Posted November 10, 2009 (edited) · Report post Luni 23 noiembrie, de la orele 20:00, in cadrul etapei a 14-a, Steaua va intalni la Ploiesti pe Astra. Astra Ploiesti, desi pe locul 15, cu doar 13 puncte acumulate, e o nuca tare mai ales pe propriul teren. Ca fapt divers in etapa trecuta a fost invinsa la limita(0-1) la Cluj, de CFR. Ceea ce presupune ca a opus o rezistenta darza. Asa va fi in mod sigur si la Ploiesti, mai ales ca va juca in fata propriilor suporteri. Steaua sub Stoichita e o echipa cu nabadai. Castiga cand nu te astepti prea mult, vezi meciul de la Timisoara. Pierde cand te astepti mai putin, asa cum a fost in meciul cu Dinamo si termina la egalitate, tot pe teren propriu cu Rapid si CFR. E o echipa n care nu mai poti avea incredere beton, asa cum era cel putin in vremea lui Mirel Radoi. Stiai domnule ca e tare ca o stanca si nu pierde. In meciul de la Ploiesti nu vad o favorita sigura. Meciul se poate termina la egalitate sau cu victoria oricareia dintre cele doua echipe. Dar ma astept ca Steaua, care se afla acum pe cea mai buna pozitie in clasament de la inceputul campionatului sa vrea sa-si consolideze pozitia, eventual sa urce pe locul 1 si sa faca un meci mare. Lucru perfect posibil tinand cont ca Steaua va avea in fata o nou promovata. Forma buna a lui Kapetanos, singurul care marcheaza goluri aproape meci de meci, ne da speranta ca va marca si la Ploiesti. Pronostic Astra - Steaua: x, 2 FORZA Steaua! Gigi Gigi Gigi LASA-NE, LASA-NE, LASA-NE! Edited November 10, 2009 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post Parca era pe 21 meciul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post pe site-ul LPF apare luni, pe gsptv apara sambata. mai asteptam sa se hotarasca Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post Probabil pentru ca sunt parca alegerile atunci.Duminica n-o sa fie nici un meci. @ Virgil : meciurile cu Dinamo si CFR n-au fost cu Stoichita pe banca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post Sper ca dupa meciul asta Jiji sa se inece cu mataniile de la Muntele Athos! Pronostic: 1X Ciobane, AFARA DIN Ghencea !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post cum 1x ma ? 2 clar Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post VREAU SA STIU DETALI DESPRE DEPLASARE VREAU SA MERG CU INCA CATIVA PRIETENI ?? CUM SE VA FACE ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post meciul e luni? astra joaca miercuri in cupa.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2009 · Report post meciul e luni? astra joaca miercuri in cupa.. Conform site-ului LPF, da. Se joaca luni la ora 20:00. Dar, cum pentru luni sunt programate 4 meciuri, e de asteptat sa se mai schimbe in functie de televizari... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 (edited) · Report post Conform site-ului LPF, da. Se joaca luni la ora 20:00. Dar, cum pentru luni sunt programate 4 meciuri, e de asteptat sa se mai schimbe in functie de televizari... Paulinho , Dusan Djokic,Sorin Strătilă cei mai periculosi oameni de la astra , dupa parerea mea. Miranda este foarte slab dupa 20 de min e lesinat. Totusi sper ca Astra sa faca egal si asta spre binele Stelei. Asta daca nu e vanata iar de arbitrii ca la Cluj. Edited November 11, 2009 by Grenada Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 (edited) · Report post Paulinho , Dusan Djokic,Sorin Strătilă cei mai periculosi oameni de la astra , dupa parerea mea. Miranda este foarte slab dupa 20 de min e lesinat. Totusi sper ca Astra sa faca egal si asta spre binele Stelei. Asta daca nu e vanata iar de arbitrii ca la Cluj. Djokic este un terminat. Habar n'are sa dea un sut. Miranda este de 10 ori mai bun(vezi meciul cu rapid,Craiova,Timisoara) Edited November 11, 2009 by ovidiul_steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post pt deplasare eu zic pentru cei interesati sa mearga, sa luam bilete cu 1-2 zile inainte din ploiesti, ca nu cred ca-i foarte complicat sa faca cativa un drum pana la ploiesti si sa luam bilete, mai ales ca acasa nu prea mai avem cum sa intram, macar in deplasari sa mergem Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post Va pot ajuta eu in Ploiesti, pentru cei ce vor sa faca deplasarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post Va pot ajuta eu in Ploiesti, pentru cei ce vor sa faca deplasarea. [/quote Daca se joaca luni pot sa ajung si eu ca sunt liber de la munca si daca ai bunavointa sa imi plasezi un nr de tel tias fi recunoscator cu o bere ca sa pot sa te contactez Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post @Ovidiu & Grenada: Djokic este un atacant de careu. Daca nu i se servesc mingi utile nu poate sa devina periculos. Paulinho dribleaza excesiv de mult ... pana pierde mingia, iar Stratila are viteza, se demarca foarte bine, dar n-are sut deloc! Miranda este bun, dar nu se concentreaza la unele faze destul de simple! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post trebuie sa mergem inainte cu o zi doua sa loam bilete daca in ziua meciului nu gasim??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post VREAU SA STIU DETALI DESPRE DEPLASARE VREAU SA MERG CU INCA CATIVA PRIETENI ?? CUM SE VA FACE ? Cu avionul low cost "astra air", biletul e gratuit, vi cu carnetul de student. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post stefan88 vroiam sa stiu cum pleaca galeria cu autocare si cand ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 (edited) · Report post Astra - Steaua 1-0. cred ca meciul cu Vaslui sau Sheriff va fi ultimul pentru Stoichita... Edited November 11, 2009 by m1Tz0r Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 (edited) · Report post Astra - Steaua 1-0. cred ca meciul cu Vaslui sau Sheriff va fi ultimul pentru Stoichita... Nu ai auzit ultimul lui interviu..."nu ma las" ..pe langa asta il pupa prea mult pe cioban ca sa fie demis VINDE ... PLEACA ... MORI !!!! Edited November 11, 2009 by hellas_verona Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post se merge cu bicicletele la ploiesti Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post se merge cu bicicletele la ploiesti daca vrei sa-i raspunzi omului raspunde-i normal nu la misto VINDE PLEACA MORI Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 · Report post vroiam sa stiu cum pleaca galeria cu autocare si cand ? cum si cand nu o sa-ti raspunda nimeni pe forum, eventual ceri detalii pe privat celor care merg. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2009 (edited) · Report post Nu va inteleg raspunsurile astea sarcastice la adresa omului care vrea doar sa mearga la ploiesti. Avand in vedere ca este foarte aproape,ar trebui sa ne mobilizam si sa mergem macar o mie la meci sa-i aratam ciobanului ce mult il iubim!! Multi dintre noi suntem cu munca,asa ca nu putem face inca un drum la ploiesti sa luam bilete,daca s-ar putea sa se cumpere bilete prin AISS si noi sa dam banii la Bucuresti ar fi ideal!!! Dar vad ca aici nimeni nu da solutii,doar stam pe net sa ne plangem si radem unii de altii mi s-a cam luat sincer:( Edited November 11, 2009 by luck87 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2009 · Report post nu sunt raspunsuri sarcastice,doar ca nu poti sa raspunzi intr-o maniera camaradereasca la niste intrebari de multe ori imbecile...sincer acum. cine poate sa acceseze acest site,si mai mult sa fie in stare sa si posteze nu cred ca ar avea dificultati sa arunce o privire pe www.infofer.ro sau www.CFR.ro. e deplasare de juma' de ora cu masina sau de 5 ron cu trenul.trenuri sunt cacalau si la dus si la intors. stadionul e in partea vestica a orasului...deci gara ploiesti vest...hai ca nu e greu...pleaca trenuri din ora in ora spre ploiesti,poate chiar si mai des. Share this post Link to post Share on other sites