se7en

Seriale

65 posts in this topic

Weeds a avut efectul primului sezon din Prison break pentru mine, adica nu puteam sa ma dezlipesc de serial si ma uitam la prea multe episoade incontinuu :))

In prezent urmaresc House si am inceput The big bang theory, dar niciunul nu e asa addictive.

Edited by korynna

House MD rupe tot!

Scrubs ( un serial amuzant fara sa recurga la ceea ce englezii numesc "toilet humour" ), Rome ( partial - nu reusesc sa inteleg ce rost au atatea scene de sex si nuditate intr-un serial presupus istoric. Nu adauga absolut nimic la continut, asta daca nu cumva exista careva care nu stia ca oamenii faceau sex si acum 2200 de ani ). Blackadder - un serial britanic extrem de amuzant, cu Rowan Atkinson ( Mr. Bean ) si The Thin Blue Line ( tot cu Rowan Atkinson ) ar fi recomandarile mele la categoria "comedie".

Nu cred ca s-a linistit deloc, o sa ne linistim noi inaintea sfarsitului acestui serial muuuuult prea lung. In orice caz e mai in varsta decat mine, asa ca nu ma leg de el :P

Eu urmaresc Fam. Guy , Two and a half men , csi miami , caprica , spartacus , modern family (il urmaresc in mare parte pentru , Al Bundy) , sg universe si true blood.

De cand nu s-a mai scris pe aici...

Pe la ce seriale va mai uitati ?

Pe langa mai vechile si cunoscutele Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Californication, Mad Men, Modern Family, South Park, dintre cele mai noi urmaresc Boardwalk Empire si The Walking Dead.

Am inceput de o vreme sa urmaresc Lie to me. E foarte interesant.

TWD-ul il las sa se-adune, n-am vazut niciun episod din seria 2. Prima serie m-a dezamagit.

2&1/2 Men este foarte, foarte prost cu Ashton.

Eu am cam lasat SUA si ma uit aproape fascinat la mini serii facute de BBC, recomand Survivors, Outcasts sau, pentru amatorii de fantastic, The Fades.

De asemenea, documentarele BBC rup fasul, momentan urmaresc A History Of Christianity.

Pe linia asta mai recomand seriile Out of the Wild de la Discovery, Alaska (2 sezoane) si Venezuela (1 sezon).

Despre TWD cred ca s-a creat la inceput o impresie gresita cum ca ar fi in principiu serial horror/zombies, iar odata cu trecerea episoadelor, fanii inraiti ai acestui gen au inceput sa fie dezamagiti.

Eu il consider cam 50% drama, iar apoi restul de 50% thriller, paranoia, zombie. Se bazeaza mai mult pe trairile personajelor decat pe omorat zombies cu sutele.

Au vrut sa atraga public din mai multe categorii, in general nu urmaresc acest gen, dar asta mi s-a parut captivant si nici nu-ti sare inima din piept.

Ashton da... e acelasi de cand il stiu. Mai bine concentreaza povestea in jurul lui Alan si il fac pe el personaj principal. Eu deja asa il privesc.

Si apropo de Discovery, imi plac documentarele lui Ross Kemp.

Aveti prea mult timp liber. Eu nu mai am timp de seriale.. abia mai reusesc sa mai vad unul doua filme in weekend-uri :(

Sa stii ca mie mi se pare mai usor sa vezi un serial decat un film...La serial mai merge, cate un episod in fiecare seara, dar un film de 2 ore si ceva...e epuizant :D .

ON: House, Supernatural, The Walking Dead, incerc sa ajung la zi cu Dexter . Mai nou m-am apucat si de o miniserie de 6 episoade destul de interesanta. The Lost Room ii zice. E destul de scurta, in 4 ore si ceva o dati gata. :))

Despre TWD cred ca s-a creat la inceput o impresie gresita cum ca ar fi in principiu serial horror/zombies, iar odata cu trecerea episoadelor, fanii inraiti ai acestui gen au inceput sa fie dezamagiti.

Eu il consider cam 50% drama, iar apoi restul de 50% thriller, paranoia, zombie. Se bazeaza mai mult pe trairile personajelor decat pe omorat zombies cu sutele.

Au vrut sa atraga public din mai multe categorii, in general nu urmaresc acest gen, dar asta mi s-a parut captivant si nici nu-ti sare inima din piept.

Pai tocmai, eu urmaresc comicul de mai bine de doi ani. Cand am auzit ca se va face serial mi-a stat inima de bucurie. Comicul tocmai pe asta se baza, pe evolutia psihicului lui Rick, nu pe actiune, zombie kill of the week sau mai stiu eu ce. Prima serie din TWD m-a dezamagit in primul rand pentru ca am vazut comportament zombie-esque de neconceput in comic (zombie care urca scari si escaladeaza garduri, zombie care incearca clanta de la usa, zombie care se folosesc de pietre sa sparga geamuri, etc.) si o dramatizare excesiva de care nu era nevoie. Ca plusuri as pune castingul. Majoritatea actorilor aduc foarte bine cu personajele comicului (sau cu impresia pe care am avut-o eu c-ar arata).

Ultimul episod din seria 1 a fost cel putin grotesc, cu explicatiile alea stiintifice si baza aia de cercetari.

Survivor (SUA)- Redemption Island mi s-a parut cel mai tare din toata seria.

Hehe, a facut Rob instructie ca in Armata cu tribul lui (cam ce face Coach acum in South Pacific daca mai urmaresti). Pacat ca l-au eliminat repede pe Russell, a nimerit in trib de prosti. Era interesant un duel mai lung intre cei doi.

Pai tocmai, eu urmaresc comicul de mai bine de doi ani. Cand am auzit ca se va face serial mi-a stat inima de bucurie. Comicul tocmai pe asta se baza, pe evolutia psihicului lui Rick, nu pe actiune, zombie kill of the week sau mai stiu eu ce. Prima serie din TWD m-a dezamagit in primul rand pentru ca am vazut comportament zombie-esque de neconceput in comic (zombie care urca scari si escaladeaza garduri, zombie care incearca clanta de la usa, zombie care se folosesc de pietre sa sparga geamuri, etc.) si o dramatizare excesiva de care nu era nevoie. Ca plusuri as pune castingul. Majoritatea actorilor aduc foarte bine cu personajele comicului (sau cu impresia pe care am avut-o eu c-ar arata).

Ultimul episod din seria 1 a fost cel putin grotesc, cu explicatiile alea stiintifice si baza aia de cercetari.

Cam asa se intampla in majoritatea adaptarilor, mai schimba regizorii cate ceva. Nu am urmarit comicul si nici nu ma apuc de el ca sa nu stric farmecul serialului, dar am citit cateva pareri si parca nici Merle si cu fratisu nu erau in original.

Edited by *Alecs*

Hehe, a facut Rob instructie ca in Armata cu tribul lui (cam ce face Coach acum in South Pacific daca mai urmaresti). Pacat ca l-au eliminat repede pe Russell, a nimerit in trib de prosti. Era interesant un duel mai lung intre cei doi.

Merita si el sa castige dupa 4 incercari. Cred ca a suflat bine de tot in iaurt dupa ce si-a luat-o de la Coach in Survivor: Heroes vs. Villains. A jucat impecabil,parca au facut aia scenariul de la CBS. Russell a promis ca se intoarce :). A zis la reuniune sa nu-i arunce producatorii numarul de telefon. Aia din tribul lui dupa ce au pierdut proba intentionat s-au dus la vale.

Rob Boston Mariano ramane cel mai tare! A ajutat-o pe Amber sa ia 1 milion de dolari si a luat-o si de nevasta.

Edited by vlad

Eu am inceput sa urmaresc Amerrican Horror Story ,pare bunicel din cele 6 episoade

Incercati Homeland, a iesit in toamna asta, este facut de Showtime, deci e AUR CURAT. Person of Interest la fel (joaca Michael Emerson a.k.a Ben din LOST in rol principal).

Recomand Planet Dinosaur facut de BBC, un documentar cu CGI mai bun decat toata trilogia Jurassic Park.