Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Steaua 4-1 Sportul!

202 posts in this topic

Urmatorul meci de campionat pe care echipa noastra il va disputa este impotriva Sportului Studentesc--duminica---20.11.2005

Comentarii aici inainte si dupa meci!

sanse mici. "Galeria" noastra tine cu adversarul si la meciul asta.

va fi greu, dupa meciul asta de azi cu CFR :( au jucat penibil!!Bostina Banel...

Din pacate vom juca iar fara suporteri.Totusi, Steaua a castigat meciul impotriva Agentiei pentru combaterea rasismului de dupa meciul cu rapid din primavara. Atunci am fost suspendati pentru meciul cu FC Arges(ca urmare a sesizarii facute de acea agentie) Nu ar fi normal sa ni se reduca acum o etapa de suspendare?

Din pacate vom juca iar fara suporteri.Totusi, Steaua a castigat meciul impotriva Agentiei pentru combaterea rasismului de dupa meciul cu rapid din primavara. Atunci am fost suspendati pentru meciul cu FC Arges(ca urmare a sesizarii facute de acea agentie) Nu ar fi normal sa ni se reduca acum o etapa de suspendare?

Avand in vedere cretinii de la LPF & FRF slabe sanse...

Avem nevoie de victorie ca de aer...dar Petrescu si Sportu o sa joace super bine...normal nu?? acum nu mai joaca cu Dinamo...

In ultima perioada am disputat foarte multe meciuri solicitante care si-au pus amprenta asupra jocului echipei. In plus, au lipsit Mirel Radoi si Mihai Nesu. Avem acum la dispozitie o pauza de doua saptamani sa refacem tonusul echipei. Sper sa castigam meciul cu Sportul. Este vital. Daca nu reusim acest lucru, putem spune ca am pierdut titlul.

Trebuie sa-i multumit lui Rada pentru ca l-a scos din circuit pe Radoi si de atunci nu jucam nimic la mijloc.

Ai nostri vor avea suficient timp pentru a se odihni si pentru a invinge Sportul,acest aliat fatis al lui Dinamo.

Ambitia jucatorilor nostri,combinata cu teama de un nou esec,ii vor face pe ai nostri sa joace draceste si sa castige.

E posibil se se reia traditia celor 4 goluri inscrise fara a primi vreunul.

Am incredere in baieti.

Pronostic Steaua - Sportul Studentesc : 1.

Trebuie sa-i multumit lui Rada pentru ca l-a scos din circuit pe Radoi si de atunci nu jucam nimic la mijloc.

Eu cred ca nu lipsa lui Radoi se va vedea in meciul cu Sportul, pentru ca eu cred ca va revenii... Imi este teama sa nu vad o cadere de moral la ai nostri pe plan intern din acest moment... Suporterii vor lipsii... aia se va vedea...

nici nu stiu ce sa cer de la meciul asta ??? am cerut victorie cu gloria .. si victorie sau macar egal cu CFR .. acum nu stiu ce sa mai zic .. sa cer o infrangere poate vine o victorie ???????

Am ajuns sa ne speriem de sportul??? bine ca la cum am jucat azi nu mai zic nimic asteptam meciul si vedem ce iese.Protasov stie ce e de facut asa ca nu ma tem (poate doar un pic )

Hai ca mai mereu Sportul ne-a dat emotii.Cu atat mai mult acum cand suntem in eclipsa de forma ne gandim ca le trece prin cap sa ne bata.

Pai si nu e normal sa le treaca asta prin cap?

Eu zic ca pierdem tot cu 1-0 ca vad ca a inceput sa devina un laitmotiv

Dupa asta nu mai pierdem un punct pana la finalul campionatului... SIGUR ASTA...

E bine venita aceasta pauza de 2 saptamani...sa refacem tonusul echipei!Vom invinge Sportul...este neaparat nevoie....Campionatul e lung!!!

SPRE 23!!!

Eu cred ca cel mai greu adversar din meciul cu sportul va fi lipsa publicului...sa speram ca ma insel...

Tocami pentru ca cel mai dificil obstacol va fi lipsa publicului nu inteleg atitudinea extrem de critica la dresa echipei a unora. mai inatai ar trebui nsa ne uitam in propria ograda, si sa recunoastem, noi suporterii ca o mare parte din vina celor intamplate o avem noi. s-a pierdut cu Bistrita si din cauza noastra, lucru care a apasat si mai mult jucatorii al 1-0 pentru Cluj.

Asa ca inainte sa cerem schimbari si remanieri la nivelul echipei, ar tebui sa facem putina ordine in curtea noastra.

Tocami pentru ca cel mai dificil obstacol va fi lipsa publicului nu inteleg atitudinea extrem de critica la dresa echipei a unora. mai inatai ar trebui nsa ne uitam in propria ograda, si sa recunoastem, noi suporterii ca o mare parte din vina celor intamplate o avem noi. s-a pierdut cu Bistrita si din cauza noastra, lucru care a apasat si mai mult jucatorii al 1-0 pentru Cluj.  

Asa ca inainte sa cerem schimbari si remanieri la nivelul echipei, ar tebui sa facem putina ordine in curtea noastra.

Ai dreptate...insa mai sunt si alti factori...sti si tu care...jandarmeria, militia, arbitri, pasarile cerului si tot asa...insa sper sa castigam cu sportul, vor avea destul timp 2 saptamani sa se odihneasca jucatorii mai ales ca nu jucam nici in Cupa UEFA, stam etpa asta...

Sper sa se odihneasca si sa revina la forma din meciurile cu Farul si Lens. In plus de asta sper sa revina si Radoi. Trebuie sa castigam toate meciurile ramase din tur pentru ca sunt sigur ca Dinamo va mai pierde si ea puncte in urmatoarele meciuri.

Eu sper cel putin sa terminam turul aproape de Dinamo macar 2 puncte! Ca returul o sa vina si o sa fie infernal pentru catei! Eu zic daca reusim sa ne apropiem de catei pana la finalul turului la 2 puncte avem sanse mari sa castigam campionatul!

Eu sper cel putin sa terminam turul aproape de Dinamo macar 2 puncte! Ca returul o sa vina si o sa fie infernal pentru catei! Eu zic daca reusim sa ne apropiem de catei pana la finalul turului la 2 puncte avem sanse mari sa castigam campionatul!

S-ar putea sa ma insel, dar nu stiu daca in ultimii ani vreo echipa care a fost campioana de toamna a pierdut titlul...

Referitor la meciul cu Sportul: este clar ca vom avea in fata o echipa super-motivata si sper sa nu transformam in complex total faptul ca am fost batuti deja de 2 ori de echipe ale componentilor Generatiei de Aur, din care face parte si Petrescu ...

Sign in to follow this  
Followers 0