Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Adevar sau minciuna ? Emblema Steaua si GG

186 posts in this topic

na pupati-l bagamias mama nu mai pot de nervii il omor cu mana mea

f... gatu matii de cioban infect

Sunt mai stelist decat fff multi care intra aici pe site...cand m-am refeit la distrugerea stadionului m-am referit la ruperea unor scaune si aruncarea lor pe terenul de joc nu in jucatori e clar..doar asa putem sa ii bagam mintea in cap la cioban sa fie terenul in truna suspendat...si la urma nu o sa mai vina nimeni la stadion...

Soluti ar mai fi iesirea in strada la un protest mare plecat din fata de la stadion si pana in pipera la casa lui...etc

Cred totusi ca din punct de vedere juridic, nu ar fi putut instraina doar simbolul (adica vulturul, pe care si-asa nu-l mai folosea) :( In mod logic, ceea ce legea numeste "marca" ar trebui in cazul nostru sa insemne : nume, simbol, combinatie de culori, palmares. Toate alcatuiesc ceva indvizibil, nu cred ca vreunul ar putea fi cesionat separat de celelalte.

Pe de alta parte, tot in mod logic cred ca unele simboluri nu ar putea fi pur si simplu preluate de oricine. Mai concret, ma gandesc ca daca prin absurd Building Vanju Mare vine maine si cumpara marca Steaua, inseamna ca de maine Building Vanju Mare are in palmares Cupa Campionilor Europeni ?!? Asa ceva ar fi absolut ri-di-col !!! Sunt insa destul de convins ca legislatia romana este destul de lacunara in acest domeniu, tocmai pentru ca nimeni nu si-ar fi inchipuit ca o sa se ajunga la asa ceva. Una este fuziunea a doua societati comerciale, care este reglementata de lege, si alta este preluarea palmaresului sportiv asa netam-nesam...

Trebuie sa asteptam cateva zile sa vedem ce se alege din toata nebunia asta. Dracul nu poate sa fie asa de negru cum pare !! Iar in ultima instanta, daca este...ne revoltam ! :evil: :evil: :evil:

Sunt curios cum va reactiona [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ! :?

decat sa stam si sa injuram aici mai bine sa o punem de o actiune. si atunci la primul meci oficial sa aratam cine santem si ce vrem. m-am saturat la fel ca si voi si vreau sa fac ceva in sensul asta.

am spus-o in mai multe randuri despre aceste boier cacareaza ca...considera acest club o anexa a familiei lui. si ca noi maine, poimaine, trebuie sa-l dam dracului de aici.

fiecare dintre noi cu coala de hartie alba in maini si strigam ce om gandii la momentul respectiv.

sa o vanda pe masa si neamu lui si sa lase clubul in pace.

scuipati numele Gigi Becali oriunde il veti citi!

cand am zis ca trebuie alungat ati zis ca nu e momentul eu zic sa incepem de la meciul cu sportul sa FACEM MARELE BANNER asta daca suntem lasati nu luati la bastoane

Situatia este foarte nasoala. Practic renuntand la palmares, echipa pierde si toate punctele UEFA acumulate. Il vreau pe Becali afara de la echipa, insa eu nu as renunta la jucatori sau la stadion. Cred ca este timpul ca acestia sa ia atitudine impreuna cu alte personalitati strans legate de istoria Stelei([color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Hagi, Belodedici, etc.).

M-am gandit la o chestie insa nu stiu cati ar fi deacord cu mine.

Eu unul sunt dispus sa cedez maine 500.000 lei pentru achitarea acelor datorii. Daca ar face acelasi lucru inca 700.000 suporteri stelisti(oricum suntem mult mai multi), am acoperi integral aceasta datorie. Sa ii aratam lui Becali ca in ciuda faptului ca nu avem banii lui ne sacrificam pentru club, pentru culori, pentru tot ceea ce simbolizeaza Steaua. Chiar daca nu s-ar strange toti banii, poate i-am sensibiliza si pe alti oameni cu dare de mana gen Ilie Nastase si am reusi sa platim aceste datorii. Cu siguranta ca acest gest ar face inconjurul lumii si i-ar sensibiliza pe multi. In aceste momente este singura modalitate pe care o vad eu pentru a sustine clubul. Degeaba rupem scaune, il linsam pe Becali....ce rezolvam? Trebuie sa facem ceva constructiv.

E doar o idee, insa daca vom fi solidari eu sunt dispus sa dau acesti bani chiar maine.

Dau si 10 mil da sa plece si Becali si toate rudele lui spurcate sa fie club pe actiunu ale suporterilor cu presedinte ales de noi sau ceva de gen...

Iata si parerea unui oficial:

"În urma mișcării de ieri, actuala echipă ar putea pierde chiar locul in Divizia A! "Nu se poate așa ceva și chiar dacă se va ajunge aici, acest lucru se va intîmpla la finalul campionatului. Voi face o asociere cu un alt club, voi duce jucătorii să evolueze acolo, le dau și locul in Divizia A și la revedere, apoi să mă lase in pace definitiv", a declarat Becali. "Pînă la vară nu se poate intîmpla nimic cu actuala echipă. El poate cesiona orice, dar pînă la finalul campionatului nu se poate schimba nici o denumire și nici nu poți să pierzi locul in Divizia A sau in competițiile europene pentru că la inceputul sezonului echipa a fost inscrisă cu numele de FC Steaua", a declarat Valentin Alexandru, secretarul general al LPF."

Sursa: GSP

vad ca multi vorbesc, insa nici unul nu vine cu nimic concret. asa ca propun eu.

Intalnire in fata stadionului vineri la ora 6. (sa aiba lumea timp sa iasa de la lucru). aduceti prieteni, dati vorba mai departe, spuneti la toti stelistii care ii stiti. cu cat mai multi cu atat mai bine?

spuneti care veti fi acolo vineri la 6 si cate persoane aduceti.

Jiji Berbecali - " Nu pot sa-mi spuna mie suporterii ce sa fac " futui mortii mamii lui de cioban incult oier prost ... o sa iasa razboi dupa ce a facut :x :x :x

Situatia este foarte nasoala. Practic renuntand la palmares, echipa pierde si toate punctele UEFA acumulate. Il vreau pe Becali afara de la echipa, insa eu nu as renunta la jucatori sau la stadion. Cred ca este timpul ca acestia sa ia atitudine impreuna cu alte personalitati strans legate de istoria Stelei([color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Hagi, Belodedici, etc.).

M-am gandit la o chestie insa nu stiu cati ar fi deacord cu mine.

Eu unul sunt dispus sa cedez maine 500.000 lei pentru achitarea acelor datorii. Daca ar face acelasi lucru inca 700.000 suporteri stelisti(oricum suntem mult mai multi), am acoperi integral aceasta datorie. Sa ii aratam lui Becali ca in ciuda faptului ca nu avem banii lui ne sacrificam pentru club, pentru culori, pentru tot ceea ce simbolizeaza Steaua. Chiar daca nu s-ar strange toti banii, poate i-am sensibiliza si pe alti oameni cu dare de mana gen Ilie Nastase si am reusi sa platim aceste datorii. Cu siguranta ca acest gest ar face inconjurul lumii si i-ar sensibiliza pe multi. In aceste momente este singura modalitate pe care o vad eu pentru a sustine clubul. Degeaba rupem scaune, il linsam pe Becali....ce rezolvam? Trebuie sa facem ceva constructiv.

E doar o idee, insa daca vom fi solidari eu sunt dispus sa dau acesti bani chiar maine.

Sunt de accord cu tine. Am spus si eu ca as vrea sa vad fostele glorii luand atitudine. Nu as vrea sa renuntam nici la jucatori, nici la stadion, insa cum sa strangi banii si cine sa-i stranga?? Ar trebui o persoana(juridica cred) credibila ! Suna mai degraba a utopie. Oricum eu as da banii imediat!

Eu vad situatia in felul urmator:

- marca Steaua, adica palmaresul, culorile, emblema au fost azi cesionate paunestilor. acuma teoretic ar trebui sa anaf sa le scoata la un moment dat la vanzare pentru recuperarea datoriilor

- jucatorii, nocturna, contractul de inchiriere a stadionului nu sunt (inca) de vanzare

Deci conducerea s-ar putea sa traga de timp pentru plata datoriilor sau chiar sa incerce sa spele putina in cel mai josnic mod: dezmembrand Steaua pentru a scoate cat mai multi bani!!! Groaznic!

Ce putem noi face? Sa infiintam o asociatie in contul careia sa strangem bani. Ideea e ca licitatia nu se va organiza maine, asa ca miscarea asta trebuie facuta cu cap pentru ca daca apar probleme de natura juridica, lucrurile se rezolva foarte incet in Romania. Daca am putea printr-o minune sa punem mana pe marca Stelei, am putea controla cine va investi, si mai ales sa selectam niste oameni de calitate. Stiu ca pare o utopie, dar hai sa fim seriosi: a crezut vreun stelist ca ciobanul va arata atata indiferenta fata de Steaua? In plus, dupa cate am patimit, cred ca meritam sa visam: daca fiecare dintre noi ar fii un mic actionar si eforturile lui chiar ar conta?

P.S.: nu ma pricep la probleme juridice, dar daca vreun stelist din domeniu ar veni cu date tehnice, poate incepem sa miscam incet-incet.

Iata si parerea unui oficial:

"În urma mișcării de ieri, actuala echipă ar putea pierde chiar locul in Divizia A! "Nu se poate așa ceva și chiar dacă se va ajunge aici, acest lucru se va intîmpla la finalul campionatului. Voi face o asociere cu un alt club, voi duce jucătorii să evolueze acolo, le dau și locul in Divizia A și la revedere, apoi să mă lase in pace definitiv", a declarat Becali. "Pînă la vară nu se poate intîmpla nimic cu actuala echipă. El poate cesiona orice, dar pînă la finalul campionatului nu se poate schimba nici o denumire și nici nu poți să pierzi locul in Divizia A sau in competițiile europene pentru că la inceputul sezonului echipa a fost inscrisă cu numele de FC Steaua", a declarat Valentin Alexandru, secretarul general al LPF."

Sursa: GSP

Poate pana la vara, scapam dracu de cioban!!! Oricum de fisc n-o sa scape ciobanu imputit!!!

Eu vad situatia in felul urmator:

- marca Steaua, adica palmaresul, culorile, emblema au fost azi cesionate paunestilor. acuma teoretic ar trebui sa anaf sa le scoata la un moment dat la vanzare pentru recuperarea datoriilor

- jucatorii, nocturna, contractul de inchiriere a stadionului nu sunt (inca) de vanzare

Deci conducerea s-ar putea sa traga de timp pentru plata datoriilor sau chiar sa incerce sa spele putina in cel mai josnic mod: dezmembrand Steaua pentru a scoate cat mai multi bani!!! Groaznic!

Ce putem noi face? Sa infiintam o asociatie in contul careia sa strangem bani. Ideea e ca licitatia nu se va organiza maine, asa ca miscarea asta trebuie facuta cu cap pentru ca daca apar probleme de natura juridica, lucrurile se rezolva foarte incet in Romania. Daca am putea printr-o minune sa punem mana pe marca Stelei, am putea controla cine va investi, si mai ales sa selectam niste oameni de calitate. Stiu ca pare o utopie, dar hai sa fim seriosi: a crezut vreun stelist ca ciobanul va arata atata indiferenta fata de Steaua? In plus, dupa cate am patimit, cred ca meritam sa visam: daca fiecare dintre noi ar fii un mic actionar si eforturile lui chiar ar conta?  

P.S.: nu ma pricep la probleme juridice, dar daca vreun stelist din domeniu ar veni cu date tehnice, poate incepem sa miscam incet-incet.

Nu stiu ce se intampla cu o asociatie nonprofit, dar stiu ca si la cea mai mica companie(srl de ex) trebuie sa existe un administrator care sa raspunda de activitate. Cine ar putea sa se ocupe de o asemenea asociatie?? Trebuie sa fie cineva credibil si cinstit. Nu cred ca putem fi sute de mii de actionari, banii s-ar da mai degraba ca donatii. Bineinteles ca speculez acum, nu stiu nimic sigur, dar maine o sa ma interesez.

Poate pana la vara, scapam dracu de cioban!!! Oricum de fisc n-o sa scape ciobanu imputit!!!

Pana-n vara puneti bani de-o-parte!!! Poate toata nenorocirea asta, se va intoarce in favoarea adevaratei Stele!!!

Nu poate sa se intoarca in favoarea noastra decat daca vinde ciobanu tot clubul! Dar cui?? M-am saturat de investitori de teapa lui!!

Domnilor dreptul de participa in Divizia A a fost si el cedat odata cu marca sau a ramas la animalul asta?

Pana la vara nu se poate face nici o schimbare nici de nume, nici de loc...

Daca se va face ceva de catre suporterii Stelei (O revolta, O cheta, Protest etc.) voi incerca sa acaparez cati mai multi stelisti din Constanta...nu se mai poate, mereu cand trecem peste un scandal apare altul...

Ok si de la vara?Pentru ca daca s-a cedat si dreptul de a participa in Divizia A nu e nici o tragedie bine ca am scapat de cacatul asta poate vine vreun investitor serios daca nu punem bani si cumparam noi Steaua 30 de dolari de fiecare pe an facem super buget.Iar animalul asta sa se duca sa joace fotbal in Pipera la el in curte si sa ne lase.

Ok si de la vara?Pentru ca daca s-a cedat si dreptul de a participa in Divizia A nu e nici o tragedie bine ca am scapat de cacatul asta poate vine vreun investitor serios daca nu punem bani si cumparam noi Steaua 30 de dolari de fiecare pe an facem super buget.Iar animalul asta sa se duca sa joace fotbal in Pipera la el in curte si sa ne lase.

Divizia Onoare??? :x :evil:

asa se intampla atunci cand o echipa care stie fotbal, isi dezvolta jocu', iese si joaca afara, are performante notabile, si pe deasupra bate la cur la palmares tot ce-i este rival in Romania!bineinteles ca sar sa profite de faima ei fel de fel de oameni fara scrupule, plini numai de intentii bune ... pana la proba contrarie!asa am avut noi parte de gb si MM...uite ce s-a ales de Steaua...nu-mi vine sa cred...nu vreau sa cred sincer..."Ne-am săturat să vedem echipa noastra favorită transformată in instrument electoral, pentru un partid de buzunar! Îndemnurile de a vota partidul patronului, adresate de la stația de amplificare a stadionului Ghencea, precum și participarea jucătorilor la un meeting electoral, demonstrează cât de departe s-a ajuns!"MM pumnu' ala ti l-ai dat tie...iesiti din viata Stelei, lasa-ti-ne sa iubim Steaua!!cand am auzit m-a durut de parca m-a lasat gagica...:"(...gb ia-l pe MM si fa ce astru ceresc vrei tu, luna, soare, p**a, moloz, cu cate 3000 de colturi vrei tu...Steaua si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sunt ai nostri!!!si noi ai lor!!!

COPYRIGHT 2005 © SUPORTERII Steaua. ALL RIGHTS RESERVED

:evil: