Ronnie

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

Favorita WC 2010   101 members have voted

1. 1. Cine crezi ca va castiga World Cup 2010?

• Argentina
      14
    • Brazilia
      10
    • Spania
      40
    • Italia
      2
    • Germania
      8
    • Anglia
      15
    • Portugalia
      2
    • Franta
      0
    • Olanda
      5
    • Alta
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

1,247 posts in this topic

Iubeste goarnele!

Asa cum te iubesc pe tine.

Coreea de Sud conduce la pauza Grecia cu 1-0...Intra Kapetanos pe final si intoarce rezultatul! :)

LE : e 2-0 pentru Coreea...E cam gata meciul...

Edited by red&blue_boy

Intra Kapetanos!!! :) Frumos,avem si noi un jucator care joaca la mondial...

Chiar ma intrebam cum de a ajuns Kapetanos la mondial, dar cand vad nationala Greciei imi dau seama... :)

Cel mai infect CM. Sunt dezgustat.

Mu!e africii, mu!e vuvuzelelor, mui!e fotbalului modern.

Edited by RobYnho

Numai fotbal modern n-au jucat,dar coreenii au jucat super pe langa greci.Atat am vazut si eu in momentele in care nu ma lua somnul,iar.Nu zic ca erau cine stie ce echipe,dar stadionul avea multe locuri libere.Pai sud africanii astia daca aveau bani de bilete,nu se mai omorau pe strazi.

Cum a marcat Samaras 25 de goluri :yawn: ?

Edited by blindica

Numai fotbal modern n-au jucat,dar coreenii au jucat super pe langa greci.

Si nu cred ca nu ai vazut fotbalul din anii '90.

Edited by RobYnho

Comentatori idioti:

,,Acesta este al doilea meci al grupei,in primul meci Coreea de Sud a invins NIGERIA cu 2-0'' :blink:

,,Jucatorul lui BAYERN a pus toata mandria Nigeriei in acest sut''(Taiwo). OMG!! Oare se fac angajari?:D

Ce meci de rahat :((

Sa vedem dupa ce sita grupelor va cerne o sa vedem, dar pana cum e vai de meciurile mondiale.

Di Maria asta cotat la zeci de milioane de euro nu a iesit cu nimic in evidenta.

Da,meciuri slabute pana acum,cel mai slab mi s-a parut Uruguay-Franta...Referitor la Argentina-Nigeria,mi s-a parut un meci destul de ok,in primul rand datorita nigerienilor,care,fara vedete in echipa,au luptat cat au putut...In schimb,la argentinieni,pe langa Di Maria,si altii n-au prea facut mare lucru...Dar Maradona are trei puncte,mai conteaza restul...

Eu unul am asteptari de la Cote d`Ivoire , pardonescu,Coasta de Fildes vs Portugalia si Ghana - Serbia.

In rest,nu stiu ce sa mai cred.

Cum, Doamne iarta-ma, sa ai un jucator ca Milito in lot si sa nu-l bagi titular?

Cum sa-l iei pe Veron in locul lui Cambiasso?

STEVEN GGGGGGGGGGGGERRARD. :D Captain fantastic, 1-0.

Ati vazut ce tackling-uri face? :D il aveti in fata pe capitanul Angliei zis si CEL MAI BUN JUCATOR DIN LUME. :D

Na gol ce-a luat Green.Si bineinteles ca o sa dea vina pe minge:D . N-ai voie nici daca joci cu o varza sa iei un asa gol

Edited by ady.fcsb

STEVEN GGGGGGGGGGGGERRARD. :D Captain fantastic, 1-0.

Ati vazut ce tackling-uri face? :D il aveti in fata pe capitanul Angliei zis si CEL MAI BUN JUCATOR DIN LUME. :D

bai frate, dar il pupi in cuur pe Gerrrard la greu, nu gluma :)

Da, doar ca Gerrard merita. A tras toata echipa dupa el. NU inteleg de ce l-au retras in spatele lui Lampard care a fost petarda meciului.

Petarda meciului a fost green dragul meu "prieten". ...

Edited by Ronnie
Jigniri gratuite...

Pana acum tot WC a fost o mare vuvuzea. Mult zgomot pentru nimic.

Cum au mai zis si altii ma pis pe fotbalul globalizat, cu tusieri de prin kazahstan si upgrade-uri de goarne pe stadioane a.k.a. vuvuzelele. Au facut stadioanele astea fortati de UEFA(mai tineti minte cum nici jumatate nu erau gata acu un an si ceva de i-au amenintat astia ca il muta in Europa) insa oricum o iei Africa de Sud nu e un loc pentru WC. Ai nevoie de un loc civilizat, nu unul in care se comit 50 crime(de diferite grade, deja au fost jefuiti jurnalisti LOL) pe zi si in care spectatorii suna dintr-o goarna imputita tot meciul. Multe dintre bilete au fost vandute la pret de nimic localnicilor pentru ca s-au gasit destui aventurieri care sa umple stadioanele. M-am uitat la meciuri fara cine stie ce asteptari insa au fost slabe si foarte slabe ca joc, ca sa nu mai zic ca m-am saturat de fotbalul jucat intr-un cuib de viespi timp de 90 de minute, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Astazi Argentina a jucat so-so cu Nigeria si putea sa o ia in bot de cateva ori. Ma durea capul cand ma uitam la ce fotbalisti are Argentina. Astia nu au nevoie de antrenor, cand ai un higuain,Messi,dimaria si inca nspe jucatori de nivel mondial. Grecii nu au echipa, pur si simplu nu mai au jucatori de top si sunt o echipa batrana, Coreea i-a cam calcat in picioare. Iar Anglia s-a facut de ras si se pare ca se continua lungul sir de portari comici din poarta angliei, dupa tipi gen seaman sau david james. Englezii s-au calcat pe picioare, n-au avut parte stanga, au atacat aproape numai pe dreapta. USA s-au aparat si atat.

Dar cel mai mult urasca faptul ca nu se aud suporterii. Am ajuns sa ma uit la intonarea imnurilor pentru ca atunci tac monstruozitatile alea. Bagale-as in gat vuvuzelele astea.