Posted October 22, 2009 · Report post Suntem pe nicaieri.Jucatorii nimic,tactic nimic,ce naiba sa mai zici?Si atunci ciobanul mai zicea ca ne calificam,ca batem tot.Pe ultimul loc ramanem. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Sheriff-Twente: 2-0 Apropo de subestimarea adversarului! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Dupa meciul asta Lovin imi pare Lampard pe langa Onicas si Bicfalvi:) . Onicas a jucat foarte bine spre deosebire de b0nel si surdu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post cred ca cel mai prost meci pe care l-am vazut, astia joaca fotbal sau isi bucura mamele cu injuraturile primite, continua asa Steaua si sper sa prinda ceva la anu ca anu asta nimic nu fac. pt sute de mii de euro paraca m-ar tenta si pe mine sa ma duc in mijlocul unui stadion sa ma injure lumea , fotbal nu joc bine deci sunt bun pt ei in ultimii ani nustu daca sunt 3-4 meciuri de retinut de la Steaua, cu Dinamo ia bataie, cu alti mai mici nu castiga..sunteti praf...mi-e rusine ca tin cu Steaua..... surdu ala de unde a picat ca e paralel, noroc cu zapata ca de nu era el aveam soarta grea sa NU o tineti tot asa, ar trebui sa va fie rusine ca jucati in culorile unei echipe ce a fost odata demult mare. cum poate o echipa care abia daca are stadion sa bata cu 4-1 pe rangers in deplasare, sa faca 4 pct in Liga si voi amarati ce sunteti in x6 si q7 trageti paralel cu poarta RUSINE SA VA FIE....RUSINE .....RUSINE SI AUROLACII DE PE STRADA JOACA MAI BINE CA VOI HUOOOHUOOO APP MINGEA NU ARE DINTI SA MUSTE PT CEI CE SE FERESC DE EA... GEN SURDU, SAU ALTI IMPIEDICATI Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post Baaa, nu conteaza cine a jucat mai bine si cine nu !! Conteaza ca Ghencea a fost populata azi de cocalari care nu treaba cu fotbalu', si mai ales cu Steaua ! Respect pentru baietii de la Nord, cei care au strigat impotriva ciobanului si respect si celor de la T1 si T2, foarte putini, care au intrat in dialog cu peluza. Am stat la T2 si am fost inconjurat de cel putin 7-8 cocalari care nu aveau nici o tangenta cu Steaua, nu strigau, nu se manifestau, ci pur si simplu urmareau meciul si radeau la ocaziile turcilor. Ba mai mult, se uitau urat ca strigam din spatele lor impotriva jegului. Asta se intampla cand rahatul ala da bilete gratuite pentru toti cimpanzeii si toti cioroii. Edited October 22, 2009 by cristian014 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post Onicas a jucat foarte bine spre deosebire de b0nel si surdu... Ti s-a parut tie ca a jucat bine. In afara de recuperari nu a facut nimic. Toata pasele lui sunt in lateral iar driblingul ii lipseste cu desavarsire. Sa nu mai zic ca "Lippi" il scoate pe Szekely(2 pase geniale pentru Kapetanos) si-l mentine in teren Ciordel . In momentul de fata grav este ca nu avem deloc echipa , ci avem noroc cu Zapata care ne tine pe linia de plutire. Edited October 22, 2009 by DAMASKINOS Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post atat am de zis: F*M TOJA!!!!!!!!! SI Becali MORI mai bine Love Zapata... sau ceva de genu.. Becali MORI.. ramane neschimbat k fara el ... luam si noi cincila..) Edited October 22, 2009 by cristy.steaua21 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! Bine ma,de aia nu joaca nimic Steaua,n-au valoare jucatorii.Du-te tu si canta,ia-l si pe Becali cu tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! tu cine esti ma unul dintre jegosii de nepoti care te trimite jegosul de cioban? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post bai raul zis laba trista,noi suntem interzisi dar tu si restu cercopitecilor de ce n ati fost pe stadion sa incurajati echipa?..........ca s au auzit doar turcii,nu erati voi aia care va bucurati ca suntem interzisi?...........asa e ca e rau fara huliganii care canta?.............voi nu sunteti in stare de nimic Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! Bai argatule mai taci dracu din gura . A cui e vina ca nu avem echipa?. Echipa nu joaca pentru ca nu are valoare.(are valoare pentru meciurile cu Poli Iasi). Crezi ca incurajarile suporterilor l-ar face Banel sa preia, pe Toja sa dea o pasa cu dreptul?. Sincer eu m-am saturat sa vad la Steaua mijlocasi centrali unidimensionali (sa nu zic handicapati). Edited October 22, 2009 by DAMASKINOS Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! Uite ba, astia ca tine imi fac viata un calvar. Si pentru cine sa cant ma ? Pentru Banel si toja ? Ii strig numele lui Zapata, ca doar el mai joaca fotbal, in rest sunt prastie toti. LE : goool galata !! 2-0. Edited October 22, 2009 by cristian014 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post bai raul zis laba trista,noi suntem interzisi dar tu si restu cercopitecilor de ce n ati fost pe stadion sa incurajati echipa?..........ca s au auzit doar turcii,nu erati voi aia care va bucurati ca suntem interzisi?...........asa e ca e rau fara huliganii care canta?.............voi nu sunteti in stare de nimic Asa e,e rau fara huligani si drogati,nu tu galerie,nu tu cantece,ne-au dominat turcii.Peluze goale si restul nimic.De ce nu a cantat ciobanul cu neamurile lui si cu ceilalti destepti care-l sustin? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Astazi, Romania a castigat un pictor. Un nou Grigorescu, Tonitza, Andreescu. Numele lui este Eric. Oricum, mai repede ajunge un nou van Gogh sau Rubens, decat jucator de fotbal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Rezumat (pentru cine vrea sa vada) in limba turca: http://www.youtube.com/watch?v=9AQJzX5ABCo Mi s-a parut off-side la faza golului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Da,a fost offside,dar asta nu scuza prestatia noastra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! distrusa e mamicuta ta ca nu a apelat la timp la chiureta, bah! Bine, ma, din fotoliul tau de sub Tampa iti permiti sa guiti aiurea in tramvai despre atitudinea unor oameni care, de-a lungul timpului, au mers pentru Steaua pe stadion de mai multe ori decat te-ai gandit tu la ea?!! Astia sunteti "mihihihilioaanele de stelisti" pe care se bazeaza inamicul Stelei, astia carora va place un pic fotbalul si, cica, tineti cu Steaua. Pe dreaq tineti cu Steaua, tineti cu voi, vreti sa va bucurati si voi un pic daca e sa fie un rezultat frumos si atat. Astia, "distrusii", vor sa se bucure de Steaua insesi, fie ca merge prost sau bine, dar sa fie curata si neintnata de jigodenia aia umana. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post ba distrusilor astia care mergeti pe stadion si injurati voi nu vedeti ca faceti rau echipei??? nu vedeti ca jucatorii nu mai joaca nimik!!??? haideti sa cantam cum cantam odata lasati-l in plm de cioban ca orikum nu pleaca voi nu vedeti??? nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? sper sa ganditi si voi la fel si sa cantam altfel nu sa-l injuram pe Gigi!!! Tu esti cocalarul ala in tricou cu Barca de la meciul amical? Ca sa mor eu de nu spui exact ce spunea si respectivul... Eu te invit sa te duci tu sa incurajezi echipa daca esti asa de smecher. Esti o rusine pentru stelistii din Brasov, cocalarule! Edited October 22, 2009 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 (edited) · Report post Dupa parerea mea meciul nu a fost atat de rau...Pentru nivelul nostru de valoare am jucat bine spre foarte bine...dar Fener este clar peste noi cu o clasa cel putin, de la jucatori la antrenor....In timpul meciului am avut o senzatie de deja vu, turcaletii au batut usor, fara sa preseze, fara sa tureze motoarele la maxim....Dupa ce au dat golul, au frecat mingea la mijloc si au tras de timp...Si probabil ca daca egalam, ne mai dadeau unul....La fel am patit cu orice echipa care are ceva valoare, gen Bayern, Lyon sau Sevilla....Au venit, ne-au tras-o si s-au carat fara emotii.... In schimb, noi am parut haotici....Sunt de acord ca unii jucatori au valoare indoielnica, dar daca stii cum sa-i asezi in teren, s-ar putea sa faci ceva cu ei....Eric a fost clar prastie, dar poate era nevoie de cineva mai experimentat langa el, gen Toja ( care alerga pe tot terenul) care sa-l ajute, totusi turcii au un Emre care se poate lua la tranta cu oricine....Singurii 2 jucatori care au jucat dezatros, si dupa pararea mea, nu au nici o scuza, sunt Surdu si Szekely...Noi am jucat practic in 9 oameni....Szekely e total absent, s-a luat la tranta cu R.Carlos, care la 36 de ani l-a ridiculizat....Surdu ( da, baietasul ala care a preluat mingea la 3 metri de el, cand era singur cu portarul in careu), nu are ce cauta la Steaua, am spus-o ( cu totii) anul trecut, am spus-o si cand il chema nasicul la nationala, o spun si acum...E un jucator submediocru.... In rest, echipa a jucat bine...Insa un lucru pe care nu-l inteleg este de ce este Kape titular....Acest baiat a dat cel mai bun randament cand a intrat in a doua repriza....Acum ce s-a intamplat....? a alergat de nebun o repriza, iar in a doua, scapa singur cu portarul, dar nu are suflu si viteza sa termine faza....Se vede cu ochiul liber ca omul se taie de la efort....Ca nu sunt atacanti in lot asta e clar, dar solutii se gasesc si la echipa a doua....Kapetanos trebuie sa ia prima de titular, dar sa intre in a doua repriza Una peste alta, Steaua nu poate mai mult la momentul actual...Lotul e subtire, antrenorul e mediocru, iar atmosfera e de circ.... Edited October 22, 2009 by di_canio Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post ....Una peste alta, Steaua nu poate mai mult la momentul actual...Lotul e subtire, antrenorul e mediocru, iar atmosfera e de circ.... Cu asta ai spus totul de situatia actuala,dupa ce ca n-am jucat rau etc.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Veniti mah la stadion , RUMANILOR ! PE net va bateti in piept si`l injurati pe cioban. Dar in seara asta, 15-20 de oameni de la Peluza Sud, cam jumatate din Peluza Nord si un sector de la tribuna a 2a au scandat impotriva lui Jiji. Restul erau JOS ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Nu ca ar conta, dar asa ca idee: daca in momentul pasei, jucatorul care primeste balonul se afla in spatele acestuia se considera offside? Nu e acelasi caz ca atunci cand dai o pasa inapoi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post nu o sa ajungem nicaieri cu astea!!!! Gigi Becali nu va vinde Steaua cel putin 5-10 ani!! asa ca ce facem il injuram 10 ani si echipa sa nu poata juca?? DA, 5-10-cati ani e nevoie! INVINGEM SAU MURIM! NICIUN PAS INAPOI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2009 · Report post Nu ca ar conta, dar asa ca idee: daca in momentul pasei, jucatorul care primeste balonul se afla in spatele acestuia se considera offside? Nu e acelasi caz ca atunci cand dai o pasa inapoi? Eu stiam ca daca 2 jucatori scapa singuri, cel care marcheaza trebuie sa fie in spatele balonului...dar aici nu e cazul...Mi se pare offside evident Share this post Link to post Share on other sites