Virgil

Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 (0-0)

224 posts in this topic

In etapa a 13-a Steaua va intalni pe teren propriu pe Unirea Alba Iulia. Meciul va avea loc luni 9 noiembrie de la ora 20:30. Televizarea ii revine postului GSP TV.

Dupa o etapa nebuna in care Steaua a obtinut o victorie magnifica la Timisoara, iar Unirea a reusit sa tina in frau acasa pe CFR Cluj (1-1), meciul de duminica se anunta a fi unul oarecum disproportionat in privinta raportulului sanselor. Steaua e favorita dar Unirea isi va propune desigur sa obtina un egal. Asta inseamna ca Alba Iulia va pune accentul pe aparare si pe contraatacuri taioase.

Steaua se afla in sfarsit pe podium si isi va dori foarte tare sa ramana acolo, asa ca prevad o mare revarsare de energie din partea ros-albastrilor in aceasta partida. Echipa a inceput sa fie mai stapana pe ea prin revenirea granzilor D. Moreno, Mihaita Plesan si Ovidiu Petre. Cat de curand va reveni si Tanase si echipa va capata mai mult aplomb.

In rest ce sa spun? Portar ca Zapata nu gasesti in Liga I, iar apararea e mai puternica prin revenirea lui Petre Marin, iar Rada a crescut simtitor in valoare. Baciu si Ghionea formeaza un cuplu echilibrat.

Atacul da semne de mai multa incredere in sine, golul lui Surdu fiind dovada ca dupa o scurta perioada stearpa, au inceput sa vina golurile.

surdu_thumb.jpg

Echipa din Alba Iulia nu trebuie tratata de sus ci ca o partenera egala a ros-albastrilor.

Pronostic Steaua - Unirea: 1. Solist. Pentru ca asa mi se pare corect. Daca terminam la egalitate e bai si inseamna ca baietii au tratat meciul din postura lui Real Madrid. Daca pierdem suntem de rasul curcilor, iar daca batem e cat se poate de normal.

HAIDE Steaua! LUPTA PENTRU NOI!

PS O incercare grea pentru colegul nostru Adrian care e originar din Alba Iulia. Va fi camasa mai aproape corp? Sau haina?

Edited by Virgil

1-1. Asta e scorul ultimilor ani, cand in Ghencea au venit nou-promovate/candidate la retrogradare

1-1. Asta e scorul ultimilor ani, cand in Ghencea au venit nou-promovate/candidate la retrogradare

HAI CU MIC CU MARE SA SCAPAM DE VRAJITOARE(FECALi)

PS O incercare grea pentru colegul nostru Adrian care e originar din Alba Iulia. Va fi camasa mai aproape corp? Sau haina?

Incercare grea? :))

Virgile, chiar crezi ca o sa tin eu cu vandutii aia de la Unirea?

Daca nu am tinut pana acum, nu o sa incep de weekendul viitor :))

p.s. S-ar putea totusi sa renunt la implicarea la echipa de fotbal FC becalii. Dar de tinut, nu o sa tin niciodata cu Unirea :P

Haide-ti cu toti pe stadion s-a sustinem Steaua. S-a nul mai injuram pe George Becali. Steaua are nevoie de noi ,de adevarati suporteri. Trebuie sa sustinem Steaua pentru a prinde macar locul II. Daca vre-ti sai mai vedem pe Real Madrid in Ghencea trebuie sa incurajam echipa! Echipa sia revenit. Steaua joaca spectaculos cu ne-a Lippi antrenor. Banel e forza cu el! Se vede mana lui Nea Mihai Stoichita! Steaua nu are nevoie de asa-zisii suporteri care vine doar sal injure pe cel care baga banii in echipa.

Cocalari din toate colturile, unitiva!

Nea Gigi e cu noi ! Adunatii Copaceni ,Stefanestii de Jos si Zabrauti suntem alaturi de tine ,nea Gigi Presedinte.

Vrem Ronaldo! Vrem Real....! Sa vina galacticii pentru noi!

Libertate pentru seminte pe stadion

PS Dragi tovarasi, Agenturili Internationale Steliste Straine vor sa destabilizeze clubul si sal cotropeasca dupa ce Nea Gigi la dus pe culmile gloriei!

Edited by Stanici
scrie ca lumea, daca tot scrii

@ vlad : misto post-ul tau !!! :D **** Becali !!!

Cat despre meci,mi-e ca iar facem un egal chinuit,cu o nou-promovata...Sper sa nu fie asa...

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Unirea Alba Iulia se va disputa Luni, 9 noiembrie, de la ora 17:00.

Edited by KERATOCONUS

Steaua - Unirea 3-0

ar cam fi timpul pentru o victorie fara emotii :worthy:

Cine suge **** ?

Voi sunteti contra Gigi si totusi vreti sa castige echipa Fc Steaua ... mda, ce sa mai zic... voi nici nu intelegeti de ce se protesteaza.... ziceti si voi mu*e Gigi doar asa ca sa fiti si voi printre contestatari...

Voi nu mancati rahatul lui Becali, doar il mirositi..... si daca vede ca va place, nu pleaca... victorii = bani pentru Becali = Becali nu pleaca.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Unirea Alba Iulia se va disputa Luni, 9 noiembrie, de la ora 17:00.

sper ca e o gluma proasta :P

meciul se va disputa luni, 9 noiembrie la ora 20:30 zic astia de la FRF

Meciul se va disputa luni, 9 noiembrie la ora 17:00 zic astia de la FRF :D

Meciul se va disputa luni, 9 noiembrie, la ora 20:30, transmis pe GSPTV, zic astia de la gsp.ro :D

Meciul se va disputa luni, 9 noiembrie, la ora 20:30, transmis pe GSPTV, zic astia de la gsp.ro :D

Astia de la gsp.ro zic ca meciul se va disputa luni, 9 noiembrie de la ora 17:00

• Vin, 6 Noiembrie 16:00 Pandurii TG. Jiu-Gloria Bistrita
  • Vin, 6 Noiembrie 18:00 INTERNATIONAL-U Craiova
  • Sam, 7 Noiembrie 16:00 Ceahlaul-FC Vaslui
  • Sam, 7 Noiembrie 18:00 GAZ METAN MEDIAS-Poli Iasi
  • Dum, 8 Noiembrie 14:00 Otelul GALATI-FC Timisoara
  • Dum, 8 Noiembrie 16:00 FC Brasov-Unirea Urziceni
  • Dum, 8 Noiembrie 18:00 CFR Cluj-ASTRA PLOIESTI
  • Dum, 8 Noiembrie 20:00 - Antena 1 Dinamo-RAPID
  • Lun, 9 Noiembrie 17:00 Steaua-Unirea ALBA-IULIA
Mda... am vazut ca s'a modificat... AIUREA! :cursing: Edited by Daniel-Ionut

Da' se joaca cu spectatori?

Da se joaca. LPF a redus suspendarea de la 2 etape la doar 1, cu cRapid. Asa ca meciul cu Unirea AI se joaca cu spectatori! ;) Totusi, se vede clar ca au programat meciul pentru luni la ora 17:00 ca sa nu vina mai degraba nimeni. Majoritatea abia ies de la serviciu pe la ora aia ...

LE: Se pare ca meciul a fost reprogramat la ora 20:30!

Edited by Astristul

Incercare grea? :))

Virgile, chiar crezi ca o sa tin eu cu vandutii aia de la Unirea?

Daca nu am tinut pana acum, nu o sa incep de weekendul viitor :))

p.s. S-ar putea totusi sa renunt la implicarea la echipa de fotbal FC becalii. Dar de tinut, nu o sa tin niciodata cu Unirea :P

A fost o gluma. Mi-am permis sa o fac tocmai pentru ca stiu ca esti un stelist adevarat. :)

@ Daniel Ionut

Asa e Meciul se va disputa luni 9 noiembrie de la 20:30 si va fi televizat de GSP TV.

Cei care au fost cu fener pot sa vina la meci ? :|

Edited by r3fl3x

Incercati si vedeti, sa stim daca s-a facut inca un abuz sau daca mai avem sperante ca se va striga impotriva ciobanului.

Cei care au fost cu fener pot sa vina la meci ? :|

Ce sa faci acolo? bagi alti bani la cioban in cont? macar daca il injuri dar si asta este idioata ca ii bagam bani in buzunar pt a-l injura

Am observat ca se dau din nou bilete gratis pentru elevi, studenti, pensionari.

De asemenea, pensionarii, studentii si elevii vor beneficia de acces GRATUIT la acest joc. Pentru a intra in posesia tichetelor de acces in stadion, acestia trebuie sa le ridice personal de la casele de bilete ale stadionului in zilele de joi (5 noiembrie) si vineri (6 noiembrie), intre orele 10:00 si 19:00. Tichetele vor fi eliberate doar pe baza cartii de identitate si a carnetului de student/elev, respectiv a talonului de pensie.

Vad ca nu s-a anuntat nimic pe prima pagina, dar ar fi util pentru multi sa afle ca doar maine se mai pot ridica biletele gratuite si in felul asta ii putem da la mumu fara sa-i mai bagam bani in buzunar.

http://www.steauafc.com/ro/articole/bilete...unirealbaiulia/

Eu am fost la meciul cu fener si inca ma pot loga pe "online tickets". Sper sa ajung maine sa-mi iau bilet si sa vad daca am fost intersiz.

Si-a luat cineva bilet, dintre cei care au fost la Peluza Nord la meciul cu Fener?

Vinde, pleaca, mori, ciobane!!!!!

Edited by Quetzalcoatl

Mi-am luat azi bilet gratis cu carnetul de student. Cele gratis se pare ca se dau doar la T2. Mentionez ca am stat la nord la meciul cu fener, dar s-ar putea ca eu sa fiu caz mai aparte pt ca eu niciodata nu le-am dat buletinul, m-am tot fofilit si le dadeam ba pasaportul ba permisul de conducere...

@boggie nu au interzis pe nimeni dupa meciul du fener. Poate doar grupul de la t2