BlackWoolfy

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

1,323 posts in this topic

# mcc_ciprian # cine te opreste sa te duci la stadion si sa incurajezi echipa? tu vorbesti de acea echipa Steaua care isi dorea sa invinga orice adversar,

Steaua din ziua de azi are doar un singur obiectiv BANII din UCL...........cum e posibil sa nu te mai intereseze CUPA Romaniei sau joci in EUROPA LEAGUE si spui ca nu te intereseaza aceasta competitie ca nu aduce bani.............pacat ca s-a ajuns aici, dar nu noi am adus Steaua in situatia asta, ci gibonu ala din loja

# dragos_ghinea # :worthy: din pacate multi nu stiu ce inseamna sa ai onoare si demnitate

Propunerea lui Becali de impacare cu suporterii suna cam asa= Ba pu-la vrei sa ne impacam?

Noi nu vrem altceva decit sa plece.

Fratilor dar sa stiti un lucru,Revolutile se fac doar cu violenta.

Admiratorii lui pippi sclavita tre' sa intelega ca PREAINTELIGENTUL cu-o-mana-infipta-in-rect nu poate conta pe sustinerea si respectul("bagabontilor")datorita conditiilor in care el a venit la Steaua,datorita semnelor facute la adresa galeriei,ca sa nu mai vorbim de faptul ca sus-numitul slughita trimitea la scoala contestatarii ciobanului pentru a-si asigura exercitiul zilnic de catifelare a limbii prin intermediul dosului fecalian..

Pentru mine,e clar...NOI,suntem acum in postura "golanilor" si "drogatilor" din Piata Universitatii ce protestau impotriva nerusinarii unui guvern vandut iar VOI,ei bine,VOI sunteti doar niste bieti "oameni de bine".NOI contestam impostura,non-valoarea si grobianismul unui cioban incult ce distruge cel mai frumos club de fotbal din tara.

Bucurati-va,admiratori ai celui cu-nume-de -nerostit,NOI,ne-am luat o pauza(eu unul,mi-am epuizat stocul si am plecat sa-mi iau de 7 cate 7 kile de marfa :bananadance: ) asa ca acum puteti venii linistiti la stadion.....dar stai!..nu va aud si vad...o fi de la salata?

Toate aceste proteste bineinteles ca supara pe cioban dar sunt doar niste agitatii si este prea putin.

Pancardele care se afiseaza sunt ca niste batiste.Credeti ca Becali pleaca daca vede fluturate niste batiste?

Trebuie invadat terenul.

Lui Morati ia fost vandalizata casa.

Trebuie organizat un mars!

fular-campionii  CIOBANE,bagamias **** in mata sa`mi bag! PLEACA in **** ***** si lasa jucatorii sa`si faca treaba!! te`ai dus tu in Antalya si faci misto de ei pe la TV!!  VINDE Steaua GUNOIULE!

SUD_STEAUAA.jpg

era mai usor de facut o lista cu motivele pentru care nu trebuie sa plece

Mda...cel mai usor,pentru ca nu trebuia sa scrii absolut nici un motiv

Cum sa nu? Si apareau "suporterii adevarati" din toata tara, care tin cu Steaua pentru rezultate si ii aratau cu degetul pe huliganii aia din tribuna. Ce crezi ca scriau? Umpleau pagina cu ... motivele lor. :|

Rezultatele sondajului de pe prima pagina (Ce este prioritar pentru tine in acest moment?) sunt elocvente pentru ce am spus mai sus! Exista si din astia ... si sunt multi, dar majoritatea sunt suporteri de TV.

pai daca pleaca, cui mai dam noi muhhe?

revenind la lucruri serioase, transferurile facute de maestrul scarpincurist imi dau sperante ca Steaua va pierde o gramada de meciuri in retur, nu va juca nici macar in europa league, asa ca vom scapa de prostul universului

cind ii aud pe baietii astia care spun ca trebuie sa-l sustinem pe sclavul asta de stoipita imi vine sa-nebunesc!pai nu el a zis ca suntem niste imbecili,niste inculti nedusi la scoala cei ce-l contestam pe el si pe patron???cum sa sustii asemenea sluga?si profesional...e foarte slabpregatit,stati sa inceapa returul si atunci vedem schemele alea smechere cu 3-4-3 sau ce mai inventeaza el ca ia zapacit de tot,nici nu mai stiuastia nici pe ce post mai joaca.mai e putin si-l vedem pe Tatarusanu virf!!eu unu n-o sa-l slabesc nici o clipa si am avantajul ca stau si in spatele bancii de rezerve,in grupul ala la care face el referire mereu si ne arata fermoarul la gura!abia il astept vineri seara!

-Pt cade-a lungul timpului a jignit fostele glorii ale Stelei ca Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ion Alexandrescu, Boloni, Adrian Ilie, Marius Lacatus,E Enei si altii;-Pt ca a adus injurii si jigniri tuturor suporterilor stelisti presum si trimiterea bodyguarzilor, jignirea in presa ( golani, derbedei, drogati ), interzicerea a mii de oameni pe propriul stadion, interzicerea deplasarilor interne si internationale, implementarea celor mai drastice metode de control al vanzarii de bilete ( omul, buletinul si biletul ;pt ca a interzis accesul pe stadion cu materialele specifice fenomenului ultras ( tobe, steaguri de fluturat de diferite marimi ce au ca suport tevi din PVC, coregrafii si bannere fara expresii jignitoare ori rasiste, admise de legile in vigoare) ;-Pt ca s-a bagat peste toti antrenorii si a alcatuit echipa dupa bunul sau plac;-pt ca a sustinut ideile comuniste ale anumitor conducatori de la LPF ori FRF

de ingradire a libertatii de exprimare, de interzicere a deplasarilor suporterilor, ori a materialelor coregrafice permise de lege.;Pt ca numele Stelei a fost tarat in scandaluri gen valiza;-A adus o lipsa totala de prosionalism la FC Steaua prin introducerea nepotismelor;-Pt ca a scos cupa Romaniei din obiectivele Stelei,introducand rezerve,an de an am fost eliminati de echipe slabe;Pt ca locul 2 a devenit un obiectiv pt Steaua,pt ca aduce o eventuala participare in CL;-pt ca a folosit numele Stelei in scopuri personale,politice;-pt ca a purtat la gat insemne ale dusmanilor Stelei;-pt ca a adus in discutie schimbarea emblemei Stelei;ETC

Pe scurt:a calcat si a tarat in mizerie tot ce inseamna Steaua!Nici macar cei care ne ne sunt rivali de o viata nu au reusit performanta asta!

sa plece ciobanul ca ia luat pe totila **** si apoi si-a cerut scuze sa il mai injuram pàna pleaca si apoi ne cerem si noi scuze, numai sa plece eu am un prieten spaniol la madrid care si maine vine sa cumpere Steaua dar nu are loc de cioban.

:steag_cruce_invers: de mic tin cu Steaua!!!!si mai tin cu ea pana la moarte!!!! :steag_cruce_invers: dar din cauza lu' Becali (care aduce jucatori care dau cu stangul in dreptul,si acum la mai adus si pe Stoichita) nu cred ca o sa mai tin cu Steaua deoarece cu antrenorul vechi eram fular-campionii acum cu Stoichita am ajuns niste rahati !!!!!!!!!! HUUUUU!!!!!!!!Becali!!!!!!!!!!!!

Becali trebuie sa plece deoarece a bagat prea multi bani in echipa si a scos prea putini. Trebuie sa plece cu tot cu echipa, sa o ia si sa o duca in provincie unde suporterii au memorie nu numai orgoliu.

Becali trebuie sa plece deoarece a bagat prea multi bani in echipa si a scos prea putini.

e pe draq! bai emir de zabrauti tu gandesti ca un adevarat patron! si ia cumva si stadionul ca doar cica e "casa lui"?!!

Becali trebuie sa plece deoarece a bagat prea multi bani in echipa si a scos prea putini. Trebuie sa plece cu tot cu echipa, sa o ia si sa o duca in provincie unde suporterii au memorie nu numai orgoliu.

Urat din partea ta,draga eunucule,sa insinuezi ca noi,contestatarii ciobanului am fi doar niste ingrati care nu apreciaza "sacrificiul" terminatului de Pipera.

Sacrificiul suprem i-ar asigura prinosul nostru de recunostinta si mult-dorita impacare crestineasca dupa care tanjeste (la nivel declarativ cel putin) MULT-PREA-CHELTUITORUL-

[si repede varsatoriu de sange :)]-INTRU-BINELE-ECHIPEI-Steaua.

Noi nu bagam pumnul in gura nimanui,fiecare este liber sa spuna ce crede..hotarat lucru,noi nu ne bagam pumnul...

Tipu' asta de mai sus e facut la misto,sau chiar e pe bune? :stupid:

E cel mai meserias patron din lume (din gsp):

pasi.jpg

Cultură mai multă ca mine n-a existat patron in Romania. Oamenii care traiesc si au viață inteleg gesturile mele. Cei care sunt impotriva mea sunt discipolii dracului. Ce cultura ma În capitalism nu există decat banul, asta-i singura cultura Cine plateste comandă muzica. Asta e singura cultura el dicteaza Cum să mă roage pe mine antrenorul să ma schimb?