BlackWoolfy

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

1,323 posts in this topic

@Astristul

nimic nou in ce a scris "jurnalistul" pe blogurile fituicii.orice consumator de fotbal si mai ales de stadion cunostea deja de situatiile tensionate existente la cluburile enumerate de el.hai sa fim seriosi ca nu e decat o tentativa de a mai aduna ceva capital de imagine sau trafic ca deh masele nu mai pun botul la toate tampeniile,iar in lipsa de creditor la TV e greu sa mai scrii ceva care sa atraga.oare cate mizerii din astea gen asta,banciu,vochin,buzarin,etc au fost la spritul organizat recent de ziua lui Mircea Sandu asa mai retras sau pe ascuns?! :whistle: la sugestia buna a lui armanovici care a indemnat la un limbaj mai decent dar si in conditiile in care sunt ceva baieti care stau cu ochii pe site mai rau ca boul la poarta noua, ma abtin sa mai dezvolt.dar tuturor celor care se folosesc de lupta asta a noastra sa isi faca o imagine sau sa obtina anumita simpatie nu le pot transmite decat atat: "tarfa sub acoperire nu se-mbraca in mov! " p.s. si sa va umplem frigiderele cu/de carne! :yeahh:

Sigur nu vei primi niciun raspuns. E greu sa inteleaga acesti copii ca in spatele acestui protest stau persoane care au interesul ca echipa sa mearga din ce in ce mai rau. In plus, ei nu realizeaza ca sunt manipulati de media si cei care se autointituleaza lideri de opinie ai acestui site, dar si de liderii de galerie, cu precadere de cei din Sud.

Contestatarii ci IQ mai ridicat stiu ca ai dreptate, insa nu-ti vor raspunde nici ei. Ei isi fac treaba pentru care sunt platiti.

daca era vorba de bani, nu crezi ca ne putea cumpara deja seful tau? sau poate crezi ca e Satana in noi?!?

Edited by joseph

daca era vorba de bani, nu crezi ca ne putea cumpara deja seful tau? sau poate crezi ca e Satana in noi?!?

Muahaha. A intrat dihonia in noi :)) .

Va chinuiti degeaba sa le tot explicati actiunile........ Ei vad ca echipa la care se tot uitau la televizor pierde toate meciurile. Si daca tot se uita normal ca il vad toata ziua pe omniprezentul jijii acuzand ca de vina ar fi huliganii si cum sa nu-l crezi ca prea o zice cu foc. Ei vor doar sa se bucure ca aceasta echipa castiga meciul cand se aduna la o bere si o punga de seminte. Pe astia nu o sa-i vedeti niciodata stand in ploaie si incurajand echipa. Suporteri de canapea......si atat.

@Astristul

nimic nou in ce a scris "jurnalistul" pe blogurile fituicii.orice consumator de fotbal si mai ales de stadion cunostea deja de situatiile tensionate existente la cluburile enumerate de el.hai sa fim seriosi ca nu e decat o tentativa de a mai aduna ceva capital de imagine sau trafic ca deh masele nu mai pun botul la toate tampeniile,iar in lipsa de creditor la TV e greu sa mai scrii ceva care sa atraga.oare cate mizerii din astea gen asta,banciu,vochin,buzarin,etc au fost la spritul organizat recent de ziua lui Mircea Sandu asa mai retras sau pe ascuns?! :whistle: la sugestia buna a lui armanovici care a indemnat la un limbaj mai decent dar si in conditiile in care sunt ceva baieti care stau cu ochii pe site mai rau ca boul la poarta noua, ma abtin sa mai dezvolt.dar tuturor celor care se folosesc de lupta asta a noastra sa isi faca o imagine sau sa obtina anumita simpatie nu le pot transmite decat atat: "tarfa sub acoperire nu se-mbraca in mov! " p.s. si sa va umplem frigiderele cu/de carne! :yeahh:

Stiu si ai perfecta dreptate, dar cei de la PSP, cu unele exceptii, chiar au o atitudine mai obiectiva decat altii ... Iar acel articol mi s-a parut interesant! ;)

Sunt de acord cu protestele inpotriva lui Gigi, insa nu trebuie sa pierdem din vedere ca suntem suporterii Stelei :steag_cruce_invers:fularsteaua2

Protestam impotriva lui Gigi insa trebuie sa fim suporteri adevarati.TREBUIE SA VENIM LA STADION...

trebuie sa tipam pana ne doare gatul Steaua! Steaua! ca echipa sa joace bine si frumos...

Repet... sunt de acord ca Becali a facut niste lucruri rele si tre sa plateasca pentru ele dar in aceeasi masura noi tre sa fim in continuare suporterii Stelei!!! Steaua nu trebuie sa sufere din cauza lui Gigi....

HAI Steaua :steag_cruce_invers:

Sunt de acord cu protestele inpotriva lui Gigi, insa nu trebuie sa pierdem din vedere ca suntem suporterii Stelei :steag_cruce_invers:fularsteaua2

Protestam impotriva lui Gigi insa trebuie sa fim suporteri adevarati.TREBUIE SA VENIM LA STADION...

trebuie sa tipam pana ne doare gatul Steaua! Steaua! ca echipa sa joace bine si frumos...

Repet... sunt de acord ca Becali a facut niste lucruri rele si tre sa plateasca pentru ele dar in aceeasi masura noi tre sa fim in continuare suporterii Stelei!!! Steaua nu trebuie sa sufere din cauza lui Gigi....

frate voi sunteti batuti in cap sa mor eu ....nu intelegi prietenu meu "suporter" ca daca nu continuam cu prostesul vehement jjjjigodia din loja nu pleaca .....e chiar atat de greu de inteles ??? atata timp cat gibi e la conducerea Stelei FC Steaua Bucuresti nu exista....este pur si simplu Fc Steaua .

Da, nimeni nu poate dovedii nimic, dar uite ca nimeni nu a dovedit nimic si tot au fost suspendati vreo 4.000 de fani, nu ?

Oricum cu nici o tehnologie din lumea asta nu poti sa ii identifici pe cei din stadion.

eu ma refeream la dovezi in instanta... sa nu ajungem acolo!

te identifica lejer, au scanat CI la cumpararea biletului, te filmeaza la intrarea pe stadion, te viziteaza acasa imediat!

daca stai cu fularul pe gura insa nu pot dovedi ca ai strigat ceva anume!

Bai, ti-am spus ca sunt de acord cu protestele...

DAR Steaua SUFERA ENORM DIN CAUZA ASTA!!!!!!! :steag_cruce_invers:

Cat noi protestam, Steaua noastra draga ce face ???

Cine e mai important Steaua SAU Becali ???????? :steag_sah_mic:fularsteaua2

Inainte de "b" si "p" se pune intotdeauna "m" , becaliot analfabet. Iar cuvantul "tre" nu exista. Invata sa scrii/vorbesti corect romaneste iar apoi mai discutam.

Ma frate... cum se face ca toti analfabetii/incultii/agramatii de pe lumea asta is pro-oier, iar contestatarii sunt niste "drogati" foarte scoliti?!

unii dintre noi merg LA stadion ca IN stadion nu avem voie.

Jiji nu a facut NISTE lucruri rele, a facut NUMAI lucruri rele, iar Steaua nu trebuie sa MAI sufere din cauza lui...de aici poti sa-ti dai seama ca nu-ti mai arde de cantat atunci cand iti vezi echipa distrusa de maimuta.Deci in loc de Steaua!Steaua!, strigi Pleaca!Pleaca! Si asta pentru ca vrem binele Stelei.

Edited by dayra

DIn pacate Steaua moare incet dar sigur sub comanda lui Jiji, si se vede , Steaua fara acei 3000 de huligani este moarta pe teren propriu, asa ca succes in continuare oiere, adevaratii suporteri vor sta in fata TV-ului,fularul meu este la loc de cinste in tipla si va mai fi scos de acolo in data ce vom descoperii remediul contra cancerului din Ghencea , pana atunci trup si suflet pentru culori alaturi de televizor :D:steagcruce:

eu ma refeream la dovezi in instanta... sa nu ajungem acolo!

te identifica lejer, au scanat CI la cumpararea biletului, te filmeaza la intrarea pe stadion, te viziteaza acasa imediat!

daca stai cu fularul pe gura insa nu pot dovedi ca ai strigat ceva anume!

Conform legii lui Mitica si a regulamentului de ordine interioara care ti-e scris in revistutele acelea de la intrarea in tribune/peluze,nu poti sa-ti maschezi fata nici pe jumatate.Deja,vorbind de Mitica,aici ajungem la alta persoana care trebuie sa plece.De legitimat ,te pot legitima,insa ei nu au dovada clara (audio) ca tu ai strigat.Poate doar faci play-back.Si in dialogul suporterilor,cine zice doar "Gigi" e basma curata.

Edited by blindica

Legea lui mitica sau nu, odata cu gripa asta vom fi obligati sa mergem la meciuri cu masca pe fata. Interesant, nu?

Macar nu ne vor mai recunoaste :D bine CNP-ul tot ramane in baza lor de date dar oricum este un pas inainte pentru mascarea identitatii :steag_sah_mic:

de unde aparareti ma? exista o grota din care iesiti cand vi se face foame? Nu vezi ca te contrazici singur? Dispareti ma libidinosilor, postati comenturi pe prosport si gsp, nu aici, capete de gainat ce aveti...

mai alex oaie,acu ca noi nu putem intra pe stadion tu si becalistii tai puteti incuraja echipa,strigati tot meciul, va faceti steaguri ,plecati in deplasari,acu aveti ocazia sa faceti ce doriti...........problema e ca in afara de free Gigi voi nu puteti nimic si cand e vorba de incurajat echipa tot la noi apelati

mai alex oaie,acu ca noi nu putem intra pe stadion tu si becalistii tai puteti incuraja echipa,strigati tot meciul, va faceti steaguri ,plecati in deplasari,acu aveti ocazia sa faceti ce doriti...........problema e ca in afara de free Gigi voi nu puteti nimic si cand e vorba de incurajat echipa tot la noi apelati

Exact,sunt bucurosi astia cu free Jiji...Marii suporteri...Si s-a vazut ce pot la meciul cu Fener de la Bucuresti,unde ne-au dominat turcii si in peluza,ca e greu fara adevarata galerie,e greu fara "huligani si drogati".Asa ca mai bine mergeti in jungla cu Jiji-Tarzan si strigati la maimute!

Free Jiji? Asa ar trebui sa se numeasca peluzele, sa-si cheme pensionarii si elevii lui,pe cei care nu-si platesc lumina, si cei care traiesc din pomana,sa-i faca galerie. Adevarat! S-a vazut la meciul cu fener de acasa cat de fanatici sunt acestia. Ma mir ca nu s-a cantat : " HEI HEI HAI Steaua". Clubul a ajuns intr-o forma jalnica. Nu noi am parasit echipa,n-am facut noi rau Stelei, nu noi am dat in fostele glorii , nu noi am transferat jucatori de 2 bani, nu noi ne bagam peste antrenori si din cate stiu nu noi dam antrenori afara.

Din cate stiu eu peluzele si-au facut treaba atata timp cat a existat speranta ca se poate mai bine in actuala forma, cand s-a vazut ca nu se mai poate am inceput sa luptam pentru clubul nostru drag. Adevarat, sunt injuraturi, manifestari ostile, insa cu Becali n-ai cum sa protestezi in alt mod prin care sa-i arati nemultumirea. In acest tur pot sa spun ca s-a reusit un lucru bun....ii este frica de noi. Urmatorul pas este sa-l indepartam pe cat posibilul de Ghencea.Cum vom reusi acest lucru, habar n-am insa atata timp cat ne curge sange ros-albastru-n vene...vom gasi o solutie.

Romania cred ca este singura tara din U.E in care majoritatea nu decide, iar oamenii pusi in functii de conducere sunt iresponsabili si inculti, fara un strop de demnitate si respect fata de ceilalti din jur

Psihologul Florin Tudose il compară pe Gigi Becali cu Domnul Goe care "are nevoie de partid pentru ca măcar anul acesta să treacă clasa - era tot ce mai lipsea din peisajul politic românesc. S-a dus deja și s-a râzgâiat la Cotroceni, a scos limba la Vadim și urmează să ne toarne la toți dulceață in galoși".

"Acest personaj pare permanent manipulat fie de unii mult mai diabolici din umbră sau vizibili din anturajul dumnealui, fie de propria slăbiciune, alimentată de o categorie de populație lipsită de o minimă educație, care-i gâdila orgoliul", spune psihologul Georgeta Ghinea.

Florin Tudose il caracterizează pe Becali prin cuvântul confuzie: "Confundă o grupare politică cu o echipă de fotbal, dezbaterea politică cu procesul etapei și alegătorii cu galeria de club. Valorile morale sunt confundate cu valoarea banilor și cu puterea pe care aceștia i-o oferă reputatului președinte și impresar de fotbal in sezonul de transferuri".

În opinia Georgetei Ghinea, Gigi Becali este caracteizat de "o instabilitate emoțională și o imaturitate afectivă" și "folosit doar in jocurile politice, și nu mai puțin folosit de media pentru rating". "Prins in acest proces public, politic și mediatic ca intr-o capcană, eul domniei sale s-a supradimensionat, pe bună dreptate, atât de mult, incât, uneori, se visează președintele României", mai completează Ghinea.

Florin Tudose vorbește despre comportamentul lui Becali apelând la termeni sportivi: "felul in care se comportă pe terenul politicii este asemănător cu cel al unui fotbalist nimerit din greșeală intr-o echipă de hochei".

Astia au fost diplomati si l-au comparat doar cu Goe, parerea mea e ca Goe e premiant in comparatie cu el.

Un baiat din  Auckland, Noua Zeelanda a facut niste poze pentru harta antibecali si mi le-a dat mie ca sa le urc pe site, dar din cate vad nu mai merge sa adaugi fotografii. Ma poate ajuta careva cu pozele?

Edited by KuzMaN