Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A - Procesul Etapei

800 posts in this topic

Etapa 5

mihai_1411 vs. quitarr 4-1,cam drastic scorul

Etapa 8

alinn50c vs. mihai_1411 1-4

Etapa 7

mihai_1411 vs. sory_2812 6-1

Edited by mihai1411

7.mihai1411-sory_2812 6-1

No comment!

Cand am sa-mi dau seama cum am reusit sa iau atatea goluri,am sa revin cu un comment.

oricum cu cat joc mai mult ,mi se pare ca e praf rau fifa 10 , sincer

de la 08 au tot zbarcit-o

08 mi se parea cel mai complet

aiurea sper sa imi revin sa nu mai iau 4 goluri din nimic

Etapa 9

mihai_1411 vs. blind1ro 5-0,5 fundasi,5 goluri pt blind :))

nu mai bagati autobaze ca nu tine ;))

si mie mi se pare praf jocul,am zis de la inceput,doar ca acum nu mai tine cu aceleasi faze,si nu mai merge qw ;))

Edited by mihai1411

Etapa 9

mihai_1411 vs. blind1ro 5 - 0.

Am asteptat sa vad ce postezi crezand ca te vei limita la rezultat,sincer ,esti o mizerie.Nu am 5 fundasi,daca de cand joci fifa,asta ti s-a parut autobaza,imi pare rau.Si daca a fost autobaza,cum de ai dat 5? Si n-am folosit nici un qu + w.

Nu iti mai da atata importanta ca nu baga nimeni nici o autobaza pentru tine,reprezinti doar 5-10 minute din timpul oricarui player cu care interactionezi.

Tu esti cancerul acestui joc,din 2006,de cand te stiu,acelasi gameplay il folosesti.

Faulturi daca esti atacat,la 1-0 incepusei sa pasezi mingea intre ai tai si sa stai pe loc.

Boala ta chiar este fifa?

Edited by blindica

mai flacau,ca sa zic asa

5-4-1 cu mentalitate defensiva nu e autobaza?vedeam pe radar singurul atacant la mijlocul terenului

plimbam mingea ca sa mai ataci si tu,faultam ca sa mai scap de oameni,ca am vazut ca nu stiai sa treci de centru

sincer eu cred ca reprezint mai putin de 5-10 minute din timpul lor,spre deosebire de tine,care ai fost mult timp motivul de bascalie a jumatate de forum

acelasi gameplay?pai cum adica,cum vrei sa joc?nu ti-am dat nici un gol din faza fixa...totul am dat prin pase (nu w lung),mai imi aduc aminte golul 3,cand ti-am driblat 4 jucatori,frumos nu?ai vrea sa ai si tu jumatate din gameplayul meu

si daaaaa,boala mea este fifa!!!fiecare cu pasiunile lui,ziceai ceva odata,ca tu nu te vezi jucand fifa la 25 de ani pe fcsteaua,ca mine,acum cati ani ai?23-24?

Edited by mihai1411

@Mihai, 22 de ani :),tu? 29?

Este vorba despre 4-1-2-1-2 cu neutral la mentality cu pressing la options,expertule.Mai ,buba ! .Sincer,eu mi-as dori sa joc precum Robynho sau alinn50c.

Am incheiat orice fel de discutie.

Edited by blindica

Sa stiti ca subforumul de FIFA are acelasi regulament ca restul forumului. Asa ca, certurile in privat va rog

Etapa 8

varga_nandor2005 3 vs. 4 fallenangell002000, la 1-4...i-a dat un penalty de rasu` curcilor :))

etapa 8

sory_2812 vs. peridrome 1-3

etapa 9

peridrome vs. alinn50c 3-5

Edited by f234567k

salutare ! Vă rog să imi amânati și mie etapele pentru că nu sunt acasă și mă intorc abia duminică seara ! Mulțumesc pentru ințelegere. Ps: ionuțe, ai un oraș tare incurcat și lipsit de indicatoare :( tribunalul mai salvează din imagine :)

imi pare rau dar ma vad nevoit sa ma retrag din campionat pentru ca am probleme cu calculatorul si nu vreau sa va tin pe toti in loc ! imi pare rau ! pe curand !

in aceeasi situatie ma aflu si eu.....intrand la facultate in mures,mutandu`ma de aksa numai am net prin care sa joc fifa,la modu in care sa mearga acceptabil!in cazul in care va incurc(si sigur o fac,nu pot juca etapele decat in weekend),nu imi ramane alta modalitate,decat aceea de a ma retrage:(

pai si nu stiati ma ca nu puteti,ca aveti probleme etc?ce oameni dusi

Daca stai bine si te gandesti, unii au probleme ce intervin neasteptat.

Daca nu stai sa te gandesti, jignesti oamenii, pentru ca atata poti, pentru ca esti limitat.

Etapa 1 : Klaus_e89 vs. ¡ulica_maniaku

Etapa 2 : marianbolohan vs. Klaus_e89

Etapa 3 : klaus e89 vs. niculaeflorinel

Etapa 4 : quitarr 2 - 1 klaus_e89

Etapa 5 : klaus_e89 vs. ronaldo_0201

Etapa 6 : sory_2812 vs. klaus_e89

Etapa 7 : klaus_e89 3 - 0 alinn50c

Etapa 8 : blind1ro vs. klaus_e89

Etapa 9 : klaus_e89 3 - 0 emporinho

Edited by klaus_e89

Sign in to follow this  
Followers 0