Virgil

Universitatea Craiova - Steaua 1-2 (1-1)

93 posts in this topic

Dupa meciul de poimaine 2 decembrie de la Tiraspol, Steaua se va deplasa luni 7 decembrie la Craiova, pentru a intalni de la orele 20:45 pe stadionul "Ion Oblemenco", echipa manjilor lui Mititelu. Transmisiunea TV va fi asigurata de Antena 1.

Va fi fara indoiala un meci greu pentru ambele echipe, favorita fiind Steaua, dupa victoria impotriva liderului FC Vaslui, coroborata cu pasul gresit facut de olteni la Cluj.

Meciul se poate termina insa cu orice rezultat tinand cont de aversiunea Craiovei impotriva echipelor din Bucuresti, care ii va determina sa joace foarte bine. Si aici ma refer atat la suporteri care in meciurile trecute au aruncat cu bolovani dupa jucatorii Stelei, cat si la jucatori si mai ales la Adrian Mititelu. Manca-l-as. Imi plac mititeii.

Sa ne amintim ca Stiinta are in lot cel putin doi fotbalisti pe care si i-ar dori Steaua. Unul este Florin Costea. Al doilea poate fi de pilda Wobay.

Am observat un lucru la ros-albastri. Atunci cand te astepti mai putin, pierd. Asa cum s-a intamplat in cartierul de vest al Ploiestiului. Iar cand nu te astepti sa castige, se ambitioneaza si castiga. Meciul contra Vasluiului e cel mai apropiat exemplu, dar sa ne amintim ca au castigat neasteptat si la Timisoara.

Mie personal imi vine sa cred ca Steaua va pierde in Banie. V-ati prins, pentru ca doresc sa castige.

Pronostic U Craiova - Steaua: 2!

NU VA SUPARATI PE NOI CA SUNTEM MAI BUNI CA VOI!

FORZA Steaua!

Edited by Virgil

Pronostic: X

Etapa trecuta nu mi-a iesit pronosticul, dar bine ca mi-a iesit cu Astra. :P

Nici nu vreau sa aud ca nu aducem 3 puncte din Craiova , sezonul asta nu merge asa de excelent.

Desi mi-as dori sa aducem 3 puncte cred ca se va termina -X2

Pronostic: 2 solist

Nu ma intrebati de ce sunt asa de sigur pe victoria Stelei 2003 la Craiova. Cunoscatorii dedesubturilor din fotbalul romanesc stiu mai bine de ce. :)

2 clar si blat ordinar, ca de fiecare data cand Steaua a avut nevoie de puncte si Craiova nu.

Victorie Steaua.

coroborată de

pronostic 2

merg la serviciu, nu la meci, e mai important și nici a Becali nu pute :yeahh:

Meciul dintre "U" Craiova si Steaua 2003 Bucuresti se va disputa luni, 7 decembrie, ora 20:45, transmis in direct de catre Antena1, spun astia de la Liga "Profesionista" de Fotbal pe site-ul lor.

se joaca pe oblemenco.. dar de ce e luni ???? noi avem meci in europa miercuri. chiar daca jucam la moldoveni joi, tot duminica trebuia sa fie acest meci. aaa, uitasem.. fotbalul modern si banii de la televiziuni.

se joaca pe oblemenco.. dar de ce e luni ???? noi avem meci in europa miercuri. chiar daca jucam la moldoveni joi, tot duminica trebuia sa fie acest meci. aaa, uitasem.. fotbalul modern si banii de la televiziuni.

Jucam la moldoveni miercuri, si au pus meciul luni pentru ca duminica Romania isi alege presedintele.

Desi n-ar fi rau nici un egal,cred ca vom invinge...Prin jocul din teren sau din afara lui,ramane de vazut...

avand in vedere cum am castigat la Craiova in ultimii ani, cred ca Becali va castiga si meciul asta pentru Stoichita.

Sa nu ne marcheze F.Costea vreo doua,ca e in stare de orice,nu de alta da' cam le are cu "varza".Mi-ar place sa-l vad la noi din iarna,oricum noi il avem pe Kapetanos si ei au apararea la pamant, :steag_cruce_invers:   deci 2 solist.

ii facem pe olteni cu un joc frumos asa cum ne-a obisnuit echipa mea yubyta Steaua

Jucam la moldoveni miercuri, si au pus meciul luni pentru ca duminica Romania isi alege presedintele.

Totusi, altii joaca duminica. Si nu e vorba doar de un meci! E clar ca au pus meciul asa ca sa vina putina lume. Astfel si ciobanu' si mititelu' vor fi mai "putin" contesati. Ambii fiind in conflict cu fanii!

In alta ordine de idei, astazi in amicalul de prezentare al stadionului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, care a fost renovat complet, Universitatea Craiova - FC Drobeta: 7-0.

In alta ordine de idei, astazi in amicalul de prezentare al stadionului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, care a fost renovat complet, Universitatea Craiova - FC Drobeta: 7-0.

nu sunt chiar asa de buni craiovenii. astia din Severin sunt neplatiti de mult timp si au vrut sa nu se prezinte. le-au plecat multi jucatori liberi de contract si deabia au gasit 11 apti de joc si cateva rezerve de 16-17 ani...

oricum eu imi doresc sa ne bata oltenii. cat timp Steaua e sus in clasament ciobanul e iubit de tarani. cand era pe 6-7 ii sarisera toti in cap.