bogdan_p

Ce Vreti Sa Stiti Despre ALSS?

383 posts in this topic

Si pasaricilor, daca tot nu aveti tupeu sa dati replici aici macar pastrati-va frustrarile pe mess la bere sau unde va mai intalniti voi, nu pe sectiunile private ale AISS-ului de pe site ;)

Edited by cozmin

Si pasaricilor, daca tot nu aveti tupeu sa dati replici aici macar pastrati-va frustrarile pe mess la bere sau unde va mai intalniti voi, nu pe sectiunile private ale AISS-ului de pe site ;)

?

Lari...Starforce...stiu mai bine. mai sunt si altii

Sa mor daca va inteleg pe toti... v-a luat netul mintile la toti!Alte probleme nu aveti decat sa va jigniti reciproc???

Pai, mai Cozmine, nu lua in nume de rau cateva impresii schimbate in doara. Ia zi, cand i-am zis baiatului aluia ca e copil, intelegi ca era vorba de faptul ca l-am luat un pic peste picior ca se informeaza din presa? Ori mi-ai luat-o si mie in nume de rau? Cred ca suntem prea incordati, cu totii si, ceea ce trebuia sa fie o informare despre noua Liga, s-a transformat in intepaturi.

Bai Dorule nu m-am referit la tine, ci doar la comentariile aparute acolo dupa unul din posturile lui Bogdan..de ce nu le-au facut aici si le-au facut acolo?

Pentru ca vorbeau intre ei, Cozmine. Erau niste pareri ale lor, pareri care se pot schimba sau nu, e treaba lor. Pe o parte, inteleg reticienta asta a ambelor tabere dar vezi si celelalte opinii ale altor membrii AISS care nu au absolut nimic impotriva ALSS-ului. Si, in definitiv, esti constient ca oamenii vorbesc in numele propiu si personal, daca cativa insi din AISS sunt circumspecti, nu inseamna ca tot AISS-ul le impartaseste opiniile. Cel mai bine ar fi sa se calmeze toata lumea si sa asteptam campionatul.

La asta indemn si eu, la calm si rabdare. Cred ca ar fi mai bine sa se inchida topicul asta , ce era esential a fost spus, mai multe puteti gasi pe link-ul afisat de Gezets. Numai bine

repet aici ar trebui sa fie decat intrebari deste LSS .. nu stiu de ce membrii AISS sunt asa interesati .

:)

probabil ca topicul asta o sa fie inchis in curand, si-a pierdut de mult scopul pentru care a fost facut. as avea insa si eu cateva nelamuriri:

1. am inteles ca printre sponsorii LSS va fi si un cabinet stomatologic (sa ma iertati daca nu e asa), unde membrii vor avea reduceri importante. Acea clinica este cumva Dental Med?

2.am inteles ca in retur se vor afisa bannere anti cioban. binenteles ca absolut toate mesajele sunt verificate de oamenii ciobanului inainte de meci, iar cum in tur n-au fost permise nici macar mesajele pentru Ivan, ce va face sa credeti ca acum vi se va permite accesul cu bannere dure impotriva finantatorului?

3. in acest moment sunteti doar 7 membri fondatori. pentru a primi responsabilitatea sectorului oaspetilor de la meciurile din deplasare trebuie sa depuneti garantii financiare ferme, foarte mari. de unde o sa luati banii astia?

cam astea au fost, sper ca imi va raspunde cineva avizat.

Pai, daca il inchidem, or sa ramana destui oameni in bezna, oameni care nu intra pe celalalt forum.

Stelutz, pai eu, inainte de a fi membrul vreunei asociatii, sunt stelist. Interesul meu este acelasi pe are il aveam vizavi de AISS inainte de a deveni mebru.

Edited by Stanici

@bogdan_p, cozmin, Stelutzzz

Nu mi-o luati in nume de rau, dar unele ironii erau inerente tinand cont ca de la sfarsitul turului, ciobanul turuie de fiecare data ca LSS-ul o sa opreasca injuraturile la adresa lui.

Chiar daca in unele cercuri se stia de aceasta asociatie din primavara, majoritatea suporterilor stelisti au aflat de infiintarea ei din gura ciobanului. Incercati sa va ganditi cum arata situatia pentru ei: Jiji a insinuat ca (A)LSS este Asociatia lui si, pana la conferinta de presa de ieri, absolut nimeni nu l-a contrat. Voi, in locul lor, nu ati fi fost cel putin reticenti cu privire la aceasta Asociatie?

Eu sper ca voi sa dovediti ca ceea ce a zis creditorul erau minciuni si sa castigati rapid respectul majoritatii suporterilor stelisti ca Asociatie. Sa ne dovediti tuturor celor care suntem reticenti ca v-am judecat gresit. Cu cat sunt mai multi stelisti organizati, cu atat vom fi mai puternici si vocea noastra va putea fi auzita.

Edited by MoWeed

@ stanici

da man .

dar parerea mea.

e urmatoare.

fiecare a luat o pe drumul sau .

deci nu ne priveste hotararea celorlalti .

deci de ce m`ar interasa despre ei ?!

e ca si cum m`ar interasa ce fac aia de la uta in peluza lor.

sa fie sanatosi le urez eu si la multe realizari .

noi tot ca "vanzatori" suntem catalogati. nu mai suntem catalogati ca stelisti . :ce_oameni:

@ moweed

tu esti vro persoana publica sa ai microfonu si camera pe tine mereu ca Gigi ?!

sa poti sa`l contrazici pe Gigi oricand ?!

gata am zis ca nu ma mai bag in discutii in contradictoriu pe forum si m-am bagat ca fraieru iar.

off topic pt mine.

Edited by SteLuTzZz

tensiunea asta a aparut , din cauza lui Gigi.

el a spus ca aceasta asociatie va "fi sub el"

din acest motiv , apar si anumite intrebari cu tenta "intepatoare"

nimeni nu va acuza , pentru ca nu are dovezi , dar nu inteleg de ce unii reactioneaza asupra AISS-ului , care a facut ceva pana acum.

Nu uitati sunteti stelisti , fie ca stati la Pn sau Ps .

Situatia o ia razna;

Edited by w1tek

@ moweed

tu esti vro persoana publica sa ai microfonu si camera pe tine mereu ca Gigi ?!

sa poti sa`l contrazici pe Gigi oricand ?!

Eu doar v-am indemnat sa priviti situatia din punctul lor de vedere, cu informatiile pe care le au ei la dispozitie si apoi sa va ganditi daca nu cumva ati fi reactionat intr-un mod asemanator. Daca nu ati fi reactionat la fel, atunci palaria jos

Eu nu v-am judecat, nu v-am zis eu ce trebuia sa faceti, deoarece nu imi permit.

Edited by MoWeed

Mda.Totusi faza cu "pasaricilor" nu isi avea sensul si mai mult de atat ,nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic prin remarca mea...Sanatate maxima!

hai sa pastram topicul pentru informare nu pentru atacuri si intepaturi. Daca nu se poate.. se inchide si nu se mai informeaza nimeni..

Cu ce au efect mai puternic injuraturi 90 de min ca pe urma iei interdictie decat sa ai meci de meci mesaje,banere,sa strigi si sa ridici tot stadionul impotriva lui meci de meci?

Bogdane, daca imi aduc eu bine aminte nu s-a putut intra nici macar cu un banner Lacatus (care nu avea legatura cu ciobanu), in tur cu Vaslui, daramite sa intri tu cu o coregrafie anti cioban.

Bogdane, daca imi aduc eu bine aminte nu s-a putut intra nici macar cu un banner Lacatus (care nu avea legatura cu ciobanu), in tur cu Vaslui, daramite sa intri tu cu o coregrafie anti cioban.

si daca iti aduci bine aminte am bagat o coregrafie anti cioban,tot in tur cu Vaslui...ne descurcam noi.

Edited by Gezets

Am bagat in stadion si coregrafia cu piei satana si torte si mesaje,o sa bagam si ce mai avem de bagat,ar fi culmea sa iti scriu aici cum.Ca altii nu au reusit,pacat,poate nu si-au dat tot interesu sau nu au vrut sa riste.Cum nimeni nu a stat la vreo negociere cu jegu pana acum,nici daca nune mai lasa sa intram nu o sa stea.Daca ne interzice in stadion iar,vom lupta ce orice alta cale posibila.

Daca esti suporter stelist si stai la tribuna,poti intra in Lss fara probleme,nu este o Liga a celor de la Peluza Nord.La meciuri vezi meciurile de unde vrei,insa,la sedinte,intalniri,deplasari,vot,ai aceleasi drepturi ca toti membrii ligii.

A intrebat cineva daca este membru AISS si vrea sa intre in LSS daca este vreo problema.Nu are cum sa fie vreo problema.

Adrian,cum sa stai de vorba fata in fata cu persoane care nici nu se prezinta?Pai ce ai vrea sa nu mai poata sa acuze fara temei si sa aibe o atitudine dura?Ca asa procedeaza baieteii astia,intra pe net,nu ii stie nimeni si incep sa scrie ca au cu 5-10 ani mai multi,ca au fost,au facut,au dres(cu dantela) si trag la raspundere pe toata lumea,jignesc.INtuesc ei foarte bine ce o sa se intample,cunosc ei foarte bine pe toti.Pt genul asta recunosc acum ca mi-a dat Gigi Becali 5000 de euro sa fac Liga ca sa nu il mai injure lumea.Cum as putea sa fac asta nu stiu?Ca Ghenecea are 20000 de locuri si lumea nu te mai asculta ca pe vremuri ca vine jean si da cu batzu in tine daca nu faci ca el.Ma rog,care vor sa bea si ei ceva din banii care i-am luat,va astept,in peluza,o sa ii zic lu Becali sa puna pt noi astia manjiti si un dozator de bere,un gratar,sa vada toti ce bn ne merge sa vina si ei si sa nu il mai injure,sa cantam impreuna ca Gigi este cel mai tare,ca la nord,aia sunt de mult manjiti si numai dastea canta.Haideti sa ne imbogatim toti sa cantam cu gg Becali sa ne fie bn tuturor.Haideti la distractie.De sambata schimbam si numele peluzei din Peluza Nord in peluza oi.Beeeeeeeeeeeee,...........pisam-.............p voi!!!

si totusi , un membru AISS , poate fi membru lss?

Da. Poti fi membru in jdemii de asociatii, indiferent de scopul lor, atat timp cat nu exista clauze in vre-una dintre ele care sa fie contrare inscrierii intr-alta.

numele meu este Marcel ca sa nu fie discutii vis-a-vis de identitatea mea

bai baieti,ne-a luat netul asta mintile tuturor ma jur.imi e sila de ce vad pe siteuri de profil si chiar si aici.am impresia ca in scurt timp din cauza vorbelor de pe internet o sa ajungem cum sunt dinamovistii aia de care radem cu fiecare ocazie ca au ajuns impartiti in 5 zone.sau ca oltenii..ce naiba suntem stelisti cu totii.nu vad de ce vin anumite persoane si acuza in stanga si in dreapta,altul spune ca SUD-ul se bucura cand nu ii iese ceva Nordului (CUM BAH NENE SA ZICI ASA CEVA?).deci s-a ajuns mult prea departe.zici ca suntem cei mai inversunati inamici,si ne batem de 15 ani.intelegeti ca toata chestia asta cu mersul la meciuri s-ar putea ca intr-un an sau 2 sa nu mai existe.pentru ca se tot dau legi peste legi si daca ajungi la stadiul de a sta pe scaun si a aplauda sau a manca un sandwich pentru ca asa e "viitorul normal" nu va ramane decat internetul pentru toti.atunci va puteti refula toate frustrarile si toate rautatile.pana atunci pastrati un ton normal al discutiilor.suntem stelisti,deci se presupune din start ca suntem superiori oricaror alti suporteri.de ce?pentru ca suntem multi,pentru ca avem o forta foarte mare (de care nici noi nu suntem inca constienti),pentru ca suntem in stare de foarte multe lucruri.dar astea niciodata nu le vom obtine daca nu exista un respect reciproc si un ton civilizat al discutiilor oriunde ar avea loc acestea.

p.s.chestia cu respectul fata de oameni mai vechi,e o discutie mai veche si nu am chef sa o readuc acum in atentie.

boala romanului este sa vorbeasca in necunostinta de cauza.una e sa ai niste pareri ale tale formate si sa astepti sa vezi daca aceste pareri sunt formate pe ceva real,si alta e sa vii sa iti dai cu presupusul in vazul tuturor.mai pastrati-va unele pareri pentru voi insiva si aveti rabdare.

si daca iti aduci bine aminte am bagat o coregrafie anti cioban,tot in tur cu Vaslui...ne descurcam noi.

Confunzi meciurile, coregrafia cu "Piei Satana" a fost cu Vaslui, dar campionatul trecut cand inca se putea intra cu orice fel de coregrafie sau mesaj. Ragnarok si ceilalti useri vorbesc despre acest campionat cand nu s-a mai putut intra cu absolut nimic, chiar daca nu erau mesaje anti cioban.

bogdane, daca vrei sa raspunzi si la intrebarile mele iti raman recunoscator

:)

probabil ca topicul asta o sa fie inchis in curand, si-a pierdut de mult scopul pentru care a fost facut. as avea insa si eu cateva nelamuriri:

1. am inteles ca printre sponsorii LSS va fi si un cabinet stomatologic (sa ma iertati daca nu e asa), unde membrii vor avea reduceri importante. Acea clinica este cumva Dental Med?

2.am inteles ca in retur se vor afisa bannere anti cioban. binenteles ca absolut toate mesajele sunt verificate de oamenii ciobanului inainte de meci, iar cum in tur n-au fost permise nici macar mesajele pentru Ivan, ce va face sa credeti ca acum vi se va permite accesul cu bannere dure impotriva finantatorului?

3. in acest moment sunteti doar 7 membri fondatori. pentru a primi responsabilitatea sectorului oaspetilor de la meciurile din deplasare trebuie sa depuneti garantii financiare ferme, foarte mari. de unde o sa luati banii astia?

cam astea au fost, sper ca imi va raspunde cineva avizat.

si as mai adauga una: cati sponsori are/ va avea lss si care sunt aia?

mersi.

Guest
This topic is now closed to further replies.