Lari

Basarab Panduru

46 posts in this topic

Respectul meu pentru Basarab Panduru, sa fii om e un lucru mare, sunt prea putini oameni in fotbal care isi mai respecta promisiunea intr-adevar!

<h1 class="title">"Ale Ale Fa-ti bagajele, te-asteapta oile!"</h1>

**** Becali, ai fost vei fi si vei muri un caine jegos!

Panduru e manager...urca Steaua pan' la cer!  :bananadance:

Domnule Basarab Panduru,

Va sriu ca la o ultima speranta de a mai indrepta raul legat de transferurile din aceste zile. Fiul dvs este coleg de clasa cu nepotica mea. Macar pentru ei incercati sa faceti ceva din cele ce urmeaza. Pentru Gigi spuneti ca aveti o revelatie divina si va face ce-i veti spune. In esenta ar fi urmatoarele :

1. Renuntati la cipriotul PARPAS care este submediocru. Incercati cu sarbul DRAGUTINOVICI care este cu 10 clase peste cipriot.

2. Pentru postul de fundas trebuie adus RUI DUARTE care joaca la fel pe ambele parti.

3. Pentru mijloc este necesar sarbul de la Steaua Rosie Belgrad (capitanul lor).

4. Pentru al doilea varf cereti lui Gigi sa-si tina promisiunea facuta recent la TV de a aduce un jucator de 4-5 mil. euro pentru ca, asa cum probabil simtiti si dvs. KAPETANOS nu este o solutie buna pentru Steaua.

SUNT SIGUR CA NUMAI ASA Steaua VA REUSI SA NE ADUCA TITLUL. SA VA AJUTE Dumnezeu !

Cu stima,

Muad Dib :steag_cruce_invers:

Hahahahaha. Ce sa caute Dragutinovic la Steaua? Cine ii asigura un salariu de aproape 1 milion de $ sau cat o avea sarbul la Sevilla?

Kapetanos nu este o solutie buna pentru Steaua.. :ce_oameni:

Muad@

1.Nu "este"adica nu se poate.

2. ....

3.Sa aduca Pippi videouri pt Jiji si-l ia pentru 5 zile...

4.Cum sa nu fie???E golgheter!

Hahahahaha. Ce sa caute Dragutinovic la Steaua? Cine ii asigura un salariu de aproape 1 milion de $ sau cat o avea sarbul la Sevilla?

Kapetanos nu este o solutie buna pentru Steaua.. :ce_oameni:

Dragutinovici nu joaca la Sevilla ci la Steaua Rosie Belgrad aflata in MARE dificultate financiara care putea fi speculata de noi daca aveam altceva pe postul lui Argaseala. In plus, foarte important jucatorul a declarat recent ca doreste sa vina la Steaua asa cum a declarat si Lazovici care este capitan la aceiasi echipa. Poate cineva acolo sus ma va auzi !

Salut,

Muad

Muad@

1.Nu "este"adica nu se poate.

2. ....

3.Sa aduca Pippi videouri pt Jiji si-l ia pentru 5 zile...

4.Cum sa nu fie???E golgheter!

1. Se putea daca se dorea. Stoichita este blocat pe Cipru preferind celor doi f.buni sarbi pe catastrofa PARPAS. De aici, din pacate, i se va trage sfarsitul iar Steaua va pierde inca un an.

......

4. Kapetanos este golgheter in tara inaintasilor se mana-a doua. Imi veti da dreptate dupa primele 6 etape. Fara un varf ADEVARAT in fata lui Tanase avem sansa zero barat.

Salut,

Muad

1.Toti avem sperante,dar cum a spus JIJINHo:Steaua=Arsenal de Romania(plus ca,el cam face echipa)sau intreaba pe alcineva sa vezi ce parere au despre Jiji si Pippi(PROASTA)

4.Da-mi un exemplu.Eu cred,ca ar merge Un Lacina Traore...

Muad Dib

Renunta la ideile de football manager! Nu te pricepi la fotbal! Nu mai da sfaturi!

Asta e site-ul suporterilor stelisti nu al conducatorilor Stelei deci nu ne mai stresa cu propunerile tale.

Cat despre Kapetanos, grecul a demonstrat intr-un an jumate ca are valoare. A tras echipa dupa el, a fost decisiv si are cel mai bun procentaj din toata Liga: mai mult de un gol la doua meciuri. Daca tu zici ca nu are valoare, asta spune multe despre cat de mult fotbal stii tu. Sau, mai bine zis, nu stii.

Pana acum Panduru nu a adus nici un jucator la Steaua

transferurile le-a facut ciobanul si ce transferuri de 2 lei

Unde e Arsenalul de Romania?A stricat tot ce a incercat Bergodi sa faca bun la echipa

Ne-a adus numai batranei,va fi vai de noi

MM a fost si este cel bun manager...un stelist adevarat :steag_cruce_invers:

Muad Dib

Renunta la ideile de football manager! Nu te pricepi la fotbal! Nu mai da sfaturi!

Asta e site-ul suporterilor stelisti nu al conducatorilor Stelei deci nu ne mai stresa cu propunerile tale.

Cat despre Kapetanos, grecul a demonstrat intr-un an jumate ca are valoare. A tras echipa dupa el, a fost decisiv si are cel mai bun procentaj din toata Liga: mai mult de un gol la doua meciuri. Daca tu zici ca nu are valoare, asta spune multe despre cat de mult fotbal stii tu. Sau, mai bine zis, nu stii.

Adrian,

Te vei convinge dupa 5 etape ca am avut dreptate in legatura cu Kapetanos. La vara, din pacate, va trebui sa alergam dupa un alt varf. Unul adevarat si nu unul de Liga 2.

Imi pare rau ca te stresez cu propunerile mele. Candva iti voi spune si de ce incerc sa-i sensibilizez pe Panduru si Stoichita in legatura cu faptul ca actualul lot nu este e top. Poate ca atunci vei intelege !

Salut

Muad

1. "Ia 5.000 de euro pentru ce?". Prima fisură in relatia Panduru-ceilalti sefi a avut loc in pauza de iarna "Bai, Vali, hai să facem transferuri, să-l ajutam pe Stoichiță", i-a transmis Becali lui Argaseala "Să le facă Panduru, să se ocupe el, că doar de-asta e manager, nu?", i-a replicat atunci presedintele patronului. În plus, fosta glorie stelistă nu e vazută cu ochi buni de toti oamenii din conducere: "Cum iși justifică Panduru salariul de 5.000 de euro pe luna N-a adus nici un jucator, n-a transferat pe nimeni, n-a propus pe nimeni".

"De ce trebuie să fiu eu cel care motivează echipa? Nu am oameni acolo care sunt responsabili cu acest aspect? E Panduru acolo, manager general, mai e si Argaseală" - Gigi Becali, patron Steaua

.

2. Jobul sau: Vinează "cirtitele", nu-i ajută pe jucatori. Fotbalistii sunt si ei nemultumiti de relatia cu Panduru. "Nu se interesează de problemele noastre, nu ne ajută cu nimic, nu ne incurajeaza nu ne apară in fata patronului", a dezvaluit unul dintre el. În schimb, Panduru a instaurat o adevarată stare de frică in vestiar. Motivul? Cine vorbeste cu ziaristii e amenintat cu represalii dure. "sunt unii care vomită tot din vestiar si asta mă deranjează rau. Dacă ei cred că asta inseamnă să fii barbat si că asa e normal, atunci să vomite in continuare" a fost declaratia dură rostită de Panduru la Fanatik Show in urmă cu ceva vreme.

Panduru va pleca de la Steaua, dupa finalul de campionat.

Preconizatele veniri ale lui Piuturcă sau Dinu Gheorghe, dar mai ales indepartarea lui Stoichiță l-au determinat pe fostul mare mijlocaș al roș-albastrilor să decidă că o despartire ar fi cea mai bună solutie. Gigi Becali, care il adusese pe Pandi in Ghencea in toamna anului trecut, pentru a-l instala la un moment dat pe postul de tehnician al gruparii, a comentat imediat decizia managerului general al clubului din Ghencea.

" A zis că pleacă la vară si aia a fost, iar eu i-am zis 'Bine. pa, tata la revedere'. Ce să mai vorbim? Îmi pare rau, ce să fac .", a spus Gigi la gsptv.

"Eu am spus că vreau să intrerupem colaborarea. E mai bine in acest moment. Nu voi mai continua la Steaua din sezonul viitor. Mi se pare că asa e corect să se intample, chiar dacă e vorba de o despartire. Nu e vorba de probleme financiare. De fiecare dată cand am luat decizii, au fost decizii bune. Chiar dacă imi pare rau sau nu, nu-mi voi schimba decizia. E deja luata

Pentru respectul pentru toti oamenii din Ghencea, voi ramane pană la finalul sezonului. Raman si pentru relatia specială pe care o am cu Mihai Stoichiță si imi voi asuma alaturi de el rezultatele Stelei, chiar dacă unii m-au bagat in aceeasi oală cu el. Putin pot fi bagati in aceeasi oală cu Stoichiță, e putin loc acolo.", a spus Pandi la gsptv.

Panduru regretă că fanii nu au reusit să treacă peste conflictul cuGigi si au contribuit, intr-o oarecare masura la atmosfera tensionată de la club. "Dacă spectatorii erau alaturi de noi, am fi putut face mult mai multe in acest sezon."

Decizia nu are nicio legatură cu Piturca actualul oficial explicand că nu ar mai fi ramas la gruparea sa de suflet indiferent de cine va ocupa banca tehnică: " Nu contează cine vine antrenor, nu e important ce post mi s-ar propune; indiferent cine m-ar alege, eu am luat hotararea că nu voi mai face parte din stafful Stelei in urmatorul an."

Edited by Lari

Lasa sa plece ca si-a patat imaginea degeaba,lucrand langa gibon si nefacand nimic in favoarea suporterilor... :thumbdown:

tot respectul pentru Pandi!nu-l amestecati cu sclavul de Stoichita.Pandi ramine un adevarat stelist si ultimul adevarat nr.10 pe care l-a avut Steaua in istorie.s-a tinut de promisiune si nu a vrut sa vina pe banca dupa ce-i promisese lui bergodi un lucru si pentru asta trebuie apreciat.e un baiat cu caracter.si ce mai cintam prin anii 90-Nica Panduru/va sparge c..u!!

Da,nu zice nimeni ca nu e stelist adevarat Panduru,dar sincer,ma asteptam la mai mult de la el...

.............................

Panduru regretă că fanii nu au reusit să treacă peste conflictul cuGigi si au contribuit, intr-o oarecare masura la atmosfera tensionată de la club. "Dacă spectatorii erau alaturi de noi, am fi putut face mult mai multe in acest sezon."

.............................

Panduru merita respect DOAR pentru trecutul sau la Steaua si pentru promisiunea facuta fata de Bergodi, ATAT... in rest nu a facut nimic bun... s-a laudat ca v-a vorbii cu suporterii,... ca aduce, ca face,... bla, bla, bla, pana una alta nu a facut nimic.

Parca tu spuneai mai sus "cum isi justifica Pandi salariul...?" si aveai dreptate.

Ce a facut Pandi la Steaua?

Nimic... a stat... a tacut... a pupat unde a trebuit... a luat banu si a plecat.

Pentru mine a reprezentat inca o dezamagire, aveam alta parere despre el.

Vorbeste de suporteri?

Parerea mea e ca nici nu l-a interesat acest conflict, a preferat sa stea de-o parte.

(nu mai spun de cate ori a fost chemat la gard sa vorbeasca cu noi, dar s-a facut ca ploua)

Pandi... La revedere, drum bun! :wave:

Edited by crx

cam pe toti i-a maturat ciobanu:( fi ar sa fie PLEACA DIN Ghencea Becali PLEACA DIN Ghencea !!!

Bai baieti am si eu o mare nedumerire care imi da batai de cap de azi dimineata (bine, e mai mult o obsesie de a afla pentru ca de pasat nu-mi mai pasa de foarte mult timp). Nu e caterinca, ironie sau alta chestie. Serios, imi poate spune cineva daca Panduru a fost sau nu antrenor la Steaua cat timp a fost acolo acum un an sau cand a fost? Ma chinui de cand m-am trezit sa refac firul evenimentelor, dar mai mult de un haos total nu obtin, nu pot sa-mi dau seama.

Bai baieti am si eu o mare nedumerire care imi da batai de cap de azi dimineata (bine, e mai mult o obsesie de a afla pentru ca de pasat nu-mi mai pasa de foarte mult timp). Nu e caterinca, ironie sau alta chestie. Serios, imi poate spune cineva daca Panduru a fost sau nu antrenor la Steaua cat timp a fost acolo acum un an sau cand a fost? Ma chinui de cand m-am trezit sa refac firul evenimentelor, dar mai mult de un haos total nu obtin, nu pot sa-mi dau seama.

Din ce-mi amintesc, a fost manager sportiv in mandatul lui Bergodi si a continuat tot ca manager si cu Stoichita pe banca, refuzand postul de antrenor pentru ca asa-i promisese lui Bergodi, ca nu vine sa-l sape.