Posted February 20, 2010 · Report post Va garantez ca maine la meci va fi contestat tot meciul,nu pauza,nu inainte si nu cu pleaca din Ghencea.Daca nu am dreptate,rog moderatorii sa ma baneze pe acest site. Mai scriu o data,cu majuscule,ca sa vedeti toti:VA GARANTEZ CA MAINE VA FI CONTESTAT INTREGUL MECI,LA Peluza Nord SI NU CU AFARA DIN Ghencea SAU PLEACA.Nu am fost la intalnire,dar o sa vedeti ca stiu ce vorbesc. hm, ori sunt eu surd si neatent, ori tu meriti ban pe fcsteaua.ro Am asteptat, la sugestia lui Bogdan P., meciul cu Ceahlaul. Am decis sa nu ma inscriu in ALSS. Aceeasi decizie am luat-o si eu. Da´ care-i saitul? Ca daca n-au demnitatea sa apara aici ma gandeam ca au ceva de zis pe saitul lor, insa search alss pe google mi-a dat Association of Lutheran Secondary Schools. pm daca are cineva chef, ca aici e publicitate prea mare. alss.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post alss.ro chiar nu se merita sa ii facem trafic pe pagina lui bogdanel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Probabil nu toti din PN au putut fi manipulati de cei din ALSS. frate erau destui oameni care ii huiduiau pe cei din sud. de injurat numai zic ca ii faceau pe sudisti in toate felurile ca il contestau pe cioban.Sincer chiar nu mi-a venit sa cred si chiar sunt curios care o sa fie atmosfera in deplasari, cand se sta la gramada. Apropo in seara asta si eu am decis sa nu ma inscriu in alss si mai mult luni ma voi duce sa platesc taxa ca sa ma pot inscrie in AISS.In aceeasi situatie sunt si inca 2 tovarasi.Nordul isi alunga suporterii o sa vedeti ca multi or sa se duca la sud si respectiv in AISS.Numai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post bai .. nordu .. fundasi .. lingai .. pupincuristi si toate cele .. acuma o sa vina punkerul sa zica k i'a spart contu de pe fcs si nu a postat el , sa'i dea cineva ban in plm , suntem satui de abureli Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 (edited) · Report post Ai dreptate! Hai ca inteleg sa protestezi, dar nici in halu' asta. In definitiv suntem cu totii oameni, nu? Eu zic ca s-a intrecut orice masura cu mesajul asta Totusi a facut si lucruri bune pentru Steaua si nu merita un asemenea tratament Edited February 20, 2010 by Co-Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Cum spune si mesajul baietilor de la GLAS de acum un sezon...adresat unora dintre jucatori... Unii de la Peluza Nord sunt "umbriti de mirajul banilor"! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 (edited) · Report post ce am ajuns.......... RESPECT Peluza Sud "UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE" RESPECT BAIEII DE JOS DE LA TRIBUNA 2 "PLEACA DIN Ghencea" RESPECT AISS restul sunteti........ de fapt nu sunteti, nu reprezentati nimic........ decat o mare RUSINE am asteptat sa vad cum va fii contestat de la PN.......... o mare RUSINE ma bucur ca pe stadion nu toti sunt PATATI RESPECT PS, BAIETII DE JOS DE LA T2, AISS Edited February 20, 2010 by crx Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 (edited) · Report post frate erau destui oameni care ii huiduiau pe cei din sud. de injurat numai zic ca ii faceau pe sudisti in toate felurile ca il contestau pe cioban.Sincer chiar nu mi-a venit sa cred si chiar sunt curios care o sa fie atmosfera in deplasari, cand se sta la gramada. Apropo in seara asta si eu am decis sa nu ma inscriu in alss si mai mult luni ma voi duce sa platesc taxa ca sa ma pot inscrie in AISS.In aceeasi situatie sunt si inca 2 tovarasi.Nordul isi alunga suporterii o sa vedeti ca multi or sa se duca la sud si respectiv in AISS.Numai bine Mamaaaaa, ce de kkt este totul acum se ajunge iarasi la starea de acum cativa ani, bine daca e adevarat ce spui.Eu am plecat din nord inca de acum un an de zile si nu am nevoie sa imi spuna cineva de la sud ca trebuie sa il injur pe cioban.Meciul acesta nici nu am stat macar in peluza ci la t2.Il suparam pe Bogdan pentru ca ii stricam topicul ne punem inca o piatra de gat si pentru ce ..ca spunem ce gandim. Edited February 20, 2010 by danielblaze Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Sincer nu stiu de ce il acuzati atat pe Bogdan si asteptati atatea raspunsuri de la el.. pana la urma omu nu poate avea control asupra tuturor, asta este optiunea lor fata de echipa si creditor... nu mai acuzati si amenintati,sa ramana ei la nord sa incurajeze echipa iar restul care nu sunteti de acord va puteti duce la tribuna 2 sau la sud si cu siguranta or sa fie foarte multi din cate am vazut in seara asta! in rest....RESPECT AISS,RESPECT Peluza Sud! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Sincer nu stiu de ce il acuzati atat pe Bogdan si asteptati atatea raspunsuri de la el.. pana la urma omu nu poate avea control asupra tuturor, asta este optiunea lor fata de echipa si creditor... nu mai acuzati si amenintati,sa ramana ei la nord sa incurajeze echipa iar restul care nu sunteti de acord va puteti duce la tribuna 2 sau la sud si cu siguranta or sa fie foarte multi din cate am vazut in seara asta! in rest....RESPECT AISS,RESPECT Peluza Sud! tu ai probleme de observatie?? era vorba ca Bogdan a incercat sa ne duca.. toata lumea stia cum va fi zuia de azi, iar Bugdan a incercat sa ne convinga contrariul acum cateva zile, mai mult decat atat comentand despre unii dintre noi ca nu suntem intregi la mine daca o sa credem ca s-a vandut. Eu vreau sa stiu dece a mancat atat kkt tot timpul asta? ce credea ca rezolva daca neaga? era inevitabil sa se dea in fapt! Da astept o reactie din partea lui sa vad daca mai are curajul sa spuna ca protestul va continua din partea lui. Nu mai vorbiti aiurea daca nu pricepeti nimic.. o sa ajungeti sa va inscrieti in ALSS .. asociatia celor ce nu au priceput nimic! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Peluza e prima voce?CARE PELUZA BA? PELUZA PULII? Acel banner trebuia afisat la SUD. PS: Lss: DE rahat, SUNTETI DE rahat. Respect baietii de la SUD si baietii de jos de la T2 sect. 23,24. Au protestat tot meciul.Data viitoare protestam mai dur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post sper sa nu inchida Peluza Sud vor fi multi membri noi la urmatorul meci Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post tu ai probleme de observatie?? era vorba ca Bogdan a incercat sa ne duca.. toata lumea stia cum va fi zuia de azi, iar Bugdan a incercat sa ne convinga contrariul acum cateva zile, mai mult decat atat comentand despre unii dintre noi ca nu suntem intregi la mine daca o sa credem ca s-a vandut. Eu vreau sa stiu dece a mancat atat kkt tot timpul asta? ce credea ca rezolva daca neaga? era inevitabil sa se dea in fapt! Da astept o reactie din partea lui sa vad daca mai are curajul sa spuna ca protestul va continua din partea lui. Nu mai vorbiti aiurea daca nu pricepeti nimic.. o sa ajungeti sa va inscrieti in ALSS .. asociatia celor ce nu au priceput nimic! Nu am probleme de observatie stai linistit si eu stiam ca o sa fie asa azi,ar trebui ignorat, nu-l mai bagati in seama sa fie ei cu Liga lor acolo sa vedem ce or sa faca... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post daca luam bani isi mai batea cineva capul 13 pagini cu voi aici? 10 “ Neinplicarea in alcatuirea echipei, aceste lucru revenindu-i numai si numai antrenorului echipei din momentul de fata Becali il trage la răspundere pe Stoichiță: "Pentru ce i-am luat pe Karamyeni și pe Parpas?" Articol publicat in Liga 1 | 20.02.2010 | 22:39 Gigi Becali a părăsit arena din Ghencea cu aproximativ 20 de minute inainte de finalul partidei Steaua-Ceahlăul 1-3. Patronul "roș-albaștrilor" s-a declarat nemulțumit de tactica aleasă de Mihai Stoichiță, pe care il trage la răspundere pentru acest eșec. "Și 2-0 dacă făceam, tot puteau să ne egaleze, pentru că nu am jucat nimic. Petre Marin e un jucător de 36 de ani care e greu să mai joace. Tănase a avut nu știu ce infecții și nu este al doilea vârf. Și la mijloc... Am luat doi Karamyeni ca să folosesc unul și n-am folosit niciunul. Cu Ceahlăul nu trebuie să joci cu doi inchizători. Trebuia să fie un jucător de creație acolo. Prea defensiv am jucat. Tănase trebuia schimbat după zece minute, n-a jucat nimic. Un al doilea vârf trebuia să aibă iuțeală, viteză. O să il intreb pe Stoichiță de ce ne-am bătut atâta să luăm fundași de marcaj ca să jucăm tot cu Petre Marin și Baciu. Pentru ce l-am mai adus pe Parpas? Karamyan, in primul rând, trebuia să joace, dacă tot ne-am bătut atâta să-i luăm. Trebuia să-mi zică Stoichiță să nu-i mai luăm dacă nu era nevoie de ei.", a declarat Becali la gsptv. Gigi Becali a afirmat că Janos Szekely, jucătorul cel mai criticat de el in trecut, a ajuns cel mai bun la Steaua. "Nu convoc nicio ședință, nu iau nicio decizie, nu sunt supărat pe Stoichiță, a dus echipa până aici. Eu mi-am spus părerea, Tănase nu se simte bine vârf, trebuie să joace la mijloc. Stoichiță e antrenor, să facă ce vrea, pierde pe mâna lui. Să ai 1-0, ocazii clare să faci 2-0, apoi ghinionul să iei un gol aiurea, din vina lui Baciu, care nu mai e de Steaua, apoi pe respingerea lui Zapata, e mare ghinion. Ce să zic de Zapata, greșeala e omenească. Ovidiu Petre nu mai e cel pe care il știam eu. Szekely a ajuns cel mai bun jucător al Stelei. Lui Bănel ce să-i zic, nu pot să-l critic chiar dacă a luat roșu", a comentat el. Becali a precizat că este dezamăgit de evoluția jucătorilor săi: "Au venit suporterii, contracandidatele pierd, tu nu poți să bați ultima clasată? Atunci nu mai ești echipă mare. Atunci ii aducem inapoi pe Goian, Ghionea, Dică, să avem experiență. Nu mai aduc niciun jucător, ce nevoie am de Gora Tall, nu-l avem pe Baciu?", a spus finanțatorul stelist. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post eh..si-a dat si el cu parerea.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post că doar el dă banii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post frate erau destui oameni care ii huiduiau pe cei din sud. de injurat numai zic ca ii faceau pe sudisti in toate felurile ca il contestau pe cioban.Sincer chiar nu mi-a venit sa cred si chiar sunt curios care o sa fie atmosfera in deplasari, cand se sta la gramada. Esti sigur ? Fluieraturile puteau fi la faze de joc . Injuraturi la adresa celor din PS ? Poate ai avut norocul sa stai pe langa niste cocalari, ca "e" foarte multi cocalari in PN, veniti sa se traga in fotografie, sa-i vada "pitzi" . "Sincer chiar nu mi-a venit sa cred si chiar sunt curios care o sa fie atmosfera in deplasari, cand se sta la gramada." Esti curios cu este in deplasari ? Du-te si vezi ! Ai grija la tren ! Doamne, cat de siderat poti fi ! Nu agita apele aiurea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Ce s-o mai aburim: Nordul fluiera Sudul cand cei din urma scandau impotriva lui Gigi punct(.) Desi nu-mi doresc sa se ajunga la un conflict pe stadion,cred ca este inevitabil,atat timp cat "nordistii" au facut ce-au facut.Este "un act de tradare suprema" in opinia mea.Ar trebui sa nu mai ridice capu` din pamant acele persoane,in fruntea cu Bogdan,cel care dadea asigurari ca nu este vorba despre faptul ca s-a vandut ciobanului.Halal oameni. TRIST FRATE,TRIST ! Dar ne sta in fire,sa fim cur"b"e de oameni,caractere infecte,pi"s"de lase si cum mai suntem... Peluza Sud SI DOAR ATAT ! Nordu` e prea insignifiant deja ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post 1 - Scuze publice fata de toate fostele glorii jignite de-a lungul anilor in principal lui : Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ion Alexandrescu, Boloni, Adrian Ilie, etc. Suporterii nu vor mai tolera jignirea fostelor glorii care au activat la echipa noastra de suflet, lucru cotidian in administratia domnului Becali. 2 “ Scuze publice fata de toti suporterii stelisti pentru toate injuriile si jignirile aduse acestora si anume : trimiterea bodyguarzilor, jignirea in presa ( golani, derbedei, drogati ), interzicerea a mii de oameni pe propriul stadion, interzicerea deplasarilor interne si internationale, implementarea celor mai drastice metode de control al vanzarii de bilete ( omul, buletinul si biletul ) si promisiunea ca nimic din ce am mentionat mai sus nu se va mai intampla. 3 “ In relatia suporteri “ echipa - club sa nu mai fie niciodata pomenit numele Valeriu Argaseala. Singura persoana din actuala conducere agreeata de suporteri fiind Basarab Nica Panduru, fost mare jucator la Steaua Bucuresti. 4 “ Respectarea dorintei noastre de a fi independenti financiar fata de club. Ne delimitam fata de orice persoana care cere/incaseaza bani ori alte foloase necuvenite de la Clubul Steaua in numele suporterilor. In conditiile date sa nu mai fie niciodata adus in discutie acest aspect. 5 “ Eliminarea tuturor interdictiilor date de FC Steaua impotriva contestatarilor conducerii si stergerea lor din baza de date indiferent daca acestia fac parte sau nu din L.S.S 6 “ Accesul la stadion fara buletin. Un singur om sa poata cumpara pana la 4 bilete, nu mai mult pentru a nu se incuraja bisnita. 7 “ Inlesnirea procurarii a cel putin 5% (conform legilor in vigoare), contra cost, din biletele meciurilor sustinute de Steaua Bucuresti in deplasare. 8 “ Permiterea accesului pe stadion cu materialele specifice fenomenului ultras ( tobe, steaguri de fluturat de diferite marimi ce au ca suport tevi din PVC, coregrafii si bannere fara expresii jignitoare ori rasiste, admise de legile in vigoare) din momentul in care se face accesul in stadion pana la sfarsitul meciului, nu ca pana acum cand trebuia sa venim cu 4 ore inainte de meci pentru a prezenta materialele mai sus mentionate 9 “ Interzicerea goarnelor si a semintelor pe stadion intrucat aduc deservicii FC Steaua atat din punct de vedere acustic (oamenii nu mai incurajeaza echipa) cat si din punctul de vedere al sigurantei jucatorilor din teren ( se poate arunca cu aceste obiecte pe gazon fapt ce duce la suspendarea echipei, vezi cazul Trica ) 10 “ Neinplicarea in alcatuirea echipei, aceste lucru revenindu-i numai si numai antrenorului echipei din momentul de fata 11 “ Asa cum mai sus mentionam dar cu o accentuare mai mare la acest punct , Valeriu Argaseala este declarata persoana non grata, NICIODATA NU VREM A MAI AVEA DE-A FACE CU ACEST INDIVID 12 “ Sa nu mai fie sustinute ideile comuniste ale anumitor conducatori de la LPF ori FRF de ingradire a libertatii de exprimare, de interzicere a deplasarilor suporterilor, ori a materialelor coregrafice permise de lege. 13 “ Absolut toate meciurile Stelei sa fie disputate doar pe teren si sa nu mai fie terfelit numele Steaua in cazuri gen Valiza 14 “ Profesionalism desavarsit in cadrul FC Steaua , asta implicand mai ales eliminarea nepotismului. 15 “ Cupa Romaniei sa fie unul dintre obiectivele importante in viitor. Nu acceptam sa fim eliminati din nou pentru ca am jucat cu rezervele ori fara interes. 16 “ Niciodata, locul 2 in clasament sa nu mai fie adus in discutii ca o realizare. Castigarea campionatului fiind mereu pe primul plan acesta fiind singurul mod in care putem spune ca am avut un an bun. 17 “ Niciodata numele Steaua Bucuresti sa nu mai fie folosit in scopuri personale, politice. 18 “ Nicioadata patronul Stelei sa nu se mai afiseze in public purtand insemne ale cluburilor rivale. 19 “ Niciodata sa nu mai fie adusa in discutie schimbarea emblemei FC Steaua Bucuresti. Incalcarea oricarui punct din cele mentionate mai sus va duce la proteste fara precedent din partea LSS. "Nu mi-a placut nimic, nu am jucat nimic. Nu a contat bataia cu bulgarii, să fim seriosi. Nu e vina suporterilor. Petre Marin este un jucator de 36 de ani. Îi e mai greu să mai joace. Tanase a avut nu stiu ce infectii la dinti si oricum nu poate fi al doilea varf.Am luat doi Karamieni si nu am folosit nici unul. Cu Piatra Neamț nu trebuie să folosesti doi inchizatori. Noi nu aveam un creator la mijloc. Am avut o echipă prea defensiva Tanase trebuia schimbat după 10 minute. Un mare antrenor asa facea. Tanase nu are deloc viteza dacă el e al doilea varf, eu imi tai capul. Nu inteleg de ce ne-am bptut atat să luam fundaș de marcaj. L-am luat pe Parpas si stă pe banca Să-l dam inapoi. Baciu si Petre Marin nu mai pot juca. Ei pot fi doar rezerve de lux. Mijlocul trebuie să fie creativ, trebuia să joace Toja de la inceput", a declarat Gigi Becali la GSP TV. a durat 24 de ore?)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post "Nu mi-a placut nimic, nu am jucat nimic. Nu a contat bataia cu bulgarii, să fim seriosi. Nu e vina suporterilor. Petre Marin este un jucator de 36 de ani. Îi e mai greu să mai joace. Tanase a avut nu stiu ce infectii la dinti si oricum nu poate fi al doilea varf.Am luat doi Karamieni si nu am folosit nici unul. Cu Piatra Neamț nu trebuie să folosesti doi inchizatori. Noi nu aveam un creator la mijloc. Am avut o echipă prea defensiva Tanase trebuia schimbat după 10 minute. Un mare antrenor asa facea. Tanase nu are deloc viteza dacă el e al doilea varf, eu imi tai capul. Nu inteleg de ce ne-am bptut atat să luam fundaș de marcaj. L-am luat pe Parpas si stă pe banca Să-l dam inapoi. Baciu si Petre Marin nu mai pot juca. Ei pot fi doar rezerve de lux. Mijlocul trebuie să fie creativ, trebuia să joace Toja de la inceput", a declarat Gigi Becali la GSP TV. a durat 24 de ore?)) Inseamna ca asteptam proteste fara precedent din partea ALSS,nu ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Vreti sa mai stiti ceva?? Cred ca nu v-a mai intereseaza nimik ... Magica Steaua !!! V.P.M. Respect SUD !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Inseamna ca asteptam proteste fara precedent din partea ALSS,nu ? Nu cred! Dar s-ar putea daca nu ii plateste Gigi la timp. Bogdan Punkeru, nu stiu ce sa zic de tine, te stiam de stelist adevarat. Am baut cateva beri impreuna acum cativa ani la diham si nu credeam ca vei ajunge pana aici cu ignoranta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Bogdane te asteptam in SUD. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Il astept in continuare pe bogdan_p sa ne explice si nou, stelistilor mai putin inzestrati, cum se coroboreaza afirmatiile pe care le-a postat aici cu inversunare in privinta continuarii protestului cu prestatia PN de ieri seara. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites