ariven21

Imagini Tricouri Steaua

143 posts in this topic

doamne.. bluza cu Lacatus.. e de vis

Da, este... trebuie data jos porcaria aia de stema cusuta foarte neinspirat de posesorul tricoului si este exact ca cele de pe programul de meci de la semifinala din 86.

Edited by mstef

Tricoul in sine este foarte misto, dar emblema aia cam strica toata smechieria.

Da, este... trebuie data jos porcaria aia de stema cusuta foarte neinspirat de posesorul tricoului si este exact ca cele de pe programul de meci de la semifinala din 86.

eu l-am intrebat daca tricoul este replica, iar el mi-a raspuns ca este original, dar cand l-am intrebat de ce are emblema aia dubioasa nu mi-a mai raspuns..... in Italia era un magazin cu tricouri vechi, de genul acesta.... unul semana leit cu cel al lui Duckadam din finala cu Barcelona, doar ca avea in piept emblema unei echipe germane, imi scapa numele.

salve baieti, scuzati absenta prelunga, dar s-au intamplat multe, poate prea multe...

Echipamentele care le-am promis le voi urca incet incet in cursul saptamanii viitoare, cas aterminam cu perioada anilor 80 (asa in linii foarte mari).

Despre tricoul cu Lacatus va spun ca stema e de data recenta, chiar eu am cumparat asa ceva dintr-o piata clujeana, exact cum apare in acele imagini, culorile fiind dispuse invers. Deci cel putin la stema a dat-o in bara. Presupun un scenariu... tricoul a fost gasit accidental in second hand, luat cu un pret derizoriu si aplicata stema aceea.

Pe asemenea tipar, daca doream sa fac niste bani am dat de tricouri adidas si puma care puteam sa le trec drept echipamente ale craiovei sau a javrelor. Nu recomand achizitia acestui tricou. De short... la fel, sunt foarte multe echipe care au purtat acel model alb cu dungi rosii... una ar fi chiar Bayern. Sa zicem ca sunt sceptic... Si o sa va demontrez de ce, dar intr-un post viitor.

Nu cred ca este original, deoarece, pana in 2001, Steaua a jucat numai cu tricouri Adidas. Asta nu este Adidas, iar cu Bancorex pe tricouri erau in perioada 95-97. Pare un model de copii si juniori, ceva de genul...

Echipamentele adidas au fost superbe,SUPERBE.In plus cu un echipament adidas am castigat Champions League si supercupa europei in 1986.Nu inteleg de ce naiba am trecut la prostii aia de la nike.Probabil cand ciobanul a aflat ca echipamentele nike se vand la bani multi,imediat i-a zis lui sclavaseala sa schimbe brandul.Chiar as vrea si eu sa stiu in ce an am trecut de la adidas la nike.Si in plus m-am saturat sa copiem Barcelona.Mereu suntem comparati cu ei si l-a echipament si stil de joc si jucatori si nush ce.Nu putem sa avem si noi originalul nostru,sa fim Steaua?Sa avem propriu stil de joc,proria academie de tineri,propriu echipament necopiat(preferabil sa fie adidas)?Daca as ajunge patron la Steaua ,unul dintre primele lucruri ar fi sa trec imediat la adidas.

Am si eu un tricou de cand eram mai mic...si tin minte ca m-am rugat de mama mea sa mi-l cumpere...

2010_10_25_20.28.20.jpg

2010_10_25_20.28.42.jpg

Si am si un fular de prin 80-90 nu stiu exact:

2010_10_25_20.29.54.jpg

2010_10_25_20.30.39.jpg

2010_10_25_20.30.12.jpg

Edited by Axe06

Tricoul cu Steaua e din 2005 cam asa....

Ce ai vrut sa ne arati cu fularul ala cu Foresta ? Din ce vad aici e fcsteaua.ro nu foresta.ro

Ce ai vrut sa ne arati cu fularul ala cu Foresta ? Din ce vad aici e fcsteaua.ro nu foresta.ro

Foresta echipa stelelor.. episodul dinamu! cred ca la asta a batutl el..

pai daca iti amintesti de un meci care in prima repriza a fost 0-4 apoi sa terminat 5-4:-?..

Foresta echipa stelelor.. episodul dinamu! cred ca la asta a batutl el..

eu cred ca ti-a facut contrafular..la zona din care esti tu..

ca probabil tu ai Legione Sudica..de la teleorman nu din alt motiv..

eu cred ca ti-a facut contrafular..la zona din care esti tu..

ca probabil tu ai Legione Sudica..de la teleorman nu din alt motiv..

ma frate da tu ai obsesie cu judetul asta? am observat ca mereu cand vreun "ultras" isi pune sud la nume ii bagi faza cu sud vine de la teleorman?

Nu am nimic cu nimeni, dar devine obositoare reptarea asta si lasa impresia ca oamenii din acel judet sunt niste nulitati, nu imi place cand cineva face misto de niste oameni doar pentru ca au o anumita specificitate/particularitati, eu ii iubesc pe romanii din Teleorman la fel ca pe cei din Alba, Cluj, Olt sau Iasi indiferent de unde ar fi ei.

PS: eu sunt de la paris, deci nu intra cu mine in polemici geografico-istorice, da stiu ca o sa faci misto de mine, dar macar ti-am spus ceva ce ma enerveaza

ma frate da tu ai obsesie cu judetul asta? am observat ca mereu cand vreun "ultras" isi pune sud la nume ii bagi faza cu sud vine de la teleorman?

Nu am nimic cu nimeni, dar devine obositoare reptarea asta si lasa impresia ca oamenii din acel judet sunt niste nulitati, nu imi place cand cineva face misto de niste oameni doar pentru ca au o anumita specificitate/particularitati, eu ii iubesc pe romanii din Teleorman la fel ca pe cei din Alba, Cluj, Olt sau Iasi indiferent de unde ar fi ei.

PS: eu sunt de la paris, deci nu intra cu mine in polemici geografico-istorice, da stiu ca o sa faci misto de mine, dar macar ti-am spus ceva ce ma enerveaza

bravo ma..Craciun fericit..