practic, sunteti cunoscuti de catre club in capacitatea voastra de a tine-n frau stadionul. Dar cum ar putea o singura entitate sa-si asume raspunderea pentru niste oameni pe care nu-i cunoaste(banuiesc ca nu-i stiti pe toti cei interzisi)? Practic nu vad cum o organizatie ar putea garanta pentru cei care nu sunt membrii ei. Nefiind consultati, acei oameni nu au obligatia sa respecte regulile acceptate de cei care au discutat. E corect?

Faptul că suporterii stelisti, prin AISS dau clubul in judecată iar prin LSS il roagă frumos, nu-i cam... ciudat? Și dezavantajos pentru o anumită parte.

Edited by 1on

Mihai,respect de frica ai auzit?Sunt genul de persoana care se face usor inteleasa si care nu ai vrea sa o superi.

Spiridusu,ai vrea sa fie asta atitudinea?Ca sa poti tu comenta pe forum,nu?Vad ca ai la avatar o poza cu Peluza Nord.Ti-a placut ce a facut atunci?Dar alte dati?Ti-a placut cand meci de meci l-au contestat pe cioban?Atunci de ce gm crezi ca nu o sa o faca in continuare?Zodiile sunt de vina?S-au aliniat planetele prost?>Toto noi am organzat peluza si protestele si tot noi am dat tonul contra ciobanului.Asta trebuie sa fie deajuns,sa fi linistit ca vo face tot ce e mai bun.Daca nu e deajuns,e clar ca esti rau intentionat si meriti numai.................

Ion,revino-ti,da-ti un capac,ia o gura de apa si zi-mi cine pe cine roaga?Cine a zis cevq de rugat ma fustitza?

N-a zis nimeni cu cuvintele astea. Da' asta inteleg din ce-a zis Argaseala.

Și nu cred că-s eu unul dintr-ăia care vrea să pară rebel pe forumuri pentru că nu-i in realitate (in sensul că nu-s nici pe forum nici in realitate) ca să mă caracterizezi cum ai facut-o.

Edited by 1on

mai bine inchizi topicul asta daca l'ai deschis sa te certi cu toti si sa ii iei la injuraturi pentru niste banale intrebari , oricum asociatia asta a voastra e un rahat si in maxim 6 luni cade ! odata ce ati luat decizia infiintarii ligi suporterilor v'ati dat batuti in fata ciobanului si ati abandonat protestul

Mihai,respect de frica ai auzit?Sunt genul de persoana care se face usor inteleasa si care nu ai vrea sa o superi.

Spiridusu,ai vrea sa fie asta atitudinea?Ca sa poti tu comenta pe forum,nu?Vad ca ai la avatar o poza cu Peluza Nord.Ti-a placut ce a facut atunci?Dar alte dati?Ti-a placut cand meci de meci l-au contestat pe cioban?Atunci de ce gm crezi ca nu o sa o faca in continuare?Zodiile sunt de vina?S-au aliniat planetele prost?>Toto noi am organzat peluza si protestele si tot noi am dat tonul contra ciobanului.Asta trebuie sa fie deajuns,sa fi linistit ca vo face tot ce e mai bun.Daca nu e deajuns,e clar ca esti rau intentionat si meriti numai.................

Ion,revino-ti,da-ti un capac,ia o gura de apa si zi-mi cine pe cine roaga?Cine a zis cevq de rugat ma fustitza?

Am inteles ce zici. Doar ca in cazul asta se creeaza un monopol pe stadion, adica cine respecta regulile noastre nu va avea de suferit, iar daca nu nu. Indiferent de e membru sau nu.

AG,nu ai inteles nimic.Pai una e sa raspunzi la o intrebare cu caracter informativ si alta e sa zici ca parere ai despre previziunile despre urmatoarele 6 luni ale unui forumist,care stie el ca am cedat,ca o sa se aleaga praful.Toti de pe forumul asta aveti un har,sa stiti viitorul,ca o sa mearga echipa prost,ca o sa ne vindem,ca o sa ne intepe ciobanu,ca o sa ne interzica pe toti,ca nu o sa il mai contestam.Daca aveti asemenea talente ascunse,de ce nu faceti ceva din timp sa nu se3 mai intamplec nimic rau cu clubul nostru?Voi stiti ca sunteti niste soareci de pc,carora le e frica sa se prezinte pe un forum sa nu mai zic sa vina pe stadion sa isi sustina punctul de vedere,sa incerce sa faca ceva real si care din spatele nickului indrazneste sa acuze pe cei care au facut fac si or sa mai faca ceva pt Steaua.Ce imi da satisfactie este ca,puteti sa va agitati si postati 30000 de prosytii pe aici,insa,noi tot ce vrem noi facem,ce stim ca e bine,iar pt cei ce stiu ca sunt foarte deranjati de aparitia acestei ligi,va anunt ca veti suferi cand veti vedea cum se va dezvolta aceasta si va ajunge la un numar de mmebrii impresionant.Si veti auzi de actiunile noastre si o sa vedeti ce efect au si o sa va ziceti in gand"ba ce terminat sunt":)))))

Daca mai are cineva o intrebare care sa nu plece de la preziceri de viitor,va raspund cu placere.Fara filme proatse,strategii si cunoscatori inventati peste noapte.

si de la trib.0 se mai arunca cu diverse obiecte pe teren.stiu ca stau acolo.pe astia cine ii mai filmeaza?cine raspunde daca suntem suspendati din cauza lor?

ar fi bine ca toti suporterii indiferent de asociatia din care fac parte sa aiba un tel comun-Steaua.eu am decis sa fac parte din AISS cu scopul de ai ajuta cu bani prin cotizatia lunara,pt ca am vrut sa ajut.as face la fel si cu alss.mai multa toleranta din partea ambelor parti ar fi benefica pentru....echipa

Edited by Adrian

Fie te prezinti, fie incetezi cu jignirile si intrebarile tendentioase editat de noname Edited by noname

Am redeschis topicul. El va functiona insa dupa urmatoarele reguli:

- cei care doresc sa posteze intrebari (tendentioase/inutile/imbecile etc.) care pot avea darul de a enerva interlocutorii se vor prezenta succint. In caz contrar, posturile vor fi sterse.

- cei care doresc sa posteze intrebari de bun-simt (apelez aici la bunul vostru simt, sper sa-l aveti), pot posta fara sa se prezinte insa doar dupa ce au citit toate raspunsurile date aici de liderii ALSS, pentru a se asigura ca ele nu se repeta.

PS: o sa incercam sa moderam pe cat posibil. Daca observam insa ca problemele continua, vom inchide definitiv topicul.

PS2 (pt autisti): Daca ai observat ca unele intrebari se repeta dar nu s-a raspuns la ele, nu inseamna ca membrii ALSS nu le-au vazut - deci nu le repeta - Ei vor raspunde la intrebarile pe care le considera importante in demersul lor si (sper) doar la cele care nu se incadreaza in categoria mentionata anterior (tendentioase/inutile/imbecile etc.).

PS3: Topicul se numeste "Ce vreti sa stiti despre ALSS". Deci, nu "Ce crezi ca stii despre ALSS si vrei sa impartasesti prin intermediul internetului". Daca tot n-ai inteles ideea, uita cum se numeste si imagineaza-ti ca se numeste "Intreaba membrii ALSS". Asadar, rezumati-va, va rog, la intrebari NU LA CONCLUZII sau la intrebari care necesita jumatate de pagina de explicatii si teorii doar pentru a fi adresate.

Edited by noname

Nu am nici o intrebare si nu vreau sa trag nici o concluzie.

Spun doar atat : E o diferenta uriasa intre modul in care se prezinta AISS si comunica si LSS . Cel putin acum.

Pace!

Si asta poate fi interpretata si ca o intrebare la adresa LSS si anume : De ce nu se prezinta LSS intr-um mod clar , fara injurii si ironii?AISS nu cred ca se prezinta asa.

Maye, o sa las postul tau pentru ca vad ca ai un profil cu poze (click) care poate fi considerat drept prezentare.

DAR:

Postul tau nu respecta regulile despre care vorbeam (daca il incepi cu "Nu am nici o intrebare si nu vreau sa trag nici o concluzie") de ce il mai incepi?! Apoi zici "pace", dupa ce ii dai omului in cap.

Las postul tau doar ca exemplu de cum n-ar trebui sa arate un post care respecta regulile care au fost impuse din cauza incapacitatii unora de a se controla.

Cum nu intru foarte des, ii rog si pe ceilalti moderatori/admini sa urmareasca respectarea acestor reguli ad-hoc. Acest topic este unul de interes (drept dovada si nr de afisari intr-un timp f scurt) dar, din pacate, este guvernat si de neajunsurile internetului: anonimitate, trolli, ****, pm.

Sper sa intelegeti ratiunea acestor reguli si faptul ca discutiile de aici nu pot continua in maniera asta, la fel cum va inteleg si eu pe voi, cei care sunteti departe de Bucuresti, de exemplu, ca doriti sa fiti temeinic informati despre tot ce se intampla in jurul echipei noastre. Trebuie doar o doza de bun-simt si inteligenta.

Edited by noname

<font color="Red">Fie te prezinti, fie incetezi cu jignirile si intrebarile tendentioase</font> editat de noname

eu cred ca nu ai citit paginile anterioare, si jignirile aduse total inutil de Bogdan altor utilizatori,si nu reactioneaza nimeni.

Te rog doar intrebari concrete

Edited by Bogdan

Intrebare:Ce pozitie aveti daca Argatu' va cere ca jijel nu mai fie "preaslavit"(mai ales in timpul meciurilor)?Am inteles ca protestul va continua dar vroiam sa stiu care este pretul intrarii interzisilor pe stadion sau altfel spus cat de departe se va merge cu negocierea?

Spicuiesc din prostsport:

Presedintele Argaseală se declară optimist in privinta remedierii acestei situatii, deloc placută in turul campionatului: "Miercuri ne vom intalni cu reprezentantii Ligii Suporterilor Stelisti pentru a discuta despre accesul suporterilor interzisi. Ei sunt cei mai indreptățiti să-și asume raspunderea pentru suporterii interzisi. Știu că s-au constituit legal, stiu că si-au facut un regulament de ordine interioara ei vor decide cum se va proceda. Nu stiu cum se va intra pe stadion, vom vedea miercuri cine va intra"

Edited by STARforce

Nimeni din Lss nu a vorbit cu Arg de vreo intalnire,mai mult de atat vom cere ca sg persoana cu care vom purta un dialog cand va fi cazul,va fi Panduru,pe care il respectam ca stelist.Si nu vor fi negocieri,ca nu suntem la piata,vor fi niste conditii puse de noi,daca le accepta b, daca nu,pa.

Nu vreau sa fac trafic altui site,dar daca aveti alte nelamuriri,cititi posturile de la inceput aici: http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=31988 ,veti gasi absolut tot ce aveti nevoie.Asa cum acum cateva zile un membru AISS care a scris articolul in prosport ca suporterii l-au pacalit pe jj,dupa ce a citit posturile de pe acest site,ar putea sa dea si acum dezmintire,ca nu stim nik de vreo intalnire cu Argaseala si nu ne vom intalni cu el.Asta asa,sa ne convingeti ca nu e reavointa,ca a fost urat ce a facut cu acel articol.Alta data nu o sa mai dam informatii.

Aveti aici un comunicat in acest sens: Liga Suporterilor Stelisti anunta prin prezentul comunicat ca NU a stabilit nici o intalnire cu Valeriu Argaseala. O intalnire cu reprezentantii FC Steaua va avea loc numai dupa intalnirea si stabilirea prioritatilor intre membrii fondatori si reprezentantii suporterilor stelisti. Orice intalnire sau activitate a Ligii Suporterilor Stelisti va fi anuntata pe siteul / forumul oficial si prin alte canale media

Edited by Stanici

Guest
This topic is now closed to further replies.