Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Gigi Becali vrea sa cumpere FC Arges.

108 posts in this topic

Aseara a fost din nou Becali la OTV. Un telespectator i-a trimis un mesaj de genul: "ati investit atatea milioane de dolari in casele de la Vadu Rosca; pe banii aceia ati fi transferat 2-3 jucatori de valoare. Aveti de gand sa faceti transferuri in aceasta toamna?". Becali a evitat complet raspunsul. Sper sa nu fi abandonat Steaua. Trebuie sa inteleaga ca fara bani nu putem ajunge departe. Daca nu mai e dispus sa investeasca, atunci sa o vanda cuiva care e dispus sa faca acest lucru. Ramane de vazut.

nu are cum sa uite asa de usor de noi..chiar daca l-am mai facut noi oier :lol:

Parca am vazut niste bannere pro-Dinamo in galeria lui Poli Iasi la meciul cu noi.

Eu nu as baga mana in foc ca asa a fost. Chiar daca ar fi fost cum spui tu, mai mult cred ca tine de intimidare si nu de faptul ca echipa ieseana ar tine cu noi. Ai uitat cum am plecat de la Iasi dupa meciul disputat in acest tur? Pai daca ne iubeau atat de mult de ce au aruncat cu ce au apucat?

Acum nu te lega de declaratia lui Popa care i-a replicat lui MM Stoica ca "Nu pot sa spun nimic la adresa lui Dinamo pentru ca atunci cand le vad culorile ma gandesc la Arad"...Asta e alta mancare de peste.

Gigi Becali ar fi vrut sa cumpere FC Arges.Zicea el.Ca de obicei a fost o simpla vrajeala.

Vrajeala-vrajeala,dar uneori da bine la imagine !O fi dat si acum ?

Am vazut pe gsp ca Mutu vrea sa cumpere Argesul. Pt ei cred ca e bine, dar cum va fi pentru Steaua? Vom avea mai multe sanse de a lua jucatori ??

bine ca-l ia Mutu, e argesean, il vor oameni de la Pitesti, cred ca e cea mai buna solutie pentru ei.

Au zis ca-l vor pe unul dintre ei.

Jiji lasa-te ma de fotbal,

ai inceput sa devalizezi clubul, iti iei jucatorii si ii dai mai mult pe gratis, investiti zero barat.

Nu te vrea nimeni, nici Clujul, nici Pitestiul, in parlament n-ai intrat....

Cu Steaua ai terminat, ce urmeaza?

In spatele lui Mutu se zice ca ar fi Nicu Gheara sau chiar Gigi Netoiu.

Sunt convins ca Mutu e numai de poza.Fiind intrebat daca va putea asigura clubului un buget de 3-4 milioane de dolari anual,Mutu a tacut.

Gheara e foarte posibil sa fie in spatele lui, sunt foarte buni prieteni. Despre Netoiu nu stiu in ce relatii se mai afla cu Mutu...

La Realitatea Sportiva Jiji a spus ca in spatele lui Mutu nu se afla Netoiu sau Gheara. Cand a fost intrebat daca el i-a dat bani, a raspuns ca nu stie!! Se pare ca pana la urma Netoiu a castigat...Nu cred ca o sa-i vedem pe Tanasa sau Prepelita in Ghencea.

Mie mi-a lasat impresia ca Gigi ar fi in spatele lui Mutu.

Vai,cate fite a facut cand a raspuns la aceasta intrebare.Parca era o fetita de gradinita. :roll:

E foarte posibil.Tot ceea ce-si propune Gigi de fiecare data,e sa puncteze la capitolul impresie.

Ii place sa fie in centrul atentiei,sa fie considerat cel mai smecher si mai puternic.

A cazut varianta cu Mutu.Se pare ca au fost gasite surse mult mai serioase.

Cred ca subiectul ar trebui mutat pe Discutii libere...Nu are rost sa ne mai batem capul cu aceasta problema...Nu este si nici nu a fost problema noastra din fericire!

Gigi spune că va cumpăra Dacia Mioveni

"După ce nu a reușit să preia pe FC Argeș, patronul Stelei a anunțat că va investi la altă echipă. "După Sărbători voi cumpăra Dacia Mioveni. Am hotărît să iau această echipă pentru că in Argeș sînt foarte mulți fotbaliști talentați care ar putea juca, in viitorul apropiat, la Steaua. Veți vedea că Dacia va promova in acest an in Divizia A, inaintea Craiovei", a declarat Becali. Echipa din Mioveni se află pe locul 5 in Seria B2, la 8 puncte distanță de liderul U Craiova. "

Cristi Marinescu, Adrian Popa

Sursa: GSP

Daca actiunea se materializeaza, vom avea finalmente un satelit in Divizia B(nu cred ca vor ajunge in A).

Vreau sa o mai vad si pe asta. Eu cred ca Craiova va promova mai mult decat sigur in A anul ce vine...Iar Becali mai are timp peste vreo 3 ani sa ii duca si pe cei de la Mioveni aici. Dar de ce tine el neaparat sa investeasca la o alta echipa din Romania? Nu ii mai ajunge Steaua?

Omu are bani si vrea sa isi cumpere mai multe jucarii...Poate intr-o zi va cumpara Dinamo si il va transforma in satelit Steaua..Nu se stie niciodata...in 2009 va deveni presedinte al Romaniei si va initia un proiect de lege prin se va permita ca toate echipele din Diviza A sa devina satelit Steaua(se stie ca isi doresc toate lucrul asta dar inca legea nu permite)...

p.s.acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Asta e cea mai tare gluma pe care ai facut-o azi. Dinamo sa fie cumparata de oier...Nici in visele voastre cele mai frumoase nu cred ca e posibil...

Oare nu vrea sa cumpere si alta echipa ca sa isi mai abata putin atentia de la voi? Nu vad insa de ce ar vrea sa se spele pe maini de Steaua.

Lasa ca era o perioada(recenta) in care si suporterii dinamovisti doreau sa cumpere palmaresul Stelei.

Repet: nu ne intereseaza daca Dacia Mioveni intra sau nu in A. Important este sa avem un satelit, o echipa in divizia B la care sa rulam anumiti jucatori dupa bunul plac. Divizia C este prea jos ca si nivel, de aceea o echipa din B este mai indicata.