Sign in to follow this  
Followers 0
AStefan

Hagi sa preia Steaua

13 posts in this topic

Propun sa incercam o campanie de sensibilizare a lui Hagi. Consider ca este singurul om capabil sa schimbe ceva si singurul care are forta, inconjurat si de alte personalitati cu forta, sa preia Steaua.

El este stelist pana in maduva oaselor dupa cum a declarat-o de nenumarate ori.

Am putea incepe prin o campanie pe internet cu mailuri si adrese. aceasta daca sunteti si voi de acord, fireste.

Hagi nu are nici forta financiara si nici ambitia de a prelua Steaua. Tot ce ar putea face este sa aduca oameni cu bani care sa investeasca.

TERMINATI CU Hagi,CA NU VINE LA NOI.EL IL ASTEAPTA PE Andone LA COTITURA SA SE DUCA ALATURI DE GIOVANII.SA STEA CU CIINII LUI ACOLO,DE AIA NICI NU A VRUT SA PREIA Steaua,SA NU-L SUPERE PE GIOVANI

E prea manjit si distrus fotbalul romanesc pentru Hagi.Nu cred ca un domn ca el isi poate 'manji' mainile cu mizeria de aici.Am o rugaminte catre 'razboinic'..nu va mai jucati cu numele lui Hagi aiurea.Nu cred ca numele lui si sacrificiul lui merita batjocorite in acest fel.Hai sa fim decenti!

Din pacate, Hagi a dovedit de multe ori ca este ezitant in privinta carierei lui dupa retragerea din fotbal. Avem nevoie de un om cu multi bani (Hagi nu ii are, e clar), hotarat (dar nu in sensul in care e Gigi) si foarte ambitios (Hagi nu este deloc asa). Exista asa ceva in Romania la ora actuala ? Asta vom vedea. Oricum, Becali s-a facut de cacao.

poate ca Hagi are bani sa preia Steaua, dar nu cred ca este omul potrivit pentru a face si performanta cu ea... El nu prea are rabdare si este intradevar cam nehotarat in decizii...

In general cei care au castigat bani din fotbal nu sunt dispusi sa bage bani in fotbal.Au numai mana de luat,nu si de dat.

Mai bine preia Nati Meir...ca la ce circ este acum nu m-ar mira...

Sa o preia un grup financiar puternic ar fi ideal.Dar cine mai baga bani in fotbal in tara asta,doar de dragul de a fi cunoscut.Poate doar cei care au foarte multi bani murdari.

E foarte greu sa tina un singur om o mare echipa.

Nu ziceam sa preia Hagi singur echipa ci insotit de un grup de oameni cu bani. Adica cum s-a facut la Dinamo. Iar ce zice sile-jardel este intr-adevar o jignire la adresa lui Hagi. Daca exista vreun stelist care se indoieste de Hagi ca ar fi stelist inseamna ca habar nu are si ca vede peste tot numai chestii dubioase! Hagi este stelist, s-a declarat totdeauna asa, se stie ca tine la clubul asta, este fotbalistulo cu cea mai multa personalitate si numai el (dintre fostii stelisti adevarati) ar fi capabil sa adune niste oameni puternici si sa conduca Steaua.

Intr-adevar pare ca nu prea stie ce vrea dar tocmai de asta ziceam sa incercam sa il sensibilizam. Dar se pare ca scepticismul este in floare printre suporterii stelisti!

Uite, eu chiar vreau sa fiu alaturi de tine. Sunt de acord cu tine, Hagi este stelist adevarat, nimic de zis. Ma impiedica faptul ca Hagi n-a vrut sa preia Steaua ca antrenor, situatie in care ar fi luat bani ! In cazul la care ne referim acum, de preluare a Stelei ca proprietar, Hagi ar da bani ...

Asta ma face sceptic. Sigur, se merita incercat. Uite, as pune un sondaj de opinie.

Propun sa incercam o campanie de sensibilizare a lui Hagi. Consider ca este singurul om capabil sa schimbe ceva si singurul care are forta, inconjurat si de alte personalitati cu forta, sa preia Steaua.

El este stelist pana in maduva oaselor dupa cum a declarat-o de nenumarate ori.

Am putea incepe prin o campanie pe internet cu mailuri si adrese. aceasta daca sunteti si voi de acord, fireste.

eu zic : nuuuuuuuuuuuu

Hagi nu este genul de persoana care sa investeasca intr-un club de fotbal. Asta e parerea mea. Momentan este preocupat sa faca bani nu sa ii investeasca intr-un club de fotbal cum este Steaua.