Ronnie

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

Favorita WC 2010   101 members have voted

1. 1. Cine crezi ca va castiga World Cup 2010?

• Argentina
      14
    • Brazilia
      10
    • Spania
      40
    • Italia
      2
    • Germania
      8
    • Anglia
      15
    • Portugalia
      2
    • Franta
      0
    • Olanda
      5
    • Alta
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

1,247 posts in this topic

Costly va rata mondialul.

Edited by RobYnho

@David

Eu stiam ca Van der Sar si Ruud van Nistelrooy s-au retras.

Si Olanda va avea un cuvant greu spre foarte greu.

Un portar excelent,Van der Saar,o rezerva buna,Stekelenburg,fundasi nu tocmai cunoscuti,asta fiindu-le calcaiul lui Ahile,cu un mare plus totusi,Gio van Bronckhorst,una bucata Van Bommel,Sneijder,van der Vaart,deci un mijloc de vis si atacanti superbi precum Babel,Kuijt,Robben,Ruud van Nistelrooij si Robin van Persie.Tind sa cred ca e mai tare ca Brazilia,Argentina sau Germania.

van der saar s-a retras... parca si van bronckhorst (daca nu s-a retras, cred ca ar cam fi cazul sa o faca...) van nistelrooj nu va fi convocat (am citit o declaratie a selectionerului olandei).

si Babel joaca foarte bine doar cand vrea. (cand era la Ajax, credeam ca o sa ajunga super fotbalist...oricum mai are timp).

Olanda are si fundasi bunicei (nu se compara cu de boer, stam, reiziger): heitinga, mathijsen,van der wiel si mai sunt dar imi scapa numele lor acum.

Concluzia: desi are cativa jucatori extraordinari: kuijt, robben, sneijder, van der vaart, huntelaar, etc, olanda nu mi se mai pare asa buna cum era acum cativa ani: (van der saar, de boer, overmars, cocu, kluivert, stam, seedorf, davids etc)...

eu zic ca si la aceasta editie vom avea o echipa "locala" ajutata de arbitrii si impinsa in fata... (vezi coreea de sud in 2002......si altele)...

Edited by Crangasi_boy

Olanda a fost mereu o echipa foarte buna, avand determinare si spirit de echipa! Germania va atinge cel putin semifinale,asta clar! Spiritul nemtesc le caracterizeaza pe amandoua!

Spania are cea mai buna echipa din toate punctele de vedere,dar 'mi-e ca se impotmolesc in prima faza eliminatorie,unde,teoretic,dau de Brazilia sau Portugalia!

In rest,clasicele favorite: Brazilia,(poate) Anglia, Italia(parerea mea-mereu joaca de rup la turneele finale-exceptie Euro2008-chiar ma scot din minti) si cam atat! Mai sunt multe echipe foarte bune,dar nu prea au lot,au doar 10-12 jucatori!

Eu cred ca va castiga Brazilia/Spania si pariez pe semifinale(cel putin) din partea nemtilor!

Edited by RedScorpyON

Sper ca oficialitatile sa se tina de cuvant si sa nu comercializeze acele trompete-vuvuzela. Astfel voi putea vedea meciurile de acasa cu sonor mai mare de 0.

Bine zici . Africanii nu au imaginatie deloc cand e vorba de incurajat o echipa . Ei stau si isi sufla plamanii in trompetele alea idioate. La ei si in tarile arabe sunt varza suporterii. in Arabia toti imbracati in ,,cearsafuri albe'' care stau jos pe scaun si asculta muzica arabeasca . :blink:

Fabio Capello a anuntat lista provizorie de 30 de jucatori din care isi va alege lotul de 23 pentru Cupa Mondiala:

Portari: Joe Hart, David James, Robert Green

Fundasi: Leighton Baines, Jamie Carragher, Ashley Cole, Michael Dawson, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Matthew Upson, Stephen Warnock

Mijlocasi: Gareth Barry, Michael Carrick, Joe Cole, Steven Gerrard, Tom Huddlestone, Adam Johnson, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Shaun Wright-Phillips

Atacanti: Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe, Emile Heskey, Wayne Rooney

Nu au fost inclusi nume precum Wes Brown, Joleon Lescott, Carton Cole, Gary Neville, Stewart Downing, Phil Jagielka, insa acestia aveau sanse mici. Cea mai mare greseala mi se pare chemarea lui Heskey, cand in locul sau putea fi chemat Bobby Zamora, jucator ce a avut un sezon foarte bun cu Fulham.

Ce cauta Heskey pe lista asta?Huddlestone?

Mai bine il luam pe Cattermole

as vrea sa nu castige spania, dar.... spania va castiga pentru ca sa facut o campanie imensa aici si jucatori au un moral bun cred ca vor castiga

Ce cauta Heskey pe lista asta?

Ala mai traieste ? :blink:

@alex

Haskey de vreo 2-3 ani incoace joaca mijlocas defensiv. Nu mai este de mult timp atacant.

Si chemarea lui probabil este pentru a fi in grupul Angliei, el avand mai multa experienta stie cum sa vorbeasca cu restul jucatorilor, sa interactioneze etc.

Iar Hudlestone a avut un sezon fantastic la Tottenham. Era normal sa-l cheme. Eu sunt surprins ca nu a fost chemat Bentley de la Fulham.

Heskey mijlocas defensiv? Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut jucand pe acel post. A fost mereu rezerva lui Carew sau Agbonlahor si s-a vazut destul de rar.

Bentley, ca si Huddlestone, joaca tot la Tottenham.

Haskey de vreo 2-3 ani incoace joaca mijlocas defensiv. Nu mai este de mult timp atacant.

Nu exista.Atacant atat la Wigan cat si la Villa.

Si chemarea lui probabil este pentru a fi in grupul Angliei, el avand mai multa experienta stie cum sa vorbeasca cu restul jucatorilor, sa interactioneze etc.

Nu cred ca va prinde lotul de 23.

Iar Hudlestone a avut un sezon fantastic la Tottenham. Era normal sa-l cheme. Eu sunt surprins ca nu a fost chemat Bentley de la Fulham.

Bentley joaca la Spurs , iar eu cred ca pe pozitia lui Huddlestone ar fi mers mai bine Cattermole.

Oricum nici Huddlestone nu va prinde lotul de 23.

Si Olanda va avea un cuvant greu spre foarte greu.

Un portar excelent,Van der Saar,o rezerva buna,Stekelenburg,fundasi nu tocmai cunoscuti,asta fiindu-le calcaiul lui Ahile,cu un mare plus totusi,Gio van Bronckhorst,una bucata Van Bommel,Sneijder,van der Vaart,deci un mijloc de vis si atacanti superbi precum Babel,Kuijt,Robben,Ruud van Nistelrooij si Robin van Persie.Tind sa cred ca e mai tare ca Brazilia,Argentina sau Germania.

Nu cred sa aiba sanse Olanda anul acesta.Stekelenburg este slab rau,sa nu uitam c-a fost promovat la Ajax in dauna lui Lobont,doar fiindca era fiul nu stiu carui membru de pe acolo.Cu siguranta nu este mai tare decat cele trei.

Ce ziceti de Coasta de Fildes ? :alcoholic: Iese din grupa?

Portari: Boubacar Barry (Lokeren), Aristide Zogbo (Maccabi Netanya), Vincent De Paul Angban (ASEC Mimosas);

Fundasi: Abib Kolo Toure (Manchester City), Emmanuel Eboue(Arsenal Londra), Guy Demel (Hamburger SV), Souleman Bamba (Hibernian), Benjamin Angoua Brou (Kispest Honved), Arthur Boka (VfB Stuttgart), Abdoulaye Meite (West Bromwich Albion), Siaka Tiene (Valenciennes);

Mijlocasi: Yaya Toure (FC Barcelona), Didier Zokora (FC Sevilla), Emmanuel Kouamatien Kone (International Curtea de Arges), Cheik Ismael Tiote (Twente Enschede), Emerse Fae (OGC Nice), Jean-Jacques Gosso Gosso (AS Monaco);

Atacanti: Didier Drogba (Chelsea Londra), Salomon Kalou (Chelsea Londra), Bakari Kone (Olympique Marseille), Kader Keita (Galatasaray Istanbul), Aruna Dindane (Portsmouth), Gervais Yao Kouassi "Gervinho" (OSC Lille)

Ar iesi un 4-3-3 f periculos.

Au un lot destul de bun,pot produce surpriza...

Dunga nu i-a convocat in lotul Braziliei pe Ronaldinho,Pato sau Ronaldo...Ciudat si Dunga,nu mi se pare asa mare antrenor...Nu mai e Ronaldinho ce-a fost la Barcelona,dar cred ca merita convocarea...Poate si Pato...Iar pe Ronaldo l-as fi luat doar pentru ceea ce a facut pentru nationala,plus ca oricand s-ar fi putut baza pe el,barem ca rezerva...Bine ca i-a luat pe Melo,Josue sau Ramires...

Cand te gandesti la ce jucatori isi permit sa renunte altii,iar noi n-avem jucatori sa formam jumatate de echipa...

Si Maradona e cam dus,daca mai era nevoie sa se stie,cu tot respectul pentru el ca jucator...Nu i-a inclus nici barem in lotul largit pe Zanetti,Cambiasso,Gago,Lisandro Lopez sau Gabriel Milito...Cum naiba sa nu-l iei pe Zanetti?Sau Cambiasso si Lisandro...

Are toate sansele. Daca aveau si un portar pe masura fundasilor ..

Cum naiba sa nu-l iei pe Zanetti?Sau Cambiasso si Lisandro...

Sau cum sa nu-l iei pe Benzema cand ii ai in atac pe batranii Henry si Anelka? Domenech asta e exact genul lui Piturca.

Sper sa nu gresesc, dar tin minte destul de bine de un negru cu un trecut glorios ca atacant ce a trecut mijlocas defensiv acum. Sunt aproape sigur ca este Heskey. Sper sa nu ma insel.

@Maye

Dempsey vroiam sa zic, nu Bentley.

Edited by Ronnie

cred ca il confunzi cu Alan Smith dar nu e nici glorios, nici negru :D

l.e.

Antic has announced Serbia's provisional World Cup squad

Goalkeepers

Vladimir Stojkovic (Wigan Athletic)

Zeljko Brkic (Vojvodina Novi Sad)

Bojan Isailovic (Cucaricki)

Andjelko Djuricic (Uniao Leiria)

Defenders

Branislav Ivanovic (Chelsea)

Antonio Rukavina (1860 Munich)

Nemanja Vidic (Manchester United)

Neven Subotic (Borussia Dortmund)

Aleksandar Lukovic (Udinese)

Ivan Obradovic (Real Zaragoza)

Aleksandar Kolarov (Lazio)

Slobodan Rajkovic (Chelsea)

Jagos Vukovic (PSV)

Midfielders

Nemanja Tomic (Partizan Belgrade)

Milan Jovanovic (Standard Liege)

Milos Ninkovic (Dynamo Kiev)

Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart)

Zoran Tosic (Manchester United)

Gojko Kacar (Hertha Berlin)

Nemanja Matic (Chelsea)

Radosav Petrovic (Partizan Belgrade)

Milos Krasic (CSKA Moscow)

Nenad Milijas (Wolves)

Dejan Stankovic (Inter)

Forwards

Dragan Mrdja (Vojvodina Novi Sad)

Dejan Lekic (Red Star Belgrade)

Danko Lazovic (Zenit St Petersburg)

Marko Pantelic (Ajax)

Nikola Zigic (Valencia)

Miralem Sulejmani (Ajax)

super echipa. terminatia ic e covarsitoare :))

Edited by EternalK

@Maye

Dempsey vroiam sa zic, nu Bentley.

Dempsey e american.

coasta de fildes are o echipa foarte buna (din pacate nu au un portar) , dar o grupa dificila cu brazilia si portugalia.

Josue, Ramires, Melo sunt mijlocasi defensivi (sau mijlocasi centrali) Ronaldinho, pato si Ronaldo sunt atacanti (Ronaldinho extrema, in fine). nu poate convoca 7 atacanti si 2 mijlocasi..... Dar, Ronaldinho si pato chiar si neymar ar fi trebuit convocati. Ramires este un jucator extraordinar! Brazilia, Italia, Franta, parca nu mai au aceeasi jucatori ca acu' cativa ani (de aceeasi valoare)........

@alex

:blink: AU! Heskey a jucat varf toata cariera,inca mai joaca defapt! Bentley e la Spurs si nu e cine stie ce,ceva genul lui Ad Cristea: Talent cu caru',dar nu se omoara si mai e si fitos. S.Wright si Lennon sunt suficienti...

Edited by RedScorpyON

Josue, Ramires, Melo sunt mijlocasi defensivi (sau mijlocasi centrali) Ronaldinho, pato si Ronaldo sunt atacanti (Ronaldinho extrema, in fine). nu poate convoca 7 atacanti si 2 mijlocasi..... Dar, Ronaldinho si pato chiar si neymar ar fi trebuit convocati.

Da,stiu...Nu ma refeream strict la jucatori pe acelasi post,ci vream sa spun ca nici alti jucatori n-au jucat cine stie ce sezonul asta,dar au fost convocati...Daca Melo a avut un sezon bun....Sau chiar Josue...Asta e,noi vorbim,selectioner e Dunga...