Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Adevar sau minciuna ? Emblema Steaua si GG

186 posts in this topic

Toate chestiile astea se intampla pentru ca Jiji are gura mare si nu stie cand sa vorbeasca si cum sa vorbeasca! Daca tacea din gura la chestia aia cu nepotii lui putea sa fie mult mai bine! Dar asta e greselile costa! Speram pana la vara sa se rezolve!

Situatia este foarte nasoala. Practic renuntand la palmares, echipa pierde si toate punctele UEFA acumulate. Il vreau pe Becali afara de la echipa, insa eu nu as renunta la jucatori sau la stadion. Cred ca este timpul ca acestia sa ia atitudine impreuna cu alte personalitati strans legate de istoria Stelei([color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Hagi, Belodedici, etc.).

M-am gandit la o chestie insa nu stiu cati ar fi deacord cu mine.

Eu unul sunt dispus sa cedez maine 500.000 lei pentru achitarea acelor datorii. Daca ar face acelasi lucru inca 700.000 suporteri stelisti(oricum suntem mult mai multi), am acoperi integral aceasta datorie. Sa ii aratam lui Becali ca in ciuda faptului ca nu avem banii lui ne sacrificam pentru club, pentru culori, pentru tot ceea ce simbolizeaza Steaua. Chiar daca nu s-ar strange toti banii, poate i-am sensibiliza si pe alti oameni cu dare de mana gen Ilie Nastase si am reusi sa platim aceste datorii. Cu siguranta ca acest gest ar face inconjurul lumii si i-ar sensibiliza pe multi. In aceste momente este singura modalitate pe care o vad eu pentru a sustine clubul. Degeaba rupem scaune, il linsam pe Becali....ce rezolvam? Trebuie sa facem ceva constructiv.

E doar o idee, insa daca vom fi solidari eu sunt dispus sa dau acesti bani chiar maine.

Ai innebunit ? Sa-i curatam noi mizeria lui Gigi Becali ? Sa-l incurajam sa ramana, adica ?

Gigi Becali trebuie sa se delimiteze cat mai repede de clubul, stema, istoria, si palmaresul nostru, chiar si cu pretul retrogradarii.

DUpa cum am mai zis. eu zic ca trebuie avuta putina rabdare. Cel mai bine a zis nick 2005, trebuie sa punem bani deoparte , nu neaparat pana la vara si sa asteptam.Realitatea este ca nu suntem in nici un caz asa de multi cumse vorbeste in ultima vreme,5 mil. Si o sa fim si mai putini dipusi sa [plateasca pentru a fi stelist cu acte in regula, pana si Barca nu are decat 128.000 de membrii cotizanti. Asta este formul corecta, nici donatori si nici actionari. Cadru juridic nu este greu de realizat. Nu este nevoie decatde infiintare unei asociatii a suporterilor, iar aceasta nici nu tebuie sa aiba multi membrii. punctele cruciale sunt atragerea unei persoane importante din istoria Stelei aproape de proiect si de crearea unui parteneriat cu o firma cunoscuta de management. (care sa fie un garant pentru buna gestionare a banilor).

In concluzie: haideti sa vedem ce se intampla, sa asteptam un timp, o luna , trei noua, in functie de cat de repede evolueaza lucrurile si dupa aceea s actionam. Eu unul, in momentul cand voi fi convins ca lucrurile se indreapta spre asa ceva, voi demara imediat demersurile pentru crearea acestei asociatii. Cred ca daca se ajunge la o licitatie noi, Suporterii Stelei, vom fi prezenti acolo cu o oferta.

PS. Cand spun sa avem rabdare nu exclud orice urma de aactiune. Un mars de protest ar fi binevenit. probelma este sa nu ne facem de ras. sa anuntam ca ne strangem si sa venim doar 1000. In orice caz eu voi fi acolo. Insa si aceasta actiune trebuie realizata cu cap. sa se deschida un topic in care sa se stranga semnaturi. Adica cei care intra si scriu acolo sa-si confirme participarea.

De asemnea administratorii site-ului ar trebui sa emita un comunicat catre toate ziarele, nu numai cele de sport in care sa vorbeasca despre aceasta initiativa si sa invite lume pe acest site sa se insrie la mars.

Subscriu la cele scrise de Bogdan4Steaua in totalitate. Si declar ca sunt gata sa bag mana in buzunar si sa platesc pentru a salva Steaua de acest personaj comic-tragic-oribil-penibil numit Gigi Becali. Sa zicem 500.000 - 1.000.000 lei pe an ? Daca se strand doar 100.000 de cotizanti ( sa fim realisti, ar fi super-bine daca i-am strange si pe astia ) ar fi 1.7 milioane de dolari ( platind 500.000 fiecare, dar cred ca s-ar gasi investitori care sa plateasca mult mai mult ). Scapati de "Razboinicul Luminii", am putea gasi si un sponsor bun ( tineti minte ca era o vreme cand Steaua era sponsorizata de Phillips, Dialog, etc ) care sa asigure un buget mai consistent.

Cand a infiintat noua societate,Gigi nu a preluat numai marca,palmaresul si emblema Stelei,a preluat si locul in Divizia A si jucatorii.Sa faca bine ca alaturi de marca,palmares si vechea emblema,sa cesioneze si locul in divizie.Pentru ca asa e corect si pentru ca nimeni nu o sa fie idiot sa cumpere toate aceste lucruri pe care el a platit 200.000 de dolari,cu 11.000.000 $,atat cat datoreaza vechea societate la bugetul statului,si apoi sa inceapa activitatea din Divizia D.

Ce a facut el,nu e decat o manevra jenanta,care nu cred ca-i va aduce ridicarea sechestrului.

Ideea cu stransul banilor e o utopie.E onorant insa ca figureaza ca gest.

Parerea mea este ca am putea incerca sa il sensibilizam pe Hagi sa preia echipa. Este stelist devotat dupa cum a declarat mereu si este singurul din marii jucatori ai Stelei care are puterea sa faca acest lucru.

De unde vedeti voi 100000 de cotizanti? anul asta, ca s-au facut abonamentele 500000 la peluze si 1000000 la tribuna2 de-abia daca s-au vandut 5000 de abonamente. Chiar credeti ca, practic, 75000 de oameni din Romania noastra o sa dea intre 500000 si 1000000 de lei si sa nu poata nici macar sa mearga la meciuri (stadionu nostru are 25000 de locuri), avand in vedere ca n-au dat acesti bani cand le era garantata prezenta pe stadion? Asta in conditiile in care chiar si anul trecut, cand abonamentele si biletele au fost foarte ieftine (200000 - peluze si 500000 - tribuna2) s-au vandut 10000 de abonamente, iar media de spectatori la meci a fost cam 17000. Eu cred ca membrii cotizanti ne-am strange maxim 3-4000 si daca am da 100-200 de dolari s-ar strange in jur de 500000 de dolari deci... :(

Mai vad ca prea repede adoptam simboluri noi , ciudate care nu reprezinta , pentru noi este oa devarata tradegie , cel mai bun lucru pe care il puteti face deocamdata e sa mearga lumea la stadion sa declanseze o nebunie , NIMENI NU ARE DREPTUL SA SE JOACE ASA CU NOI.PREFER SA O LUAM DE LA CAPAT IN DIVIZIA C .Suporterii adevarati vor fi ramane alaturi de adevarata echipa , BLESTEMATE SA FIE CLIPELE IN CARE Becali a ajuns la Steaua!

NICIODATA nu voi sustine "Steaua Crestina"....mai bine ma fac dinamovist in pm....SINGURUL lucru cu care ne mandream ca suntem stelisti era palmaresul impresionant datorita caruia ne cunoaste toata europa !!!! Am convingerea ca ADEVARATA Steaua cu Cupa Campionilor in palmares nu va muri deoarece ex prea multi oameni care iubesc aceasta echipa!!! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] face o mare greseala daca mai ramane presedinte la o echipa inventata de Becali,care prin acest gest nu dovedeste deloc ca este un roman adevarat...la miliardele lui ce al costa sa plateasca 7 milioane $,dar e mai simplu sa ne vanda echipa E O RUSINE CE FACE Becali !!!! TREBUIE OPRIT INAINTE SA DISTRUGA Steaua !!!!!

Fratilor,sa fie clar,cel putin pana la sfarsitul acestui campionat Steaua va continua sa fie Steaua.Schimbarea numelui pe parcursul campionatului nu este admisa de FRF.

In continuare eu cred ca Steaua va ramane Steaua,cu tot ce e al ei,marca,palmares,emblema,culori,dar probabil cu un alt patron.

Poate nu din tara.Steaua e o echipa cunoscuta pe intreg mapamondul si nu cred ca 11 mil. de dolari + ce mai cere Gigi pe echipa si locul in Divizia sa fie o problema.

Fără nume, fără emblemă, fără palmares

Dan Udrea

Patronul din Ghencea a cedat ieri vechii societăți marca "Steaua"

Presat tot mai tare de Sebastian Bodu pentru datoria pe care clubul Steaua o are la bugetul de stat, Gigi Becali a făcut ieri o mutare surprinzătoare. "Am inregistrat la Administrația Finanțelor Publice Sector 6 cesionarea mărcii către vechea societate, AFC Steaua. Bodu a spus că numai marca face 100 de milioane de euro, nu? E, acum societatea are și active, adică emblemă, palmares, absolut tot!Să-și recupereze de acolo datoria!", a explicat Gigi Becali.

Practic, patronul din Ghencea a cedat de bună voie fostei asociații, de la care a preluat clubul, 3 lucruri: denumirea echipei, Steaua, emblema de atunci, cea care are ca simbol un vultur, dar și palmaresul. "Dacă nu mă vor mai lăsa să joc in Ghencea? E un risc pe care mi l-am asumat", a conchis Gigi Becali.

11,7 milioane de euro

este datoria pe care AFC Steaua o avea față de ANAF la data de 30 septembrie 2005

"E dureros ce am făcut, insă vreau să-mi salvez familia. Întotdeauna intre Steaua și familia mea ii voi alege pe cei dragi. Ce să fac, n-am știut că va fi instaurată teroarea impotriva mea?"

Gigi Becali

"Voi folosi in continuare numele Steaua pînă cînd va veni cineva să conteste acest lucru. Apoi, o să vedeți că ne vom numi tot Steaua, pentru că Gigi Becali e băiat deștept"

Gigi Becali

Pierde locul in Divizia A?

În urma mișcării de ieri, actuala echipă ar putea pierde chiar locul in Divizia A! "Nu se poate așa ceva și chiar dacă se va ajunge aici, acest lucru se va intîmpla la finalul campionatului. Voi face o asociere cu un alt club, voi duce jucătorii să evolueze acolo, le dau și locul in Divizia A și la revedere, apoi să mă lase in pace definitiv", a declarat Becali. "Pînă la vară nu se poate intîmpla nimic cu actuala echipă. El poate cesiona orice, dar pînă la finalul campionatului nu se poate schimba nici o denumire și nici nu poți să pierzi locul in Divizia A sau in competițiile europene pentru că la inceputul sezonului echipa a fost inscrisă cu numele de FC Steaua", a declarat Valentin Alexandru, secretarul general al LPF.

La ce a renunțat Becali

- denumirea echipei: Steaua

- emblema clubului: cea care avea ca simbol un vultur

- Palmares:

o Cupă a Campionilor Europeni

o Supercupă a Europei

21 de titluri de campioană

20 de Cupe ale României

4 Supercupe ale României

Cum va arăta noua Steaua

- denumirea echipei: Steaua creștină

- emblema clubului: o stea cu 8 colțuri

Palmares:

un titlu de campioană (2004-2005)

sursa:www.gsp.ro/01.10.2005

Iata ca reactiile nu intarzie sa apara. Pana acum au luat atitudine Gabi Balint si Emerich Jenei. Amandoi l-au criticat vehement pe Becali pentru aceasta mutare. Eu inca sper ca totul se va rezolva.

Iata ca reactiile nu intarzie sa apara. Pana acum au luat atitudine Gabi Balint si Emerich Jenei. Amandoi l-au criticat vehement pe Becali pentru aceasta mutare. Eu inca sper ca totul se va rezolva.

Am citit si eu articolul de pe gsp. Nu cred ca e posibil sa cesionezi doar o parte din brandul si palmaresul Stelei, adica 21 campionate si Cupa Campionilor si sa ramana campionatul de anul trecut la noua echipa. Daca cesiunea se va realiza, cred atunci va cuprinde tot palmaresul Stelei (inclusiv anul asta) plus locul in campionat la sfarsit, in vara. Practic doar jucatorii vor ramane...Cine va prelua palmaresul (ca o sa fie ciobanu sau altcineva, nu conteaza) va ramane in divizia A, iar ciobanu poate sa inscrie noua echipa in divizia D, sau sa cumpere un loc in alta divizie.

Fanii steliști propun noi sloganuri

pentru Steaua Creștină:

Propune pe noi sloganuri pentru formația propusă de Gigi Becali, «Steaua Creștină», care va avea drept stemă o stea in 8 colțuri! Exemple: România, Steaua, Europa, Steaua, Betleem, Steaua, credinciosii din Ghencea!, Tot stadionul....sa-si faca cruce tot stadionul, Il Luce, Il Luce, de cruce sa ne-apuce!. Intră și tu pe forum!

Dinamoviștii se oferă să cumpere marca Steaua

Administratorii site-ului suporterilor dinamoviști, www.dinamoprostia.ro, ii indeamnă pe fani să cumpere marca echipei rivale, după ce patronul stelist Gigi Becali a anunțat că a cesionat marca Steaua vechii asociații, pentru a fi vândută și pentru a fi recuperate datoriile grupării. Anunțul conform căruia marca «Steaua» va fi scoasă la vânzare, nu a lăsat indiferenți suporterii dinamoviști din țară și străinătate. «Câinii» din toată lumea au anunțat deja donarea unor sume fabuloase, vînzări de case, mașini, terenuri, diferite valori pentru strângerea sumei care să elimine orice fel de rival in licitația care va avea loc. Pe această cale facem un apel la toți cîinii care vor dori să participe alături de fanii dinamoviști din toată lumea să fie pregătiți la această acțiune! Asigurăm pe această cale suporterii steliști că după ce o vom achiziționa, vom cumpăra și un seif și nu ne vom atinge niciodată de ea! Vă vom informa pe parcurs de modul cum se va desfășura acțiunea!, este articolul de pe site-ul citat.

preluat www.gsp.ro intrati pe http://www.gsp.ro/forum/viewtopic.php?t=6876 ca sa vedeti alte glume bune facute pe seama noastra, a suporterilor ... nu stiu de ce dar mie chiar nu mi se par amuzante spiritele astea :(

Trist, foarte trist ce se intampla. Avem si noi netoiu nostru. emisiunea de pe TV Sport arata inca o data, daca mai era nevoie cat respect are actuala conducere pentru suporterii Stelei. Conform acestor persoane, noi toti care postam aici, pe acest site suntem niste derbedei, niste pusti care nu au ceva mai bun de facut de cat sa injure pe toata lumea . Frumos. Foarte frumos.

Informatie de ultima ora : Gigi participa la licitatie !!! L-a facut pe Bodu!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1. nu cred ca va participa

2. ca sa castige tb. sa plateasca cele 11 mil de euro, deci nu vad rostul manevrei lui Gigel

3. Bodu l-a facut pe Gigi si nu invers

4. Gigel a zis ca familia sa e presus de orice club de fotbal

5. s-ar putea ca Steaua sa ajunga in mana patronilor dinamovisti

Ce ziceti de asta?

p.s. va mai aminti de topicul " Steaua e a stelistilor", oare nu e acum timpul sa facem ceva?

''Suporterii Stelei raman la mine. Veti vedea ca nu vor pleca la Steaua. Eu voi face o noua Steaua, pe care lumea o va iubi", a spus Becali.

"Steaua va fi Steaua asta pe care eu o conduc", a subliniat Becali, care prospera in confuzie.

Sebastian Bodu a afirmat marti seara ca Fiscul va vinde marca Steaua pentru a-si recupera toti banii.

Echipa lui Becali va fi o echipa fara palmares, in timp ce Steaua va fi preluata de un nou patron, cel tarziu pana la inceputul sezonului 2006-2007 al Diviziei A. Steaua va avea loc asigurat in Divizia A, in timp ce echipa lui Becali se va inscrie in Divizia D, daca nu va fuziona cu un club din primul esalon.

Becali = Divizia D sau Vasluiul, Clujul (m-as mira), etc, sau Pipera Turcana

daca cineva ne poate da un ajutor acesta este Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. el trebuie sa fie portdrapelul in lupta noastra impotriva acestui jeg. asta-i iuda Marius. cum poti accepta o asemenea rusine!?

daca mai era nevoie de un exemplu din pacate a venit si acesta. nu iubeste Steaua ci isi construieste faima (crede el) si nenorocita de viata politica pe carca clubului. cine dracu l-ar fi bagat in seama pe jegosul asta altfel?

scuipati numele Gigi Becali oriunde veti vedea!!!

Trist, foarte trist ce se intampla. Avem si noi netoiu nostru. emisiunea de pe TV Sport arata inca o data, daca mai era nevoie cat respect are actuala conducere pentru suporterii Stelei. Conform acestor persoane, noi toti care postam aici, pe acest site suntem niste derbedei, niste pusti care nu au ceva mai bun de facut de cat sa injure pe toata lumea . Frumos. Foarte frumos.

L-am vazut si eu pe memeu! O sluga, asta e!! Ceea ce ma doare cel mai mult este ca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] s-a abtinut de la comentarii.

L-am vazut si eu pe memeu! O sluga, asta e!! Ceea ce ma doare cel mai mult este ca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] s-a abtinut de la comentarii.

Daca nu a comentat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] inca o data se intelege ca e ceva la mijloc! Cred ca totusi Jiji pregateste ceva! Adica nu Jiji dar cei care il sfatuiesc ca el e de nimic!

Ba da voi toti sunteti copii pe bune, ce puii mei o sa faceti ma preluati voi echipa ?

Ce rahat faceti daca il dati jos pe Becali ? Cine puii mei se pune sa preia o echipa ca Steaua, e un fel de Sidex care nu poate fi profitabila in Romania decat daca dati bani prin donatii. Taxele sunt imense!

Din partea mea nu am treaba cu Beeecali dar cand baga bani cu lopata si aveati performante toti erau happy sareau un sus ii lingeati maybahul si acum sa il taiati.

Ba ca jucatorii sunt mercenari ba ca Jiji trebuie sa plece .. bla bla, sunteti copii prosti ma .. aici sunt sume imense si jocuri imense si intr-un neam de retardati nu exista decat un simplu joc de cuvinte "sa il dam jos" ... cine puii mei vine ma ? cine baga banii , cine va lasa pe voi sa conduceti pe banii lor ?

daca erati asa de iubitori de echipa faceati ceva pana acum , dadeati 100 lei pt Steaua de caciula , plantati panselute pe calea victoriei sau ce aveti voi pe acolo , nu acum sa faceti pe grozavii.

Sigur ca sunt si pusti care posteaza,el insa e infantil.E posibil sa fie si derbedei printre noi,dar el a demonstrat cu prisosinta ca este.

Am crezut ca are doxa,dar e un prostanac si o sluga fara caracter.Cum sa spui despre proprii suporteri cuvinte urate si fara noima.

Foarte MM Stoica !

Poate va intrebati cine ste acest MM Stoica si de unde a aprut el in peisajul fotbaluli romanesc. la inceput a pacalit pe toata lumea, tanar , pus pe treaba, ambitios, ceva mai citi decat restul dinozaurilor din fotbalul romansec.

Acest personaj a ajuns la o varsta foarte frageda in conducerea Otelului Galati datorita nasului sau. deci, dus de manuta de directorul de la Sidex Galati, prospatul absolvent al unei facultati mediocre( nu mai stiu exact care dar stiu care era una dintre putinele la care se intra cu 5)a ajuns mana dreapta a lui Marius Stan la Echipa de fotbal din localitate.

Spiritul sau de parvenit s-a facut simtit reusind sa-l indeparteze de la echipa prin diverse manevre pe mentorul sau. Asadar avem aici un scurt istoric depsre inceputurile carierei de om de fotbal al Managerului nostru.