bogdan_p

Ce Vreti Sa Stiti Despre ALSS?

383 posts in this topic

...................

Intrebare:Este o strategie pentru a introduce toata lumea pe stadion pentru a fi contestat Jiji.Va aparea un comunicat oficial dupa meciul cu Ceahlaul cum ca Razboiul continua din partea Peluzei Nord?Daca totul este o farsa jucata lui Jiji de ce Peluza Sud a raspuns atat de prompt "zvonurilor".

raspunsul este foarte simplu de dat (observ ca esti din Oradea, trag concluzia ca maine nu vei fii pe stadion) UITE-TE LA MECI

din cate am citit in aceste pagini, PN nu a spus niciodata ca S-A TERMINAT CONFLICTUL, nu inteleg de ce se asteapta un comunicat, eu cred ca meciul "din tribune" e singurul care conteaza.

sincer si eu cred ca este o teapa data lui jj

cand Bogdan a zis ca la meciul cu Ceahlaul se vor afisa mesaje si coregrafie impotriva lui, probabil pe aceasta 'impacare' se baza.

in rest..ne vedem diseara la meci

Daca 80% din Peluza Nord ar adera intr-o perioada relativ scurta de timp la aceasta noua asociatie cu statut juridic, atunci cu siguranta infintarea ei este benefica, asigurandu-si astfel credibilitatea si o forta suficienta de impunere. In caz contrar, tare ma tem ca va fi doar o semnatura purtatoare de comunicate in presa scrisa si online.Va doresc bafta!

Edited by dee

Eu il stiu pe Safta,e stelist.Doar pt faptul ca gandeste altfel decat noi,nnu ii sterge acest merit.

Ai dreptate. Poate am reactionat si eu la nervi, dar adevarul e ca nu mi-au picat deloc bine declaratiile lui de la finalul emisiunii.

Cea mai mare tampenie aceasta ALSS. Daca erati baieti, cum am mai spus, ia-ti fi ajutat pe cei din AISS.

Daca totul depinde de rezultate, e clar, daca vreti sa ajutati aceasta echipa FURATA si care poarta ilegal numele de FC Steaua Bucuresti, e SI MAI CLAR.

Edited by Stanici
Nu mai jigni oamenii degeaba. N-ai nici un drept.

Daca 80% din Peluza Nord ar adera intr-o perioada relativ scurta de timp la aceasta noua asociatie cu statut juridic, atunci cu siguranta infintarea ei este benefica, asigurandu-si astfel credibilitatea si o forta suficienta de impunere. In caz contrar, tare ma tem ca va fi doar o semnatura purtatoare de comunicate in presa scrisa si online. Sunteti la granita dintre unitate si dezbinare a stelistilor, depinde numai de voi.Va doresc bafta!

timpul le va demonstra pe toate, daca e buna sau nu aceasta asociatie, sau care sunt adevaratele intentii.

nici in AISS nu s-au inscris suporterii peste noapte..... au asteptat au vazut care e treaba si s-au inscris.

eu chiar nu va inteleg, de unde atata rautate pentru aceasta asociatie, oricine ar fii in spatele ei...... momentan s-a intamplat un singur lucru bun(parerea mea)..... CEI INTERZISI ISI POT CUMPARA BILET...... restu vom vedea diseara.

haideti sa nu ne mai jignim si sa ne abtinem un pic de la toate comentariile cu tenta si sa nu ne mai dam cu parerea despre aceasta asociatie pana diseara.......... ESTE ASA GREU?

timpul le va demonstra pe toate, daca e buna sau nu aceasta asociatie, sau care sunt adevaratele intentii.

nici in AISS nu s-au inscris suporterii peste noapte..... au asteptat au vazut care e treaba si s-au inscris.

haideti sa nu ne mai jignim si sa ne abtinem un pic de la toate comentariile cu tenta si sa nu ne mai dam cu parerea despre aceasta asociatie pana diseara.......... ESTE ASA GREU?

departe de mine orice comentariu tendentios, chiar consider ca ar fi benefic ca alss sa fie reprezentativa pentru Peluza Nord, sa-i confere un statut juridic,asa cum AISS inglobeaza activitati cu caracter general, reprezentative pentru toti stelistii. In caz contrar nu vad rostul infintarii, existand deja AISS. In fine, e o parere personala.

p.s am uitat sa pun intrebarile, caci despre asta era vorba in topicul acesta.

1. ALSS este o alternativa la AISS, iar daca da, care e deosebirea esentiala?

2. Care sunt motivele pentru care nu sustineti initiativele AISS si preferati infintarea unei alte asociatii?

Cu care decizii luate sau puncte din statutul lor nu sunteti de acord?

3. Ce sperati sa obtineti prin ALSS?

Edited by dee

"1 - Scuze publice fata de toate fostele glorii jignite de-a lungul anilor in principal lui : Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ion Alexandrescu, Boloni, Adrian Ilie, etc. Suporterii nu vor mai tolera jignirea fostelor glorii care au activat la echipa noastra de suflet, lucru cotidian in administratia domnului Becali.

2 “ Scuze publice fata de toti suporterii stelisti pentru toate injuriile si jignirile aduse acestora si anume : trimiterea bodyguarzilor, jignirea in presa ( golani, derbedei, drogati ), interzicerea a mii de oameni pe propriul stadion, interzicerea deplasarilor interne si internationale, implementarea celor mai drastice metode de control al vanzarii de bilete ( omul, buletinul si biletul ) si promisiunea ca nimic din ce am mentionat mai sus nu se va mai intampla."

Si cand a zis ca isi va cere scuze?

Edited by Juggernaut

@ gezets bine atinse toate doleantele insa realizezi ca punctele 11,14 si 17 sunt de departe o utopie?!

oricum eu zic sa lasam faptele sa vorbeasca!

va certati degeaba si pt ca exista foarte multe suspiciuni va acuzati unii pe altii dar in realitate foarte putini stiu cum stau lucrurile,parerea mea este ca Gigi va fi contestat astazi din Peluza Nord,poate se va face chiar si un baner sau o coregrafie impotriva lui.......cat despre el saracu:omul a maltratat in asa hal limba romana incat macar pt asta nu poti sustine un asemenea personaj...,.pt restu va fi la fel,asteptati sa piarda Steaua vreo 2 meciuri,iar pt contestatarii mai tineri din peluze le as daun sfat :sa i asculte pe unii cu cap si sa nu cada in capcana lui Becali.........nu vrem pace cu dusmanii ,nici razboi intre noi

Nu inteleg cum o persoana care sustine ca e stelist,sa stea la tratative cu mulgatorul de oi...La o intalnire cu ciobanul,trebuie sa-i adresezi o singur lucru : VINDE!!!

safta e un lingau jijist.

Edited by MIREL6RADOI

@ gezets bine atinse toate doleantele insa realizezi ca punctele 11,14 si 17 sunt de departe o utopie?!

oricum eu zic sa lasam faptele sa vorbeasca!

Tocmai pentru ca sunt o utopie Jiji le va incalca sau nu le va lua in seama, deci un nou motiv ca protestele sa continue. V-as ruga sa nu mai agitati apele. Nord-ul si Sud-ul vor continua protestele. Intelegeti odata ca nu se mai poate si nimeni NU VREA o impacare cu Jiji.

Acum sincer sa te iei de Argaseala dar sa faci compromis cu oaia e cea mai mare prostie, pai ce naiba luam la rost sluga si lasam stapanul in pace?

Probabi pentru unii inca nu e clar faptul ca daca cineva e convins ca Steaua poate redeveni Steaua doar prin plecarea lui Becali si ai lui atunci din start orice disutie cu ciobanul nu-si are rostul. Daca se cauta o cale de dialog (normal intr-un cadru normal, la un club normal, intr-o societate normala, nu e cazul aici) cu aceasta conducere atunci acel cineva ori e idot ori e rau intentionat. Nu va unde mai e loc de mister generator de discutii siropoase si lipsite de noima.

Ce tot atatea nuante si specii de protestari (unii inversunati, altii idealisti fara legatura cu realitatea, unii care vor sa impace si capra si varza, altii care folosesc in aceeasi fraza ¨onoare¨ si ¨Becali¨). Ce dracu´, ori esti de acord cu protestul si din punctul acesta toate discutiile s-au incheiat, ori esti rupt de realitate complet si deci impotriva protestului. Restul sunt sforaituri.

Din ce am mai citit pe aici ineleg ca Safta bate campii si el. Il stim de atata timp stelist si asta probabil pentru unii reprezinta motiv suficient sa nu-i palesca aura de mare stelist. Daca nu vede cu ochi buni protestul si pe cei care il sustin mie cel putin mi-e de ajuns, e la fel de stelist ca turcu sau dinu. Deja aici e vorba de cum vede fiecare stelismul asta. Si zabrautenii se considera stelisti, si alte milioane de suporteri de rezultat sau de cojunctura se considera. Da´ bine CA CAntitaea bate calitatea. Asa vor rezista si de acum inainte principiile si valorile reprezentate atatia ani de Steaua; ma simt mai linistit.

Revin pe forum dupa o absenta destul de lunga. Am citit toate postarile din acest topic si mai jos aveti parerea mea.

Daca ALSS reuseste sa conteste eficient jegul voi incerca sa ma alatur si eu lor , dar voi ramane si membru AISS.

Insa ar fi foarte frumos sa nu fie pusi suporterii sa aleaga...ori AISS ori ALSS. Sa mearga cu ambele entitati si sa decida singur ce i se potriveste mai bine.

Cu respect ,

Ionut

Unde sunt ma coregrafiile si bannerele voastre anti-Gigi? unde va sunt scandarile? MARSH IN **** MEA CU Liga VOASTRA DE ****! *****! SA VA LUATI BANII LUI Gigi SI SA VI BAGATI FIX IN ******!

Edited by Bogdan

DA!! Bravo Bogdan_P, bravo Peluza Nord!! Ati aratat ce lumea deja stia!!! Sunteti vanduti si manjiti pana in maduva oaselor! Niste j**** de oameni ce ar fi in stare sa isi vinda propria familie pentru un leu in plus!!! ALSS a fost constituit din dorinta de a face BANI!!!! Banii primitii de la cioban!!!

Bogdane, mai ai tupeul sa infirmi ceea ce toata lumea stia!? Vezi ca nu va merge siteul de kkt!! probabil ca pregatiti sa puneti pozele cu idolul vostru ciobanul!! Zi Bogdane!!! cum ai protestat tu Bogdane??

nu dau doi bani pe tine vanzatorule!!!!!

Cu fiecare etapa ce va trece sper ca Steaua sa piarda meci de meci sa nu va dea satisfactie, voua vanzatorilor, oameni fara onoare de 2 lei si creditorului!

Restul Respect Peluza Sud, Respect AISS pentru protest, s-a vazut cine nu este manjit, cine este suporter adevarat!

VPM!!!!!!!! tu si suporterii tai!!!!!

Edited by Bogdan

Bogdane, jur ca la meciul urmator voi fi prezent in Ghencea si va caut pe toti astia 7 care sunteti sa vad daca mai sunteti tari fatza in fatza, *****

R-U-S-I-N-E!

Edited by Bogdan

Astept explicatia Bogdanelului buculucas, desigur dupa ce se sterge la bot de maro! Zi Bogdane!! zi!!!

vreau sa stiu cand va desfintati sau mai bine spus cand o sa va desfinteze sefu vostru din loja deoarece se pare nu meritati investitia?

Prima oara in viata cand am plecat la pauza de la stadion si ultima oara cand mai calc in Peluza Nord.Rusine sa va fie nesimtitilor din momentul de fata Peluza Nord nu ma mai reprezinta.cand l-am vazut pe Bogdan cum da tonul la forta Steaua am simtit cea mai mare umilinta din viata mea.Sunteti ultima speta de oameni niste jegosi, nesimtiti si profitori nu imi pot imagina cum ai avut nesimtirea sa mai vii pe topicul asta si sa spui ca ciobanul va fi injurat.

p.s. daca a vazut cineva puteti sa imi spuneti ce scria pe bannerele de la nord afisate?

Edited by spiridusu

p.s. daca a vazut cineva puteti sa imi spuneti ce scria pe bannerele de la nord afisate?

Peluza e prima voce

Jos cenzura

Actiunile tale ne alimenteaza ura

Guest
This topic is now closed to further replies.