madyfree1987

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

impacarea   269 members have voted

1. 1. Te impaci cu Gigi Becali?

• da
      9
    • nu
      260

Please sign in or register to vote in this poll.

359 posts in this topic

Daca ne va interzice o va face doar ilegal. Altfel nu are cum. Si vom avea castig de cauza in instanta (desi poate unii din noi nu vor intra cu Fener).

Oricum trebuie sa fi facut o munca titanica sa caute fetzele oamenilor care injura de pe inregistrarile video si apoi sa se uite in baza de date sa vada cu cine seamana :) Pentru ca nu exista o aplicatie de face recognition asa performanta incat sa faca asta automat.

Edited by fedora

Fedora, esti cumva avocat?Aici nu e mai vorba de pareri personale, ci de aspecte juridice...E cineva avocat?Ne-ar putea lamuri mai bine.

Parerea mea e ca astea sunt vorbe in vant, scornite de cioban si de "profesionistii" care il inconjoara, ca sa ne sperie si sa cadem la pace. E aproape imposibil de crezut ca cineva poate sa identifice un numar atat de mare de persoane prin comparatie cu niste fotografii de buletin, fotografii care la cei mai multi dateaza cu cativa ani buni in spate. Daca unuia de 20 de ani i se compara figura de pe secventele filmate cu poza de buletin, care e facuta cu 6 ani in urma, pai cine ar putea spune cu siguranta ca e vorba de una si aceeasi persoana. Apoi, sunt sigur ca se vor face mari confuzii, si probabil persoane care sunt "curate", vor fi interzise la a intra pe stadion. Asta e o masura dis-pe-ra-ta si din pacate, vor face Steaua de ras in toata Europa daca va fi pusa in aplicare.

In cel mai fericit caz pentru ei, ii vor interzice pe mai marii galeriei, din moment ce ei sunt mai cunoscuti decat marea masa de suporteri. Asta doar pentru a-i da exemplu, nu ca ar face-o si corect dpdv legal.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la intrarile la meciul cu turcii (daca se va intampla cum a zis ciobanul), mai intai cu controalele, apoi cu agentii de paza ce vor trebui sa verifice fiecare om in parte pe baza buletinului, si in cele din urma turnichetii Poli.i care se vor bloca din 3 in 3 minute.

Si eu cred ca e un pic ciudat cu a descoperit el cei 1000 de suporteri , sincer va zic ca si eu si un prieten de al meu care avem abonamente ,avem poza din buletin de cand eram mici , daca confrunti pozele nu seamana deloc, chiar si la poarta la intrare am avut odata demult o problema de genu ca nu e abonamentul meu ... deci mi se pare aiurea

Cat de curand vom afla daca e abureala sau chiar a interzis accesul stelistilor pe stadion.

M-a amuzat amenintarea pe care ciobanul a adresat-o lui Lecce(ca nu va mai intra pe stadion) :))

Daca ciobanul si slugareala interzic accesul stelistilor, va fi foarte nasol pt cei 2....Ma astept la orice tip de evenimente!:|

Sunt curios care sunt cei 3 care vor sa se impace cu Becali ? :))) si de ce ? :)))

Ori sunt membrii png cu acte, ori sunt "membrii png" fara acte, daca intelegi ce vreau sa zic. :rolleyes:

Acum se vede ca il doare si ca nu-i place sa fie injurat de "huligani"

In cazul in care abonamentele chiar vor fi anulate,in semn de solidaritate cu peluzele nord si sud,propun ca cei de la tribune sa continuam protestul indiferent de consecinta...ori la bal ori la spital..ori inchide tot stadionul ori o suge. Personal asa cred ca ar fi normal - sa fim alaturi de cei din peluze.

Tu ma Fane, tu. Dar cati sunt ca tine in tribune? Cati sunt care pun demnitatea pe primul plan si nu meciul? Remember Steaua-Dinamo ;)

Ori sunt membrii png cu acte, ori sunt "membrii png" fara acte, daca intelegi ce vreau sa zic. :rolleyes:

:) te inteleg ... , ori are Mache cont pe FC Steaua :))

In primul rand, nu va anula niciun abonament.

In al doilea rand, singura masura pe care o poate lua este sã nu vanda bilete abonatilor de la peluze.

In al treilea rand, daca acestia vor lua totusi bilet pe buletinul lor, NU LI SE VA PUTEA INTERZICE ACCESUL PE STADION. De ce? Pentru ca pe camere, nu aveau cum sa singularizeze fetele celor care au strigat din multime. Doar in CSI se poate face asta.

Si apoi, cum verifici efectiv sa vezi daca fetele sunt aceleasi? O sa primeasca BGS-isiii poze cu grupul si vor sta sa verifice daca cei de la intrare sunt cei din poza? Sa fim seriosi.

Parerea mea e ca singura masura plauzibila pe care o poate lua e sa nu vanda bilete abonatilor de la peluze. Dar daca acestia vor putea cumpara bilete, nu va nicio problema.

Ce-i aia CSI?

Criminal Squad Investigation!:)) E un film serial.

Momentan doar ne dam cu presupusul...Vedem la meciul cu fener,daca a interzis sau nu.

Tu ma Fane, tu. Dar cati sunt ca tine in tribune? Cati sunt care pun demnitatea pe primul plan si nu meciul? Remember Steaua-Dinamo ;)

Stai sa vezi ce fug aia cand incepe lumea sa protesteze, ca de huiduit sau tipat la noi nu mai are curaj ca nu vor mai fi garduri :))

As vrea sa cred ca pe langa cei din AISS,ULTIMI RIBELLI,FOSA DEI CAMPIONI & DOROBANTII,se vor mai alatura si altii.

Edited by Fane

Bine bine, voi veti continua protestul, dar samantarii? Aia care tin cu Steaua doar ca e 'nea Jiji' patron si pentru ca "Steaua e numa' una"? :rolleyes: Aia sigur se vor feri ca sa nu zica oierul sef (cum a spus Lari, sper sa nu ma insel, intr-un articol) ca fac parte din gloata de drogati si vagabonzi care-l contesta!

@Astristul

Asta este cel mai greu...sa convingem cetatenii !

CSI sunt aia care lucreaza la Criminalistica. In serial au o gramada de aparatura high tech, cam sf. De-aia ziceam.

Daca Gigi are impresia ca prin "anularea abonamentelor" a rezolvat problema... se insala... multi dintre cei de la peluze nu si-au facut abonamente din diverse motive, deci pot intra la meciuri