Sign in to follow this  
Followers 0
pda

Fifa 2010

74 posts in this topic

A aparut demoul pentru FIFA 10, jocul full urmand a aparea pe 2 octombrie, sau mai repede...

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10...-pc-demo-5.html sau

http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ec.exe

Cerintele minime pentru a rula FIFA 10:

• CPU: 2.4 GHz single-core

• RAM: 512 MiByte (XP) or 1 GiByte (Vista)

• Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c

• VRAM: 128 MiByte

• Sound: DirectX 9.0c compatible sound device

• Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad

• HDD: 4.4 GB or more, free disc space

• Internet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming

Edited by pda

l-am luat si eu de pe torrente,acu il testez,sper sa fie mai greu decat precedentele,gen 2008 :D

leit 2009,meniul mult mai greu,acu ca sa joci wing play,contra atac etc,trebuie selectat inainte din meniu (deci in timpul jocului nu)

si inca un minusssssssss,merge qwwwwwwwwwwwwwww

asezarile in teren sunt la fel ca pana acum,astia nu au auzit ca cea mai utilizata asezare dupa 4-4-2 este 4-2-3-1

camera tele este f f apropiata de gazon,nu vezi demarcari etc

1 plus e ca la cornere iti vin in careu cei mai inalti oameni

Edited by mihai1411

sa speram ca versiunea full va fi modificata, ca asa e ffff nashpa, fiecare jucator arata ca un spaghete, inclusiv arbitrii....

oricum pesu ruleaza peste fifa la toate capitolele,doar k fifa are o promovare mai mare ,

Cum sa modifice ma grafica de la demo la full? De-aia e demo, ca sa vezi cum este si daca iti place sa il cumperi.

@ Kellerman : Fiecare cu gusturile lui. Aici este organizat un campionat de Fifa care este activ de peste 3 ani. Chiar daca fiecare are dreptu' la libera exprimare, parerea ta nu ne poate influenta in nici un mod. ( si aici ma refer numa' la fifa ) Numa' bine !

Edited by RobYnho

Am jucat pesu de anu asta, se pisha pe pesu de anu trecut si pe toate fifele :thumbsup:

nu v-ati saturat ca de la fifa 2007 sa jucati acelasi joc ?:))

Cum sa modifice ma grafica de la demo la full? De-aia e demo, ca sa vezi cum este si daca iti place sa il cumperi.

o sa vezi :)

si eu sunt de parere ca pesul de anul asta e cel mai tare simulator de fotbal pt pc din cate au aparut,totusi raman fidel fifa:P,prima dragoste nu se uita :)),desi acum cred ca o sa bag niste derbyuri pe bere cu danutz si pe pes 2010 :D

Buey...la Fifa asta, poti pune bannere cu "Pleaca din Ghencea"? :D

Cum face pe moderatoru' cand aude de datorie. :thumbdown: Esti trecut in caiet. :whistle:

Fara abuzuri de putere. :rolleyes:

Edited by RobYnho

Duminica la Brasov...multumit ?

Edited by Fane

Sign in to follow this  
Followers 0