Posted February 12, 2010 · Report post Daca vreti sa aflati informatii despre Lss,astept intrebarile voastre.Sper sa le adresati civilizat si nu cu atitudine de tragere la raspundere,ca nu aveti acest drept.Mc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post esti unul dintre'e fondatori ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Rog utilizatorii sa foloseasca acest topic pentru intrebari, nu pentru concluzii facute fara dovezi. Si eu sunt reticent cu privire la aceasta Liga, dar astept mai intai sa vad ce vor face pana sa ii judec. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Cine sunt fondatorii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 (edited) · Report post Pai hai sa incep cu cele puse si in comenturile de la articol. Ce v-a facut sa va hotarati chiar acum? Cum de numele asociatiei seamana izbitor de mult cu cel specificat de handicapat de mai multe ori? De ce pana acum, inafara prezervativului luminat, nu a scos niciunul niciun cuvant? Chiar credeti ca in imputitul asta e viitorul Stelei? Chiar credeti ca nu se va lega si de voi? Nu sunteti constienti de faptul ca multi oameni (sa nu spun majoritatea) din PN nu va vor urma? Nu au fost suficiente rahaturile facute de mascarici pentru a continua impreuna cu el? Nu v-a facut sa va simtiti in cel mai bun caz foarte stanjeniti doar prin simplul fapt ca el conduce FC Steaua? Cum v-eti proceda in momentul in care jegosul va continua (pentru ca sigur asta va face) sa jigneasca suporterii si fostele glorii? Edited February 12, 2010 by onlySteaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Cei 7 membri fondatori ai Asociatiei Ligii Suporterilor Stelisti: Șerb Bogdan Gherghici Victor Olteanu Nicolae Ilie Satafta Costin Catargiu Bogdan Petcu Cezar Camaresescu Ilie Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Care este pozitia LSS in conflictul fani - conducere? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Unde am putea sa vedem si noi, suporterii, hotararea inscrierii aprobata de judecatorie sau sa citim statutul sau actul constitutiv pentru a ne forma o idee despre aceasta asociatie? Multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post De ce a aparut? Care e scopul ei? Va accepta biletele gratis de la cioban? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 (edited) · Report post Cand se lansează site-ul si care va fi acela? Prin ce diferă obiectivele ALSS de cele ale AISS de nu s-a putut incerca o colaborare/inscriere a fondatorilor ALSS in AISS si o implicare ulterioara in indeplinirea acelor obiective? Edited February 12, 2010 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post situl este www.alss.ro si se va lansa la meciul cu Ceahlau din prima etapa, din cate am inteles Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Ok.Despre atitudinea ligii fata de cioban nu se oate vorbi in momentul de fata,deoarece suntem doar 7 membrii,cei care am fondat aceasta Liga.In momwentul in care vom avea un numar minim de membrii sa zicem de exemplu 50,atunci atitudinea ligii fata de cioban va fi hotarata prin votul membrilor ei.Daca te intereseaza atitudinea mea personala,iti spun ca eu am protestat de la inceput impotriva lui si nu o sa ma opresc niciodata,deoarece ce a facut el,nu se poate ierta.Nu m-am multumit sa injur pe stadion sa zic ca protestez,ci am incurajat,chiar trimis lumea sa vina la miting,am vopsit mesaje impotriva ciobanului,le-am bagat in stadion pe cai stiute numai de noi,le-am ridicat in peluza,am dat tonul la Peluza Nord cu sloganuri impotriva lui. Cei care am fondat aceasta Liga suntem 6 baieti de la Peluza Nord si unul de la tribuna 1 in persoana presedntelui ligii,avocat de profesie.4 dintre cei 7 membrii fondatori sunt interzisi pe stadion. Nici unul dintre noi nu a stat vreodata de vorba cu Gigi Becali,nu ne cunoaste acesta,deci nici vorba de a fii infiintat o Liga la cererea acestuia.Gheorghe Mustata nu este nici macar membrul al acestei ligi,deci departe de adevara zvonurile publicate in presa. Liga s-a nascut din dorinta noastra de a apropia si a duce la cat mai buna comunicare intre stelistii care vor sa revina langa echipa,care considera ca acolo este locul nostru,sa o incurajam,la bine si la greu.Trebuie insa sa ne confruntam cu acest moment greu in care se afla toti suporterii stelisti si prin actiunile noastre sa demonstram ca nu avem nici o legatura cu clubul Steaua,sau cu vreun conducator al ei.Stim ca am ales un drum greu,dar vrem sa fim "trup si suflet" alaturi de culorile Stelei si de echipa.Ati intrebat de ce nu ne-am inscris in AISS si sa incercam asta acolo?Pur si simplu pt ca avem ambitii mult mai mari si ca u vrem sa depindem de nimeni.Mai mult decat atat,nu poate fi decat un lucru bun ca exista deja 2 si poate or sa mai apara si alte organizatii juridice ale suporterilor stelisti si sa vedem cum acestia se organizeaza.Vrem sa tragem in aceasta Liga stelisti de pretutindeni,peluze,tribune,capitala,provincie,strainatate si sa aparam interesele acestora atat pe stadion,cat si in afara lui,pana in justitie.Mai mult decat atat,Liga suporterilor stelisti isi propune sa isi asume raspunderea atat in deplasari cat si la meciurile de acasa,pt ca se pare ca va fi necesar conform noului proiesct al LPF si al jandarmeriei,pt mare parte a suporterilor Stelei.Ne vom implica energic si in ridicarea interdictiilor.Deja am avut o intalnire cu reprezentanti AISS pt a avea o bna colaborare. Mai multe informatii veti putea afla incepand din data de 20 pe siteul asociatiei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post AISS-ul poate confirma intrunirile cu ALSS? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post As mai avea o intrebare. Cum se face ca becalii stia de Liga de acum cateva luni? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Mda, o sa fiti super... Macar raspundeti la intrebari. Le tot pasati asa, de azi pe maine. Teoretic suinteti 7. Refuz sa cred ca restul nu stiu sa apese un buton la tastatura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post @Bogdan ai deschis topicul asta unde nu au acces decat cei cu peste 50 sau 100 de postari pe forum. Si poate unii dintre fondatori nu au postari pe forum si nu te pot ajuta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Atunci mutati-l in altă parte. La discutii roș-albastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post only, adopti o pozitie prea transanta si pui niste intrebari cu tenta ... care nu isi au rostul. Faci pe ocolite ... niste acuze fara niste dovezi clare, in special avand atasat profilului tau, ca si mine stema AISS ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Da,sunt sigur ca AISS pot confirma intalnirea.La aceasta ora nu pot sta sa lamureasc mai multi useri,maine osa fac asta toata ziua daca e necesar.Despre aceasta Liga stiu de 6 luni minim multi membrii ai peluzei nor,unii membrii AISS,membrii ai peluzei sud,e un proiect initiat de mai multa vreme,deci nu e nici o mirare ca a aflat si......... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Mai mult decat atat,nu poate fi decat un lucru bun ca exista deja 2 si poate or sa mai apara si alte organizatii juridice ale suporterilor stelisti si sa vedem cum acestia se organizeaza. De ce este un lucru bun sa existe mai multe organizatii cand toate brigazile din Nord s-au unit sub un singur steag, Peluza Nord 95? Sunt situatii identice si abordate totusi diferit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post @Bogdan "Ati intrebat de ce nu ne-am inscris in AISS si sa incercam asta acolo?Pur si simplu pt ca avem ambitii mult mai mari si ca u vrem sa depindem de nimeni." adica AISS depinde de cineva?!! sau e doar o "lupta" a orgoliilor?! @ 1on stii cateodata rufele nu se spala in public! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Care sunt modalitatiile de inscriere? Cotizatii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Ca sa simplificam o sa va dau copy paste din fragmente de pe alt forum,sa va lamuriti:" Liga Suporterilor Stelisti are ca unul din principalele scopuri apropierea tuturor suporterilor (indiferent de tribuna, peluza sau oras) de echipa ros-albastra Principalele obiective ale Ligii Suporterilor Stelisti sunt: - realizarea unei comunicari reale intre suporteri si FC Steaua Bucuresti; - sustinerea/sprijinirea suporterilor cu dificultati; - consultanta juridica pentru suporterii stelisti; - organizarea de evenimente pentru suporteri (alaturi de jucatorii FC Steaua Bucuresti); - promovarea si sprijinirea actiunilor FC Steaua Bucuresti; - sprijinirea infiintarii de Fan-Cluburi Steaua in tara si strainatate, etc Liga Suporterilor Stelisti va oferi membrilor asociatiei o serie de facilitati. Dintre acestea subliniem: - participarea in mod activ la deciziile care se vor lua in cadrul ALSS; - consultanta juridica pentru suporteri; - informatii despre deplasari, meciuri, evenimente; - sesiuni de autografe, prezenta la antrenametele echipei in mod oficial, organizat; - spatiu special pentru aparitia on-line pe site-ul ligii sau al partenerilor; - rezervari de bilete si organizarea de deplasari la meciurile din tara si strainatate; - discount-uri la materialele si serviciile oferite de partenerii Ligii; Asa cum stiti, din acest tur de campionat, LPF alaturi de Jandarmerie au ales ca in deplasare sa se poata intra numai daca exista o asociatie juridica care sa raspunda pentre ceea ce se intampla acolo. Urmand exemplul care a redus la 0 amenzile incasate de cluburi, acestea lucreaza la o lege prin care si pe terenurile proprii peluzele sa fie responsabilitatea unei asociatii. Liga Suporterilor Stelisti este pregatita sa isi asume aceasta responsabilitate, este pregatita sa se implice direct in ridicarea interdictiilor, este pregatita sa se ocupe de dolantele toturor stelistilor. Liga Suporterilor Stelisti nu va incerca sa puna in umbra nici o alta Liga sau Organizatie stelista. Ne-am intalnit cu cei de la AISS inca de la infiintare si am discutat diverse proiecte pe care speram sa le dezvoltam impreuna. Suntem pregatiti sa ne intalnim cu toti cei care doresc sa facem proiecte comune in interesul suporterilor." Nu exista nici o legatura financiara intre Liga si FC Steaua. Incercam semnarea unui acord (de imagine sa ii spunem) prin care sa preluam peluza, sa incercam ridicarea interdictiilor, sa reusim sa organizam evenimente alaturi de jucatori etc. Asta poate raspunde si altor intrebari. Despre Liga Suporterilor Stelisti se stie de mai bine de 6 luni. Stiau cei de la nord, stiau cei de la sud, stiau cei de la AISS. S-a discutat in sedinte, s-a discutat la intalnirile comune, etc. Membrii fondatori s-au adunat, s-au organizat, au strans fondurile necesare si au inceput inceput cu incetul sa faca planul acestei ligi. Munca lor va fi finalizata in circa doua saptamani cand Liga va fi lansata oficial printr-o conferinta de presa si un site pe internet. Am considerat ca pana la aceasta aparitie oficiala nu puteam sa aparem cu comunicate, cu declaratii sau in alte moduri deoarece nu aveam nici un suport, nu existam oficial. Nu putea sa apara un comunicat de la o entitate care nu exista. Nu am fost bucurosi deloc de aparitia unor comentarii in presa, de anumite declaratii care ne anuntau inainte sa fie cazul dar am mers mai departe cu planul nostru si nu o sa incercam sa le explicam deoarece sigur fiecare intelege ce vrea. Membrii fondatori, statut si restul informatiilor le veti avea odata cu lansarea oficiala. Liga va fi foarte deschisa si veti afla orice informatii doriti. Pot spune ca presedintele Ligii Suporterilor este de meserie jurist si este prezent de la inceputul anilor 80 meci de meci la tribuna I a stadionului Steaua. Majoritatea membrilor fondatori ai Ligii au participat la fiecare protest al suporterilor, au fost in deplasari si au dat tonul la scandari alaturi de restul suporterilor. Fiind o societate deschisa toate actiunile ei vor fi hotarate de membrii cotizanti si activi ai Ligii. Inscrierea in asociatie nu este conditionata decat de respectarea statutului, nu are nici o legatura cu protestul. In Peluza Nord se va intra si daca nu sunteti membru in ALSS. Daca vom avea 5000 de membrii mai vedem Mentionam ca pana acum Liga are exact 7 membrii, toti fondatori si pana la deschidera oficiala tot atatia vor ramane. Legile cat si ce se discuta despre suporteri sunt informatii publice care le gasesti in presa, in discutiile de la TV, pe internet. Daca esti atent si interesat poti afla multe despre ce pregateste jandarmeria via Liga via cluburi. Liga se va baza pe cotizatiile membrilor sai si pe o multime de parteneri (nu din sport sau legati de club), parteneri cu care suntem in discutii avansate pentru a oferi o seriue de facilitati membrilor Ligii. Nu avem alte surse de venit, nu avem si nu vom avea relatii de natura financiara cu FC Steaua. Liga este infiintata cu scopul de a sprijini FC Steaua. Daca membrii ei vor hotara ca vor sa fie langa CSA, atunci asa se va intampla. Odata cu inceperea campionatului va fi lansat si site-ul Ligii, www.alss.ro, site pe care se vor afla toate detaliile despre Liga. De asemenea pe acest forum veti gasi detaliile necesare inscrierii si in continuare raspunsuri la intrebarile voastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post only, adopti o pozitie prea transanta si pui niste intrebari cu tenta ... care nu isi au rostul. Faci pe ocolite ... niste acuze fara niste dovezi clare, in special avand atasat profilului tau, ca si mine stema AISS ! Mai, accept ca prima mea impresie despre aceasta Liga este una ... hai sa spun negativa. Cred ca asta se subintelege din atitudinea mea. Crezi ca mi-as mai pierde timpul? Sunt de parere ca e mana ciobanului. Si ma opresc aici. Am mai si spus, sa de-a Domnu' sa ma insel eu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2010 · Report post Da, normal ca vom avea o cotizatie lunara. Aceasta va fi de 10 lei, la inscriere urmand sa se plateasca pe minim 6 luni. In acesti bani va intra si cardul de membru, card care va va aduce foarte multe beneficii (le vom dezvalui la timpul potrivit) Liga Suporterilor Stelisti nu va incerca sa puna in umbra nici o alta Liga sau Organizatie stelista.Nu vrem sa vorbim de AISS sau sa facem o comparatie. Ii respectam pe cei de la AISS, dorim sa colaboram impreuna deci nu ne puneti sa facem comparatii. Nu incercam sa facem ceva mai bine ca AISS, nu vrem sa le fim superiori si niciodata nu vom incerca sa concuram cu ei.Nu e vb de concurenta, e vorba aici despre faptul ca se acopera nevoi diferite,Incearca sa acopere lucruri pe care AISS acum nu poate sau nu doreste...Poate modul meu de exprimare nu este cel mai bun. Cand am zis ca nu vrem sa depindem de nimeni,ma refeream noi sa nu depindem de AISS,nu ca AISS ar depinde de cineva.Imi pare rau, larestul intrebarilor,o sa incerc peste 7-8 ore de somn sa va raspund.Nb. Only Steaua,ai putina rabdare,nu te grabi sa etichetezi si poate actiunile noastre or sa te faca sa crezi ca am meritat f putina incredere care ne-ai dat-o.Nu inteleg de ce atata reavointa,atata vehementa,nu e o Liga a cainilor,e a suporterilor stelisti.Pana la proba contrarie,va rog sa aveti rabdare,zic eu,macar un meci si va veti convinge.Adio:D Share this post Link to post Share on other sites