Sign in to follow this  
Followers 0
Edededi

Banner Liverpool

76 posts in this topic

Interesant ce zice englezu`,sa-l credem ?

iti dai seama ca tre' sa spuna si ei ceva! e clar ca au urmarit discutiile si stiu in mare cam la ce mod s-a pus problema aici...parerea mea e ca doar i-au intepat pe aia cu mesajul. prea mare caz pentru mesajul asta!

De acord cu Godsaveultras, mai ales ca el vede voci. E bine sa-l credem!

Edited by Lari

hai sa terminam subiectul, poate nu stiu dar cei de la nec s-au suparat cand i-am denumit "pescari"?....nu cred. Asa ca sa ne intoarcem frustrarile asupra lui Becali nu asupra suporterilor de la Liverpool, oricum sunt cu 10000 de clase peste noi la toate capitolele si daca mesajul ar fi fost o ironie directa asupra noastra...tot nu avem ce sa le raspundem, nici noi si nicio echipa de la noi

@Razvypitesti

Referitor la anul 1986, avem tot dreptul sa spunem orice, oricui din lumea asta, sa fie clar!

Numai ca se face prea mult caz pe o chestie minora: ne revoltam pentru chestia asta, dar sunt putini cei care, de exemplu, ajuta AISS in "procesul interzisilor". Hai sa ne vedem de treaba.

@Razvypitesti

si unde mai pui ca au scris corect numele echipei si a aparut si pe anfield! sa mai vedem si partea plina a paharului... :))

si unde mai pui ca au scris corect numele echipei si a aparut si pe anfield! sa mai vedem si partea plina a paharului... :))

Exact !!! :)) Cred ca prea mult caz facem cu mesajul ala. Si daca ne-au jignit si pe noi,conteaza ca am castigat Cupa Campionilor anul ala,n-au decat sa se oftice englezii.

Avem noi probleme mai importante incepand cu meciul de acasa cu Ceahlaul nu ? ...

Avem noi probleme mai importante incepand cu meciul de acasa cu Ceahlaul nu ? ...

Da...Plus problema cea mai mare,importanta : Jiji ...

Hello there. I am a Liverpool fan and i was at the Liverpool vs everton match in which the banner was displayed. Just so you know, it was NOT meant as an insult to you, it was used against everton because they did not win the european cup that year because they were denied entry. If Barcelona had won in 1986, our banner would have said Barcelona.

I also notice you have a link to 'grand old team to play for' on this thread, this is an everton forum and they are the ones who mock your team, saying that you did not deserve to win the european cup in 86' because they believe they were a better team than you and would have won the cup if it wasnt for Heysel. Everton fans blame their demise on Liverpool and Heysel.

Im sorry if it caused you any offence, but it was not meant to disrespect you or your team, it was just to wind up the everton supporters.

I will be visiting Bucharest in 2 weeks when Liverpool play Unirea and i am looking forward to visiting your city. I was wondering, is your stadium open for a tour and to view your european cup?

Thanks.

Hy Tommy.

Thank you for made the "banner problem" clear for us. ;)

About the stadium tour, yes you can visit it and see the trophy. At noon for example is a good visiting hour! :)

Cheers!

@ scouse tommy

Don't worry mate,this is not f*cking turkey...It's not like we're already sharpening our scimitars :))

Ba,nu mai bine am vorbi cumva cu astia sa afiseze un banner cu Guie Migi la Bucuresti,ca sa ii iertam? :))

traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :D

mai in gluma mai in serios, macar bine ca si-au mai adus aminte englezii de noi...ca inafara de Mutu dopat nu cred ca au mai aflat mare lucru in ultimii ani...

Ooo da. Atunci o sa vada bolovanul ca presa din Romania sunt doar niste bieti soricei pe langa aia din Anglia! :D

Sunteti nebuni. Vedeti jigniri peste tot, in loc sa ziceti mersi ca ne-au mentionat numele scris CORRECT pe acel stadion, voi faceti **** mare. Si-au batut joc in ultimul hal de Everton, aratand ca pana si Steaua > Everton.

Daca vroiau sa ne jigneasca nu-si dadeau interesul sa scrie numele corect.Parerea mea este ca va agitati degeaba.

Si da,o sa tin cu Liverpool.

Edited by CebaLaur

tocmai asta e...

Pai asa si e. Everton atunci era o echipa foarte buna, nu stiu daca ar fi invins Steaua 86, dar nici nu putem spune sigur ca noi ii bateam. Iar acum, nu are rost comparatia.

Ce rau am ajuns daca ar trebui sa ne simtim mandrii ca ne-au scris aia numele corect pe "Anfield". Banner-ul ala e un fel de " Au castigat pescarii/descultii/ratatii de la Steaua CCE in locul vostru". In timp ce toti vesticii ne iau la misto, noi stam si ii pupam in fund. Noi zicem 'marele Liverpool" ei zic "Urineea Urziceni", noi cadem in cur cand auzim de nemti , iar ei isi bat joc de noi chiar si cand pierd. In nota asta cred ca pana la urma nu ne ramane decat sa ne trecem in palmares si faptul ca suntem singura echipa din Romania careia i s-a scris numele corect pe Anfield.

Ce rau am ajuns daca ar trebui sa ne simtim mandrii ca ne-au scris aia numele corect pe "Anfield". Banner-ul ala e un fel de " Au castigat pescarii/descultii/ratatii de la Steaua CCE in locul vostru". In timp ce toti vesticii ne iau la misto, noi stam si ii pupam in fund. Noi zicem 'marele Liverpool" ei zic "Urineea Urziceni", noi cadem in cur cand auzim de nemti , iar ei isi bat joc de noi chiar si cand pierd. In nota asta cred ca pana la urma nu ne ramane decat sa ne trecem in palmares si faptul ca suntem singura echipa din Romania careia i s-a scris numele corect pe Anfield.

Ala cu articolul cu Urinea nu Urineea,era un inapt.N-a facut-o din aroganta ci din ignoranta.Cum a intrat lumea sa-i faca observatie a schimbat tot.Ii gresise si numele lui Petrescu,care este un jucator f cunoscut in ANglia.Si nu inteleg de unde orgoliul asta?Am mai avut o performanta in ultimul timp sau vrei sa ne luam la tranta cu ei pe ceea ce a fost Steaua 86?Cea de acum nu mai are nimic in comun cu cea de atunci

Just...**** u Liverpool and all english ugly bastards. ;)

De ce ai scris in engleza?Ai senzatia ca te aude cineva de acolo?

bai baieti, cand incepem sa ne folosim si noi creierele sau murim prosti? ce va freaca pe voi toate detaliile astea. judecati-va pe voi, nu mai comentati in alte parti. numai frustratii fac asta. credeti ca deveniti mai deosebiti daca faceti un banner, sau voi altii care sunteti niste simpli wannabe? invatati naibii sa nu mai judecati pe nimeni, indiferent de preferintele sau mentalitatea fiecaruia. comunismul a murit acum 20 de ani. voi, maine, tot aceeasi viata veti trai, indiferent ca dati din gura ca gainile sau faceti bannerele lui peste. nu o veti avea nici mai mare, si nu veti freca gaini mai bune, stati linistiti. sunteti demni de mila, asta e motivul pt care ne facem de ras peste tot. ne place sa dam din gura.

si apropo, de bannerul lui Liverpool legat de Steaua. au dusmanie atat de mare pe everton, incat ar fi postat banner cu oricine ar fi castigat cupa campionilor in acel sezon. folositi-va creierul.