gio_stgloria

Pes 2010

100 posts in this topic

doamne , e genial jocul :x mai ales in master league :x :X :x

Nu am jucat inca in master league,dar intradevar jocul e foarte reusit.

Inca nu imi vine sa cred ce diferenta e la plasa portii,intre fifa si pes,incredibil,plasa asta parca e adevarata.

In viata mea nu am mai jucat pes,dar am ramas surprins placut de el,super tare jocul.

Eu am jucat PES 6 destul 2 vs 2, stiu cum e. Inca nu am apucat sa joc PES 2010 online pentru ca nu am cumparat jocul inca.

2 vs 2 inseamna 2 useri controland o echipa vs alti 2 controland cealalta echipa. (jucatorii se impart random si se schimba intre ei, de ex daca tu esti Liverpool si joci contra lui united, unul dintre cei care il controleaza pe torres scapa singur cu portarul, paseaza in lateral la Kuyt de exemplu care e controlat de celalalt coechipier, si tot asa).

Noi ne adunam 8 si jucam pe o consola 2 pe 2 cu 4 joysticuri.

Pe PS3...Nu jucam online!

Intradevar,e super sa joci pe ps3 2 pe 2,am avut ocazia sa joc cateva zile,(fifa)inca nu am,dar am de gand sa-mi cumpar.

Va dau un sfat,incercati sa jucati pes10 cu camera "player",e super tare,e mai greu dar asta e ideea,se vede super,parca esti pe teren,de suturi nu mai vorbesc.

Desigur,e doar parerea mea,dar incercati,poate unora nu o sa va para rau.

Jocul o fi tare, nu zic nu, dar anul trecut au fost licentiate CFR Cluj si Steaua, acum CFR Cluj si dinam0. Eu zic ca e un pas inapoi! :P

Baieti, l-am cumparat ieri.

Prima impresie?

M-a scos din sarite la 2 pe 2.

Atat de greu se misca fata de versiunea trecuta de ma scoate din sarite. L2 nu mai functioneaza pt dribling cu mingea lipita de picior, sunt multe chestii diferite fata de versiune anterioara.

Dar probabil dupa cateva saptamani de joaca, le vom dibui.

Inca nu pot sa ma pronunt daca e mai bun ca versiunea anterioara sau nu.

Voi ce parere aveti?

mie mi se blokeaza uneori in master league si ma scoate din sarite... ca gameplay este mai dificil decat cel de anul trecut..

in joc mai sunt rapid, Timisoara si Steaua doar k nu sunt licentiate, au alt nume, alte embleme, nu au echipamentele si nici jucatorii .. plmea ... sper sa apara curand ceva si de la pesromania, oamenii fac o treaba buna

Ce nume au astea 3? Ca io am vazut chefereu, Urziceni si javrele cu numele,emblemele,jucatori reali

Si daca e Steaua in PES 10 cu alt nume, nu inteleg de ce, pentru ca la 09 era cu nume ,emblema,echipament real

Eu nu inteleg ce e cu Liga aia cu echipele acelea necunoscute cu nume de teamuri islandeze.

Si nu inteleg nici rostul pes united.

Liga I?vreun link?

apare curand www.pesromania.ro

sa nu va luati porcaria de comentariu in romaneste ! se gaseste pe torrent,nu se merita .

Da stiu e facut prost...are aceleasi replici care se repeta de multe ori..

A aparut RPES 2010.In opinia mea e destul de reusit,imi plac schimbarile facute in meniu,faptul ca e tradus in limba romana,ca are playlist romanesc,galeriile se aud foarte bine,etc. Cu alte cuvinte ca e personalizat.Insa in opinia mea,un mare minus e lipsa stadioanelor.E mai putin placut sa auzi "ce drog ciudat" la un Steaua-Dinamo daca e pe Bernabeu,sau pe Konami Stadium.

RPES10v1_2009_12_27_20_37_06_31.bmp

RPES10v1_2009_12_27_20_38_16_57.bmp

RPES10v1_2009_12_27_20_38_40_88.bmp

RPES10v1_2009_12_27_20_38_51_59.bmp

RPES10v1_2009_12_27_20_40_05_68.bmp

RPES10v1_2009_12_27_20_44_35_18.bmp

Edited by David

tocmai acuma cand mi s-a ars placa video a ?:))

Stiti ceva de vreun patch pentru jucat online de pe varianta piratata?

La 09 stiu ca era :hmmm:

RPES are in plus cateva imbunatatiri care nu au legatura cu Ligile romanesti,de exemplu toate echipele au licenta.Pate au bagat si patchul ala.

Ce am jucat pana acum e bine facut , nu sunt probleme.Am inceput manager cu Steaua si am luat pe Makinwa de la Lazio si Obua de la Hearts...mai vreau sa fac cateva transferuri dar nu prea vor ei :))

Mda,daca ar juca Steaua ca in joc,ar fii perfect.Kapetanos are 70 :| , pe cand Banel are 80.

Cam ciudat.

Banel chiar daca are 80 e varza.Adica vreau sa spun ca eu il am pe Ochirosii titular pe stanga , e mult mai rapid.

eu am jucat pana acum 2 sezoane la master league cu Steaua si am castigat Liga Campionilor!poate daca scapam de lepra mai o luam o data si in realitate:)

eu am jucat pana acum 2 sezoane la master league cu Steaua si am castigat Liga Campionilor!poate daca scapam de lepra mai o luam o data si in realitate:)

Astea sunt vise...