Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Adevar sau minciuna ? Emblema Steaua si GG

186 posts in this topic

Gigi e hotarat sa incheie treburile cu fotbalul,dar evident sa nu iasa in pierdere.

Iata ca un vis aproape irealizabil al foarte multor Stelisti,e aproape de a se implini.

E adevarat ca informatia a fost socanta,dar cred ca in cele din urma Steaua isi va gasi adevaratul Conducator.

In noile conditii nu cred ca pe Gigi il va mai interesa,campionatul si Cupa UEFA.

Parerea mea e sa incurajam echipa atunci cand va juca acasa impotriva Vasluiului.Jucatorii nu au absolut nici-o vina in toata povestea asta.

baaa tu esti ? cum draq sa incurajez echipa aia care sunt numai mercenarii in frunte cu radoil vostru si cu Dica...esti frate.....trebuie iesit in strada si facut ravagi pe stadioanele unde joaca Steaua lu Jiji sa suspende terenul nu incurajat...suspendat,trece suspendarea iar facut ravagiu iar din nou suspendare pana isi baga asta mintile in cap...ce incurajare deviezi?..sau esti om de a lu Jiji si mustache?

sa iesim in strada!!!

asta-i solutia.

Trebuie sa gasim o modalitate sa-l fortam pe Jiji sa plece de la club oricum cu violenta nu facem nimik chesti de gen "devastam stadionul" sunt niste tampeni cum putem noi distruge TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC??? Mai rau e faptul ca jucatori sunt alaturi de el!!!Ma intreb ce o gandi Protasov acum despre situatie de la club, cum poti lucra in asemenea conditii??scandaluri peste scandaluri.ESTE JENANT CE SE INTAMPLA ACUM LA Steaua

Cand am auzit m-ma simteam de parca m-ar fi lovit cineva in moalele capului. intre timp mi-am mai revenit si am inceput sa gandesc situatia la "caldut" ( nu cred ca voi reusi vrodata o analiza la rece pe acest subiect)

1. Cel mai probabil este o manevra facuta de Gigi pentru a scapa de datorii. Avand in vedere ca pe fir par sa intre din nou Paunestii ne putem astepta la asa ceva din partea lor

2. Lucrurile sa stea intr-adevar asa cum le-a prezentat Becali. Renunta, pentru ca nu vrea sa plateasca datoriile. Aici sa nasc mai multe intrebari: ce face cu jucatorii? este clar ca dupa o astfel de mutare, valoarea acestora pe piata transferurilor se va diminua. Acestia ar urma sa evolueze la o echipa fantoma, gen FC National, si pe deasupra vor fi in proprietatea unui personaj aflat deja in drumul spre iesire, grabit sa-si valoreze bunurile pe care le mai are

Eu zic sa avem rabdare. Stiu ca este greu dar trebuie sa ne incurajam echipa in meciurile care au mai ramas in aceasta toamna si sa vedem ce ne va aduce urmatorul an.

PS. A incuraja echipa, nu este echivalent cu sustinerea lui Gigi Becali Prima scandare anti-Gigi de pe stadion va fi preluata si de mine. Asta in preferabil dupa meciuri.

In orice caz, in orice divizie va juca, pe orice stadion, dar avand culorile si palmaresul intacte eu voi sustine echipa Steaua Bucuresti. Asadar "Trup si suflet pentru culori"

baaa tu esti nebun? cum draq sa incurajez echipa aia care sunt numai mercenarii in frunte cu radoil vostru si cu Dica...esti penibil rau frate.....trebuie iesit in strada si facut ravagi pe stadioanele unde joaca Steaua lu Jiji sa suspende terenul nu incurajat...suspendat,trece suspendarea iar facut ravagiu iar din nou suspendare pana isi baga asta mintile in cap...ce incurajare deviezi?..sau esti om de a lu Jiji si mustache?

frate cu toti avem aceleasi interese.Ce inseamna asta "in frunte cu Radoi al vostru"??? ce nu e si al tau ???avem ce avem cu Becali dar jucatori au nevoie de noi (recunosc au si ei o parte de vina prin faptul ca il sustin pe Becali) nu inteleg dc intre noi exista o diferenta, nu e normal cu totii suntem "STELISTI"

cei care au puterea sa o faca trebuie sa organizeze o iesire in strada. stelistii vor iesi. haideti pana nu e prea traziu.

Pe cine sa incurajezi mah?....Ce culori mah?..ce jucatori mah????sunteti penibili...ce templu mah???

Cum sa incurajez pe Steaua crestina a lu Jiji auzi nume de echipa.....Probabil culorile o sa fie galben-negru......templul pizdi trebuie suspendat terenul fff multe etape ca sa nu mai vina lumea la stadion sa ramana berbecali fara suporterii sa vedem cine m,ai vine

BAAAAAAA!!!!CUM MAI PUTETI SUPORTA ASA CEVA CA IO NU MAI POT!!!

HAI SA NE STRANGEM SI SA MEGEM PESTE EL!!!CA DACA ME STRANGEM MULTI NU ARE CE SA NE FACA CU TOTI BODYGUARZII LUI.

nu putem sta cum mainile-n san.

va zic eu. trebuie batut rau pana intelege de fapt ce inseamna Steaua.

pana la meciul cu Vaslui ..ar trebui sa ne intalnim undeva,bineinteles cu suportul brigazilor de la sud/nord au mai ramas cateva legaturi :( **** mea si-a batut joc de noi :evil:

baaa tu esti nebun? cum draq sa incurajez echipa aia care sunt numai mercenarii in frunte cu radoil vostru si cu Dica...esti penibil rau frate.....trebuie iesit in strada si facut ravagi pe stadioanele unde joaca Steaua lu Jiji sa suspende terenul nu incurajat...suspendat,trece suspendarea iar facut ravagiu iar din nou suspendare pana isi baga asta mintile in cap...ce incurajare deviezi?..sau esti om de a lu Jiji si mustache?

Multumesc pentru epitete.Daca ai fi mai vechi pe forum ai sti precis ca nu sunt unul dintre oamenii lui Gigi si ca nici nu il sustin.

Zarurile au fost aruncate,asa ca printr-o "revolutie" nu rezolvi absolut nimic.Inapoi nu mai are cum sa le ia din moment ce a cesionat marca,palmaresul si emblema vechii societati,conduse de Paunescu.

Gigi se va retrage oricum din fotbal.A declarat-o cu Gurita lui.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa fim cu capul pe umeri.

Nu ne-am dorit noi oare sa plece Gigi ?Uite ca pleaca de buna voie.

nu e singurul lucru pe care-l putem face.

il putem BATE rau!

Nu tipati voi ca sunt multi care asteapta sa preia Steaua si sa investeasca multi bani, sa faca performante etc. Acum sa-i vad. Steaua va fi scoasa la vanzare, e clar (adevarata Steaua nu cea crestina). Eu unu chiar nu cred c-o sa vina cineva la licitatie macar. In afara lu Gigi care va incerca poate sa cumpere emblema si palmaresul inapoi pentru o suma mult sub 11 mil euro cat e datoria, si va reusi in lipsa altei oferte mai mari, si astfel va scapa de datorie. Acum chiar imi pare doar o manevra, de fapt intr-un fel sper sa fie o manvra ca altfel, daca nu vine nimeni cu bani multi... nici nu vreau sa ma gandesc.

pai ma virgile din cauza lu' Gigi au ajuns stelistii sa se bata intre ei pentru ca unii dintre ei nu au reusit sa reziste ''tentatiei'' :lol: merita o lectie!!daca nici acum nu se protesteaza ..chiar ca nu suntem decat niste bieti pioni.

Pe cine sa incurajezi mah?....Ce culori mah?..ce jucatori mah????sunteti penibili...ce templu mah???

Cum sa incurajez pe Steaua crestina a lu Jiji auzi nume de echipa.....Probabil culorile o sa fie galben-negru......templul pizdi trebuie suspendat terenul fff multe etape ca sa nu mai vina lumea la stadion sa ramana berbecali fara suporterii sa vedem cine m,ai vine

Omule revino-ti! "Ce templu..?" Pe terenul asta a jucat si Steaua '86!!! Daca ai fi un suporter adevarat ai intelege ca sunt si jucatori care merita respectul... Injura-l pe cioban cat vrei, ca el este de vina pt situatia asta, nu jucatorii sau stadionul..

pai ma virgile din cauza lu' Gigi au ajuns stelistii sa se bata intre ei pentru ca unii dintre ei nu au reusit sa reziste ''tentatiei'' :lol: merita o lectie!!daca nici acum nu se protesteaza ..chiar ca nu suntem decat niste bieti pioni.

Daniele,"cate bordeie/atatea obiceie,cati oameni/atatea pareri".Eu am spus-o pe a mea.Nu am pretentia ca e cea mai buna.

Steaua inseamna totul... pentru mine, pentru voi (sper)probabil si pentru altii. Evident nu si pentru Gigi. Si nici pentru oricare roman care s-a imbogatit peste noapte dupa revolutie numai prin manevre cu cei din conducerea tarii. Cum ar putea un astfel de om sa inteleaga notiuni ca devotament, demnitate, onoare, sau sa simta impulsul de a face totul pentru Steua din mandria de a fi STELIST...

As vrea sa vad acum o luare de pozitie a celor mai reprezentativi fosti jucatori ai Stelei! Hagi, Balint, Stoica, Belo, Dumitrescu, Ilie,etc si poate chiar Ilie Nastase... Poate ei pot face mai mult decat sa vorbesca. Daca nu, macar sa ia atitudine! Sa-l forteze pe cioban sa plece... Poate sa faca o asociatie nonprofit pe care sa o administreze cei mai buni dintre ei. Sponsori s-ar gasi pana la urma sa asigure un buget decent pt inceput. Nu mai vreau investitori de carton la Steaua!

As vrea sa vad acum o luare de pozitie a celor mai reprezentativi fosti jucatori ai Stelei! Hagi, Balint, Stoica, Belo, Dumitrescu, Ilie,etc si poate chiar Ilie Nastase... Poate ei pot face mai mult decat sa vorbesca. Daca nu, macar sa ia atitudine! Sa-l forteze pe cioban sa plece... Poate sa faca o asociatie nonprofit pe care sa o administreze cei mai buni dintre ei. Sponsori s-ar gasi pana la urma sa asigure un buget decent pt inceput. Nu mai vreau investitori de carton la Steaua!

As vrea sa vad acum o luare de pozitie a celor mai reprezentativi fosti jucatori ai Stelei! Hagi, Balint, Stoica, Belo, Dumitrescu, Ilie,etc si poate chiar Ilie Nastase... Poate ei pot face mai mult decat sa vorbesca. Daca nu, macar sa ia atitudine! Sa-l forteze pe cioban sa plece... Poate sa faca o asociatie nonprofit pe care sa o administreze cei mai buni dintre ei. Sponsori s-ar gasi pana la urma sa asigure un buget decent pt inceput. Sa plece ciobanu odata !!