gio_stgloria

Pes 2010

100 posts in this topic

Jocul a aparut azi, si ala neoficial...deci patchuri mai tarziu.

Cat despre joc, nu doar grafica conteaza.

Dinamica jocului, fazele care aici nu se repete ca la fifa si multe altele...

Nimic din cele postate de tine mai sus nu transforma miscarile de robot ale portarului in miscari omenesti.

Cat despre licente , da , asa e se gasesc multe patch-uri dar poate unor oameni le convine varianta clean , fara patch-uri cu buguri.

Iti dau un exemplu: la Fifa 10 am instalat Rslp10. Dupa ce, in fifa 2008 am instalat tot rlsp la vremea lui si am fost total dezamagit ( carierele vechi nu l;e mai puteai juca , erori cu don't send cate vroiai, unora cu placi video mai slabe li se vedeau jucatorii ros-verzi din cap pana in picioare ... etc) am facut o pauza la 09.La 10 am zis "hai sa instalez, poate o fi ceva mai bun".Surpriza...neplacuta desigur.Chestia cu carrer la fel, un Cristi Tanase facut, zici doar in bataie de joc (chip), precum si datele tehnice ale jucatorilor (Bogdan Stancu 84 dribble , 59 Ball Control :| aceste aspecte sunt cat decat echilibrate zic eu...).

Plus de asta , nu are kit de uninstall.Si asa e cu majoritatea patch-urilor.

Acum, sa fiu sincer am mai intalnit patch-uri bune, insa nu la jocuri arcade sau simulator.

Vorbesti tampenii. Patch-uri or sa fie destule, stabile, eu inca nu am bagat patch de la PES 4 incoace care sa imi fi crashuit jocul.

Jocul e cu 10 ani lumina in fata lui FIFA.

Nimic din cele postate de tine mai sus nu transforma miscarile de robot ale portarului in miscari omenesti.

Cat despre licente , da , asa e se gasesc multe patch-uri dar poate unor oameni le convine varianta clean , fara patch-uri cu buguri.

Iti dau un exemplu: la Fifa 10 am instalat Rslp10. Dupa ce, in fifa 2008 am instalat tot rlsp la vremea lui si am fost total dezamagit ( carierele vechi nu l;e mai puteai juca , erori cu don't send cate vroiai, unora cu placi video mai slabe li se vedeau jucatorii ros-verzi din cap pana in picioare ... etc) am facut o pauza la 09.La 10 am zis "hai sa instalez, poate o fi ceva mai bun".Surpriza...neplacuta desigur.Chestia cu carrer la fel, un Cristi Tanase facut, zici doar in bataie de joc (chip), precum si datele tehnice ale jucatorilor (Bogdan Stancu 84 dribble , 59 Ball Control :| aceste aspecte sunt cat decat echilibrate zic eu...).

Plus de asta , nu are kit de uninstall.Si asa e cu majoritatea patch-urilor.

Acum, sa fiu sincer am mai intalnit patch-uri bune, insa nu la jocuri arcade sau simulator.

u vorbesti de fifa.. eu la pes 09 am RPES instalat si nu am nici o problema, poti continua vekile cariere, sunt undeva prin 2015 acuma .. fifa e de rahat omule

Avand in vedere ca jocul a aparut neoficial marti , el apare oficial maine va mai dura cam 2 saptamani pana sa fie facut un patch cu echipamente si licente pentru PES 2010.

Deja a aparut patch pentru premier league. :)

echipamente/logo-uri.

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10...sy-install.html

Si un ball pack.

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10...-by-bendit.html

Si avem si chant-uri si kitserver tot acolo, deci deja avem patchuri. :D

Edited by Kellerman

Vorbesti tampenii. Patch-uri or sa fie destule, stabile, eu inca nu am bagat patch de la PES 4 incoace care sa imi fi crashuit jocul.

Jocul e cu 10 ani lumina in fata lui FIFA.

Are o grafica mai buna decat la Fifa insa niciodata nu s-a comparat PES cu FIFA la Game Play, cel putin dupa parerea celor care testeaza ambele jocuri an de an, parerea este mereu aceeasi, grafica mai reusita la PES insa calitate superioara la FIFA in organizare si atmosfera

Cred ca glumesti. Fifa este un arcade, pes este simulator, deci nici nu are rost sa punem in discutie gameplayul.(vorbind strict de variantele PC)

Deja a aparut patch pentru premier league. :)

echipamente/logo-uri.

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10...sy-install.html

Si un ball pack.

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10...-by-bendit.html

Si avem si chant-uri si kitserver tot acolo, deci deja avem patchuri. :D

foarte tare, imi merg fara nici o problema, sa gasim un patch pt a juca online si poate facem o mini Liga intre noi

in joc mai sunt rapid, Timisoara si Steaua doar k nu sunt licentiate, au alt nume, alte embleme, nu au echipamentele si nici jucatorii .. plmea ... sper sa apara curand ceva si de la pesromania, oamenii fac o treaba buna

Din partea mea, putea sa nu existe nici o echipa licentiata. Atat timp cat apar patch-uri dupa patch-uri cu campionate din Mexic pana in Rusia, nu vad care e problema. Bine ca are fifa licentele full si grafica si gameplay-ul de 2 bani. Parerea mea.

Oricum, e greu sa le compari, cand unu e arcade si altul simulator.

Iar cei de la PesRomania ar trebui felicitati. Fac niste chestii minunate. Sezonul asta cred ca au promis si un comentariu in lb romana, original.

ar fi genial un comentariu in romana original..

Subpodarii ce mortii lor cauta in joc ca astia nu s-au calificat in Europa League?

P.S.: Si cand pul.a mea apare varianta oficiala a jocului care are inclusa si Europa League ca e 23 noiembrie,aproape 24.....Sau ramanem pana la urma cu varianta jocului ce a aparut marti?

Abia astept sa il testez. Maine il cumpar.

Jucam saptamana de saptamana pe ps3, suntem o echipa de 8, jucam 2 pe 2. Nu se compara cu orice alt joc.

2 pe 2 e incredibil de antrenant. Un campionat ne ia cateva ore si genereaza mai multe discutii decat orice joc al Stelei(mai puti Gigi).

Patchuri pt ps3 de unde iau?

Pe PS3 nu cred ca poti pune patch-uri, in sfarsit un avantaj al PC-ului in fata consolistilor.

Pe console joaca FIFA, e mult mai bun ca PES, mai ales in co-op. :D

Subpodarii ce mortii lor cauta in joc ca astia nu s-au calificat in Europa League?

P.S.: Si cand pul.a mea apare varianta oficiala a jocului care are inclusa si Europa League ca e 23 noiembrie,aproape 24.....Sau ramanem pana la urma cu varianta jocului ce a aparut marti?

europa league e doar in master league , nu si in game modes

Am vazut la patchul ala ca spunea ceva de Dzeko si Misimovic...voi aveti Wolfsburg sau Bundesliga in joc sau de unde ? Dinamo , Urziceni si CFR sunt in joc nu stiu de unde ziceti voi de Bragadiru si Rapid...eu am versiunea razor prima aparuta...voi ce versiuni mai aveti ??

Baieti, l-am cumparat ieri.

Prima impresie?

M-a scos din sarite la 2 pe 2.

Atat de greu se misca fata de versiunea trecuta de ma scoate din sarite. L2 nu mai functioneaza pt dribling cu mingea lipita de picior, sunt multe chestii diferite fata de versiune anterioara.

Dar probabil dupa cateva saptamani de joaca, le vom dibui.

Inca nu pot sa ma pronunt daca e mai bun ca versiunea anterioara sau nu.

Voi ce parere aveti?

In Online s-ar putea sa aiba probleme, sa nu uitam ca abia aparut, asa a fost tot timpul cu PES-ul. Isi revine in 2-3 saptamani, stai linistit. (poate mai apar patch-uri).

Despre gameplay in general, e cu MULT peste pes 08 si 09, dar PES 6 ramane TATAL LOR.

Inca nu pot sa ma pronunt daca e mai bun ca versiunea anterioara sau nu.

Voi ce parere aveti?

da ai dreptate...driblingurile nu se mai fac asa usor....am jucat si cu gamepad ...si cu tastatura si nu mi-a iesit decat o bicicleta si o pirueta ....care bineinteles nu stiu cum le am facut :)) ..dar cu timpul le descoperim noi...cat despre viteza ..si mie mi se pare ca e cam incet....adica....da pase foarte usor ....gresesti repede ...oricum ne ajustam noi in timp ...:)

Cica "will require patience to learn it".

In 2 pe 2 e diferit, cei care au jucat stiu ca e total diferit fata de 1 pe 1.

Care are experienta in asa ceva?

Sunt curios de parerea lor.

Eu am jucat PES 6 destul 2 vs 2, stiu cum e. Inca nu am apucat sa joc PES 2010 online pentru ca nu am cumparat jocul inca.

2 vs 2 inseamna 2 useri controland o echipa vs alti 2 controland cealalta echipa. (jucatorii se impart random si se schimba intre ei, de ex daca tu esti Liverpool si joci contra lui united, unul dintre cei care il controleaza pe torres scapa singur cu portarul, paseaza in lateral la Kuyt de exemplu care e controlat de celalalt coechipier, si tot asa).