Posted November 22, 2009 (edited) · Report post klaus_e89: daca vom rejuca meciurile klaus_e89: integral klaus_e89: vor fi de la 0-0 klaus_e89: daca nu vom reusi sa le jucam klaus_e89: voi mentine acel 1-0 ... klaus_e89: care totusi este un avantaj klaus_e89: dar ma rog ... Blind1ro: m-am convins Etapa 8 : blind1ro vs. klaus_e89 0 - 1 pentru 20 minute jucate. N-am nici o sansa sa joc cu el fiindca e prea mare bataia de cap pentru niste meciuri.Ni se intrerupe conexiunea pe fiecare host,ori din prima,ori din 10-15 min.Dupa 15 min s-a intrerupt,am mai incercat de 2 ori si n-a mers si a 3 a oara in min 5 cand a dat gol s-a si intrerupt,in conditiile in care intrasem ambii fara schimbari de echipa (in ideea in care nu se va mai intrerupe) si bineinteles c-am luat gol in minutele acelea fiindca apararea Bordeaux-standard e praf.Asadar,in loc sa astept hazardul probabil al unor posibile rejucari de meciuri care pot sa nu mai aiba loc,dupa discutia cu Claudiu,doctore,poti sa-i treci cele 3 puncte,cu mentiunea ca la retur voi cere 3-0 daca se mai intrerupe,fiindca,e clar,nu-i de la mine. Fara suparari,bafta. P.S.- ca ajutor,ca sa nu recalculezi pt toata lumea,uite linia mea de clasament cu schimbari survenite. 9 4 2 3 14-13 14 pct Edited November 26, 2009 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 (edited) · Report post 4 - quitarr vs. klaus_e89 2-1 4 retrasi intr-o etapa? totusi...4 sincer cred ca e si din cauza jocului in sine 2010 Edited November 22, 2009 by quitarr Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 · Report post il asteptam si pe klaus sa faca gestul onorabil Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 · Report post Etapa 8 marianbolohan vs. badboy_steaua [1-5] Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 (edited) · Report post Ce se va intampla cu rezultatele celor care s-au retras( cei ce au mai jucat din etape)? Edited November 22, 2009 by f234567k Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post pierd cu 3-0, si nu se vor mai putea inscrie cateva sezoane Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 (edited) · Report post blindi nu prea inteleg ce vrei sa spui prin postul ala si nici nu vreau 3 puncte pt 20 minute jucate ... De unde reiese asa CLAR ca nu este de la tine problema ? Si miei imi merge hostul perfect cu ceilalti jucatori, singura problema o am cu tine ! Sunt tare curios, tinand cont de trecutul tau pe acest forum, cum ai fi reactionat daca ai fi reusit tu sa marchezi in minutele alea ... nu vreau cele 3 puncte, vreau doar sa jucam meciurile ... INTEGRAL DE LA 0-0 ! @doctorlov - nu o sa ma retrag ... daca voi considerati ca ingreunez desfarsurarea campionatului, atunci dati-ma afara ... fac tot posibilul sa imi joc etapele in masura timpului disponibil ... Edited November 23, 2009 by klaus_e89 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post klaus, ne apropiem de etapa 10, ai jucat vreuna ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post 4 retrasi intr-o etapa? totusi...4 sau poate printre ei sunt si personalitati multiple Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post etapa 9: dark_da_rapper vs. marianbolohan amanare, nu am dat de gospodar si cand am dat de el nu a putut juca Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post In ritmul asta nu terminam cu 15 oameni... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post I'am dat add lu' sory_2812, dar nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post Va rog sa-mi amanati si mie etapa 7 cu Julica ca nu prea ne-am sincronizat. Ms Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post Nu l-am gasit pe i0nutz83,cred ca a fost ocupat cu alegerile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2009 · Report post nu am reusit sa imi joc etapele ... va rog sa mi le amanati ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 · Report post eu plec la sinaia,maine si ma intorc duminica,daca puneti etape azi incerc sa le joc,daca nu,amanati in contul meu Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 (edited) · Report post Etapa 1 : Klaus_e89 vs. ¡ulica_maniaku Etapa 2 : marianbolohan 2 - 2 Klaus_e89 Etapa 3 : klaus e89 vs. niculaeflorinel Etapa 5 : klaus_e89 vs. ronaldo_0201 Etapa 6 : sory_2812 vs. klaus_e89 Etapa 8 : blind1ro vs. klaus_e89 Edited November 25, 2009 by klaus_e89 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 · Report post Etapa 4 : heruand20 vs. s3rgyu_adriano_13 4-1 4 ocazii ,4 goluri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 · Report post Etapa 9 : roby29steaua 2 - 1 sory_2812 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 · Report post mai am cu adinho nu l-am vazut de mult s-a retras ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2009 · Report post @blind, putem juca in pauza la Unirea... asta daca o sa te gasesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2009 · Report post @blind, putem juca in pauza la Unirea... asta daca o sa te gasesc @ionutz,as fi jucat,dar eram la serviciu si n-aveam net @klaus: cum am zis si mai sus,0-1 pt tine.Ai castigat. Etapa 8 : blind1ro vs. klaus_e89 0- 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2009 · Report post Pentru a nu intra in randu celor retrasi...am vorbit cu ionutz,imi voi juca etapele in weekend:)va multumesc pentru intelegere! @doctore weekendu asta voi fi cu etapele la zi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2009 · Report post Hai cu etapele ca au trecut 3 zile. Share this post Link to post Share on other sites