Virgil

Gigi Becali, un om de nimic...

11 posts in this topic

Dupa ce a refuzat echipa din Koln care oferea 3 milioane de euro pe Tanase, Andrei Penescu, patronul lui FC Arges, l-a oferit Stelei pe mai putin, in coproprietate si cu banii in rate. Prima transa de 1.800.000 euro a fost platita la cumpare, iar urmatoarea de 700.000 euro trebuia sa fie achitata in noiembrie:

 

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a anunțat ieri că Steaua n-o să aibă nicio emoție in privința primirii licenței, deoarece datoria de 700.000 de euro către echipa din Trivale, in contul transferului lui Tănase, nu trebuie plătită clubului piteștean.

 

Deși in urmă cu o lună Andrei Penescu declara pentru ProSport că nu-i e teamă de faptul că Gigi Becali nu-i va plăti tatălui său 700 000 de euro, ultima rată din transferul lui Tănase la Steaua, ieri, la Sport.ro, tânărul patron a mărturisit: "Steaua mai are să imi achite 700.000 de euro pentru transferul lui Cristi Tănase. Termenul de plată era pe 15 noiembrie 2009, dar nea Gigi nici până acum nu mi-a dat banii. În aceste condiții, eu am făcut memoriu și urmează să-l depun la FRF. Steaua riscă să nu primească licența pentru sezonul următor", a reclamat Penescu jr.

 

"Voi da banii la Fisc"

Deși surse din anturajul clubului Steaua susțin că Gigi Becali duce lipsă de lichidități, iar din acest motiv nu vrea să plătească, finanțatorul stelist a dezvăluit ieri ce o să facă in privința datoriei către clubul piteștean.

 

"Puștiul ăla de Penescu nu știe nimic. Nu vă mai luați după el, deoarece habar nu are cum stă treaba. Auzi, cum să retrogradeze Steaua? Dacă mă mai supără mult, când o să mă intorc in țară, o să dau datoria de 700.000 de euro Fiscului. De ce? Avem o hârtie că trebuie să incredințăm acești bani la Ministerul de Finanțe. Gata, o să terminăm bâlciul ăsta, iar luni o să dăm banii Fiscului! Am zis să fiu om bun, deoarece doream să-și rezolve ei problemele, dar acum m-am supărat", a spus aseară Gigi Becali. În luna decembrie, Steaua a primit o inștiințare din partea Fiscului, care recomada ca banii ce au mai rămas de plătit din transferul lui Tănase să nu mai fie trimiși la FC Argeș, club aflat sub sechestru.

 

"Puștiul de Penescu nici nu știe ce vorbește. Eu voiam să țin banii, că, dacă ii dădeam lui, i-ar fi luat Fiscul. Dar acum m-a enervat și o să-i trimit la Fisc"

Gigi Becali, finanțator Steaua

 

Sursa: prosport

 

Gigi Becali? Un om mai mult decat de nimic. Dupa ce Penescu i-a facut un mare avantaj, e tratat de Becali in stilul lui de escroc. Dumnezeu e sus si vede.

De altfel puterea financiara a lui Gigi tinde de mai mult timp catre zero.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa se intampla cand esti OM cu o j-i-jigodie! :(

Edited by Astristul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bufonul regelui de-o vreme sub lacat e tinut cu post,

Curtenii n-au de ce se teme ,

Dar viata nu-si mai afla rost,

Paharnicul rastoarna cupa,

Regina are insomnii,

Armasul trist cu toata trupa cultiva-n tunuri iasomii,

Si-n toata aceasta dezolanta priveliste fara bufon,

Batranul rege de paiata da mortii primul telefon.

Bufonul regelui de-o vreme sub lacat e tinut cu post

Curtenii n-au de ce se teme

Dar viata nu-si mai afla rost

Ajuta-ne Doamne..... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

O noua dovada ca Guie depaseste extrem de des orice limita posibila a imbecilitatii:

 

- Dl. Becali, ati auzit ce-a declarat dl. Argaseala mai devreme, la noi in emisiune?

- Nu. Ce-a declarat?

- Ca nu i se pare normal sa atacati antrenorul si jucatorii cu 4 etape inainte de final.

- Si? Ce? N-are dreptate?

- Pai si va reprosati aceasta atitudine?

- Pai, ba da, dar ce sa fac daca asa sunt io?

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Trebuie sa avem clementa fata de anomalii,Gigisor,acest rebut genetic,al carui cap de pe umeri are functie decorativa'' :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt și nu am fost niciodată un dușman al jurnaliștilor. Catalin Tolontan, spre exemplu. Mă judec cu el de ani buni. Pentru adevar. Dar nici o clipă nu m-am gandit să il jignesc sau să-i fac vreun rau. El este jurnalist și iși face meseria, scriind. Dreptul meu este să mă apar cand consider că am fost jignit. Dacă maine mă intalnesc cu Tolontan, ne dam mana ca doi gentlemani.

 

Vreau să vă povestesc un episod despre Ciobanul, acest nenorocit care vorbește de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulți ani, la un meci Bulgaria “ Romania, am avut o discuție mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Ciobanul a chemat la el la Palat mai multe persoane și le-a dat cate 10.000 de euro ca să facă rau mie și familiei mele. Majoritatea au luat banii. Catalin Zmarandescu era pe atunci mana dreaptă a lui Becali. Chiar și așa, el nu doar că nu a vrut să pună mana pe banii oferiți de nenorocit, ci a și spus că nu vrea să facă parte din acel complot.

 

Cam asta face acest oier, dar el nu iși dă seama cat de mic este. Nu iși dă seama că a ajuns pacaliciul țării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bula acum se spun cu Ciobanul. Bulă de Romania, asta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arata, mai pe indelete, cine este acest Ciobanul

 

Nicu Gheara

 

Au ajuns mafiotii sa se certe intre ei...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Au ajuns mafiotii sa se certe intre ei...

E bine. Poate se supara Nicu pe el si-l omoara.

Pe de alta parte daca intradevar se supara pe el n-o facea in public, tare mi-e ca e doar un show elaborat, de ochii lumii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu chiar cred ca Nicu Gheara e suparat pe Ciobanoi, ca l-am auzit f rar, de cand il stiu, sa foloseasca expresii gen 'nenorocit' atunci cand se refera la altii, chiar si la dusmani.

 

Ramane de vazut ce-o sa mai scrie despre el. Cert e ca Gheara stie foarte multe. Problema e ca si 2gi, Mitica si Sandel stiu multe, iar asta nu e un context in care mafiotii sa vorbeasca in public unii despre altii prea mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now