Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

528 posts in this topic

Etapa 41

mihai1411 v ady_adinho 4-5

Etapa 32

mihai1411 v varga_nandor2005 2-3

Edited by mihai1411

Etapa 21 : roby29steaua 5 - 1 ady_adinho

Etapa 42 : ady_adinho 3 - 1 roby29steaua

Doua jocuri frumoase. Bafta, Ady !

Etapa 33 : varga_nandor2005 2 - 3 roby29steaua

LE : Scuze de posturi consecutive.

Etapa 25 : roby29steaua 3 - 3 niculaeflorinel

Edited by RobYnho

bun, dar e irelevant pe mine nu ma contactat nimeni: ori le anulezi ori ma lasi sa le joc

nu se prea poate. Ai doar 2 meciuri pierdute la masa verde. Eu te-am contactat cand erai online si nu ai raspuns, in rest nu m-ai contactat deloc, si inca un meci. Avand in vedere ca ai zis ca i-ai contactat pe altii, iar eu aveam meci cu tine si am fost mai tot timpul online si nu m-ai contactat, zice multe despre asta + ca nu ai dat nici un semn pe forum, de multe zile incoace.

etapa 31: marianbolohan v kta1412 6-1

etapa 36: marianbolohan v quitar 6-2

Edited by marianb

nu se prea poate. Ai doar 2 meciuri pierdute la masa verde. Eu te-am contactat cand erai online si nu ai raspuns, in rest nu m-ai contactat deloc, si inca un meci. Avand in vedere ca ai zis ca i-ai contactat pe altii, iar eu aveam meci cu tine si am fost mai tot timpul online si nu m-ai contactat, zice multe despre asta + ca nu ai dat nici un semn pe forum, de multe zile incoace.

e clar o prostie...chiar dak nu te-am contacta pe tine nu poti trece 3-0 pentru ceilalti cand ei nu au fost pe mess sau nu au raspuns+ ca nu e relevant dak eu am fopst sau nu pe forum. ce vrei sa fac sa postez ca prostu? uitate cate posturi am eu in 4 ani de forum si campionat de fifa

E greu de crezut ca Ady, unul dintre cei mai vechi oameni ai campionatului, sa nu aibe interes sa'si joace etapele.

Etapa 20 : ronaldo_0201 3 - 1 roby29steaua

Etapa 41 : roby29steaua 4 - 2 ronaldo_0201

Sign in to follow this  
Followers 0