madyfree1987

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

impacarea   269 members have voted

1. 1. Te impaci cu Gigi Becali?

• da
      9
    • nu
      260

Please sign in or register to vote in this poll.

359 posts in this topic

In legatura cu discutia, intr-adevar e halucinanta, dar au trecut aproape 5 ani de atunci. Intre timp multe s-au mai intamplat intre rahatii aia 2. Pun pariu ca iese in scurt timp Dragomir si motiveaza ca totul a fost la nervi, ca Gigi e baiat destept si ca sunt buni prieteni.

ar fi frumos ca DNA-ul sa se autosesizeze sau AISS sa trimita mail prin formularul de sesizari a actelor de coruptie.. ce poate fi o declaratie si un autodenunt mai clar de atat decat asta!

Fii serios ! Cum sa ai incredere in Gsp sau Prosport sau in oricare alta publicatie de sport ? De parca nu stim ca Becali le-a vandut zeci de mii de ziare zilnic si a fost o sursa neincetata pentru articole. Iar in cazul in care un reprezentat ar fi prezent intr-o emisiune televizata, mai mult ca sigur ca gibonul s-ar alarma si ar intra intr-un dialog, asa cum numai el reuseste s-o faca. Intr-un dialog 1-1 cu Becali nu ai cum sa castigi, pentru ca nu vorbesti cu o persoana capabila sa reproduca o afirmatie coerenta si in final renunti. Pe langa asta, toata lumea o sa-i intrebe pe "drogati" de ce au recurs la aruncarea tortelor in teren, la scandari, la proteste ? Iar raspunsul evident : pentru a scapa de cancerul din loja, crezi ca va fi inteles ? Tot noi iesim in pierdere.

Pana la urma masura asta trebuie ignorata, pentru ca nu are nici un alt suport decat mintea subreda a lui cacareaza-imparat si protestele sa continue sub orice forma.

In legatura cu discutia, intr-adevar e halucinanta, dar au trecut aproape 5 ani de atunci. Intre timp multe s-au mai intamplat intre rahatii aia 2. Pun pariu ca iese in scurt timp Dragomir si motiveaza ca totul a fost la nervi, ca Gigi e baiat destept si ca sunt buni prieteni.

nu te contrazic , poate ca ai dreptate , sa il ignoram . nici eu nu am incredere in ziare , dar stii foarte bina ca ratingul e cel care conteaza si o faza de genul asta ar fi acceptate de oricine .

ar fi frumos ca DNA-ul sa se autosesizeze sau AISS sa trimita mail prin formularul de sesizari a actelor de coruptie.. ce poate fi o declaratie si un autodenunt mai clar de atat decat asta!

Au trecut 4 ani jumate de atunci ! Nimeni nu s-a sesizat, chiar si cand militianu' a spus ca s-a autodenuntat, dar ca nimeni nu-l va auzi. Si aici exista 2 variante : 1. Dragomir a facut spume si a spus totul la nervi, caz in care se poate apara foarte simplu, mai ales ca n-a fost nici primul si nici ultimul ce l-a acuzat pe cioban de furt, santaj, camatarie etc. 2. Totul sa fie adevarat, dar nimeni sa nu mai poata face nimic. Dna-ul si toate autoritatile pamantului au avut un moment prielnic cat gibonul a fost in puscarie, atunci trebuiau sa il acuze si sa-l condamne pentru tot ce a facut, dar din pacate i-au dat drumul, moment numai bun sa-si asigure viitorul din punctul asta de vedere. Si daca mai adaugam ca e si europarlamentar cu imunitate..

@madyfree1987

Scandalurile atrag rating, vanzari de ziare, etc. dar gandeste-te ca ziaristii il prefera pe Becali pentru asta, pentru ca ciobanul a facut si va face puncte de rating tocmai prin prostie, limbaj, incultura. Pe de alta parte, ce interes ar avea cetatenii sau oamenii simpli sa urmareasca dialoguri ale unor persoane din galerie, din AISS, care sunt pe langa numele Becali, anonime. Iar conceptia majoritatii romanilor cu privire la manifestatiile mai putin ortodoxe de pe stadioane este un avantaj pentru Becali.

Partea buna din contextul asta e ca protestele si scandarile la adresa lui, il fac sa-si piarda rabdarea pe zi ce trece si ma astept la un gest de disperare, care sa enerveze intreaga masa de stelisti si suporteri, in asa hal incat sa existe o singura voce care sa-l ceara afara de la Steaua.

Edited by cristian014

partea frumoasa e ca protestele incep sa dea roade! ciobenu` devine din ce in ce mai incoerent in ceea ce face, semn ca nu mai judeca. CIOBANE SE APROPIE TIMPUL!!! TIC-TAC....TIC-TAC.....TIC-TAC!!!

nu putem spera la suport din partea presei...presa e cumparata peste 90%, sau cu alte cuvinte...noi nu avem presa sportiva. Nea Imi il contesta, Loti la fel, Balint a iesit la atac...Belo a avut si el o mica incercare...asteptam suport din partea a cat mai multe glorii steliste, oameni care au facut istorie si performanta sub aceste culori!

partea frumoasa e ca protestele incep sa dea roade! ciobenu` devine din ce in ce mai incoerent in ceea ce face, semn ca nu mai judeca. CIOBANE SE APROPIE TIMPUL!!! TIC-TAC....TIC-TAC.....TIC-TAC!!!

nu putem spera la suport din partea presei...presa e cumparata peste 90%, sau cu alte cuvinte...noi nu avem presa sportiva. Nea Imi il contesta, Loti la fel, Balint a iesit la atac...Belo a avut si el o mica incercare...asteptam suport din partea a cat mai multe glorii steliste, oameni care au facut istorie si performanta sub aceste culori!

cica si Hagi o sa zica ceva azi la Antena 1.. acum nu stiu cat o fi de adevarat.. dar Doamne ajuta...

a.. si interesant este ca Prosport publica din ce in ce mai puternic articole contra gibonului...

Edited by aklik

cica si Hagi o sa zica ceva azi la Antena 1.. acum nu stiu cat o fi de adevarat.. dar Doamne ajuta...

a.. si interesant este ca Prosport publica din ce in ce mai puternic articole contra gibonului...

si eu raman la parerea ca prosport va fi impotriva lui Gigi , astia vor sa isi vanda ziarul , sunt pe interes , daca asa va avea succes il va distruge cu declaratii pe Becali. ziarele sunt cele mai mari curve...Totul pentru bani si putere. ;)

Nu o sa ne ajute presa prieteni. Astia sunt doar pe interes nu ati vazut ca niciun realizator de la TV de sport nu il infrunta deloc. Stau ca niste mielusei si inghit tot ce debiteaza ciobanul. Singurul "ajutor" pe care il vom primi de la ei ar fi sa mediatizeze declaratii ale fostelor glorii daca acestea ar aparea. Dar si asa ei doar ar da declaratiile fara a le sustine si l-ar suna imediat pe gibon sa-i ceara parerea.

FORZA Steaua!

MORI CIOBANE!

Pai asta cu abonamente pt elevei si studenti la 1 leu nu e rea! Adica 60-70% din cei care il injura isi vor putea lua abonament cu 1 leu! Sunt foarte multi studenti in peluze,sunt si elevi,iar pt cei ce lucreaza,sa dai 10 ron pe un belet pe net,nu e mare scofala... E DISPERAT, si asta se vede!

Se strange latul,cretinule!

@bodanelu

Eu cand mi-am facut anul asta abonament, n-am primit niciun contract. Decat abonamentul si chitanta.

Doar sezonul trecut mi s-a dat si un contract.

Am impresia ca la abonatii vechi, din sezonul trecut, nu li s-a mai dat contract pentru ca s-a prelungit cel vechi, sau ceva de genul asta. De aia s-a dat doar o chitanta. Daca gresesc, corectati-ma! ;)

Am impresia ca la abonatii vechi, din sezonul trecut, nu li s-a mai dat contract pentru ca s-a prelungit cel vechi, sau ceva de genul asta. De aia s-a dat doar o chitanta. Daca gresesc, corectati-ma! ;)

Sa stii ca ai dreptate , ca stiu ca stateam la coada si am intrebat de contract si a zis ca se prelungeste , doar la noii veniti li se inmana contract. ;)

Si iata declaratia lui Hagi.

Hagi apãrã suporterii! "Stadionul Steaua aratã ca o pușcãrie!"

Cel mai mare fotbalist din istoria României, Gheorghe Hagi, a criticat deciziile represive ale lui Gigi Becali, fațã de suporterii Stelei. Fostul jucãtor și antrenor al Stelei a declarat cã gardurile de 2,6 metri fac stadionul sã arate ca o pușcãrie.

"Cum a ajuns Stadionul Steaua.... e o imagine cruntã. Gardurile acelea sunt ca la pușcãrie.Când mã jignești, eu sã ce fac sã tac? Steaua trebuie respectatã, nu poți sã declari orice!", a spus Gheorghe Hagi la Antena 1.

in evenimentu zilei apare maine un articol in care purtatorul de cuvant al protectiei consumatorilor spune ca Becali nu ne poate anula abonamentele dar trebuie facuta o sesizare de catre suporteri............AISS,depuneti sesizare

Atunci e bine, daca e nevoie de ceva il am pe cel vechi. Doar sa nu fi bagat paragrafe noi in contractul de sezonul asta, ca eu nu am semnat si pentru alea.

deja prinde contur mizeria asta...

si mai sunt destui naivi care asteapta instiintari pe mail sau prin posta...

Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, spune cã legea 60 susține mãsura luatã de club: "Nu vor intra la meciuri suporterii care au fãcut contramanifestații la meciurile Stelei și care au adus injurii în timpul acestor manifestații ilegale. E o lege pe ordine publicã". Pînã acum, pozele a 1000 de oameni care ar fi manifestat ilegal au fost introduse în baza de date. Aceștia nu vor mai putea intra la partidele roș-albaștrilor

Steaua i-a identificat pe cei care l-au înjurat pe Becali și, ajutatã de "Legea Dragomir", le-a interzis accesul pe stadion

Gigi Becali joacã tare în rãzboiul cu cei care îl contestã. Steaua a luat deja o hotãrîre în premierã și a decis sã interzicã nu mai puțin de 1.000 de persoane la viitoarele meciuri de pe teren propriu, primul fiind cel cu Fenerbahce, pe 22 octombrie.

Pe ce bazã i-a interzis

Cum s-a ajuns ca lista inițialã cu fanii interziși sã se lungeascã spectaculos și sã ajungã la 1.000 de persoane? Dupã meciul cu Gloria Bistrița, Steaua a luat înregistrãrile video cu cei care l-au contestat și l-au înjurat pe Becali. "Legea 60 interzice și îi sancționeazã pe cei care fac contramanifestații, dar și pe cei care aduc injurii în cadrul manifestãrilor publice, iar stadionul și un meci de fotbal sînt manifestații publice. I-am identificat și i-am interzis", a explicat ieri Argãsealã. Hotãrîrea Stelei de a le bloca pãtrunderea pe stadion la viitoarele meciuri a fost facilitatã de un articol din Legea 4, a lui Dragomir, care spune cã un club organizator poate lua o astfel de mãsurã.

Vor fi blocați în calculator

Cum va acționa mãsura împortiva celor interziși? La meciul cu Fenerbahce, dacã vreunul dintre cei 1.000 va veni la casele de bilete sã cumpere tichet, dupã ce casiera îi va introduce datele personale în calculator, automat sistemul va arãta eroare și va bloca posibilitatea de a-i fi emis bilet. La fel și în sistemul on-line, dupã ce își vor introduce datele, se va bloca procedura.

Noua procedurã de ticketing în Ghencea

Pentru a se asigura cã suporterii interziși nu vor putea intra în stadion, Steaua a anunțat mãsuri suplimentare în privința achiziției de tichete, dar și a accesului pe stadion.

Pasul 1: Orice bilet care va fi emis de Steaua va fi eliberat pe baza unui buletin de identitate. Nu se vor mai vinde, ca pînã acum, mai multe tichete pe baza aceluiași CNP.

Pasul 2: La porțile de acces, cel care va veni la stadion va intra doar dacã prezintã propriul Buletin sau Carte de Identitate, iar biletul conține aceleași date ca și pe actul sãu personal. Dacã vine cu propriul buletin, dar cu un bilet care are alte date, nu va fi lãsat în arenã.

Pasul 3: În momentul intrãrii pe poarta turnichetului, respectivului fan i se va face o pozã, care va rãmîne în baza de date a Stelei, alãturi de datele personale care sînt citite de sistemul turnichetului dupã ce biletul a fost citit.

Pasul 4: Dacã în stadion cineva va arunca o torțã, va înjura sau va afișa un banner rasist, obscen ori xenofob, el va fi filmat și, dacã nu va fi identificat și scos din stadion în timpul respectivei partide, la finalul jocului va fi identificat cu ajutorul înregistrãrilor video, confruntate cu pozele din baza de date a Stelei.

Abonamentele la peluze, anulate

Gigi Becali a anunțat ieri o altã mãsurã: "Am anulat toate abonamentele la peluzã. Sã vinã sã-și ia înapoi toți banii, chiar dacã au vãzut deja cîteva meciuri. Din iarnã, sã vinã și cei de la tribune sã-și ia jumãtate din bani pe abonamente. Din iarnã voi vinde abonamente cu 1 leu bucata pentru cã eu vreau pe stadion oameni civilizați, oricum huliganii pe care i-am interzis nu vor mai putea cumpãra niciodatã nici abonamente, nici tichete".

BILA NEAGRÃ

Procedura de acces va fi îngreunatã

Jandarmii și stewarzii vor confrunta la porți datele de pe buletin și de pe bilet, astfel cã accesul în stadion se va face mult mai greu. "Așa este, pãtrunderea în arenã va fi îngreunatã, însã vom deschide porțile cu 4-5 ore înainte de fluierul de start, nu cu douã ore, ca pînã acum", a comentat președintele Valeriu Argãsealã.

BILA ALBÃ

Bișnițarii, primii loviți

Cum nimeni nu va mai putea intra pe stadion dacã nu are pe bilet aceleași date ca pe buletin, rezultã cã cine va cumpãra tichete de la bișnițari nu va acces în arenã. "Faptul cã vom elimina bișnița este una din cele mai importante realizãri, pentru cã acei indivizi reprezintã niște cãpușe între club și suporterii adevãrați", spune Valeriu Argãsealã.

"Suporterul trebuie sã se prezinte la poartã cu biletul și cu buletinul sãu. Dacã numele de pe buletin nu corespunde cu cel de pe bilet, nu va putea intra"

Valeriu Argãsealã, președinte Steaua

POZIÞIA JANDARMERIEI

"E legal"

Purtãtorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a explicat ieri de ce mãsura Stelei este acoperitã de lege

- Domnule Militaru, are Steaua dreptul sã interzicã persoane pe stadion?

- Da, are. Conform Legii numãrul 4, Legea Dragomir, organizatorul are dreptul de a-și lua mãsuri suplimentare de a asigura ordinea pe stadion și poate interzice accesul unor persoane în arenã, cu o condiție.

- Care anume?

- Sã ne trimitã și nouã, Jandarmeriei, numele persoanelor respective. Deja avem și noi, la nivelul întregii țãri, în baza de date a Jandarmeriei, 3.500 de suporteri cu probleme, dar nu toți sînt și interziși pe stadion.

e dureros si frustrant...in aceste conditii ma declar interzis pe stadionul unde am crescut.

P.S:acum ii inteleg perfect pe "paranoicii" care nu si-au cumparat nici macar 1 data in viata bilete pe numele lor,daramite abonamente.

decizia pare sa ii vizeze doar pe posesorii de abonament,printre care ma aflu si eu...

cei care au intrat pe baza de bilet pe perioada protestului nu cred ca vor avea probleme de acces momentan...norocosilor.

Edited by rezistenta_ultras

Mda...eu nu mai am contractul de anul trecut...

Cred ca am putea gasii o firma de avocatura care ar vrea sa-si faca imagine aparand interesele suporterilor , fara alte taxe suplimentare.

Parerea mea...hac , hac !

Stati linistiti, e ILEGAL!

Numai o instanta poate decide daca un spectator poate avea sau nu acces pe un stadion in baza unei legi.

Argaseala inca nu e judecator.

Prezent cu Fener 100%!

Atunci e bine, daca e nevoie de ceva il am pe cel vechi. Doar sa nu fi bagat paragrafe noi in contractul de sezonul asta, ca eu nu am semnat si pentru alea.

N-au voie sa bage in contractul deja existent anexe noi fara sa te instiinteze! Daca ar fi existat, ele trebuiau sa-ti fie prezentate, sa le citesti si daca esti de acord cu ce era scris in acele anexe trebuia sa semnezi pentru ele. Altfel este complet ilegal!

@fedora agentul constatator de la jandarmerie are voie sa-ti dea interdictie. Dar in baza legii 4.

Exact, in baza legii. "Pe baza unui raport al agentului constatator și a unei decizii a unui judecãtor".

Edited by fedora

eu nu inteleg exact cum au identificat ei oamenii dupa poze, adica au confruntat pozele cu poze dintr-o baza de date din evidenta populatiei si asa au gasit numele suporterilor sau cum?

daca ar fi asa, de ce ar fi mai norocosi cei care au intrat cu bilet la meciul cu Bistrita decat cei care au intrat cu abonament, stiind ca numele lor apar pe lista ?

Interdictia se refera doar la meciurile din camp romanesc sau si meciurile organizate sub tutela UEFA?

eu nu inteleg exact cum au identificat ei oamenii dupa poze, adica au confruntat pozele cu poze dintr-o baza de date din evidenta populatiei si asa au gasit numele suporterilor sau cum?

cand faci abonament datele de pe buletin raman in baza lor de date,adica a clubului.inclusiv poza care a fost scanata de pe actul de identitate si aplicata pe cardul de acces.oricum nu prea cred ca au identificat ei 1000 de oameni in asa scurt timp.incearca sa faca si ei ceva sa demonstreze ca aunt capabili.

p.s. angajez lunetist! cum stati cu banii? :oops:

ce frumos suna basmele voastre despre lege si dreptate...

daca nu traiam in Romania chiar va credeam.

@Harald

au propria baza de date cu toti abonatii si impotriva lor au luat primele masuri pentru ca demersul a fost facut exclusiv de club in prima faza,fara implicarea jandarmeriei.

drept urmare,nu au cum sa-l interzica pe cel ce a intrat cu bilet pe alt nume,pentru simplul fapt ca nu-l pot identifica fara ajutorul jandarmeriei si nu apare in baza lor de date...dar la cat de "profesionist" se lucreaza la noi la club,nu m-ar mira ca sa-l interzica direct pe cel care apare pe bilet,chiar daca nu e cel vizat.

Edited by rezistenta_ultras

@rezistenta_ultras: ei nu au dreptul sa interzica PE NIMENI fara o decizie judecatoreasca + apeluri judecate, etc.

Deocamdata vorbim vorbe. Pe site-ul oficial nu a aparut nimic. Daca totusi se va intampla, trebuie sa-l actionam colectiv in instanta si castigam fara discutie.

Edited by fedora

proba o sa o dam peste cateva zile cand se vor putea cumpara online biletele pt meciul cu fener.

cred ca ne-au introdus pe asa zisa "lista neagra",pe care erau si bisnitarii.

iti baga datele in sistem si automat se incheie procedura.