Virgil

Fenerbahce Sk - Steaua Fc 3-1 (1-1)

165 posts in this topic

sa mi zic si eu parerea care am crezut ca le am vazut pe toate:golanski mijlocas central...........ce poti spune la asa schimbare,apoi ce i 2 travestiti din echipa:toja si Dayro moreno plus celebrul atlet bulanel Nicolita,in concluzie o echipa pe gustul lui Gigi facuta de Gigi cu celebrul antrenor ofensiv Stoichita p.i.p.i.

FC Twente - FC Sheriff 2 - 1

Inca mai avem sanse matematice.  :bananadance:

Nu stiu ce ne mai batem capul cu meciurile astea si asa dupa fiecare meci ne enervam mai mult. Trebuie sa scapam odata de nenorocitu' asta care a distrus clubul! 

Dar nu vad ce va asteptati; chiar sperati sa facem ceva la Istambul in contextul in care conducerea din ultimii ani a fost de un amatorism iesit din comun?

FC Twente - FC Sheriff 2 - 1

Inca mai avem sanse matematice.

Cu astea ramanem....

suntem praf si pulbere! ne meritam soarta! cand ma gandesc cati oameni seriosi condamna protestul impotriva ciobanului....!

Vinde, pleaca, mori!

Singurul lucru pe care il regret e ca Steaua n-a putut sa ramana invincibila in fata turcilor. Mai exact, a mai cazut un mit. Un mit pe care nu mai avem cum sa-l recuperam. Si asta, trebuie subliniat, sub domnia ciobanului de Pipera.

Din pacate Steaua adevarata mai are foarte putine resurse spirituale legate de traditia si istoria clubului, resurse pe care ciobanul inca nu le-a descoperit ca sa mai traga o flegma pe ele.

Pe de alta parte se vede diferenta intre a juca pentru Champions League si a juca in Europa League. In urma cu doar 1 an, in cea mai mare proportie, aceeasi echipa reusea sa scoata Galata, care apropo i-a umilit pe spurcati cu un 7-1 si goluri de poveste, iar acum, in doar 2 saptamani Fener ne-a scos fotbalul din cap. Se observa foarte clar ca banul e elementul principal si pentru jucatori si pentru creditor.

Degeaba ne dam cu capul de pereti..pentru ca ciobanul a mancat prea mult rahat cand era mic, tinand cont ca toate ii merg struna : adio Europa, adio Cupa Romaniei, bine te-am gasit Champions League.

Ma doare sa nu-mi doresc ca echipa asta sa nu castige campionatul dupa cativa ani de umilinte, insa asta e singura solutie de viitor. Cat mai departe de locul 1, cu atat mai bine. Pana pleaca nenorocitul din loja.

In 4 meciuri am acumulat 2 puncte si am inscris un gol. In schimb am primit 4. Si mai sunt 2 jocuri. De-acum inainte D-zeu cu mila.

Respect Zapata pentru sufletul pe care il pune meci de meci si pentru ca indiferent de miza sau de scor el zboara din bara-n bara. In rest, afara cu totii din Ghencea, mercenari nenorociti !!!

Nu trebuie sa ne suparam. Fenerbahce a dat clase asta seara Stelei. Diferenta a facut-o valoarea jucatorilor. In timp ce Becali a redus salariile jucatorilor, vedetele turcilor primesc salaraii de milioane de euro. Fata de stadionul Saracioglu, cu 50 zecisiceva de mii de locuri, Templul din Ghencea a devenit o biata bisericuta. Fotbalul din Turcia e net superior celui romanesc. Vina o poarta conducatorii fotbalului romanesc si ai cluburilor de fotbal.

Singurul lucru pe care il regret e ca Steaua n-a putut sa ramana invincibila in fata turcilor. Mai exact, a mai cazut un mit. Un mit pe care nu mai avem cum sa-l recuperam. Si asta, trebuie subliniat, sub domnia ciobanului de Pipera. ................................................................................

..............................

Respect Zapata pentru sufletul pe care il pune meci de meci si pentru ca indiferent de miza sau de scor el zboara din bara-n bara. In rest, afara cu totii din Ghencea, mercenari nenorociti !!!

Exact la asta ma gandeam si eu...Era un lucru cu care ne mandream...Acum rad turcii de noi,ne-au tras-o de doua ori...Multumim Jiji...

Fara Zapata o luam mult mai rau....Restul,cum zici si tu,mercenari!Plecati cu totii,cu cioban cu tot!!!Rusine sa va fie!

Limbita mai are sa-l puna pe Zapata atacant si le-a facut pe toate. E un mare antrenor, bine ca nu l-a vazut Papua Noua Guinee ca sigur ni-l fura la nationala. Hai cu locurile 2-6 sa mai faca jijiiiii bani de un nou campionat.

Sa dea Dumnezeu sa se desfiinteze tot trustul media pro. Si toti sclavii de acolo car fac stiri cu sange, violuri si nenorociri, toti comentatorii sportivi care-l pupa-n anus pe cioban, toti incultii care aduc si fac emisiuni cu manelisti, sa ramana toti fara locuri de munca si sa nu-i angajeze nimeni. Sa va manance criza economica, scârbelor. Si pe voi si pe Becali. Sa ajungeti si voi sa traiti ca oamenii de rand, asta va doresc ! Sa vedeti si voi cum e sa stati intr-o tara de rahat si sa n-ai parte de bucurie nici din partea echipei cu care tii din cauza unor gaozari cu bani care au pus monopol pe fotbal.

Asa sa va dea Dumnezeu!

Despre meciul cu Steaua nu comentez, stim cu totii cum a fost. Asa meci, asa comentator. De :shit:

Insa mi-a placut jocul Unirii de ieri, iar TVR-ul arata inca odata ca nu e platit degeaba. Nicio reclama in timpul meciului, calitate in imagine, si comentariu de nota 10.

ce sa castigi cu panarama de patron...si panarama de antrenor.... mai e putin si o sa ajunga si o panarama de echipa care sa evite retrogradarea X(

eram asigur ca o sa pierdem....dar am sperat dupa golul lui Kapetanos.....degeaba ...Stoichita cu mintea lui de oier secund a facut'o

Sportingbet si a retras sponsorizarea?vad ca e acoperita sigla pe tricouri....

pai si s-au zgarcit sa faca alte tricouri? au preferat sa le picteze pe astea cu o linie pe piept? SCARBOS...

se pare ca sirul umilintelor va continua mult si bine... sper din tot sufletul sa fie curmat de plecarea becakatului, inclusiv pe vesnicele plaiuri ale oieritului, cum spuneau indienii.

pacat de zapata, pacat de kapetanos. am curaj sa spun ca grecul este un varf excelent. daca ar juca intr-o echipa adevarata, ar da 30-40 de goluri pe sezon. ma intreb mereu de unde scoate si golurile pe care le reuseste, intr-o echipa a Stelei care joaca orice numai fotbal nu!

incet incet ma lamuresc de ce imi placea jocul Stelei cu Bergodi si nu imi place jocul Stelei lui Stoichita. acum joaca toja, morena, Banel... astia trei sunt cei ce impiedica jocul in viteza, cei ce strica toate combinatiile. la ei se strica tot, la ei se frange jocul.

bicfalvi... nu ii contest calitatile de fotbalist. insa are mari probleme de psihic. milogeala si imfatuarea ii vor distruge viitorul de fotbalist. numai boul de Radoi mai cersea fault in atac in loc sa faca pe dracul in patru sa respinga mingea din preajma careului!

turcii? sunt peste noi cu multe clase, e dureros sa admiti asta, dar asta e adevarul. e dureros sa traiesti o atmosfera frumoasa pe terenul adversarei.

dar... vine meciul cu alba iuli parca, hai sa ne pregatim de o noua portie de muhhe pentru Jiji, Stoichita si Argaseala.

pentru a grabi plecarea becaliotului, cred ca e timpul sa-i luam la p...a si familia, fetele si nevasta. sa scurtam suferinta.

Baieti,ce are oieru' de n-a dat el nici o declaratie?s-a spanzurat?

se gîndește ce să zică de Szekely...

Baieti,ce are oieru' de n-a dat el nici o declaratie?s-a spanzurat?

N-are timp,se pregateste sa plece in jungla,n-ai auzit ca vrea sa devina Tarzan? :D Nu da ciobanul ca e in campanie electorala si n-are voie sa mai apara!Ce tristete pe cei de la sport.ro si gsp....Saracii...

baiieti va felicit ati jucat bine totusi.daca dadea kapetanos la0-0 golul ala daca nu rata Nicolita dela 6 metri era altfel acuma vorbeam altfel.nu mia placut de Nicolita ieri deloc trebuia sa intre Dayro moreno mai devreme si sa iasa Nicolita in locul lui tanase.daca ratezi doua faze clare la inceputul meciului la cupele europene in deplasare nu este bine nu ai luxul sa ratezi.ieri inima mea era cu voi sincer m-am suparat cu voi m-am bucurat tot cu voi cu golul vostru.sper sa castigati cele 2 meciuri si fener sa le piarda.bafta in continuare.ieri cand ma uitam la meciul vostru am simtit ca chiar iubesc echipa asta(Steaua)...ca un stelist adevarat m-am suparat mult de tot.sper sa castigam meciurile ramase.

bafta in continuare.... forzateaua

Edited by bodrumdan_barkahan

Si noi felicitam Galatasaray pentru victoria asupra cateilor....Iar despre noi,ce sa mai zicem,suntem cum suntem,pe nicaieri... **** you Jiji !!!

Edited by red&blue_boy

Bai tata ... dar cat de haotic am putut sa jucam in a 2-a repriza! De mult n-am mai vazut o astfel de ... Steaua. :(

Si eu care credeam ca s-a inteles Linge Pi.zda Stoichita cu pretenaru' Roberto Carlos sa facem si noi un egal..

M-a dezamagit.

Si eu care credeam ca s-a inteles Linge Pi.zda Stoichita cu pretenaru' Roberto Carlos sa facem si noi un egal..

M-a dezamagit.

Nu. Dar s-au inteles ca dupa meci Roberto Carlos sa-i laude pe "jucatorii" de la Fc Steaua. Si sa se prefaca ca a fost greu jocul pt ei.

Edited by Fan FC Steaua

Eee, pai asa zic toti dupa ce te bat, indiferent de adversar! A devenit un stereotip deja!