Sign in to follow this  
Followers 0
Ramon Sanchez Pizjuan

Green Street Hooligans

56 posts in this topic

mda l`am luat dp site de la rusi pe`ala cu headhunters......dar k sa vezi tot doc se vorbeste numa in rusa :(

Le-am vazut pe amandoua, si Green Street si Football factory. Mi-a placut mai mult storylineu si felul in care au jucat actorii in GSH. Ii chiar fain filmu, merita vazut.

Super tari ambele filme.Incredibil ce se poate intampla....cate batai

Ambele filme sunt super tari .....Green Street Hooligans m-a impresionat mai mult pentru ca are un scenariu mult mai bun ...

de urmarit filmul!! parerea mea personala, sau cam luat dupa Football Factory!!

sorry ca te dezamagesc dar...."hooligans" a aparut inaintea lui "football factory"....dca te intereseaza

de fapt football factory e din 2004 iar green street din 2005.ca o parere personala ff reuseste mai bine sa arate nocivitatea violentei (desi in gsh mor oameni) motiv pentru care prefer gsh.

G.S.H este unul dintre cele mai marfa filme pe care le-am vazut. F.F o sa-l vad cat de curand, iar GOAL chiar dak nu are legatura cu cele 2 filme este un film extraordinar.

@ m_c.... Football factory e mai vechi decat GSH :roll: si in plus e si mult mai real... mai ancorat in relitate fata de batai droguri si tot ceea ce se intampla inainte si dupa un meci si in viata unui hooligan :wink:

Recent le-am vazut pe ambele, prefer GSH pentru ca era ca stil mai aproape de sufletul meu, sa zic asa, dar oricum, cele doua filme se refera la aspecte total diferite. FF e mai mult un thriller psihologic, practic tot filmul se invarte in jurul personajului Tom Johnson, in vreme ce GSH are implicatii sociale mult mai puternice, organizarea si practic ideologia brigazii, precum si a fenomenului in general, sunt prezentate mult mai amplu. GSH e ca o "lectie", sa-i zic asa.

Si nu ma pot abtine sa nu remarc faza mea preferata - cand Matt ajunge brigada din urma in drumul spre confruntarea cu cei de la Millwall. Pete se uita la el fara pic de mirare, ca si cum se astepta sa vina, si Matt usor incruntat, cu o imensa determinare citindu-i-se in ochi, da scurt din cap...o scena de o secunda, fara niciun schimb de replici, dar care iti da de inteles un dialog mult mai amplu - care practic nu mai are nevoie de cuvinte...pur si simplu perfect realizat momentul!

Apropo, incep sa devin fan al filmelor britanice, in contextul in care americanii n-au mai scos nimic necomercial de nu stiu cand. Ce parere aveti?

Cine sa trezit sa vb despre hool?..copiii de 15 16 ani :)...lasati`o draq de treaba.....

Acum in pauza asta compentitzionala , ducetiva in europa sau la orice croitorie , luatzi 5 m material , in trecere opritzi la obor luatzi 1 2 cuti de vopsea , 1 2 pensule ,o sticla de diluant si va facetzi un steag de 2 betze...e mai bine decat sa vb despre hool !!!!...

V-am dat indiciu europa si obor ca e mai ieftin...dar gaitzi cam pe orice drum asa ceva...inclusiv in Ghencea langa stadion...

5 m material = 50.000 lei vechi

2 c vopsea = 150.000-200.000 depinde de vopsea

2 pensule = 100.000

1 s diluant = 50.000

total = 400.000 maxium

facetzi si voi un asa sacrificiu si nu mai vb aiurea pe net !!!!!

@DeLaRyu...se vede legatura dintre ora la care ai scris post-ul si continut...

Ai vazut macar un singur post in acest topic in care se incurajeaza fenomenul "hooligans"? Intuiesc ca aspectul asta te deranja la urma urmei, nu? Altfel nu vad nicio alta motivatie care sa nu te duca in zona penibilului si a vorbitului pe net aiurea (lucru pe care am vazut ca-l si condamni, si intr-o foarte mare masura sunt de acord cu tine aici). Dar, cum spuneam, nu vad niciun post la acest topic in care sa se sustina sau sa se incurajeze huliganismul. Daca te uiti cum a conceput Ramon Sanchez Pizjuan topic-ul, iti poti da seama ca a fost dorita o analiza din punct de vedere realizare artistica, prestatie actoriceasca, si asa mai departe. Cei mai multi de aici am incercat sa ne spunem parerea despre FILM in sine, nu despre huliganism ca fenomen.

Si apropo, pe mine un steag pe doua bete ma costa in jur la 250 de mii (sau mai bine zis, 25 RON, ca vine 1 ianuarie). Cu bete cu tot, pe care ai uitat sa le treci pe "inventar" :D

FOarte misto filmul Green Street Hooligans. Filmul Football Factory este cel mai panarama care l-am vazut in viata mea!

am vazut ambele filme.Sunt foarte frumoase!G.s.h. m-a impresionat mai mult.Stiu ca se bazeaza pe o poveste reala.Stie cineva mai multe detalii despre gse?

pe langa football factory si green street hooligans..este si city of god(prezinta suporterii din argentina,care merg cu pistoale pe stadioane,etc)..merita vazut si ala:)

city of god(prezinta suporterii din argentina,care merg cu pistoale pe stadioane,etc)..merita vazut si ala:)

Asta chiar nu e o fictiune..acolo chiar se merge cu pistoalele la meciuri...

citesc comentariile si imi dau seama ca fenomenul e la inceputuri, aici in Romania. gse e un film artistic (femeie buna, copil, moarte) care loveste in fenomenul hool, iar in ff ni se prezinta fenomenul exact cum este el (droguri, puburi, fete betive)

pe langa football factory si green street hooligans..este si city of god(prezinta suporterii din argentina,care merg cu pistoale pe stadioane,etc)..merita vazut si ala:)

M'am uitat la city of god... dar nu stiu unde ai vazut tu copii mergand pe stadioane cu pistoale? De fapt era vorba de o mahala din Argetintina / Brazilia care isi incepeau cariera de talhari si raufacatori de mici ..oricum bun filmul.. merita vazut.. dar nu are nici o legatura cu suporterii.

Incercati sa vedeti The Firm.  

http://www.imdb.com/title/tt0095158/

Un film facut pentru televiziune in 1988 in care joaca Gary Oldman.

unde il gasesc si eu?

pe odc sau torrente nu este :(

Mai cauta. Filmul nu e asa de popular dar e excelent. Cel putin la fel de bun ca GSH sau FF.

city of god nu are nici o legatura cu fotbalul. E vorba de o mahala din Rio care se numeste City of God.

Documentarul de pe BBC are se numeste "Hooligans" si are trei parti: "No One Likes Us"

"Kicking Off"

"Foreign Fields"

E facut de cu camera ascunsa de un reporter care s-a infiltrat intr-un grup de huligani. Am tot incercat sa il iau de pe net dar nu am reusit. :(( Am gasit doar niste descrieri ale documentarelor... Oricum cred ca sunt tari.

Si "Green Street Hooligans" e filmul meu preferat. Imi place foarte mult. Iar soundtrack-ul e super... Terence Jay-One Blood

ma bucur sincer faptul ca fenomenul hooligan este in Romania, dupa cum spuneam, la inceputuri. si pt cei care spun ca GSE prezinta mai bine fenomenul decat FF... bai baieti, puneti mana pe lopeti si comparati finalurile ambelor filme... In GSE, ala il iarta pe prafuit, iar in FF Tommy Johnson, desi e batut mar si abia mai poate merge, decide sa continue sa fie un hooligan

rog un moderator sa-mi stearga toate mesajele de pe acest forum, care nu poate educa copiii, din contra li se ascunde totul!

Edited by dee