Sign in to follow this  
Followers 0
The Game

Steaua II-fc Snagov 2-2 (0-0) 5-3 Dupa Penalty-uri

23 posts in this topic

Steaua II va intalni miercuri,26 august,in faza a 4-a Cupa Romaniei Timisoreana,pe FC Snagov,de la ora 17:30.Meciul va fi transmis in direct de Sport.ro.

Edited by The Game

^Banuiesc ca pe terenul 5 de antrenament,unde s-a jucat si meciul cu Cetatea Suceava,dar avand in vedere ca astia de la club nu au facut niciun comunicat in privinta meciului si ca nici astia de la Sport.ro nu au anuntat nimic,inca nu stim unde se va juca,dar sper ca pana miercuri sa se lamureasca treaba pentru ca vreau sa fiu prezent la meci. :)

Se va juca pe terenul 5 de antrenament.Nu a emis clubul niciun comunicat,dar am aflat de la o sursa de incredere care lucreaza in Sport.ro.

Deci meciul va fi clar pe terenul 5!

Cine mai se duce la meci? :hmmm:

Eu unul vin,special mi-am luat liber de la munca pentru meciul asta,e clar ca nu va fi la fel de multa lume ca la meciul cu Cetatea Suceava,avand in vedere ca e si miercuri(zi de lucru) si in general Cupa nu a atras multa lume catre stadioane,dar totusi sper sa fie lume cat de cat.

Ma enerveaza ca nu a pus un comunicat pe site... ce o fi atat de greu sa scrii 2 propozitii sa stie omu' unde ce cum...

Cred ca o sa vin si eu...

Poate ne vedem cei care venim la meci de pe forum maine in fata stadionului,ce ziceti?

Poate ne vedem cei care venim la meci de pe forum maine in fata stadionului,ce ziceti?

Ar fi o idee :thumbsup:

Mai vorbim maine, ca oricum nu stiu unde e terenul 5 :blush:

Edited by Daniel-Ionut

^E zi de lucru,nu multa lume a iesit de la munca la ora asta,deci clar ca va fi mai putina lume decat ca la meciul cu Cetatea Suceava,dar totusi am o speranta ca va veni lumea la stadion.

Edited by The Game

Ma... frumos meci pana la urma... Rusu praf, eu orbit de soare... :D

Bine ca s-a calificat echipa...

Poate ia Steaua 2 cupa :hooray:

Rusu a fost cel mai slab , fara discutie . In schimb , Filip a fost impecabil :)

Care a fost la meci , stie faza cu " cici " , mai ales cand il striga capitanul oaspetilor :))

"La munca campului,la munca campului",a strigat un nene din primul rand la fiecare atingere de balon al celor de la FC Snagov,omul a facut un show adevarat tot meciul,de asemenea o alta faza tare,striga unul la un fault al unui jucator al FC Snagov "Ba,futu-te-n cur",apoi vine replica unui pusti de vreo 12-13 ani "Si eu,si eu"... :))

Cat despre meci,am jucat slabut,din nou nu am stiut sa gestionam finalurile de meci si am fost egalati pe final,noroc ca ne-a scos din rahat Dayro Moreno,care a fost clar vedeta meciului,si din punct de vedere al reactiei fanilor,si din punct de vedere ca toate meciurile pe el l-au cautat.

Edited by The Game

Care a fost la meci , stie faza cu " cici " , mai ales cand il striga capitanul oaspetilor :))

Cici si mai era unu Pisi p final de meci :D

bunicel meciu` si destul de multi prezenti la meci...soarele ce ne-a mai stricat socotelile,ca batea fix din fata, asa ca am stat langa gard,undeva in spatele portii, in rest ok

pacat de egalarea prea rapida,in vreo 4 minute, cam dezorganizati baietii pe final de meci:(

rusu a incercat el cate ceva, dar nu i-a iesit nimic, in schimb mi-au placut albu si lazar

mi-a placut un nene de langa mine, care cand a intrat Dayro s-a bucurat atat de tare si a dat din maini incat si-a scapat punga cu seminte din mana:))

a zis cineva de faza cu "cici"...devenise obsedanta treaba:))

Sign in to follow this  
Followers 0