madyfree1987

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

impacarea   269 members have voted

1. 1. Te impaci cu Gigi Becali?

• da
      9
    • nu
      260

Please sign in or register to vote in this poll.

359 posts in this topic

Se pare ca ciobanul face tot ce ii sta in putinta sa ne tina departe de stadion.Astazi a facut un comunicat oficial ca ne anuleaza abonamentele la peluze si ca vinde la tribune cu 1 ron abonamentul.

Ce este de facut? ...

Edited by madyfree1987

Masurile lui Gigi:

1. Abonamentele de la peluze sînt nule! Suporterii sã vinã sã își ia banii. Cei de la tribunã nu au nici o problemã.

2. Nu vei mai putea intra pe stadion fãrã abonament si fara buletinul de identitate! Se pot cumpara 4 bilete, dar cu 4 buletine!

3. La meciul cu Fenerbahce vor fi bilete online care se vor cumpãra cu buletinul!

4. Cei de la tribuna I și II vor primi jumãtate din bani înapoi!

5. Se vor vinde abonamente cu un leu!

.... Ce va urma? ... google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

unde e comunicatul oficial? ca nu-l vad pe site-ul oficial. Ca maimuta face conferinta de presa e una..

eu astept ceva oficial, sa fiu informat acasa. Pana atunci ma doare in cur de ce zice el la TV.

unde e comunicatul oficial? ca nu-l vad pe site-ul oficial. Ca maimuta face conferinta de presa e una..

eu astept ceva oficial, sa fiu informat acasa. Pana atunci ma doare in cur de ce zice el la TV.

Din ce stiu ( eu st la munca acum :) ) a facut conferinta de presa la TV si cam atat , doar pe prosport si gsp ce mai scrie cate ceva , in rest nimic oficial pe site.

Oricum o ideea mai idioata ca asta nu putea sa aiba ... Aveam o impresie atat de proasta despre el , incat nu credeam ca o sa ma mai mire ceva la el , dar uite ca a reusit sa ma surprinda cu prostia lui.

Intrebarea se pune un felul urmator ... nu incalca el oare , legea protectiei consumatorului prin anularea abonamentelor acelea?

Edited by Stryker

am atasat contractul semnat cand s-au eliberat abonamentele. Nu scrie nicaieri ca ei pot anula abonamentele ca asa vor ei.

1.jpg

2.jpg

da,dar daca le-au anulat si mergem in instanta...ce putem cere?...banii pe abonament...care oricum vor sa ii inapoieze.

VREMURI GRELE !

Trebuie actionat in instanta acest cioban,incalca constitutia Romaniei.CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

ciobanul_contestat_la_ORADEA_crop.JPG

nu ma, ceri daune. Ti-a fost interzis din cauza lor, fara aceptul tau. Refuzi bani initial (ca oricum iti dau 10-20 de ron ca a trecut jumatate din campionat).

Oricum, eu vreau instintare oficiala: Pe mail, scrisoare acasa, telefon sau sa publice pe site o lista cu seria abonamentelor interzise. Sau.. poate fac prostia sa afiseze datele personale cum ar fi nume :))

am atasat contractul semnat cand s-au eliberat abonamentele. Nu scrie nicaieri ca ei pot anula abonamentele ca asa vor ei.

un lucru foarte bun de stiut . ;) .ideea e ca am putea consulta si site-ul de la protectia consumatorilor.

@bodanelu

Eu cand mi-am facut anul asta abonament, n-am primit niciun contract. Decat abonamentul si chitanta.

Doar sezonul trecut mi s-a dat si un contract.

@Alex au fost cativa care nu au primit contract. A mai fost o discutie pe tema asta purtat pe forumul privat AISS. Nici 1on de pe forum nu a primit dar nu aveti ce face. Si atunci era vorba de dat in judecata clubul ca sunt stadioanele suspendate.

@Alex au fost cativa care nu au primit contract. A mai fost o discutie pe tema asta purtat pe forumul privat AISS. Nici 1on de pe forum nu a primit dar nu aveti ce face. Si atunci era vorba de dat in judecata clubul ca sunt stadioanele suspendate.

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București

Adresa: Str. Transilvaniei nr.2, sect.1, București, cod 010798

Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660

Fax: 021/310.63.80

Email: <A href="mailto:%20%3Cscript%20language='JavaScript'%20type='text/javascript'%3E%20%3C!--%20var%20prefix%20=%20'ma'%20+%20'il'%20+%20'to';%20var%20path%20=%20'hr'%20+%20'ef'%20+%20'=';%20var%20addy42198%20=%20'reclamatii.Bucuresti'%20+%20'@';%20addy42198%20=%20addy42198%20+%20'opc'%20+%20'.'%20+%20'ro';%20document.write(%20'%3Ca%20'%20+%20path%20+%20'''%20+%20prefix%20+%20':'%20+%20addy42198%20+%20''%3E'%20);%20document.write(%20addy42198%20);%20document.write(%20'%3C/a%3E'%20);%20//--%3En%20%3C/script%3E%20%3Cscript%20language='JavaScript'%20type='text/javascript'%3E%20%3C!--%20document.write(%20'%3Cspan%20style='display:%20none;'%3E'%20);%20//--%3E%20%3C/script%3EAceastã%20adresã%20de%20e-mail%20este%20protejatã%20de%20spamboți;%20aveți%20nevoie%20de%20activarea%20JavaScript-ului%20pentru%20a%20o%20vizualiza%20%3Cscript%20language='JavaScript'%20type='text/javascript'%3E%20%3C!--%20document.write(%20'%3C/'%20);%20document.write(%20'span%3E'%20);%20//--%3E%20%3C/script%3E"> \n [email protected]

care aveti timp , poate va puteti informa aici .

Mai cunosc si eu cateva persoane care nu au primit, ori au uitat proastele alea sa ni le dea ori a fost vreo smecherie de a lor.

Nici eu nu am primit niciun contract... poate nu inteleg eu bine dar cred ca lucrul asta este in folosul nostru.

Se interzic persoanele pe baza a ce scria in contract: "Clubul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in incinta stadionului sau a anexei acestuia a persoanelor turbulente sau potential turbulente" -> lucru care oricum nu are niciun baza legala.

Dar sa imi arate mie unde am semnat eu ca sunt de acord cu conditiile de mai sus ca sa mi se poata aplica acele sanctiuni!

AISS e vocea suporterului Stelei.E datoria AISS-ului, sa ne apere de cioban.Dupa parerea mea, AISS ar trebui sa contacteze o casa de avocatura renumita din Ro , si sa studieze posibilitatea de-a da in judecata pe cioban.

Edited by MIREL6RADOI

Acele servicii costa. Mult!

Momentan, nu avem aceasta forta financiara.

Asta nu inseamna ca stam cu mainile in san.

Cat de mult poate sa coste? Ca sa nu mai zic ca daca am avea castig de cauza, o decizie des intalnita este ca cel care a pierdut procesul sa plateasca costurile de judecata ale celeilalte parti.

Edited by mstef

Bai, terminati cu toate aberatiile.

Scoate ciobanul o tampenie si acum discutam 3 zile in jurul ei, parca suntem presa pe care o hulim atat. Nu se anuleaza nici un abonament, nu se scot abonamente pe 1 RON, nu se formeaza o mare masa a galeriei din elevi, studenti, femei si pensionari, nu se intampla nimic. Maxim o sa fie nevoie sa prezentam si buletinul la intrare in meciurile din UEFA, ceea ce nu e cine stie ce chestie. Parca n-am mai auzit povesti de genul asta de 50 de ori.

Acele servicii costa. Mult!

Momentan, nu avem aceasta forta financiara.

Asta nu inseamna ca stam cu mainile in san.

Ma gandeam la un lucru , nu stiu daca e bine sau nu.Cei de la AISS ar putea lua legatura cu Gsp si Prosport , sa se scrie in presa adevarul despre modul in care Gigi Becali isi bate joc de noi suporterii, ma refer la rezilierea contractelor fara acordul ambelor parti si fara instiintare si multe altele . Spun asta deoarece presa este un bun formator de opinie , iar lumea ce vede si ce aude , crede.Asa macar ar auzi adevarul si eventual , pe langa noi , vor veni si altii alaturi sa ne sustina in alungarea lui Gigi din Ghencea. Eventual ati putea unu din voi ( membri sau reprezentati ai AISS ) sa vb la gsptv sau digisport sa spuneti la TV toate neregulile, astia abia asteapta audienta , iar noi vrem dreptate .

e doar o parere. ;)

Bai, terminati cu toate aberatiile.

Scoate ciobanul o tampenie si acum discutam 3 zile in jurul ei, parca suntem presa pe care o hulim atat. Nu se anuleaza nici un abonament, nu se scot abonamente pe 1 RON, nu se formeaza o mare masa a galeriei din elevi, studenti, femei si pensionari, nu se intampla nimic. Maxim o sa fie nevoie sa prezentam si buletinul la intrare in meciurile din UEFA, ceea ce nu e cine stie ce chestie. Parca n-am mai auzit povesti de genul asta de 50 de ori.

sa speram ca ai dreptate ... Exista si posibilitatea ca Gigi sa vrea sa creeze presiune pe noi .ramane de vazut.

A preluat prosportul video-ul cu discutia dintre jeg si celalalt jeg (Dragomir) cu privire la cum a fot preluat clubul. Asta da mana de ajutor!

EDIT: Balint i-o trage, Ienei il contrazice, rapidistii vor sa il dea in judecata... cred ca ne enervam degeaba. Are dreptate andyro... vorbeste mult, prost si fara sens ca de obicei... dar parca sfarsitul pare mai aproape decat oricand!

Edited by mstef

Fii serios ! Cum sa ai incredere in Gsp sau Prosport sau in oricare alta publicatie de sport ? De parca nu stim ca Becali le-a vandut zeci de mii de ziare zilnic si a fost o sursa neincetata pentru articole. Iar in cazul in care un reprezentat ar fi prezent intr-o emisiune televizata, mai mult ca sigur ca gibonul s-ar alarma si ar intra intr-un dialog, asa cum numai el reuseste s-o faca. Intr-un dialog 1-1 cu Becali nu ai cum sa castigi, pentru ca nu vorbesti cu o persoana capabila sa reproduca o afirmatie coerenta si in final renunti. Pe langa asta, toata lumea o sa-i intrebe pe "drogati" de ce au recurs la aruncarea tortelor in teren, la scandari, la proteste ? Iar raspunsul evident : pentru a scapa de cancerul din loja, crezi ca va fi inteles ? Tot noi iesim in pierdere.

Pana la urma masura asta trebuie ignorata, pentru ca nu are nici un alt suport decat mintea subreda a lui cacareaza-imparat si protestele sa continue sub orice forma.

In legatura cu discutia, intr-adevar e halucinanta, dar au trecut aproape 5 ani de atunci. Intre timp multe s-au mai intamplat intre rahatii aia 2. Pun pariu ca iese in scurt timp Dragomir si motiveaza ca totul a fost la nervi, ca Gigi e baiat destept si ca sunt buni prieteni.

Edited by cristian014