Sign in to follow this  
Followers 0
Ramon Sanchez Pizjuan

Green Street Hooligans

56 posts in this topic

Tocmai am vazut filmul asta. E mult mai bun decat Football Factory, in sensul ca e mai legat, cu un scenariu mai bun, actori mai buni(Elijah Wood) etc. In rest, sunt multe lucruri asemanatoare, cum ar fi tragerea la sorti a Cupei Angliei pe care toti o urmaresc cu emotie si jubileaza atunci cand sortii decid ca echipa lor (in cazul asta WestHam United) sa intalneasca Millwal.

Strict personal, consider ca fenomenul huliganismului are o foarte mica legatura cu fotbalul, sportul asta fiind doar un mediu in care a reusit sa se dezvolte si nimic mai mult.

Filmul incearca sa puna mare accent pe latura umana a fenomenului, cum oamenii aceia se ajuta intre ei, au onoare si nu fac asta din teribilism sau pentru publicitate.

Daca cineva l-a vazut, am putea sa discutam pe seama lui, asa... ca intre suporteri. Valabil si pentru Football Factory.

l_2444248.jpg

Hooliganismul are legatura cu fotbalul,hooliganii nu vin dupa echipe ca sa isi afca publicitate,ci merg sa isi sustina echipa iubita,doar ca e un mod total diferit de a iti sustine echipa fata de ultraserie,ideea de baza este sa demonstrezi cu pumnul ca gruparea ta este cea mai tare,nu prin coregrafii,steaguri, etc.In rest, si ultrasii vin beti morti la meciuri si ei se bat,nu e mare diferenta.

de urmarit filmul!! parerea mea personala, sau cam luat dupa Football Factory!!

sunt amandoua filme care merita vazute...nu cred ca s-au luat unii dupa altii deoarece au aparut cam in aceiasi perioada...

sunt de acord cu Bogdan in privinta legaturii Hooligans cu fotbalul...Football Factory prezinta mai dur ce inseamna un hooligan.

Il am si eu de cateva zile dar nu am avut timp sa il vad...uite chiar acuma ma bag sa il vad...pareri dupa...

Parerea mea este ca Green Street ..este mult mai comercial decat Football factory.Practic,in F.F. se prezint evenimente legate strict de fotbal,de fenomenul de "inainte si dupa meci",pe cand in G.S.H.

parca incearca sa atraga si latura emotionala a privitorului.

Cred ,este parerea mea, ca F.F este mai bine realizat,fara actori de marca,dar cu un super scenariu.

BAFTA

FORZA Steaua !!!

Care vi se pare mai reusit? Green STreet Hooligans,Footbal Factory sau Goal?

amandoua sunt bune dar un plus de realism pentru Football Factory si un scenariu mai bun iar GST scenariul a fost scris special pentru Elijah Wood pentru un personaj din afara fenomenului :wink: uitati sa vedeti cronicile filmelor www.imdb.com

dar mai stii vreun film de genul asta?

nu sincer nu mai stiu dar sunt o gramada documentare super realizate de BBC sau alte televiziuni am 2 pe calculator de vreo 1h si ceva fiecare unu despre huliganii din lume si altul o paralela intre Lazio si Boca intre galerii Irriducibilli si La Doce super super tare

eu am vazut GST si mi-a placut..footbal factory o sa-l vad in seara asta...

dar nu imi place cand de la bataie cu mainile goale se ajunge la injunghieri si la moarte

adica sunt de acord cu bataia cu mainile goale..dar pana la a ocide un om e cale destul de scurta..

si nu sunt de acord cu uciderea..

dar mai stii vreun film de genul asta?

nu sincer nu mai stiu dar sunt o gramada documentare super realizate de BBC sau alte televiziuni am 2 pe calculator de vreo 1h si ceva fiecare unu despre huliganii din lume si altul o paralela intre Lazio si Boca intre galerii Irriducibilli si La Doce super super tare

Documentaru ala l-am vazut si eu. Super tare.

Documentaru cu reporterul care s-a bagat sub acoperire intre Headhunters de la Chelsea care l-ati vazut ? Si ala merita vazut.

Poate reusesc si eu sa downloadez GST si FF...

nu am vazut filmul...dar sunt sigur ca e interesant...

cat despre huliganism ... este un cuvant inteles in aproape toate limbile ca needucat, derbedeu etc...

nu vreau sa si nu imi place ca suporterii Stelei sa fie numiti huligani...

Triphat..~!cum se numeste documentaru ala cu reporteru...???

Nu stiu cum se numeste, dar a fost realizat de Donal McIntyre.

Am avut atat Football Factory, cat si Green Street Hooligans. Filmele sunt reusite, insa ce este grav, ca violenta se promoveaza prin asemenea filme...

stie cineva de unde pot sa iau si io documentarele astea... ?

http://video.fanat1k.ru/

Aici sunt toate!

Bafta la download :lol:

cred k green street hooligans a surprins foarte bine sentimentele unui suporter adevarat cu toate k nu sunt de acord cu huliganismul intre echipe,dar totusi se regasete in fiecare din noi :wink:

eu cred k gsh e mai tare k ff.amvrut si eu sa iau documentarele alea dar pe site la rusi trag cu 12k :(

eu cred ca gsh e mai tare ca ff.amvrut si eu sa iau documentarele alea dar pe site la rusi trag cu 12k  :(

Le gasesti pe ODC